Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Radauti Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajam consilier vanzari (barbat) la magazinul de mobila din Radauti , interviul va avea loc in showroom-ul Occident Design , din Calea Bucovinei 89 Radauti , dupa programare la nr de telefon .

 • Obligatoriu: limba romana si limba rusa Permis, atestat eliberat in UE

 • Angajam cond. auto pentru curse in zona Radauti - Dornesti ciment. Salariu atractiv, in functie de numarul de curse.

 • 1

  echipa constructii experienta 20 ani executam lucrari sape montaj gresie faianta marmura piatra caramida aparenta parchet zidarie tencuieli glet lavabil tavane pereti rigips izolari mansarde hidrozolatii izolatii case constructii case la rosu sapaturi fundatii radiere zidarie lucrari in lemn renovari case apartamente spatii comerciale pictura decorativa stuc venetian.oferim si cerem seriozitate.preturi foarte bune.tel 0748679754

 • 1

  Radburg Soft Service angajeaza Consultant Marketing Candidatul ideal Studii superioare in curs sau finalizate Cunostinte de business: piata, competitie, tendinte, produse; Cunostinte avansate de limba engleza (constituie avantaj); Cunostinte de operare PC (excel, power point, un program de editare grafica); Cunostinte Google Analytics, Social media marketing, e-mail marketing, online advertising; Buna capacitate de analiza si spirit critic; Capacitate de a interpreta rezultatele obtinute si de a gasi solutii de imbunatatire; Abilitati de comunicare si negociere; Persoana activa, dinamica, orientata catre rezultat. Descrierea jobului Analizeaza in mod constant pozitia pe piata produselor din portofoliul firmei si tendintele pietei; Ofera suport in crearea strategiei de marketing, in realizarea obiectivelor si in dezvoltarea de noi produse; Efectueaza analize/feedback-uri pentru ofertele transmise; Efectueaza analize asupra concurentei; Asigura suport de marketing in scopul atingerii obiectivelor de vanzari; Propune proiecte de marketing, implementeaza planul de activitati de marketing; Prospecteaza piata, contacteaza potentiali clienti; Intocmeste prezentari, rapoarte, analize. BENEFICII: Posibilitatea de a lucra într-o companie de prestigiu, intr-un colectiv tânăr si ambitios; Mediu de lucru profesionist; Conditii optime pentru desfă urarea activitătii; Pachet salarial motivant.

 • Radburg Soft Service își mărește echipa! Cerințe: - Cunoașterea limbii engleze (comunicare scrisă și orală) - Experiență anterioară în vânzări reprezintă un avantaj; - Cunoștințe de operare PC; - Abilități de comunicare și negociere; - Abilități de planificare și organizare; - Atitudine pozitivă și proactivă; - Persoană comunicativă, punctuală și responsabilă; - Persoană capabilă să respecte termenele limită și sarcinile asumate; - Orientat/ă către rezultate și îndeplinirea targetului de vânzări. Responsabilități: - Prospectarea pieței, identificarea și contactarea potențialilor clienți prin telefon și e-mail; - Îndeplinirea unui număr zilnic de apeluri carte potențiali clienți pentru a vinde sau colecta anvelope; - Identifică nevoile clienților și creează oferte personalizate pentru a finaliza procesul de vânzare; - Menține o comunicare deschisă cu clienții pentru a-i fideliza; - Promovează imaginea și produsele companiei; - Se asigură că încasările respectă termenii prestabiliți; - Respectă procedurile de desfășurare a activităților; - Comunică cu departamentul de aprovizionare pentru a se asigura de disponibilitatea stocurilor; - Întocmirea rapoartelor periodice pentru managerul departamentului. Beneficii: - Salariu motivant și bonusuri de performanță; - Birou în zonă centrală; - Loc de muncă stabil într-o companie ambițioasă ce se dezvoltă continuu; - Mediu de lucru plăcut într-o echipă dinamică; - Suport și asigurarea integrării rapide în activitate.

