Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Jimbolia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • 2

  SC SLADOLED SPECIJAL SB SRL din JIMBOLIA, angajează 1 COFETAR (cod cor 751202),conditii minime:- studii medii 10 clase (Scoala Profesionala ), Calificare cofetar CV-urile se depun pe e-mail la adresa: oskarfototimisoara@gmail. com Vor fi luate in considerare CV-urile primite pănă la data de 16.05.2021 Selecția candidatilor va avea loc in data de 17.05.2021 si constă in ,,Concurs de CV-uri" Informatii la tel.

 • 6

  CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj ( minim diploma bacalaureat); - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. - Exsperienta in asigurari constituie un avantaj ( PROGRAM DE FINATARE +COMISOANE); BENEFICII: Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (obtinerea codului RAF/RAJ); Schema de comisioane si bonusuri atractive; Grila de salarizare in functie de realizari +COMISIOANE ; Posibilitatea de promovare in cadrul programului “Trepte de cariera”; Cursuri de dezvoltare profesionala si personala; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes pe termen lung in cadrul companiei; Posibilitatea de a promova profesional, in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. Program flexibil; RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea produselor de asigurare ale companiei: asigurari generale, asigurari de viata, asigurari de sanatate; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului.

 • 18

  Societate Agricola angajam tractoristi mecanici. Salar atractiv plus avantaje. Zona Jimbolia, Jud . Timis

 • 4

  Angajam femei cu experienta la curatenie. locatie : fabrica Jimbolia. OFERIM: Salar atractiv platit la timp + Tichete de masa . pentru mai multe informatii va stam la dispozitie intre orele 10:00-16:00, la telefon .

 • 2

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Jimbolia

 • 2

  Caut o doamna serioasa fara obligatii, pentru ingrijire domn bolnav ,, ,salariul negociabil ..detalii la tel. ,

 • 1

  caut o doamna fara obligatii ,seroasa pt ingrijire si menaj,a unui domn bolnav,...rel. tel.

 • 1

  Oferim unei femei fara obligatii si fara posibilitati (dk nu are unde locui, ,sau este mai saraca ) ,...cazare, ,masa, haine , adik tot ce are nevoie,...in schimb ajutor in gospodarie ,tel.

 • P.F.A TUTURICI DANIEL Angajăm muncitor necalificat, lăcătuș, sudor în domeniul confecțiilor metalice! Program de lucru: 08:00-17:00 Salariul atractiv Pentru mai multe detalii, sunați la 0 7 3 5 0 6 2 5 1 0

 • 1

  Suntem în căutarea unei persoane serioase, punctuale, receptive, rapide care are dorința de a munci, pentru lanțul nostru de restaurante tip fast-food.Oferim salariu atractiv și program flexibil.Locația pentru care suntem în căutarea unui angajat: Jimbolia, județul Timiș.Pentru mai multe informații, contactați-ne la numărul de telefon afișat.

 • Angajez muncitori in constructii calificati si necalificati pentru : tencuieli mecanizate .Salarii avantajoase.

 • Salveaza cautarea