Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dolj

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 602 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  caut sa angajez personal spalatorie auto zona rovine.

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/F8gNB1s/tel.jpg" alt="tel" border="0"></a> . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Se lucreaza de acasa -Program de lucru: Luni-Vineri 10 - 18 -Telefon de serviciu -Laptop performant pentru introducerea comenzilor -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Abilitati: munca în echipa, comunicare, responsabilitate, organizare Persoana harnica, sociabila, deschisa, punctuala Voce placuta la telefon Descrierea jobului Responsabilitati: Preluarea comenzilor telefonice Consilierea clientilor referitoare la produsele Biovita Introducerea comenzilor in calculator DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • 3

  Societate comerciala angajeaza personal pentru montaj tamplarie PVC. Oferim salariu motivant. Permisul de conducere nu este obligatoriu, insa constituie un avantaj. Detalii la nr. de telefon afisat.

 • 3

  Sc angajeaza agenti de securitate in Craiova

 • 2

  Studii superioare de specialiatate finalizate Evidenta contabila a unei societati comerciale in programul petrescu (omnidata) Experienta de lucru in acest domeniu este necesara Capacitatea de invatare si implicare pot constitui avantaje in obtinerea acestui unui post de economist

 • 3

  Societate comerciala angajeaza consilier juridic cu minim 5 ani experienta in domeniu.

 • 13

  Angajez fete pt bar ,salariul atractiv +ciubucul.rog seriozitate mai multe detalii la tel 0767013574

 • 2

  3100 lei pe luna sau 100 pe zi pentru munca necalificata(ospatarie) cu sau fara experienta.Cazarea si masa vor fi asigurate.Telefon zerosapte35 310 420

 • Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA <a href="https://imgbb.com/"><img src="https://i.ibb.co/F8gNB1s/tel.jpg" alt="tel" border="0"></a> . Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 2

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul operator calculator videochatt Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, training, salariu fix net de 3000 lei plus comision și bonusuri lunare ! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz

 • 32

  Job part time în domeniul vânzărilor. - se lucrează 3h/zi. - comision începând cu 100lei și până la 3000lei. Variază în funcție de munca prestată. - nu este necesară experiența. - jobul constă în promovare, vânzare și recrutare. Pentru mai multe informații, scrie-mi un mesaj!

 • 39

  Caut personal (vârsta minima 18 ani) pentru Job part time în domeniu vânzărilor. Abilități: - Persoană deschisă la noutăți! - Persoană cu cunoștințe în utilizare pc sau smartphone. - Persoană amabilă cu abilitatea de a comunica cu oamenii. - Persoană cu ambiție și motivație astfel încât să nu renunțe la primul hop! - Persoană ambitioasă și perseverență, dispusă la implicare 100% și dezvoltare. Sarcini: - Se lucrează 3h/zi. - Promovare/ vânzare și recrutare. - Comision cuprins între 100-3500lei  (Variază în funcție de munca prestată). - Bonusuri de performanță. - Job flexibil. - Suport pas cu pas. Pentru mai multe informații, scrie-mi un mesaj!

 • 1

  Angajez menajera part time varsta maxima 35 de ani, fara obligații, 4 zile pe luna,400 Ron pentru inceput,pentru apartament cu 3 camere. Eu am 32 divorțat situație materiala buna.mai multe detalii pe whatsap sau telefon.

 • 2

  Specificatii Manpower recruteaza operatori - perioada determinata - pentru o fabrica din industria alimentara. Responsabilitati: -Disponibilitate pentru lucrul in 3 ture; -Persoana energica, serioasa si organizata. Beneficii: -Activitate in cadrul unei companii multinationale; -Salariu atractiv + tichete de masa + bonusuri; -Transport asigurat

 • Manpower recruteaza SEF SANTIER si MONTATORI CONSTRUCTII METALICE pentru clientul sau, un antreprenor general specializat in constructii metalice Candidatul ideal: - Studii superioare profil tehnic, cunostinte de MS Office si AutoCAD - Atentie la detalii; - Identificarea problemelor; - Capacitatea viziunii obiectelor in spatiu; - Capacitatea de citire a unei planse; - Dorinta de invatare; - Abilitati de organizare, planificare; - Abilitatea de a urmari simultan mai multe activitati in santier; coordonare echipe de montaj, subcontractanti sau echipe proprii; - Capacitatea de a lucra cu termene limita; - Adept al muncii in echipa; - Deschis catre idei noi si capacitatea de a gasi rezolvare la orice problema; - Rezistenta la presiune si stres; - Posesor permis auto categoria B; - Disponibilitate la deplasari in tara si in afara tarii; - Lucrul la inaltime; - Cunostinte de limba engleza; - Experienta in domeniu: 3-5 ani. R spons bilit ti: - realizarea operatiunilor de sef de santier/montator/lacatus constructii metalice conform instructiunilor de lucru; - utilizarea corecta a echipamentelor din dotare; - respectarea normelor de securitate si sanatate in munca. Beneficii: - formarea in cadrul unei companii ce investeste in angajatii sai; - mediu de lucru tanar, dinamic. - salariul atractiv + alte beneficii+transport;

 • Descrierea jobului Manpower recruteaza Stivuitoristi - perioada determinata - pentru o fabrica din industria alimentara. Responsabilitati: -Disponibilitate pentru lucrul in 3 ture; -Este necesara experienta si atestat ISCIR vizat la zi; -Persoana energica, serioasa si organizata. Beneficii: -Activitate in cadrul unei companii multinationale; -Salariu atractiv + tichete de masa + bonusuri; -Transport asigurat.

 • Strungari, frezori , pentru masini CNC, cel putin 3 ani di experienta, autosuficienta in gestionarea masinilor. Se ofera un salario net de 3000-3200 Lei.

 • 19

  Angajam operator finisare (capsare, lipire margini) NU necesita calificare

 • Salveaza cautarea