Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Dolj Craiova

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Pregatim tineri

  Pregătim gratuit tineri pentru inițiere doar în afaceri legale! whatsapp -

 • Angajez frizerita-coafeza

  Blue Salon, cartier Rovine, angajeaza personal DOAR CU EXPERIENTA pt frizerie si coafura

 • 4

  Farmacia Gabysfarm Craiova angajeaza asistent farmacie cu experienta

  Farmacia Gabysfarm Craiova angajeaza asistent de farmacie cu experienta cv pe mail sau in mesaj

 • 3

  CTC ist ,tehnician,confectioneri

  Firma confectii angajează tehnician,CTC ist si confectioneri.Program de lucru normal și salarii atractive!

 • 8

  angajare medic stomatolog

  Angajam medic stomatolog!! cabinet nou cu aparatura de ultima generatie. informatii la tel: 0743534074

 • Angajăm Reprezentant Vânzări - Showroom Craiova

  Vibe Atelier își mărește echipa! Dacă ești o persoană comunicativă, organizată, implicată în atingerea obiectivelor și care relaționează cu ușurință cu clienții, atunci acest job este oportunitatea pe care o căutai. Ce vei face? Ca reprezentant de vânzări vei fi persoana cheie în interacțiunea cu clienții. Responsabilitățile tale includ primirea și asistarea clienților în alegerea produselor potrivite pentru proiectele lor de amenajare. Vei oferi informații detaliate despre caracteristicile și avantajele produselor, vei răspunde la întrebările lor și le vei oferi consultanță personalizată. Gestionezi procesul de vânzare de la început până la final, asigurându-te că clienții sunt îndrumați corespunzător și satisfăcuți. Ce îți oferim? Un job full-time cu salariu motivant în domeniul vânzărilor, șansa de a lucra într-o echipă tânără și deschisă, precum și oportunitatea de a te dezvolta pe plan profesional. Crezi că acest job ți se potrivește? Atunci abia așteptăm să ne cunoaștem. Încarcă CV-ul tău aici sau trimite-l la adresa de mail pentru a te înscrie în vederea unui interviu. *Experiența în domeniul vânzărilor constituie un avantaj.*

 • 3

  Ofer loc de muncă

  Angajez vânzător(+operare facturare). Program de 8ore. Se oferă tichete de masă. Pentru mai multe detalii sunați la

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 5000 RON + bonusuri -

  Angajam casier PROFI - Salariu net 5000 RON + bonusuri - Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 5000 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 30km).

 • Angajam urgent soferi (femeie sau barbat)

  Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA Nr tel: 0731 cinci sase sase 661 SE OFERA: Autoturism cu transmisie manual si automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 CERINTE: Studii medii; Punctual, responsabil și organizat; Disponibilitate pentru deplasări. Distribuie produsele farmaceutice la punctele de lucru conform traseelor stabilite; Se asigură de livrarea produselor farmaceutice în cele mai bune condiții și conform graficului de livrare; Verifică buna funcționare a autovehicului, a sistemului frigorific și funcționalitatea sistemului de monitorizare a temperaturii. - Pachet salarial atractiv 5000 ron luna(salariu fix, tichete de masă, bonus lunar de performanță); Descrierea companiei: Farmaceutice DONA Va rugam frumos sa ne contactati doar pe WHATSAPP!!! PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA 0731 cinci sase sase 661 VA RUGAM SA NE CONTACTATI DAOR PE NUMARUL DE WHATSAPP:0731 cinci sase sase 661 Va multumesc......

 • Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri

  Sofer distributie tigari **Salariu net 6000 RON + bonusuri * Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de WhatsApp: O765 8 9 doi 7 9 sapte ! RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 6000 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 6 luni CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 7

  N. 15 muncitori doriti calificat pentru Termosistem

  N. 15 muncitori doriti calificat pentru Termosistem

 • MetalPrest SA recruteaza

  Societatea METALPREST S.A., cu sediul în Craiova, str. Spaniei, Nr. 37A, jud. Dolj, recrutează pe următoarele poziții: 1. Excavatorist pentru excavatoare cu rotor de mare capacitate, nr. posturi: 5, COD COR 811106 2. Sudor, nr. posturi: 5, COD COR 721208 3. Instalator instalatii tehnico-sanitare și de gaze, nr. posturi: 2, COD COR 712609 4. Montator aparate aer conditionat, nr. posturi: 5, COD COR 821104 5. Faianțar nr. posturi: 5, COD COR 712201 6. Zugrav, nr. posturi: 2, COD COR 713102 7. Montator pereți și plafoane ghips-carton, nr. posturi: 3, COD COR 712406 8. Muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet, nr. posturi: 5, COD COR 931301 Depunere CV la sediul societății e-mail.

 • 38

  Cofetărie angajează vânzătoare și ajutor vânzătoare

  Cautam persoane cu sau fara experienta.Pentru detalii sunati.Nu raspund la mesaje.

 • Îngrijire bătrâni

  Caut persoana pentru îngrijire bătrâni doar pentru weekend ! Se plătește inclusiv transportul !

