Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Tulcea

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Tehnician/ucenic reparatii echipamente

  Viitorul coleg va face parte din departamentul tehnic, care se ocupa de administrarea si intretinerea (diagnosticarea si remedierea defectiunilor ) echipamentelor clientilor. ADMINISTRAREA CLIENTILOR: - Consultanta acordata la achizitionarea echipamentelor; - Configurarea solutiilor necesare clientului; - Gestionarea echipamentor (evidenta lor pe fiecare client in parte). INTRETINEREA ECHIPAMENTELOR: - Instalarea echipamentelor firmei atat la sediu cat si la punctele de lucru ale clientilor; - Mentenanta echipamentelor din portofoliu atat la sediu cat si la punctele de lucru ale clientilor; - Suport tehnic oferit personalului clientilor; Cerinte: - Permis de conducere categoria B; - Rezistent la stres si efort; - Capacitate de deplasare de 50% din timpul de lucru; - Disponibilitate la program prelungit; - Cunostinte diagnosticare, depanare, service, echipamente IT si asociate; - Limba engleza nivel mediu; - Experienta in domeniu reprezinta un avantaj; Oferta (bonusuri, beneficii) : - Salariu motivant; - Masina de serviciu; - In functie de evolutia in cadrul societatii si de realizari, posibilitati reale de promovare.

 • 40

  Angajări șoferi Italia și comunitate

  SOCIETATE ÎN NORD ITALIA (Lombardia VENETO) Angajam șoferi pentru categoria C și CE! Avem nevoie pe : Prelata, Frig, Cisterna alimentară salariul net 2500 -2700 +CAZARE Contract (RO) DECONTARE TRANSPORT. ! RUGAM SERIOZITATE! RELAȚII SUPLIMENTARE LA TEL NR .

 • Angajam ajutor bucatar

  S.C. LITTLE ASIA S.R.L. -Restaurant 2Dragoni angajeaza 1 ajutor bucatar, pentru bucatarie asiatica. Este necesara experienta in domeniu minim 2 ani, studii generale si cunostinte de limba engleza nivel mediu.

 • 14

  Electricieni

  Firma autorizata ANRE, angajeaza electricieni cu experienta in orasul TULCEA,relatii la telefonul

 • 4

  Angajez pizzar

  Angajez pizzar cu experienta. Telefon 0720677129

 • 7

  Ingrijire batrani italia perioade lungi sau inlocuiri

  Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 2

  angajez

  caut muncitori constructii salariu atractiv

 • Angajam consilieri in vanzari pentru magazinul RAC74 Bricolaj din Tulcea

  CRITERII DE SELECTIE Minim 1 an de experienta in Vanzari. CERINTE Absolvent de studii medii; Experienta relevanta in domeniul Vanzarilor de minim 1 an; Cunostinte si aptitudini de operare PC; Amabilitate si orientare catre client; Caracter deschis, empatic, capabil sa dezvolte relații interumane; Bune abilitati d comunicare si lucru in echipa, persoana organizata, atenta la detalii, cu gandire analitica, riguroasa, cu rezistenta la stres, avand capacitatea de a respecta termenele limita si de a indeplini sarcinile la timp; Seriozitate, corectitudine, punctualitate si dorinta de a te dezvolta si invata lucruri noi; Calm si cu incredere de sine, proactiv. DESCRIEREA JOBULUI Consilierea clientilor cu amablitate, in alegerea celor mai potrivite produse; Aranjarea si ordonarea produselor pe raft; Organizarea si administrarea stocurilor de produse din magazin; Indeplinirea obiectivelor de vanzari agreate. CE OFERIM Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare; Mediu de lucru placut si prietenos; Pachet salarial motivant, in acord cu experiența si abilitatile tale si bonusuri in functie de performante; Oportunitati de dezvoltare profesionala. Daca esti o persoana dedicata, cu cunostințe si experienta in domeniul vanzarilor, te invitam sa aplici și sa atasezi o scrisoare de intentie in care se ne spui de ce esti candidatul potrivit pentru aceasta pozitie. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati. DESCRIEREA COMPANIEI SC RAC 74 IMPEX SRL este o companie romaneasca de succes, cu o vechime de 26 de ani pe piata muncii, care comercializeaza o gama larga de produse, toate beneficiind de garantie si suport. Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara, la preturi competitive. Fiind in plina ascensiune, compania pune accent pe dezvoltarea continua si inovatie.

