Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Plecare duminica după prânz. Sosire vineri la prânz. Daf euro 5. Automat +clima Salar si diurna atractiva! Mai multe detalii în privat.

 • 14

  Caut colaborator in domeniul asigurarilor, job part-time pe baza de contract de mandat. Constituie avantaj codul RAF. Cerinte: - studii terminate ( minim bacalaureat) - varsta peste 21 ani -seriozitate, punctualitate, dorinta de afirmare Info la tel: 0742743844 Posibilitate de venituri suplimentare.

 • 2

  Responsabilită i cheie: - Efectuază controlul cantitativ si calitativ al marfurilor; - Receptioneaza marfa, pune marfa pe locatii; - Transfer marfa pe locatii, mentine stocul la locatii; - Participă la inventare; - Întretine ordinea și curățenia în depozit. Beneficii: - Mediu de lucru placut si sigur; - Posibilitatea de a lucra si a va dezolta in cadrul unei companii de top pe piata; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Program de munca fix, de luni pana vineri 08:30-17:00; - Transport asigurat de pe raza Municipiului Arad si Sat Vladimirescu. Cerin e: - Studii medii (minim 10 clase). - Ordonat si atent; - Abilită i de comunicare, cooperare i spirit de echipă; - Capacitate de organizare si munca in ritm alert; - Atestat ISCIR pentru stivuitor (reprezinta avantaj); - Fara antecedente penale. Descrierea companiei: BNB este o companie națională care oferă servicii complete pentru birouri, de la soluții integrate de IT, echipamente, accesorii și consumabile de birou, la produse de protocol, rechizite școlare, produse de igienă și curățenie.

 • 2

  Societate comerciala cu sediul in Loc. Vladimirescu ,Str Progresului Nr.54 Jud Arad angajeaza oprtator (rectificator) pe Masina de rectificat plan Informatii suplimentare : -la sediul firmei din Loc Vladimirescu Jud Arad s-au la Tel: Mobil:

 • 1

  Angajam Agenți Securitate barbati, punct de lucru nou. Șalariu motivant, bonuri de masa, salariu pe Card. Informații de L-V între orele 09.00-17.00

 • 8

  Cautam sa recrutam Reglori pentru o companie recent deschisa in ARAD care este in plina dezvoltare. Cerinte: - persoana deschisa, adaptabila - cunostinte de mecanica hidraulica si/sau pneumatica - experienta de minim 2 ani pe o pozitie similara (tehnician mentenanta, reglor etc) - disponibilitate de a lucre in 3 schimburi OFERIM: - Salariu negociabil in functie de competente si experienta - Tichete de masă 20 lei/zi - al 13-lea salariu - spor de noapte 50% - prime de sarbatori - Ore suplimentare 200% în week-end - Ore suplimentare 175% în timpul săptămânii - Bonus de recomandare - Primă lunară de prezență - Primă lunară de performanță - Posibilitatea de promovare internă fiind o companie în plină dezvoltare - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu angajatorul - Transport asigurat: Arad, Moroda, Pancota, Santana, Zimand, Varsand, Pilu, Macea Curtici, Sanpaul, Sofronea, Ghioroc, Vladimirescu, Pecica, Turnu Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr sau la nr de telefon

 • 18

  Cautam sa recrutam operatori productie pentru o companie noua din ARAD OFERIM: - Venit atractiv incepand de la 2800 cu posibilitate de crestere din 3 in 3 luni - Tichete de masă 20 lei/zi - Ore suplimentare 200% în week-end - Ore suplimentare 175% în timpul săptămânii - Primă lunară de prezență - Primă lunară de performanță - Posibilitatea de promovare internă fiind o companie în plină dezvoltare - Contract pe perioadă nedeterminată direct cu angajatorul - Transport asigurat Pentru detalii va rugam sa ne contactati la nr de telefon din anunt.

 • 7

  Oferim: Salariu Atractiv- 2000 lei net in primele 3 luni; Tichete de masa; Transport asigurat din Arad; Program de lucru pe 1 schimb. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • 24

  Cautam sa recrutam operatori productie pentru clientul nostru, o companie multinationala care activeaza în domeniul automotive. Transportul este asigurat in tot judetul Arad. Beneficii: Pachet salarial atractiv Tichete de masa 20 lei / zi Transport gratuit in tot judetul Spor de weekend 200 % Ore suplimentare 175 % Spor de noapte 130% Se lucreaza in 3 sau 4 schimburi Prime de sarbatori

 • 22

  Angajam Operatori Productie pentru o fabrica de cablaje auto de renume din Arad Oferim: *Salariu de incadrare 2400 lei brut *Tichete de masa 20 Ron *Ore suplimentare platite conform legii *Spor de nopate 30% *Prime Craciun, Paste, 8 martie *Transport asigurat gratuit *Program de lucru in 3 schimburi Pentru mai multe detalii suna la telefon 0734 006 985 *Prin raspunsul la acest anunt, declarati in mod expres ca sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale comunicate catre SC IHM Total Consult SRL.

 • 25

  Cautam sa recrutam muncitori pentru sectia de cusut pentru una dintre cele mai importante fabrici din zona industriala Arad. Beneficii: -salariu atractiv in functie de experienta; -contract direct cu angajatorul -tichete de masa -ore suplimentare 200 %; -Prime de productie lunare; -Prima de Sarbatori; -Transport gratuit din judetul Arad - program de lucru 1 sau 2 schimburi Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon:

 • 1

  Se cere: Studii medii Disponibilitatea de a lucra pe 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: Salariu incepand cu 3000 de lei brut; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Program de lucru de 8 ore/zi(3 schimburi: re suplimentare platite( in timpul saptamanii spor de 80%; in weekend, spor de 100%) Prima de acomodare de 400 lei net, acordata la 3 luni de la data angajarii; Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi; Prime de sarbatori; Transport gratuit din: Arad,Sofronea,Sanmartin,Macea,Curtici,Semlac,Pecica,Nadlac Beneficii medicale pentru angajati si pentru copiii minori ai acestora;

 • 12

  Cautam sa recrutam tamplari pentru una dintre cele mai importante fabrici din zona industriala Arad. Beneficii: -salariu atractiv in functie de experienta; -contract direct cu angajatorul -tichete de masa -ore suplimentare 200 %; -Prime de productie lunare; -Prima de Sarbatori; -Transport gratuit din judetul Arad - program de lucru 1 sau 2 schimburi Pentru mai multe informatii va rugam sunati la numarul de telefon:

 • 3

  Cafe Clasic 1980 angajează ospătara cu sau fără experiența,locație liniștita cu clientela selecta,pentru mai multe detali la telefon sau puteți lăsa CV-ul la Cafe Clasic 1980 care este situat la Piața Mihai Viteazul,nr.1

 • 2

  CICOR,companie producatoare de placute electronice,face angajari pentru postul de OPERATOR MAGAZIE . Postul implica pregatirea componentelor electronice pentru productie:cautare pe locatie,numarat,cantarit,scanat. Se ofera: -salariu incadrare 2950 ron (brut),cu posibilitate de majorare dupa 3 luni -bonus prezenta -bonus productie -tichete de masa 15 ron/zi -ore suplimentare platite cu 200% si 250% -asigurare medicala privata -transport asigurat Cerinte: -minim 8 clase -disponibilitate la 2 schimburi -manipulare greutati de max.10 kg,atat manual,cat si cu transpaleta Cererile de angajare se depun la sediul firmei Cicor: Zona Industriala de Vest,str.III,nr.14 ,prin email sau se pot completa telefonic

 • Salveaza cautarea