 • 5

  Esti pregatit pentru schimbare? Daca ai experienta in vanzari, cunostinte operare PC, abilitati de comunicare, relationare si negociere si esti orientat spre rezultate, vino sa te alaturi echipei noastre! Care va fi rolul tau? Să oferi consultanță în vânzarea produselor electronice și electrocasnice în magazinul Practic Electrocasnice prin implementarea strategiilor de vânzare stabilite de conducerea firmei. Constituie un avantaj: – Experiența în vânzări – Permis de conducere: B Beneficii: – perioada de inductie – mediu de lucru placut – salariu fix si posibilitati de promovare.

 • 5

  Angajam personal pt restaurant nou in Radauti.: -bucatar -ajutor bucatar -barman -ospatar. Pentru detalii sunati la .

 • ANGAJĂM FIZIOTERAPEUT Primele 6 luni de activitate au fost fantastice și ne dorim ca următoarele 6 să fie cel puțin de două ori mai bune! De aceea, avem nevoie de forțe proaspete și oameni noi în echipa noastră. Postul disponibil este cel de FIZIOTERAPEUT pentru centrul de recuperare medicală ProActive Therapy din RĂDĂUȚI. Cum ar trebui să fie această persoană? 1. Să fie sociabilă și amabilă, deoarece va interacționa cu multe persoane. 2. Să știe să zâmbească și să aibă bune capacități de comunicare. Punem un mare accent pe relațiile cu clienții noștri, de aceea această condiție nu este opțională. 3. Să fie pasionată de domeniul recuperării medicale. 4. Să fie dornică de dezvoltare continuă. 5. Să fie descurcăreață. Este posibil ca uneori să se confrunte cu situații dificile sau clienți nemulțumiți. De aceea, e important să se poată descurca în orice situație. 6. Să fie harnică și dedicată. Lenea nu are ce căuta la noi în firmă și ne plac doar persoanele care sunt dispuse să dea 110% în tot ceea ce fac! 7. Să fie corectă din toate punctele de vedere atât cu colegii, cât și cu pacienții. 8. Să fie organizată. Ne place ordinea și curățenia! 9. Să fie responsabilă. Apreciem persoanele care au curajul să-și asume răspunderea pentru greșelile lor. 10. SĂ FIE ABSOLVENTĂ A UNEI FACULTĂȚI DE KINETOTERAPIE. 11. SĂ AIBĂ AVIZ DE LIBERĂ PRACTICĂ ELIBERAT DE COLEGIUL FIZIOTERAPEUȚILOR. 12. EXPERIENȚA ÎN KINETOTERAPIE, MASAJ ȘI ELECTROTERAPIE REPREZINTĂ UN MARE AVANTAJ! Ce va face această persoană? 1. Va pune în aplicare procedurile din fișa de tratament, care pot include KINETOTERAPIE, MASAJ (TERAPEUTIC / DE RELAXARE) ȘI PROCEDURI DE ELECTROTERAPIE / LASER / ULTRASUNET. 2. Va sta alături de pacient pe toată durata tratamentului! 3. Va explica pacienților pe înțelesul lor care este problema cu care se confruntă și cum îi putem ajuta. 4. Va programa pacienții atunci când va fi nevoie. 5. ... lăsăm loc liber pentru ce ne mai vine în minte pe parcurs... ) Ce îi oferim? 1. Salariu fix + bonusuri. 2. Sâmbăta și duminica libere. 3. Mediu de lucru modern. 4. Atmosferă de lucru plăcută. 5. Colegi tineri și de treabă. 6. Seriozitate. De când avem nevoie? Cât mai repede! Am dori chiar de mâine! Dacă te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești cu descrierea de mai sus, trimite un mail cu CV-ul tău (ce include poză și cont de facebook / instagram) la adresa proactive.radauti@gmail.com și scrie în mail răspunsul tău la următoarea întrebare: De ce vrei acest loc de muncă? Te așteptăm în echipa ProActive Therapy! Cunoști pe cineva potrivit pentru acest job? Spune-i despre acest anunț sau dă te rog un SHARE!

 • Salveaza cautarea