Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Timis Jimbolia

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm agent coordonator în Jimbolia

 • 5

  CANDIDATUL IDEAL: - Studii medii/ studiile superioare constituie un avantaj ( minim diploma bacalaureat); - Cunostinte medii de utilizare PC; - Atitudine proactiva, persuasiv si perseverent; - Bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultat; - Experienta anterioara in vanzari constituie un avantaj; - Spirit de initiativa si capacitate de a lucra in echipa. - Exsperienta in asigurari constituie un avantaj ( PROGRAM DE FINATARE +COMISOANE); BENEFICII: Suport pentru autorizarea ca agent de asigurare (obtinerea codului RAF/RAJ); Schema de comisioane si bonusuri atractive; Grila de salarizare in functie de realizari +COMISIOANE ; Posibilitatea de promovare in cadrul programului “Trepte de cariera”; Cursuri de dezvoltare profesionala si personala; Posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes pe termen lung in cadrul companiei; Posibilitatea de a promova profesional, in functie de performantele inregistrate si de interesul manifestat pentru activitatea desfasurata. Program flexibil; RESPONSABILITATI: - Mentinerea si imbunatatirea relatiei cu clientii; - Promovarea produselor de asigurare ale companiei: asigurari generale, asigurari de viata, asigurari de sanatate; - Efectuarea analizei de risc pentru client, construirea de oferte si finalizarea vanzarilor; - Prospectarea permanenta a pietei si promovarea serviciilor financiare; - Oferirea de servicii post vanzare clientilor pe durata derularii contractului.

 • Ne căutăm colega la un magazin de accesorii de telefonie mobila. Mediu de lucru plăcut, program de 8 ore pe zi Pentru interviuri va rog să mă sunați la numărul de telefonul afișat.

 • Buna! Ne cautam colega pentru un magazin cu accesorii de telefonie mobila. Ce ne dorim de la tine - buna dispozitie, - placere de a interactiona cu oamenii si de a le oferi sprijin in alegerea de produse, - bune abilitati de comunicare, perseverenta si dorinta de a obtine venituri cat mai mari! Optional experienta in vanzari. Care sunt sarcinile de la locul de munca? - Intampinarea clientilor si identificarea nevoilor acestora - Cunoasterea produselor Promovarea ofertelor din magazin - Incasarea produselor. Avantaje: - lucrezi toata ziua intr-un mediu curat, primitor, cu design modern si cu cea mai noua tehnologie - lucrezi in permanenta cu oamenii - ai un program lejer, de 8 ore pe zi, luni-vineri, 09-17, S: 9-13 - ai un salariu fix garantat + tichete de masa - bonusuri si comisioane din vanzari Cum aplici pentru job? Trimite-ne un CV sau sună la

 • Salveaza cautarea