Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Apahida doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC angajam șoferi profesioniști pe cimentruc! Cerințe : - experienta - atestat - seriozitate maxima Se oferă :- salar atractiv 7000 Ron - punctualitate la plata salariilor!

 • 3

  SC Angajam șoferi cat C:- Autobetoniera Mercedes Actros -Salar atractiv de la 3000 ron -cerem și oferim seriozitate maxima!!!

 • Îţi place să aduci idei noi și să te asiguri de implementarea celor mai bune decizii în domeniul tău de activitate? Atunci vrem să te cunoaștem și AGENT BUSINESS DEVELOPMENT FRANCIZĂ Principalele responsabilități sunt: -oferă suport rețelei naționale de parteneri francizați -administrarea relației cu rețeaua de parteneri -comunicarea zilnică cu rețeaua de parteneri -asigurarea logisticii necesare în relația cu partenerii -asigurarea unui nivel optim de instruire pentru partenerii francizați -colectarea, interpretarea și procesarea de informații de la parteneri și agenți și pregătirea rapoartelor de informare zilnice și lunare pentru managementul superior -identificarea și instruirea de noi parteneri francizați -creșterea rețelei de parteneri la nivel național redactarea și implementarea strategiei de comunicare cu partenerii -organizarea conferințelor lunare cu partenerii se asigură de îndeplinirea obiectivelor de vânzări ale departamentului -asigură cel mai înalt nivel de calitate al serviciilor companiei în relația cu partenerii și pentru clienți Beneficii: -comisioane -bonus de performanță -oportunitatea de a lucra și învăța în cadrul unui colectiv profesionist, într-o industrie dinamică și exclusivistă (furnizarea de energie și gaz)

 • 2

  Pentru mai multe detalii: Stefan Petre - 0755.111.308 Depozit din APAHIDA (langa Cluj) cauta colegi STIVUITORISTI (lame frontale). Candidatul ideal: - spirit de echipa; - flexibilitate, dinamism, tenacitate; - experienta intr-o pozitie similara MINIM 6 LUNI; - atestat de stivuitorist. Activitate: - asigura incarcarea/descarcarea camioanelor cu marfa; - asigura depozitarea corespunzatoare a marfii pe rafturi; - asigura buna intretinere a marfii si depozitului. Ce oferim? - STABILITATE: Contract de munca pe perioada nedeterminata; - SALARIU in functie de EXPERIENTA; - Transport ASIGURAT sau DECONTAT; - Programul de lucru este de luni pana vineri de la 08.00 - 17.00; - Tichete de masa 300 lei (15 lei valoarea unui tichet) - Plata orelor suplimentare 200%; - Se acorda 24 de zile de concediul in fiecare an; - Conditii de lucru la standarde internationale.

 • SC XPX GROUP SRL este o companie specializata in domeniul telecomunicatii si plina de expansiune.Serviciile pe care le ofera societatea noastra sunt proiectarea, executia si intretinerea retelelor de telecomunicatii..Investim foarte mult in relatiile umane, cosiderand ca locul de munca trebuie sa fie placut, deschis si antrenant.Ne dorim sa ne marim echipa tocmai de aceea avem disponibile urmatoarele posturi: *Ajutor jonctor fibra optica. *Tehnician telecomunicatii. *Muncitor necalificat. *Deservent Excavatorist Candidatul ideal: *Studii medii-domeniul tehnic. *Permis de conducere categoria B(constituie un avantaj). *Reprezinta avantaj experienta in domeniu. *Spirit de lucru in echipa. *Atentie la detalii si capacitatea de concentrare in situatii de stress. Oferta : *Oferim pachet salarial motivant *Telefon *Masina

 • 2

  FOLGORE SECURITY: FOLGORE SECURITY va ofera o gama diversificata de servicii, toate avand ca scop final siguranta dumneavoastra si a afacerilor dumneaovastra. Personalul nostru este gata oricand sa fie un sprijin de neinlocuit pentru o societate sigura, unde temerile si pericolele nu isi au locul. Angajatii nostri sunt special antrenati si instruiti pentru a face fata celor mai diverse si solicitante situatii in oferirea serviciilor de paza si protectie. Acestia beneficiaza de o pregatire profesionala – teoretica si practica – de lunga durata, alaturi de specialisti cu vasta experienta in domeniu. Echipele noastre sunt gata oricand sa cerceteze si sa implementeze cele mai bune solutii in materie de: - Analiza a riscului pentru organizatii comerciale sau non-comerciale (banci, societati de asigurare etc); - Cercetarea proprietatilor si locatiilor industriale sau comerciale, la cerere; - Analize statistice ale securitatii; - Planificari de calatorie (stabilirea traseului, a punctelor de oprire cele mai sigure, timpul necesar); - Proceduri scrise de securitate oferite la cererea clientului. Info 0760 777 177

 • Salveaza cautarea