 • Angajam manipulanti la depozitul RAC74 din Tulcea

  CRITERII DE SELECTIE Persoana organizata, serioasa si muncitoare. CERINTE Corectitudine, seriozitate, punctualitate; Spirit practic, memorie vizuala buna; Detinerea atestatului de stivuitorist constituie un avantaj. DESCRIEREA JOBULUI Se asigura de instrarea si iesirea marfii in si din depozit; Participa activ la operatiunile de incarcare descarcare numarare a marfii si asezarea ordonata a ei in depozit; Asigura buna functionare a fluxurilor din depozit; Rapiditate si atentie in procesarea comenzilor si in operatiunile zilnice; CE OFERIM Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare; Mediu de lucru placut si prietenos; Pachet salarial motivant, in acord cu experienta si abilitatile tale; Oportunitati de dezvoltare profesionala. Daca esti o persoana serioasa si dedicata, te invitam sa aplici pentru aceasta pozitie. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati. DESCRIEREA COMPANIEI SC RAC 74 IMPEX SRL este o companie romaneasca de succes, cu o vechime de 26 de ani pe piata muncii, care comercializeaza o gama larga de produse, toate beneficiind de garantie si suport. Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara, la preturi competitive. Fiind in plina ascensiune, compania pune accent pe dezvoltarea continua si inovatie.

 • Angajam secretara pentru sediul central RAC74 din Tulcea

  CRITERII DE SELECTIE Experienta pe un post similar constituie un avantaj; Studii medii superioare, finalizate. CERINTE Cunostinte si aptitudini de operare PC (word, excel); Cunostinte de limba engleza nivel mediu; Bune abilitati d comunicare si lucru in echipa, persoana organizata, atenta la detalii, riguroasa, cu rezistenta la stres, avand capacitatea de a respecta termenele limita si de a indeplini sarcinile la timp; Orientare catre client, gandire analitica, seriozitate; Caracter deschis, empatic, capabil sa dezvolte relații interumane; Corectitudine, punctualitate si dorinta de a te dezvolta si invata lucruri noi. DESCRIEREA JOBULUI Raspunde la telefoane, emailuri; Organizarea fluxului informational si asigurarea comunicarii interdepartamentale; Primirea vizitatorilor (colaboratori, parteneri de afaceri, clienti); Asigurarea corespondentei in firma (preluarea, distribuirea si trimiterea acesteia catre destinatarii finali) ; Indosarierea documentelor primite; Organizarea bazei de date cu datele personale ale partenerilor; Asigura protocolul; Intocmirea diverselor documente, rapoarte si evidente solicitate de conducerea companiei. CE OFERIM Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare; Mediu de lucru placut si prietenos; Pachet salarial motivant, in acord cu experiența si abilitatile tale; Oportunitati de dezvoltare profesionala. Daca esti o persoana serioasa si dedicata, te invitam sa aplici si sa atasezi o scrisoare de intentie in care se ne spui de ce esti candidatul potrivit pentru aceasta pozitie. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati. DESCRIEREA COMPANIEI SC RAC 74 IMPEX SRL este o companie romaneasca de succes, cu o vechime de 26 de ani pe piata muncii, care comercializeaza o gama larga de produse, toate beneficiind de garantie si suport. Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara, la preturi competitive. Fiind in plina ascensiune, compania pune accent pe dezvoltarea continua si inovatie.

