Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Jimbolia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Beneficii: asiguram transport pentru persoanele din provincie - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe whats##app - zero sapte doi trei opt sapte sapte unu cinci doi

 • 1

  caut o doamna fara obligatii ,seroasa pt ingrijire si menaj,a unui domn bolnav,...rel. tel.

 • 2

  Oferim unei femei fara obligatii si fara posibilitati (dk nu are unde locui, ,sau este mai saraca ) ,...cazare, ,masa, haine , adik tot ce are nevoie,...in schimb ajutor in gospodarie ,tel.

 • 2

  Caut o doamna serioasa fara obligatii, pentru ingrijire domn bolnav ,, ,salariul negociabil ..detalii la tel. ,

 • 1

  Farmacia naturista ALL FOR NATURE din Jimbolia, angajează persoana cu experiența in vânzări. Mai multe detalii la numărul de telefon .

 • 19

  Societate Agricola angajam tractoristi mecanici. Salar atractiv plus avantaje. Zona Jimbolia, Jud . Timis

 • Vrei sa înveți Limba Germana simplu si usor? Preturi accesibile si chiar de pe telefonul mobil Ai nevoie de un traducator la serviciu, sau sa rezolvi anumite documente si nu te descurci? Ai nelamuriri in privinta unor documente? Vrei să lucrezi în Germania/Austria si gasesti? Eu Te pot ajuta Contacteaza-ma!

 • 7

  CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj ( minim diploma bacalaureat); - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. - Exsperienta in asigurari constituie un avantaj ( PROGRAM DE FINATARE +COMISOANE); BENEFICII: Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (obtinerea codului RAF/RAJ); Schema de comisioane si bonusuri atractive; Grila de salarizare in functie de realizari +COMISIOANE ; Posibilitatea de promovare in cadrul programului “Trepte de cariera”; Cursuri de dezvoltare profesionala si personala; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes pe termen lung in cadrul companiei; Posibilitatea de a promova profesional, in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. Program flexibil; RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea produselor de asigurare ale companiei: asigurari generale, asigurari de viata, asigurari de sanatate; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului.

 • Angajez muncitori in constructii calificati si necalificati pentru : tencuieli mecanizate .Salarii avantajoase.

 • Buna! Caut urgent muncitori tineri de preferabil cu permis pentru lucru in curățenie in Germania Urgent pe sezon sau definitiv pentru mai multe INFO contactați-mă nr Germania 015753677392 sau fb Madalin Sorin Lungu

 • Salveaza cautarea