Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Ciorogarla

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Euroinvest real estate angajeaza Sofer profesionist pe autobetoniera pt Ilfov

 • ANGAJEZ STIVUITORIST! SALARIU MOTIVANT. Asigur TRANSORT!!!!! Candidatul ideal are o atitudine pozitiva, doreste sa lucreze intr-un mediu propice dezvoltarii personale. Persoana potrivita acestui pohst ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - studii profesionale sau medii, autorizatie CNCIR pentru operarea electrostivuitorului; - are o experienta cuprinsa intre 1 si 5 ani intr-un depozit de materii prime si materiale; - are cunostinte teoretice si practice in domeniul pregatirii unor livrari, a gestionarii unui stoc de produse; - are abilitati minime in utilizarea calculatorului; - este o persoana responsabila, corecta; - intelege importanta responsabilitatilor care ii sunt atribuite si le abordeaza ca atare, stie sa prioritizeze sarcinile in functie de importanta lor. Descrierea jobului Sarcini: - Asigura eliberarea zonelor de ambalare cu produs finit; - Participa la toate actiunile de curatenie care se desfasoara in cadrul fabricii; - Intelege si respecta procedurile si instructiunile specifice de lucru; - Verifica periodic stocurile la solicitarea sefului direct; - Completeaza toate formularele specifice locului sau de munca; - Are o actiune pro-activa alaturi de colegii de echipa in pregatirea livrarilor conform specificatiei clientilor.

 • Candidatul ideal Candidatul ideal are o atitudine pozitiva, doreste sa lucreze intr-un mediu propice dezvoltarii personale. Persoana potrivita acestui post ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - studii profesionale sau medii, autorizatie CNCIR pentru operarea electrostivuitorului; - are o experienta cuprinsa intre 1 si 5 ani intr-un depozit de materii prime si materiale; - are cunostinte teoretice si practice in domeniul pregatirii unor livrari, a gestionarii unui stoc de produse; - are abilitati minime in utilizarea calculatorului; - este o persoana responsabila, corecta; - intelege importanta responsabilitatilor care ii sunt atribuite si le abordeaza ca atare, stie sa prioritizeze sarcinile in functie de importanta lor. Descrierea jobului Sarcini: - Asigura eliberarea zonelor de ambalare cu produs finit; - Participa la toate actiunile de curatenie care se desfasoara in cadrul fabricii; - Intelege si respecta procedurile si instructiunile specifice de lucru; - Verifica periodic stocurile la solicitarea sefului direct; - Completeaza toate formularele specifice locului sau de munca; - Are o actiune pro-activa alaturi de colegii de echipa in pregatirea livrarilor conform specificatiei clientilor.

 • SALARIU MOTIVANT Candidatul ideal are o atitudine pozitiva, doreste sa lucreze intr-un mediu propice dezvoltarii personale. Persoana potrivita acestui post ar trebui sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - studii profesionale sau medii, autorizatie CNCIR pentru operarea electrostivuitorului; - are o experienta cuprinsa intre 1 si 5 ani intr-un depozit de materii prime si materiale; - are cunostinte teoretice si practice in domeniul pregatirii unor livrari, a gestionarii unui stoc de produse; - are abilitati minime in utilizarea calculatorului; - este o persoana responsabila, corecta; - intelege importanta responsabilitatilor care ii sunt atribuite si le abordeaza ca atare, stie sa prioritizeze sarcinile in functie de importanta lor. Descrierea jobului Sarcini: - Asigura eliberarea zonelor de ambalare cu produs finit; - Participa la toate actiunile de curatenie care se desfasoara in cadrul fabricii; - Intelege si respecta procedurile si instructiunile specifice de lucru; - Verifica periodic stocurile la solicitarea sefului direct; - Completeaza toate formularele specifice locului sau de munca; - Are o actiune pro-activa alaturi de colegii de echipa in pregatirea livrarilor conform specificatiei clientilor. SALARIU MOTIVANT

 • Buna ziua, Angajez picker depozit Ciorogarla In parcul logistic P3 de la km 13. Salariu motivant, program 8-16:30 Bonuri de masa 15 lei /zi Luni-vineri Transport asigurat din Chiajna, Dragomiresti ,Lujerului, Păcii, Tunari Activitatea consta in primirea comenzilor pe scanner pentru realizarea de paleti.

