Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Joburi, locuri de munca in Management - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 12

  Director de magazin

  Obligatoriu cu experienta anterioara in magazine Mega Image, Shop&Go, sau in magazin alimentar pe pozitie similara. Pentru programare interviu si detalii, apelati numarul afisat.

 • 8

  Manager zona Call-Center, salariul 4.000 lei + tichete!

  Cerințe: Experiență anterioară relevanta de coordonare a unei echipe (experienta in Call-Center reprezinta un avantaj); Atentie la detalii, seriozitate si punctualitate; Foarte bune abilitati de comunicare, leadership si ascultare activa; Persoana rabdatoare, cu bune capacitati de planificare, organizare; Capacitate de analiza si sinteza, orientare spre respectarea termenelor limita si indeplinirea obiectivelor; Rezistenta la rutina si stres: abilitatea de a ramane calm si controlat in diverse situatii; Bune cunostinte de lucru in Word si Excel; Adaptare la stiluri de lucru si deschidere la schimbari. Condiții: Salariu motivant + tichete de masa; Contract de munca pe perioadă nedeterminată; Oportunitatea de a lucra în cadrul uneia dintre cele mai dinamice companii locale. Responsabilități: Monitorizeaza si dezvolta activitatea si rezultatele personalului din subordine; Se asigura ca solicitarile clientior sunt tratate intr-o maniera profesionista si se solutioneaza reclamatiile; Planifica si monitorizeaza prezenta la serviciu a angajatilor din subordine; Intocmeste raportarile interne; Asigura legătura între echipa coordonata si celelalte departamente ale companiei; Verifica respectarea regulamentelor, procedurilor, politicilor si instructiunilor de lucru ale angajatilor din subordine; Formeaza personalul din subordine, propune sanctiunile in cazul neindeplinirii responsabilitatilor; Participa la preluarea apelurilor telefonice; Realizeaza sarcinile de inchidere zi.

  Repostat automat
 • 1

  Angajam Asistent Manager

  Grupul Everest își mărește echipa. De aceea cautam Asistent Manager și Secretara pentru a ne susține în ascensiunea noastră continua. Cerinte: Cunoștințe Microsoft Office Limba Engleza conversațional Dorința de cunoaștere Oferim: Salariu între 2500 și 3500 de lei (în funcție de experienta) Masa de prânz din restaurantele noastre 35% Discount în oricare restaurant al Grupului Everest Program de 9 ore (8 ore + 1 ora pauza de masa) Cafea și Băuturi non-alcoolice la discreție în timpul programului Posibilitate de Cazare pentru persoanele din afara Bucureștiului. Pentru interviuri va rugam sa depuneți cv-ul dumneavoastră pe Va mulțumim!

 • 2

  Angajez,agronom/horticultor,experienta,permis cond.auto,constituie avantaj,dornic/capabil de progres

  Se dorește o colaborare pe termen lung,formarea în managementul modern al afacerii,chiar și dezvoltarea propriei afaceri,dacă doriți. Ofer/cer seriozitate maxima

 • manager mediu

  MANAGER DE MEDIU CU FARA EXPERIENTA Descrierea jobului Responsabilitati: - intocmirea evidentei gestiunii deseurilor conform HG 856 2002 si a legii nr. 211 2011 privind regimul deseurilor (pentru deseuri colectate); - intocmirea evidentei gestiunii deseurilor conform HG 856 2002 si a legii nr. 211 2011 privind regimul deseurilor (pentru deseuri generate); - raportare conform ordin nr. 794 2012 privind procedura de raportare a datelor referitoare la ambalaje si deseuri de ambalaje; - raportari anuale a evidentei gestiunii deseurilor catre APM; - inscrieri in SIM societati noi (ocazional) si intocmire raportari in SIM anual; - (eventual) consultanta in domeniul protectiei mediului pentru clientii societatii; - actualizare baza de date privind miscarea deseurilor periculoase nepericuloase generate; - monitorizare sistem GPS; - calcul consum pe segmente de drum pentru fiecare camion; - inregistrare zilnica a curselor pentru fiecare camion in parte impreuna cu numarul de km efectuati; - monitorizare camere video camioane; - orice alte sarcini legate de acest domeniu. Beneficii: - se asigura transport - prima Paste, 1 Iunie, Craciun; - majorari salariale in functie de rezultate; - o masa pe zi; - asigurare de sanatate.

 • 14

  Icredit Constanta angajeaza referent casier(munca de birou)

  Descrierecurta descriere a companiei Easy Asset Management este o Institutie Financiară Nebancară fondată în anul 2005, care activează în 6 țări: România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Macedonia și Ucraina. În prezent, compania este unul dintre liderii de piață în industria de credite rapide din Europa Centrală și de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. În România, sub marca iCredit, compania deține un portofoliu în valoare de peste 12 milioane de euro, iar echipa din țara noastră este formată din peste 1.000 de profesioniști, care activează în biroul central din București și în cele 76 de birouri din întreaga țară. Responsabilitati Ce va trebui sa faci ? Sa tii corect si la zi evidenta primara privind activitatile de incasari si plati prin casierie; Intocmesti corect si la zi chitantele pentru sumele incasate; Incasezi sumele de bani, prin numarare faptica in prezenta persoanelor care platesc; Intocmesti zilnic Registrul de Casa; Raspunzi cu exactitate calculelor din documentele intocmite; Esti responsabil cu fluxul documentelor la nivel de sucursala; Oferi suport, prin activitatea ta, colegilor si clientilor; Activitati administrative; Alte informatii Mediu de lucrur dinamic; Contract de munca pe o perioada nedeterminata; Traininguri; Posibilitati de dezvoltare plan de cariera Salariu fix+bonuri de masa+extra beneficii periodice card vacanta

