Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea Sabangia

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • RPG SECURITY angajeaza agenti de paza pentru obiective situate in Bucuresti, oferim cazare in regim motelier, in camere cu 6 paturi, conditii decente, bucatarie, dusuri, grupuri sanitare, piata si metrou in apropiere. Salariu este in functie de orele lucrate, tariful fiind de 7 lei pe ora.Conditiile de angajare: 8 clase minim efectuate, cazier curat, stare de sanatate buna. Oferim punctualitate salariala, respectarea contractului legal de munca. Pentru programare interviu sunati la telefon.

  • Firma din Suedia cauta pentru angajare personal necalificat pentru o fabrica de medicamente.Se lucreaza in depozit la etichetat si ambalat.Nu este necesar cunoasterea limbii engleze. Varsta cuprinsa intre 18-58 ani, se ofera cazare si transport de catre angajator iar salariul este de 2500 euro si creste in functie de orele lucrate la un program de 8h/zi de luni –vineri.Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0731461671.

  • Centru de plasare al fortelor de munca din strainatate angajeaza soferi categoria B pentru postul de curierat.Cautam persoane harnice,rezistente la depunerea de efort fizic,pt postul de curierat.Trebuie sa livrati colete/scrisori la persoane fizice sau juridice.Angajam in Germania pe dubita 3,5t.O sa lucrati pe o ruta fixa,organizata si o sa aveti un coleg cu dumneavoastra.Salariul de 1800euro+diurna.Angajatorul ofera cazare gratuita cu wifi si o masa pe zi.Posibilitate de alocatie pt copilul dvs minor,somaj,asigurare medicala

  • Salveaza cautarea