 • Restaurant Barbq Ciorogarla angajeaza:barmani,bucatari,ospatari.Se asigura transportul dus si intors de la Bucuresti,Piata Unisri si statia de metro Paci.Salariu motivat si tips la fieccare tura.

 • Angajam muncitor constructii metalice. Activitatea se va desfasura in comuna Ciorogarla, jud. Ilfov. Program de lucru 8h. Cerințe: calificati si necalificati, asumare si indeplinire sarcinilor de serviciu, se cere si se asigura seriozitate. Condiții: seriosi, harnici, dornici de munca Beneficii: Se asigura contract de munca pe termen nelimitat, bonuri de masa Relatii la nr de telefon

 • S.C. Frigotherm Group cauta sa angajeze lacatus mecanic. Punct lucru: Ciorogarla, Ilfov Descriere job: - deplasari frecvente in tara - munca de echipa Candidatul ideal: - minim 3 ani experienta ca lacatus mecanic - abilitati realizare structuri metalice inclusiv suduri - spirit de coechipier - organizat - punctual Beneficii: - salariu competitiv si regulat - zile de concediu - mediu ideal pentru dezvoltare personala si profesionala Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-ul pe adresa de mail afisata.

 • S.C. Frigotherm Group cauta sa angajeze lacatus mecanic. Punct lucru: Ciorogarla, Ilfov Descriere job: - lucru pe santier - deplasari in tara - munca de echipa Candidatul ideal: - experienta minim 3 ani ca electrician (alte calificari aditionale sunt binevenite) - disponibilitate lucru pe santier - spirit de coechipier - organizat - punctual Beneficii: - salariu competitiv si regulat - zile de concediu - mediu ideal pentru dezvoltare personala si profesionala Candidatii interesati sunt rugati sa trimita CV-ul pe adresa de mail afisata.

 • Candidatul ideal: -Seriozitate -Disponibilitate de lucru in ture -Experienta de lucru in depozit Atributii: -Realizare comenzi (utilizare scanner) -Verificare produse/comenzi -Intretinerea spatiilor de lucru Beneficii: -Salariu in functie de experienta -Bonus productivitate lunar -Tichete de masa 300 lei/luna -Ore suplimentare platite 200% -Posibilitate de avansare profesionala -Contract perioada nedeterminata Program: Luni-Vineri (8 ore) Locatie: KM 23 A1 (Bolintin Deal) Transport asigurat Pub

 • Angajam soferi categoria B pt.autoutilitara 3.5 t si ajutor sofer pentru distributie apa 19 l. Angajam muncitori necalificati pentru curatenie si depozit. Zona de lucru este Ciorogarla.

 • 1

  Societate comercială de transport mărfuri generale , angajeza conducator auto profesionist categoria C, C+E , pe camioane Euro 6 cu prelata , pentru relația Ro-D-Ro curse tur - retur , salariu motivant , mai multe informații la telefon .

 • 1

  Oferim contract de munca pe perioada neterminata. Programul de lucru fiind de 8 ore/zi. Salariul este de 2.500 lei net/luna pt sofer.Salariul este de 2.000 lei net/luna pt manipulant marfa. Dupa primele 3 luni salariul se renegociaza. Vechimea in munca pe un post similar sa fie de min. 6 luni. Rugam ca CV-urile sa fie trimise pe adresa de email de mai jos.

 • 1

  SGS ang. ag. de pază/securitate (barbati sau femei) pt. un ob. - control acces, societate comercială, din comuna Ciorogarla, Calea București, in ture de 24 de ore. Venituri totale 1650 lei. Petrescu Petre

 • Angajam muncitor necalificat, comuna Ciorogarla, oferim 1 masa calda pe zi si cazare. Salariu 2500 Ron.

 • 2

  Angajam sofer categoria C, cursa fixa, distributia se face in parcul industrial km 13,5 A1, program luni - vineri, garaj Ciorogarla, judetul Ilfov, Salariu 3.000 Ron.

 • Salveaza cautarea