Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu Cisnadie

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 6

  Biotechnik srl, cu sediul in Cisnadie, angajeaza lacatus, strungar, frezor/ frezor CNC si inginer masini-unelte pentru programare m.u.(acestuia din urma i se ofera un curs gratuit de training la FANUC). Pentru persoanele care nu sunt din zona Sibiu-Cisnadie, Se poate oferi gratuit un apartament nou, intr-o vila noua situata langa firma.

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Dețin permis de conducere cat b

 • Angajez urgent personal bar. Locația este in cisnadie! tel.0723584238

 • 4

  SC SOMA SRL ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI BENEFICII: - Tichete de masa de 15 lei; - Transport asigurat; - Plata orelor suplimentare - Program de 8 ore, schimbul 1 CERINTE: - Seriozitate; - Dorinta de a lucra pe termen lung

 • 14

  Societate comerciala angajeaza personal necalificat pentru ambalare produse alimentare in Germania.Relatii la numarul de telefon 0269564663.

 • 4

  Candidatul ideal Angajam tamplari cu sau fara experienta in domeniul prelucrarii la comanda a mobilierului de interior si exterior Persoana activa si dornica sa invete si sa-si dezvolte abilitatiile in domeniul prelucrarii lemnului Serios Punctual Abilitati de munca in echipa; Descrierea jobului Lucrari specifice de tamplarie si dulgherie Program de lucru flexibil Salariu progresiv in functie de experienta acumulata Post full time/part time Contract de munca Posibilitate de avansare Ore suplimentare platite Loc de munca stabil Se asigura cazare pentru cei din afara localitatii; CV-ul se trimite la adresa de e-mail: hudimob@gmail.com Descrierea companiei Hudimob Srl. din Cisnadie, judetul Sibiu pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Hudimob Srl., specializata in productia de cherestea si mobilier, are in componenta o echipa de 10 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. CV-ul se trimite la adresa de mail hudimob@gmail.com. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0724391890.

 • SC SOMA SRL angajeaza personal curatenie (femei de serviciu) Cerinte:- seriozitate - dorinta de a lucra pe termen lung. Beneficii: - conditii avantajoase de salarizare - bonuri de masa - transport asigurat - Cladire noua, dotata modern. Relatii la tel: 0723626217 sau la sediul firmei din Cisnadie , str. Selimbarului , Nr.90

 • De peste 26 de ani oferim copiilor abandonați, orfani sau care au pierdut sprijinul parental: o mamă SOS, o familie (frații cresc împreună), un cămin protector, educație și îngrijire pe termen lung. La SOS Satele Copiilor România dorința oricărui copil de a avea o mamă, un model, o familie, se împlinește. Aici copiii primesc afecțiune, copilărie fără apăsări, pot cere ajutor si pot striga liberi “Mama”. De ce să aplici pentru postul de Asistent Familial? Pentru că: eşti o persoană motivată să lucreze cu şi pentru copii; poți să îngrijești și să te implici în educația a 4- 5 copii care sunt parte dintr-o familie SOS; poți pregăti pachețele pentru școală și prânz pentru copii; preferi să-ți planifici singur activitățile și programul de lucru; te pricepi să transformi orice casă într-una primitoare; poți lucra 8 ore/zi, însă ai disponibilitate și pentru un program de permanență (24 ore din 24), în medie 8-10 zile/lună; nu te pierzi cu firea atunci când un copil plânge sau țipă și ai răbdare să îl asculți și sfătuiești; vei lucra într-o echipă unită și vei avea parte de susținere permanentă; îți dorești să ai un loc de muncă stabil, pe termen lung, și să fii o persoană de referință pentru copiii și tinerii de la SOS; ai absolvit cel puțin 10 clase. Îți oferim: Contract de muncă, un salariu mediu net lunar de 1750 – 1950 lei; Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi; O zi liberă de ziua de naștere și concediu de odihnă suplimentar; iar după 6 zile de permanență (nu neapărat consecutive), se acordă încă o zi liberă; Posibilitatea de a locui împreună cu copiii biologici minori și/sau soțul; Cazare poate fi asigurată provizoriu pentru anumite perioade; Formare profesională continuă; supervizare individuală și de grup; Asigurare medicală Allianz Tiriac; Un spațiu de lucru cu care natura a fost generoasă; O cauza care iti va merge la suflet si tot atatea feluri de a o face sa se intample, intr-o lume in care nevoia de a face lucruri cu sens e din ce in ce mai rasunatoare. Vino să ne cunoaștem! Scrie-ne la adresa și trimite-ne CV-ul tău. Detalii la numărul de telefon: 021-668.00.90 / 0734.333.606 Peste 26 de ani de vieti schimbate si continuam sa crestem oameni! ***Vă informam că datele dumneavoastră vor fi prelucrate de SOS Satele Copiilor România în procesele de recrutare, având ca temei interesul său legitim de a angaja candidați care să corespundă cerințelor. Termenul de păstrare al acestora este de 2 ani. Prin transmiterea CV-ului considerăm că ați luat la cunoștință de informațiile comunicate anterior. Vă aducem la cunoștință că în orice moment vă puteți retrage consimțământul prin transmiterea unui email la adresa . Vom lua în considerare orice solicitare și vă vom transmite un răspuns în timp util.

 • Expert contabil caut societati comerciale sau PFA-uri, pentru a le tine contabilitatea .

 • Sudor cu experienţă mig mag caut de lucru doar la sfârşitul săptămânii

 • Salveaza cautarea