Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam personal pentru birou. Necesar permis de conducere. Se lucreaza part-time .4 ore / zi. Program 10-14 ! Un weekend da, unul nu.( tot 4 ore ) Persoana va posta anunturi, va gestiona situatii usoare legat de activitatea firmei, gen aprovizionare cu solutii de curatanie, va ajuta la pregatirea pachetelor si dosarelor pentru anumite doantii, sau sponsorizari. Va presta diverse servicii usoare. Informatii Salariul negociabil ! Informatii whtaspp 0727099099

 • Caut angajare in intretinere hotel sau pensiune experiența in domeniu am avut in intretinere un hotel timp de 7 ani in mangalia.pot intretine si schimba instalatii sanitare si incalzire,instalatii electrice,rigips,gresie,faianta,marmura si granit,sisteme aupraveghere,tapet,tavane casetate etc.Varsta 33 de ani fara obligatii.oras de resedinta braila, pot lucra in orice judet.

 • Caut o femeie care sa detina casa noua mare pentru business afacere Nou stil de viata bazata pe excursii evenimente consiliere economica .

 • Manager angajez asistenta personala open- mind ,cunostinte pc ,permis categoria b,dispnibila la deplasari interne cat si externe .

 • Caut asociata pentru afacere in dezvoltare personala care sa detina spatiu de birouri .

 • Iti doresti sa ai afacerea ta detii un spatiu atunci hai sa creem cel mai frumos loc pentru dezvoltare personala un noul stil de viata excursii ,evenimente .

 • Caut o doamna care sa detina spatiu comercial pentru business in dezvoltare personala -intermediere servicii.

 • Clinica privata angajeaza operator call center

 • Clinica privata angajazeaza analist relatii/servicii clienti. Viitorul coleg are rolul de a asigura planificarea, organizarea şi coordonarea activitaţii pentru buna relaţionare a firmei cu pacientii/clienţii. Cautam o persoana serioasa si responsabila cu atitudine pozitiva,viteza de reacţie, capacitate de orientare în spaţiu,capacitate de comunicare si gestionare a problemelor aparute.

 • Cerinte: Studii superioare Experienta in domeniu Cunostinte operare PC (Windows, Word, Excel) Cunostinte de limba engleza Responsabilitati: Identificarea, evaluarea si selectarea potentialilor furnizori; Negocierea contractelor comerciale; Gestionarea eficienta a stocurilor; Intocmirea comenzilor de aprovizionare in ERP, expedierea si urmarirea acestora pana la receptia finala. Stabilirea unor relatii optime cu furnizorii, pentru rezolvarea in timp util si in bune conditii a problemelor uzuale. Prospectarea pietei de profil si a conditiilor de achizitii/livrare in vederea optimizarii continue a stocurilor, avand ca scop final obtinerea unei rotatii bune a acestora. Propunerea de strategii pentru achizitii Contribuie activ la targetele de saving si celelalte targete ale departamentului Arhivarea corespondentei pe criterii care sa permita o identificare eficace si acces rapid la informatii Beneficii: - Pachet salarial atractiv, în funcție de performanțe - Transport asigurat - Posibilitatea de activa într-un mediu de lucru profesionist și dinamic - Posibilitatea de dezvoltare a carierei într-o companie solidă - Posibilități de promovare în cadrul companiei - Pachet salarial atractiv, în funcție de performanțe

 • Angajez secretara disponibilitate program prelungit ,aspect fizic placut ,permis auto .

 • Căutăm persoană pentru servicii poștale și curierat pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la numărul telefonic

 • Sunt in cautarea de persoane cu sau fara experienta in asigurari. E nevoie sa stii ca trebuie sa depui efort inainte de a obtine ceva! Anunt valabil pentru intreaga Romanie! Ce se ofera - platforma pentru emiterea si gestionarea politelor de asigurare, - produse de asigurari viata si non-viata, credite, pensii si despagubiri pentru victimele accidentelor rutiere, - indrumare si webinarii pe diverse teme de interes si actualitate, - venituri functie de implicarea ta si a echipei tale nationale, - recunoasterea rezultatelor tale, - concursuri si premii deosebite. Ce se cere: - persoane cu BAC-ul luat. de preferat cod RAF - integritate - energie - corectitudine - seriozitate - program full sau part-time. Venituri de la 500 euro in sus functie de implicare. Salariu din comision!

 • Caut asociata pentru afacere dezvoltare personala care sa detina sediu de birouri.

 • Iti doresti sa incepi afacerea ta detii o casa sau un spatiu elegant impreuna putem dezvolta o afacere pe dezvoltare personala si intermediere servicii pentru clientii nostrii vip.

 • Caut asociata pentru a deschide un business Un noul stil de viata care sa detina spatiu comercial sau apartament mare -casa .

 • tanar serios caut colaborare cu studenta fara experienta pentru relaxare Care sunt beneficiile ma sajului de relaxare Metode de ma saj neconventional Tehnici de ma saj de relaxare Etapele unui ma saj de relaxare perfect la tine acasă Ce uleiuri se folosesc pentru ma sajul de relaxare? Ce trebuie să știi înainte să mergi la salon pentru ma saj de relaxare Contraindicații ma saj de relaxare Ma sajul de relaxare este, pe scurt, un răsfăț. Scopul său principal este de a ne scăpa de stres și de a ne ajuta să avem o stare de bine, dar, în același timp, poate calma anumite dureri și rezolva probleme de sănătate. are numeroase beneficii, printre care: Te ajută să scapi de stres. Acest lucru duce la îmbunătățirea calității somnului (te ajută să scapi de insomnie) și te poate fi un ajutor împotriva anxietății și a depresiei. În plus, îmbunătățește concentrarea. Relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare. Menține elasticitatea pielii. Masajul de relaxare are, astfel, beneficii și pentru frumusețea ta. Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică. Corpul este ajutat să elimine toxinele. Dezvoltă mobilitatea articulațiilor. Te ajută să îndrepți o postură greșită. Acest beneficiu este important în special pentru persoanele care petrec mare parte a zilei la birou. Întărește sistemul imunitar. Te ajută să ai un păr mai sănătos și frumos. M asajul scalpului stimulează creșterea sanguină, ceea ce duce la stimularea creșterii părului.

 • Angajam doamne sau domnisoare cu varsta cuprinsa intre 18 si 65 ani pentru a lucra in domeniul masajului de relaxare ! Experienta nu este neaparat necesara! Se va oferi un training la locul de munca !

 • colaborare, part-time.conditii: aspect placut, intuitiva, discreta, disponibila. se asigura continuitate si un venit motivant, studiile si varsta sunt irelevante

 • Asistenta Personala pentru Directorul General Aptitudini candidata: - tanara prezentabila, inteligenta, supla, sociabila, disponibila deplasari, cunostinte PC, limba romana, limba engleza, carnet sofer categoria B sau posibilitatea obtinerii cat mai rapid. Beneficii: - salariu fix, bonusuri de performanta, carte de munca, cazare(unde este cazul), posibilitate masina. Rog cateva poze relevante, conteaza si aspectul fizic.

 • Salveaza cautarea