Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Tunari

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Buna ziua! Angajam bona pentru un baietel de 6 luni, zona Tunari. Program 8h/zi - 9-17; de luni-vineri. Salariu atractiv + masa. Detalii in privat .

 • Descrierea jobului • Incarcarea-descarcarea camioanelor cu ajutorul stivuitorului si a lizei electrice, • Organizarea generala a depozitului, • Receptionarea marfurilor in depozit. CERINTE: • persoana serioasa si harnica, • disponibilitate pentru lucru in ture, • autorizatie de stivuitorist valabila, iar experienta anterioara constituie un avantaj, • studii medii. OFERIM: - Mediu de lucru placut si motivant, - Salariu atractiv, - Bonuri de masa, - Masa calda, - Transport gratuit, Detaliile se pot obtine la numarul de telefon 0799 933 172, CV urile se pot trimite la e mail:

 • Familie cu un bebe de 6 luni cautam o doamna care sa ne ajute la treburile legate de copil. Salariul este atractiv. Masa și transportul asigurate.

 • Firma producatoare de mobilier la comanda din PAL melaminat si lemn masiv, angajeaza tamplari sau muncitori necalificati. Se asigura pregatire la locul de munca si ulterior calificare. Fabrica este situata langa linia de centura in zona de nord a capitalei, la intrarea in Tunari (zona Pipera). Salariu: 500 € - negociabil (dupa interviul de angajare). Detalii la numarul de telefon: 0722763247.

 • Responsabilitati: Asigura functionarea la parametrii prescrisi a utilajelor, instalatiilor si echipamentelor, conform standardelor de productivitate si calitate impuse; Asigurarea intretinerii preventive a echipamentelor si instalatiilor din departamentul Utilitati; Opereaza instalatiile de furnizare agent de racire, aer si CO2, conform cerintelor de productie; Inspecteaza instalatiile si traseele de frig, aer si CO2 din fabrica pentru a preveni pierderile de agent de racire, aer si CO2; Efectueaza lucrari de reparatii la centrala frig, aer si CO2. Cerinte: Studii medii tehnice (liceu, scoala profesionala – profil tehnic); Cunostinte operare PC; Limba engleza - nivel mediu; Experienta in domeniu – minimum 3 ani; Calificare de frigotehnist; Disponibilitate pentru program de lucru in regim de tura continua; Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa; Capacitate de adaptare rapida la solicitarile specifice postului. Beneficii: Salariu motivant; Tichete de masa - 15 ron/zi; Masa calda; Transport gratuit; Oportunitati de dezvoltare profesionala; Posibilitatea de a lucra cu ultimele tehnologii din domeniu.

 • Descrierea postului: - mentinerea curateniei in vestiare, holuri si cantina; - gestionarea echipamentelor de lucru ale angajatilor. Cerinte: - studii medii, - disponibilitate pentru lucrul in ture: 7,5 ore x 3 schimburi. Oferim: - salariul motivant, - tichete de masa 15 ron/zi lucrata, aproximativ 300 ron/lunar, - masa calda gratuit, - transport gratuit, - prime Paste si Craciun.

 • SC GIARDINO BIANCO RESIDENCE SRL cu sediul si punctul de lucru in Tunari-Ilfov , angajeaza inginer de santier . Cerinte : - studii superioare tehnice - experienta tehnica de minim 2 ani - aptitudini de planificare , organizare si control a activitatii - capacitatea de a lucra cu termene limita - abilitati de comunicare - capacitatea de organizare si planificare - permis de conducere Cat. B Responsabilitati : - analizeaza documentele si datele de intrare tehnice ( proiectul , caietele de sarcini etc ) - studiaza detaliile de proiectare si documentatia tehnica necesara pentru lucrarile de constructie - verifica planurile de executie si propune solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate si tehnologii - coordoneaza personalul din subordine si subantreprenori - intocmeste si / sau verifica atasamente , situatiile de lucrari , rapoarte de lucru , procese verbalesi orice alta documentatie cu caracter tehnic - urmareste aprovizionarea cu materialele comandate , livrarea la timp si verifica existenta documentelor de calitate - asigura mentinerea legaturii cu clientul si proiectantul in ceea ce priveste procesul de constructie - identifica materialele si echipamentele principale care intra in componenta ofertei, caracteristicile tehnice , cantitatile - incadreaza articolele de deviz si cantitatile - urmareste implementarea modificarilor pe santier Beneficii : salariul se negociaza in cadrul interviului Date de contact : - Telefon mobil 0767780148 - e-mail :

 • Salveaza cautarea