Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Administratie Ilfov Voluntari Companii

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Cerințe: -experiență în vânzări -limba engleză scris și vorbit; -cunoștințe avansate PC, respectiv program de facturare; -permis auto; -experiență anterioară în vânzări; -creativitate, abilități de argumentare și convingere; -abilități de comunicare, relaționare și de negociere dezvoltate; -orientare către client și atenție la detalii; -seriozitate, responsabilitate, flexibilitate; -deschidere de a învăța lucruri noi; Condiții: Desfășurarea activității într-o galerie de artă, înconjurat de obiecte de artă, decorațiuni deosebit de frumoase. Comision atractiv în funcție de vânzări Responsabilități: -realizarea obiectivelor de target de vânzări ale galeriei; -activități de aranjare, împachetare și transmitere prin servicii de curierat rapid a obiectelor vândute; -participarea la realizarea inventarului; -gestionarea casei de marcat; -preluarea apelurilor telefonice; -promovarea galeriei în mediul online; -menținerea curățeniei în spațiul destinat galeriei; -alte activități pentru care conducerea solicită sprijin pentru atingerea obiectivelor.

  • Candidatul ideal CONTABILITATE PRIMARA (intocmire facturi, avize, stocuri , bonuri de consum , registru de casa ), CUNOSTINTE PC (word, excel, mail etc.), abilitati organizatorice, seriozitate, implicare. Experienta anterioara in realizarea facturilor este IMPORTANTA. Cunosterea programului de gestiune SAGA constituie un avantaj important. CUNOASTEREA LA NIVEL MEDIU A LIMBII ENGLEZE Experienta minim 2-3 ani pe job administrativ contabil constituie un criteriu esential de selectie. Descrierea jobului - intocmire facturi, avize, stocuri , bonuri de consum, niruri, registru de casa - sistem de operare SAGA - contabilitate si gestiune primara - Inventarierea si evidenta stocurilor; - verificarea stocului si realizarea de comenzi la furnizori; Managmentul vanzarilor : - preluarea si organizarea comenzilor primite de la clienti direct sau prin reprezentanti de vanzari, - facturarea acestora si urmarirea livrarii comenzilor - oferirea de relatii si informatii clientilor telefonic sau pe email, daca este cazul Activitate de birou - Indosarierea documentelor; - Tehnoredactarea documentelor; - Organizarea documentelor; - Realizarea diverselor rapoarte necesare conducerii firmei. Contracte: -redactare contracte clienti + intocmire fise client -Managemet angajati: contracte de munca, relatia cu deparatamentul contabil si protectia muncii

  • Cerințe: - permis auto; - cunoștințe bune de operare calculator; - seriozitate, atentie la detalii, simt de raspundere; - abilitatea de a lucra în echipă; - capacitate de organizare a timpului, sarcinilor si locului de munca; - deschidere de a invata lucruri noi; - de preferat cu experienta pe o poziție similară. Principale responsabilitati: - primirea invitaților si colaboratorilor; - activități de protocol in cadrul întâlnirilor, în conformitate cu cerințele zilnice; - stabilire întâlniri; - îndeplinire activități zilnice de secretariat; - preluare apeluri telefonice; - triere/inregistrare/transmitere corespondenta (e-mail, fax, servicii postale/curierat/personal cu auto); - redactare e-mailuri, diferite documente solicitate de conducere; - scanare si arhivare documentație; - asigurarea sprijinului solicitat de conducere în alte activitati decat cele enumerate. Se va avea in vedere posibilitatea de avansare în functie de competențe.

  • Salveaza cautarea