Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Radauti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Companie de brokeraj in asigurari ,cautam colaboratori pentru largirea echipei din Judetul Suceava. Oferim-Acces la un soft complet de ofertare/emitere asigurari -Suport in dezvoltarea portofoliului propriu de clienti -Comisioane motivante in functie de realizari. Cerem Seriozitate. Experienta in asigurari constituie un avantaj. Daca esti agent de asigurari sau broker si nu esti multumit de randamentul muncii tale vino alaturi de noi..

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • SC ALEXIANA GROUP SRL anunta suplimentarea cu noi locuri de munca in activitatea de: INGINER TEHNICIAR ELECTRONIST in judetul Suceava Cerinte -Permis de conducere cat B -experienta in domeniu -limbi straine : engleza constituie avantaj cunoasterea altor limbi -necesita deplasare Salar motivant Pentru programarea interviului sunati la sau

 • 3

  angajez sofer cat. c+e cu atestat marfa tel 0745287333

 • Angajam soferi pentru comunitate . Salariu motivant Curse in Europa. Camioane euro 6. Dispecerat in limba romana. Necesar experienta minim 1 an.

 • 3

  Angajez SUDOR specializat pe SUDURA OXIACETILENICA pentru zona Radauti- Suceava. Relatii la telefon: 0745279646.

 • Fabrica de prelucrare a lemnului, HS Timber Productions, angajează personal pentru posturile disponibile de Muncitori necalificați. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la telefon .

 • 1

  Caut loc de munca ca timplar. Am experiența în tîmplărie de mobila, podele, uși,geamuri și cofrage

 • 11

  Angajez bărbat cu vârsta cuprinsă între 25-50 ani pentru administrarea unei păstravarii. Relații la telefon:

 • - permis conducere C+E - atestat marfa - curse zona Suceava - Radauti NU CITIM MESAJELE PE SITE, SUNATI LA TELEFON

 • 15

  Angajam personal pentru magazin de mobila in Radauti , pentru urmatoarele posturi: sofer cu permis categoria B , montator mobila , manipulator marfa depozite, salariu motivant.. Cerinte : -permis de conducere categoria B; - studii medii superioare; -seriozitate; -punctualitate. Mai multe detalii la nr de telefon .

 • Cautam un nou coleg care sa ne ajute cu vopsirea elementelor din lemn si MDF pentru mobilier. Punem mare pret pe detaliu si pe executia ingrijita a proiectelor. Daca esti atent la detalii, ai experienta in domeniu si iti place sa realizezi obiecte de calitate, hai sa ne cunoastem. Ai ocazia sa te integrezi intr-un colectiv de oameni tineri, talentati si orientati catre o colaborare placuta in mediul de lucru. Responsabilitati job: - pregatirea supraferelor pentru vopsire - finisare prin slefuire si vopsire - intretinerea sculelor si echipamentelor de vopsit - seriozitate - respectarea programului de munca. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon .

 • 1

  Fabrica de prelucrarea a lemnului, HS Timber Productions, angajează personal pentru postul disponibil de Mecanic auto. Cerințe - Studii medii de profil mecanic; - Experien ă profesională, minim 1 an, în domeniul repara iilor i între inerii mijloacelor auto. Responsabilități - Asigură func ionarea corespunzătoare a mijloacelor de transport ale companiei; - Urmăre te starea tehnică a mijloacelor de transport i anun ă eful direct în cazul apari iilor unor defec iuni; - Realizează repara iile necesare la mijloacele auto; - Efectuează opera ii de între inere i revizie ce determină starea tehnică a stivuitoarelor; - Întocme te documentele necesare pentru eviden ierea interven iilor efectuate; - Stabile te necesarul de piese de schimb. Beneficii alături de noi - Salariu atractiv; - Primă de Crăciun; - Primă de productivitate; - Tichete de masă; - Asigurare privată de sănătate; - Facilită i de transport; - Condi ii de muncă la cele mai înalte standarde; - Instruire speci că și cali care. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la telefon .

 • 5

  Societate din Rădăuți ce activează în industria de prelucrare a lemnului angajează personal pentru posturile disponibile de Muncitori necalificați, Stivuitoriști, Operatori la mașini.

 • Fabrica HS Timber Productions de la Rădăuți angajează personal pentru posturile disponibile de Stivuitoriști. Responsabilități: - Cunoaște modul de programare și funcționare a utilajului; - Setează și operează conform instrucțiunilor utilajul; - Întreține și reglează mecanismele utilajelor în condiții de securitate a muncii; - Aplică parametrii de calitate impuși prin procedurile specifice sau prin instrucțiunile tehnologice. Cerințe: - Cunoaște modul de programare și funcționare a utilajului; - Setează și operează conform instrucțiunilor utilajul; - Întreține și reglează mecanismele utilajelor în condiții de securitate a muncii; - Aplică parametrii de calitate impuși prin procedurile specifice sau prin instrucțiunile tehnologice. Beneficii alături de noi: - Salariu atractiv; - Prima de Craciun; - Prima de productivitate; - Tichete de masa; - Asigurare privata de sanatate; - Facilitati de transport; - Oportunitati de dezvoltare profesionala; - Mediu de lucru motivant. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la telefon: .

 • 2

  Sofer TIR intern. Curse tur-retur cu plecare din Rădăuți. In functie de curse, incerc sa aduc Tirul acasa, odata, si in cursul săptămânii. Programul e de Luni pana Vineri. Se conduce, Man Euro 5 din 2012. Msxim 2000km/săptămână. Salariu: 4500 lei negociabil sau 0,60 bani/km. Daca nu sunteți interesat, nu sunati inutil.

 • 4

  Angajez dispecer flota transport

 • 2

  angajez disponent flota auto vorbitor limba engleza sau germana

 • 2

  Angajez Sofer in Germania Cât c+e plus atestat simplu Salarizare 2200€-2400€

 • Caut bona pentru 2 copii in Radauti. Mai multe detalii despre program si salariu va pot oferii la telefon!!

 • Salveaza cautarea