 • Sef punct de lucru - Piatra Olt

  Realizeaza activitati administrative si coordoneaza reparatiile in punctul de lucru, la nevoie. Raspunderea de mentinerea relatiei cu autoritatile. Monitorizeaza in permanenta respectarea tuturor procedurilor din punctul de lucru, informand superiorul direct in cazul sesizarii de deviatii; propune masuri ce au drept scop corectarea situatiilor identificate. Administrarea punctului de lucru, coordonarea, monitorizarea si controlul activitatilor desfasurate in cadrul acestuia, in conformitate cu matricea de responsabilitati, cu procedurile, procesele si normele in vigoare. Supervizarea coordonarea activitatii operational-logistice in punctul de lucru care ii este alocat. Persoana de contact pentru toate problemele legate de administrarea punctului de lucru care se ocupa. Responsabil de performanta intregii echipe operationale, supervizand si oferind suport tuturor angajatilor din depozit. Intocmire rapoarte de lucru.

 • 3

  Cea mai mare flota de delivery din Romania angajeaza!

  Avem nevoie de persoane dornice de miscare care vor sa livreze mancare pentru Glovo, Bolt Food si Tazz by eMag! Salariu este motivant in functie de cat muncesti, esti platit la comanda saptamanal! Trebuie sa ai un mijloc de transport, bicicleta scuter masina sau trotineta! Muncesti exact cat doresti! Iti alegi orele in care esti disponibil! Diferite targeturi si bonusuri motivante! Incepere imediata!

 • 2

  Firma partenera Tazz by eMag , Glovo si Bolt Food

  Angajam Curieri Tazz By Emag , Glovo si BoltFood Conditii : Minim 18 ani, un telefon de tip smartphone, vehicul propriu inchiriat ( bicicleta, trotineta, scuter, masina ) Iti oferim suport 24 7 NON-STOP CE SALARIU OFERIM? Salariu atractiv ( Platit comanda, cate comenzi livrezi, atat castigi, depinde de tine ). Castiguri de 30+ RON ora. In jur de 250+ RON 8 ore + Bacsis Castiguri LUNARE intre 4.000-12.000 RON. Bonusuri saptamanale de performanta Plata se efectueaza saptamanal, castigurile sunt calculate de Luni 00:00 pana Duminica 23:59. Aplicatie prietenoasa, poti folosi Waze sau Google Maps pentru a ajunge la restaurant client. Conditii : Minim 18 ani, un telefon de tip smartphone, vehicul propriu inchiriat ( bicicleta, trotineta, scuter, masina ) Iti oferim suport 24 7 NON-STOP CE SALARIU OFERIM? Salariu atractiv ( Platit comanda, cate comenzi livrezi, atat castigi, depinde de tine ). Castiguri de 30+ RON ora. In jur de 250+ RON 8 ore + Bacsis Castiguri LUNARE intre 4.000-12.000 RON. Bonusuri saptamanale de performanta Plata se efectueaza saptamanal, castigurile sunt calculate de Luni 00:00 pana Duminica 23:59. Aplicatie prietenoasa, poti folosi Waze sau Google Maps pentru a ajunge la restaurant client.

 • 1

  Firma partenera Tazz by eMag , Glovo si Bolt Food

  Angajam Curieri Tazz By Emag , Glovo si BoltFood Conditii : Minim 18 ani, un telefon de tip smartphone, vehicul propriu inchiriat ( bicicleta, trotineta, scuter, masina ) Iti oferim suport 24 7 NON-STOP CE SALARIU OFERIM? Salariu atractiv ( Platit comanda, cate comenzi livrezi, atat castigi, depinde de tine ). Castiguri de 30+ RON ora. In jur de 250+ RON 8 ore + Bacsis Castiguri LUNARE intre 4.000-12.000 RON. Bonusuri saptamanale de performanta Plata se efectueaza saptamanal, castigurile sunt calculate de Luni 00:00 pana Duminica 23:59. Aplicatie prietenoasa, poti folosi Waze sau Google Maps pentru a ajunge la restaurant client. Conditii : Minim 18 ani, un telefon de tip smartphone, vehicul propriu inchiriat ( bicicleta, trotineta, scuter, masina ) Iti oferim suport 24 7 NON-STOP CE SALARIU OFERIM? Salariu atractiv ( Platit comanda, cate comenzi livrezi, atat castigi, depinde de tine ). Castiguri de 30+ RON ora. In jur de 250+ RON 8 ore + Bacsis Castiguri LUNARE intre 4.000-12.000 RON. Bonusuri saptamanale de performanta Plata se efectueaza saptamanal, castigurile sunt calculate de Luni 00:00 pana Duminica 23:59. Aplicatie prietenoasa, poti folosi Waze sau Google Maps pentru a ajunge la restaurant client.

 • 1

  Esti o persoana activa? Devino livrator !

  COMISION 12% Bonusuri vreme rea; Bonusuri de performanta; Serviciul este de livrator mancare, de la restaurant (ex. Mc, KFC, TacoBell etc.) pana la domiciliul clientului dar nu se limiteaza doar la asta. (Kaufland, Mega, Decathlon, etc.) Curier Livrator cu Bicicleta, Scuter, Moticicleta sau Masina personala. Colaboram si cu PFA sau SRL Conditii avantajoase de colaborare. Program flexibil (part-time sau full-time oricand in intervalul 08:00-23:00 la alegere). Lucrezi când vrei si cât vrei in functie de preferinte! Conditii 100% legale de colaborare, contract de munca !!! Avantaje Beneficii: Venituri semnificative în funcție de implicare Ore de lucru flexibile Suport de-a lungul întregului proces Training Cerințe: Program full-time sau part-time Persoana energică, organizată Abilități de comunicare Te așteptăm cu cel mai tare job ! Grăbește-te!

Salvează căutarea