 • Angajam casieri la magazinul RAC74 Bricolaj din Tulcea

  CRITERII DE SELECTIE Experienta pe un post similar constituie un avantaj; Studii medii superioare, finalizate. CERINTE Amabilitate in relatia cu clientii; Bune abilitati d comunicare si lucru in echipa, persoana organizata, atenta la detalii, riguroasa, cu rezistenta la stres; Orientare catre client, gandire analitica, seriozitate si responsabilitate; Caracter deschis, empatic, capabil sa dezvolte relații interumane; Corectitudine, punctualitate si dorinta de a te dezvolta si invata lucruri noi. DESCRIEREA JOBULUI Servirea amabila si rapida a clientilor; Scanarea si incasarea corecta a contravalorii produselor; Operarea casei de marcat si procesarea platilor cu numerar card, pentru achizitiile facute de client; Oferirea informatiilor si suportul necesar clientilor. CE OFERIM Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa dinamica si inovatoare; Mediu de lucru tanar, placut si prietenos; Pachet salarial motivant, in acord cu experienta si abilitatile tale; Oportunitati de dezvoltare profesionala. Daca esti o persoana serioasa si dedicata, te invitam sa aplici si sa atasezi o scrisoare de intentie in care se ne spui de ce esti candidatul potrivit pentru aceasta pozitie. Doar candidatii selectati pentru interviu vor fi contactati. DESCRIEREA COMPANIEI SC RAC 74 IMPEX SRL este o companie romaneasca de succes, cu o vechime de 26 de ani pe piata muncii, care comercializeaza o gama larga de produse, toate beneficiind de garantie si suport. Obiectivul nostru este satisfacerea cat mai bine a cerintelor si nevoilor clientilor nostri si oferirea produselor de calitate superioara, la preturi competitive. Fiind in plina ascensiune, compania pune accent pe dezvoltarea continua si inovatie.

 • 12

  Angajam lac.mec,instalator,sudor,electrician, in conditii de depl. in tara in special in Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • 1

  Bucatar si ajutor bucatar

  Hotel Delta Palace din Sulina angajează bucătar și ajutor de bucătar pe perioada nedeterminată. Se asigură cazare și masă în hotel, salariu motivant.

 • Angajare ospătari-bucătari

  Restaurant în Delta Dunării angajează pentru sezonul de vară ospătari, aj. ospătari și bucătari. Perioada de colaborare este 25 Aprilie-25 Septembrie.Se oferă cazare, masă și salariu motivant în funcție de experiența și programul de lucru.Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon din anunț.

 • 25

  Personal pensiune turistica

  Angajam personal pentru curatenie si ospatarie, in pensiune turistica, in Delta Dunarii. Oferim conditii bune de lucru, cazare si masa si salariu deosebit.

 • 43

  Pensiune turistica

  Angajam personal, camerista si ospatar pentru restaurant pensiune turistica Conditii foarte bune de munca. Salariu deosebit.

 • 23

  Angajez ospatarita

  Royal CosmoFood angajeaza ospatarita . Program 2 zile cu 2 liber . Salariu negociabil . Telefon 0720677129

 • Angajam muncitori în constructii

  Angajam muncitori cu experiența in constructii pe interioare(gips carton, lavabil, glet, structura de tavane, faianta, placat vata) pentru Tulcea, mâncare și cazare asigurata.

 • oferta pentru manichiurista

  Renumitul salon de infrumusetare Prosana ofera un post de lucru pentru manichiura- pedichiura.Postul este echipat cu dulap,scaun, masuta si diverse ustensile pt manichiura- pedichiura.Pretul de inchiriere este de 450 lei.

 • 8

  Amenajări interioare / Constructii

  ANGAJAM! Cautam meseriași in construcții și renovari interioare în vederea angajării. Responsabilității : Participarea în activitățile de construcții, finisaje, izolații exterioare, gresie, faianta, acoperișuri etc. și lucrări de întreținere. Utilizarea echipamentelor în mod eficient și cu respectarea normelor de siguranță. Transportul materialelor și echipamentelor. (rigips, faianta, glet, var, zidărie, instalații sanitare, izolație) Cerinte: Capacitatea de a lucra în echipa și de a respecta termene limita, înțelegerea cerințelor clientilor. Salariul se stabilește în urma interviului. Bonusuri în funcție de calitate și eficienta. Pentru mai multe detalii și stabilirea modalităților de lucru sunați la numărul de telefon din anunț!

Salvează căutarea