Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

 • 1

  Vrei sa lucrezi alături de o echipa tânără și dinamica și nu ai găsit-o? Shaear Saloon cauta colega pentru postul de manichiura! Pentru detalii te rugam sa o suni pe Noemi la numărul de telefon 0730141780. Te așteptăm să lucrezi alături de noi!

 • 3

  Angajez vulcanizator pentru vulcanizare de turisme, camioane si utilaje. Preferabil cu experienta. Informatii suplimentare la nr. de tel. 0757.015.664/ 0751.332.116

 • 1

  Societatea DUMIVEST S.R.L. angajeaza ajutor mecanic pentru service-ul auto din Arad, Calea Radnei Nr. 236. Salariul este atractiv, conditiile salariale se discuta la interviu. Luni - vineri : 09:00 -18:00

 • angajam sofer cat C+E pt camion transport autoturisme

 • Angajăm pavatori cu experien ă ( vârsta maximă 35 de ani) excavatori ti pentru antier în Germania. Introducerea fibrei optice în pământ. Se sapă la adâncime de 0.60 cm si 0.40 cm. Pavatori, salariul începe de la 1.800 euro net. Excavatorist 1.900 euro net Cazarea asigurată de firmă Transportul din România în Germania ,asigurat de firmă dar din primul salar se trag banii de transport. Echipe de 6 persoane-1 excavatorist i 5 pavatori. De men ionat: Excavatoristul după ce termină de săpat, să ajute echipa. Pentru mai multe informa ii suna i la numărul de telefon Contract de muncă german-asigurare i domiciliu. Nu se percepe comisioane.

 • 12

  Compania noastră angajează entertaineri online (fete și baieti) ! Fara experienta! Se lucrează de acasa sau de la sediu! Oferim training salariu fix , venit mediu lunar de 5000 lei plus bonusuri și comision din încasări! Asteptam email la onjobz@yahoo. com Mesajele primite aici pe site nu vor fi luate in seama!

 • 3

  Pizza 24 Arad angajeaza livrator pizza, cu norma intreaga sau part time (in weekend). Experienta constituie avantaj. Este obligatoriu carnet de conducere categoria B de minim 1 an de zile. Informatii suplimentare la telefon .

 • 2

  Naiya recrutează Confecționere la mașina de cusut în Arad! Ce trebuie sa faci? - pregătești și verifici mașina de lucru; - prelucrarea materiei prime; - utilizare mașina de cusut; Cerințe: - cunoștințe operare mașina de cusut liniara și triploc; - seriozitate, stare de sănătate buna; - disponibilitatea de a lucra pe un singur schimb; Se ofera: - salariu atractiv; - tichete de masa 20 lei; - transport asigurat gratuit; - bonusuri de sărbători; - contract pe perioada nedeterminata; - bonus de eficienta; - ore suplimentare platite cu 200%; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 2

  Naiya recrutează Operatori Masinisti in Arad! Cerințe: - executa activități de producție; - manipulare componente; - activități de întreținere a utilajelor; - măsurători; - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - acuitate vizuala; Se ofera: - salariu de încadrare 3000 lei brut; - tichete de masa 20 lei; - ore suplimentare 200%; - bonus de acomodare; - bonus de productivitate; - contract de munca pentru perioada nedeterminata; - transport asigurat gratuit in Arad; Pentru mai multe informatii candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 6

  Naiya recruteaza Muncitori Necalificati in Arad ! Ce trebuie sa faci? sa monteze componentele; sa ambaleze articole cu folie, carton, airball, etc; sa verifice etichetele cu model si comanda; alte activitati care se impun; indeplineste si alte sarcini de serviciu, trasate de superiorul ierarhic, ori de cate ori este necesar; se lucreaza in doua schimburi; Se ofera : salariu motivant; bonusuri in functie de performante; ore suplimentare platite cu 200 %; tichete de masa 20 ron; bonusuri de sarbatori; contract pe perioada nedeterminata; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 1

  Dețin certificat de competentă profesională a managerului de transport in regim de închiriere și taxi, eliberat de către ARR TIMIS. Caut colaborare , ofer seriozitate .

 • 3

  Angajez sablator pentru confectii metalice usoare

 • 1

  Angajez sofer taxi la Alfa, pe chirie. Necesita atestat taxi.

 • 3

  Service-ul este specializat pe repararea microbuzelor marca Ford Transit si se afla in Arad ,oferim salariu avantajos de 1000 de euro pe luna

 • 7

  Parcul de dezmembrari se afla in localitatea Sanleani Jud Arad, se dezmembreaza microbuze marca Ford Transit

 • 25

  Cautam sa recrutam operatori productie pentru clientul nostru, o companie multinationala care activeaza în domeniul automotive. Transportul este asigurat in tot judetul Arad. Beneficii: Pachet salarial atractiv Tichete de masa 20 lei / zi Transport gratuit in tot judetul Spor de weekend 200 % Ore suplimentare 175 % Spor de noapte 130% Se lucreaza in 3 sau 4 schimburi Prime de sarbatori

 • 2

  Angajam pentru o fabrica importanta din Arad operatori in productie. - Salariu de incadrare la angajare pentru Operator Productie incepe de la 2800 Ron BRUT, urmat de cresteri salariale la 3 luni (2930 Ron BRUT) si 1 an (3063 Ron BRUT) - Bonusuri lunare de performanta care cresc in functie de vechimea in companie. Posibilitate maxima de castig intre 420 si 630 BRUT in functie de vechimea in firma - Bonus de recomandare a unui coleg pana la 850 ron BRUT - Prime periodice de Paste, Craciun si vara cu valoare cuprinsa intre 480 si 1500 Ron BRUT/eveniment, in functie de vechimea in firma - Concediu de odhina - 22 zile - creste proportional cu vechimea in firma - Tichete de masa in valoare de 20 de ron pentru fiecare zi lucrata - Asigurare privata de sanatate - Asigurare privata de viata si dizabilitate - Programe de asistenta juridica si psihologica pentru angajati - Contributie la pensia privata platita de companie - Asiguram transport pe urmatoarele rute: Arad. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea, Seitin, Semlac, Pecica, Santoma, - Dorobanti, Iratos, Variasu Mare, Sanpaul, Olari, Comlaus, Santana, Zimandu Nou, Zimand Cuz, Sanleani, Livada. Pentru mai multe informatii si pentru angajare, ne puteti contacta la nr de telefon: sau la nr .

 • Salveaza cautarea