Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Costinesti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajez camerista,cu experiență (fara experiență) pentru perioada verii ,pe litoral ( iunie,iulie și august),program flexibil. Doresc maxima seriozitate. Oferim salariu,cazare și o masa/zi

 • 2

  Complex turistic Blue Ivy Bungalows Costinesti angajeaza in conditii salariale si de munca foarte avantajoase personal pentru postul de OSPATAR. Salariile vor fi cuprinse intre 1800 si 2200 lei pe luna Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • 1

  Angajez camerista perioada 15 iunie 2020-15 septembrie 2020, in Costinesti. Ofer cazare si salariu motivant. Rog seriozotate. Alte informatii la telefon.

 • 3

  Complex turistic Costinesti angajeaza in conditii salariale foarte avantajoase personal pentru postul de BARMAN in conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Oferim salarii cuprinse intre 1800 si 2200 lei/ luna. Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • 1

  Complex turistic Costinesti angajeaza in conditii salariale foarte avantajoase personal pentru postul de GRATARAGIU. Oferim conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Oferim salarii cuprinse intre 1800 - 2200 lei pe luna. Oferim decont transport sau cazare. Detalii se pot obtine la tel: 0735909053

 • 4

  Complex hotelier Blue Ivy Bungalows din Costinesti angajeaza personal pentru posturile de camerista in conditii salariale si de munca foarte avantajoase. Programul de lucru este de 8 ore pe zi , cu mentiunea ca acesta este supus flexibilitatii atunci cand gradul de ocupare al locatiei permite. Este necesara angajarea a 2 persoane pentru postul de camerista, astfel munca se va desfasura in echipa, si vor beneficia de zilele libere prevazute de lege. Angajarea se face in baza unui contract de munca. Oferim decont transport pentru persoanele din zona, si cazare pentru persoanele care sunt din alte judete. Relatii la telefon 0735909053.

 • Vand pensiune in Costinesti/schimb cu vila (apartamente) in Constanta Pensiunea este clasificata cu 2 stele de Ministerul Turismului, fiind in circuitul turistic de 15 ani si avand o clientela numeroasa. Este o locatie spatioasa, primitoare, situata la 8-10 min. de plaja centrala(zona Obelisc) si 5 min. de gara Costinesti Tabara. Suprafata teren - 1079 mp Suprafata construita – 427.54 mp Suprafata construita desfasurata– 786.38 mp Constructia, P+2E construita in 1996, extinsa in 2009 si renovata in 2020 este complet dotata si utilata pentru activitate turistica. Pensiunea dispune de urmatoarele - 24 de camere de 2,3,4 locuri (total 60) cu bai proprii, aer conditionat, frigider, TV LCD - bloc alimentar format din bucatarie, spalator pentru vase, magazie pentru alimente; - terasa spatioasa, acoperita, pentru servirea mesei; - receptie, camera de bagaje, anexe diverse si un beci spatios; - o centrala noua pe gaz, 3 solarii performante si un boiler de 500 de litri ( pentru stocarea apei calde menajere); - cladirea este partial incalzita cu calorifere; - curte spatioasa, cu multa verdeata, intrarea in pensiune este monitorizata video, accesul facandu-se cu cartela magnetica; - gradina in suprafata de 350 mp cu pomi, arbusti, conifere, flori si amenajata rustic cu foisoare, leagan, hamac, loc de joaca pentru copii, masa de tenis si gratar; - parcare amenajata la frontul stradal.

 • Angajam personal pentru plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator, 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon.

 • 6

  Angajam personal pentru activitate pe plaja: baza nautica hidrobiciclete si parcuri de distractie, trambuline elastice si bungee jumping, varsta minima 16 ani. Cazarea este asigurata gratuit de catre angajator si 2 mese pe zi, se ofera salariu atractiv, diferentiat in functie de implicare, aptitudini si experienta. Locurile de munca sunt valabile in statiunile Eforie Nord, Vama Veche, Costinesti. Contractul de munca se incheie pentru perioada determinata, pana la inceputul lunii septembrie. Se fac angajari pe tot parcursul verii. Activitati baza nautica, baieti: se pun veste de salvare clientilor, se dau si se scot ambarcatiuni la/de la apa, supravegherea ambarcatiunilor aflate pe apa. Activitati trambuline, fete si baieti: supravegherea clientilor, cronometrarea timpului de utilizare a instalatiei de catre client,curatenie si intretinere la locul de munca. Se incheie obligatoriu contract de munca. Mai multe informatii pe pagina Facebook: litoralcostinesti sau la telefon 0769664001 sau 0769295596.

 • Angajez lucrator comercial,casier,ofer cazare,salariu 2000-2500 lei,program 8 h/zi!

 • 14

  Angajari in Costinesti personal bucatarie si terasa Terasa 10 STEAGURI invita persoanele dinamice si motivate sa se alature echipei! Se cauta personal sezonier pentru: Bucatar si ajutori bucatari; Muncitori necalificati; Debarasatori terasa; Personal linie autoservire; Pachet salarial atractiv. Salariul este negociabil in functie de calificare. Oferim cazare, masa, program de lucru variabil.

 • 2

  Caut femeie pentru curatenie la vila particulara in Costinesti pe perioada iunie- iulie -august-septembrie. Doresc persoana harnica si serioasa. Se ofera masa, cazare sau decontare transport plus salariu. Detalii suplimentare la tel 0730 509 162.

 • 2

  Angajam camerista pentru vila in Costinesti, incepand din 15 mai pana pe 15 sept. 2020. Salariul este de 2600 lei/luna, cazare asigurata.

 • 2

  Shaormari Fete(vânzare) Fete(salate) Pentru mai multe detalii vă aștept în privat? Rog seriozitate?

 • 27

  Complex turistic din Costinesti angajeaza personal sezonier : camerista, femeie de serviciu, muncitoare bucatarie,,ospatar,aj.ospatar, paznic. Oferim cazare si masa gratuite. Salariul este atractiv si negociabil. Relatii.

 • 5

  DescriereHotelul ”Stefania” din statiunea Costinesti, selecteaza in vederea angajarii doamne, domnisoare sau domni cu experienta in domeniul ospitalitatii si al turismului, pentru posturile de: Barmani, Ospatari, Cameriste, Receptionere. Hotelul ”Stefania” este parte de diviziei de turism a companiei G&G Paper SRL din Constanta. (www.hotelstefania.ro) SE SOLICITA: - disponibilitate de lucru pentru program full time - capacitate de organizare - abilitati de comunicare cu clientii - orientare catre clienti si nevoile lor - minim de experienta pe lucrul cu sisteme de vanzari tip POS (pentru ospatari si receptionere) - responsabilitate, implicare, seriozitate - flexibilitate si perseverenta - spirit de echipa si adaptabilitate DESCRIEREA JOB-ULUI: - vinde si informeaza clientul despre toate serviciile si produsele oferite - ajuta clientul sa gaseasca solutia ideala pentru nevoia lui - asculta clientul si il consilieaza - pastreaza standardele de servire si de imagine - cunoaste produsele si avantajele pe care le creaza acestea pentru clienti - face receptia la marfa primita - participa la incarcarea, descarcarea si manipularea produselor de pe zona de lucru - efectueaza inventarierea stocului de marfa si al bunurilor din sectorul sau de activitate - realizeaza raportarile periodice si le transmite la sediul administrativ (pentru receptioneri) - participa la curatenia si intretinerea locului de munca si a altor spatii aferente job-ului SE OFERA: - contract de munca cu norma intreaga, pe perioada determinata - pachet salarial atractiv, cu crestere in functie de performantele atinse/obtinute - instruire la angajare - cazare in cadrul hotelului - trei mese zilnic Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV-ul cu poza, pe adresa de e-mail angajari.ggpaper (at) gmail.com. Persoanele selectate vor fi programate si anuntate pentru sustinerea unui interviu la o data ulterioara inchiderii starii de urgenta!

 • 2

  Angajam cameriste pentru sezon estival depe data de 10 iunie pina pe data de 15 septembrie o ferim cazare masa iar salariul îl stabiliți la nr de tel0729170919 dorim doua cameriste serioase.

 • 3

  Angajam muncitori calificati si necalificati in constructii. Asiguram cazare, masa si salariul in functie de calificare.

 • 2

  Angajez casier si lucrator comercial,ofer cazare si salariu 2000-2500 lei.Costinesti

 • Salveaza cautarea