 • 5

  Angajam manager cabinet medical

  Cautam un profesionist cu experienta in gestionarea echipelor, intr-un business care isi deruleaza activitatea in multiple locatii din Timisoara Mai precis cautam un manager care sa consolideze business-ul Kynesys. Cum stii daca esti potrivit? 1. Apreciezi cultura Kynesys, caractarizata prin dinamism, profesionalism si implicare 2. Ai experienta anterioara in dezvoltarea business-urilor cu mai multe locatii 3. Comunici bine si stii cum sa dezvolti relatii pe termen lung 4. Coordonezi si motivezi echipe de dimensiuni medii 5. Intelegi cum functioneaza un model de business construit pe o franciza 6. Sistematizezi procesele de lucru interne si interactiunea cu pacientii 7. Ai focus pe directiile strategice si masori continuu progresul 8. Iti este usor sa creezi partenerate cu companile medii si mari Daca ai citit pana aici, inseamna ca mare parte din lista de mai sus este despre tine si probabil ca doresti sa afli mai multe lucruri despre noi. Te invit sa le gasesti pe website-ul Kynesys, in review-urile lasate de clienti nostri pe recenziile Google si in postarile de pe retelele sociale (Facebook, Instagram). Cum aplici? Trimite un email la ... si raspunde la urmatoarele intrebari: Ce experienta si ce abilitati ai pentru acest rol? Ce te-a convins sa aplici? Ce urmeaza dupa ce aplici? Condidatii potriviti vor fi contactati in maxim 3 zile pentru planificarea, de comun acord, a unei discutii.

 • 1

  Receptioneri hotel

  Angajam personal receptie hotel, sunt necesare cunostinte in lucrul pe calculator, pot fi si tineri absolventi Putem asigura cazarea in unitatea nostra pentru persoanele din alte localitati.Asteptam cv pe email

 • 1

  Sef Atelier

  Candidatul Ideal: Studii medii de specialitate sau studii superioare tehnice (electrica, mecanica, electro-mecanica); Experienta minim 5 ani in domeniul electric, mecanic sau electro-mecanic; Experienta in coordonarea unei echipe; Cunostiinte solide in: operare calculator (MS Office, ERP), scheme si simboluri electrice, desen tehnic; ISO 9001:2008; Experienta in lucrarile de santier pentru punere in functiune ansamble subansamble. Responsabilitati: Îndrumă, coordonează, organizează şi răspunde de buna desfăşurare a activităţii de producţie; Asigurarea, urmărirea mentenanţei echipamentelor din santier potrivit planificarii (intern sau extern); Stabileşte programul de intrare în procesul de fabricaţie a comenzilor noi în funcţie de gradul de aprovizionare cu materialele necesare şi de personalul disponibil; Răspunde de încadrarea în norma de ore stabilită prin fişa de manopera; Efectuează instructajul periodic de SSM şi PSI pe santier pe baza planificarii si a tematicii puse la dispozitie de catre consultantul extern. Beneficii: Salariu atractiv; Tichete de masa, in valoare de 30 lei zi; Decontare transport; Abonament medical; Prima de performanta pana la 1 salar net, la final de an. Descrierea companiei: Companie 100% franceză, parte a grupului Gonzales, înființată în anul 2002, Energom are peste 22 ani de experiență în integrarea de tablouri electrice și echipamente electromecanice: conveioare, bancuri de test, mașini speciale.

 • 13

  Asistent Manager - Oportunitate la clinica medicală nouă în Berca, Buzău

  Suntem o societate comercială în plină expansiune. În contextul finalizării construcției noii noastre clinici medicale, suntem în căutarea unui Asistent Manager talentat și dedicat pentru a se alătura echipei noastre dinamice la punctul de lucru din Berca-Buzău. Responsabilități: Gestionarea eficientă a activităților zilnice de birou. Operare computer (Excel, Word) și utilizarea tehnicii de birou (imprimantă, scanner). Contabilitate primară și arhivarea documentelor. Comunicare și corespondență eficientă cu clienții și furnizorii, atât scrisă cât și telefonică. Căutare de informații pe internet și gestionarea eficientă a resurselor onli Cerințe: Experiență anterioară într-un rol similar este preferată. Cunoștințe solide de operare PC (în special Excel și Word). Baze de contabilitate primară. Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat. Abilități excelente de comunicare, atât scrisă cât și verbală. Atenție la detalii și o abordare meticuloasă a sarcinilor. Ce căutăm: O persoană serioasă, conștiincioasă și atentă la detalii. Capacitatea de a lucra eficient, atât individual cât și în echipă. Flexibilitate și adaptabilitate într-un mediu dinamic. Responsabilitate și dedicare pentru locul de muncă. Oferim: Un mediu de lucru profesionist și prietenos. Oportunități de dezvoltare profesională și personală. Salariu competitiv, adaptat experienței și calificărilor. Posibilitatea de a face parte dintr-o echipă tânără și dinamică, într-un domeniu de viitor. Pentru a aplica, trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție la Așteptăm cu entuziasm să vă cunoaștem și să vă adăugăm în echipa noastră!

 • 5

  Angajam Quality Manager

  Companie multinationala ce activeaza in domeniul auto, angajeaza Manager al sistemelor de management al calitatii. Cunostintele in domeniul IATF 16949 reprezinta avantaj. Programul de lucru este luni - vineri de la 08:00 - 16:30. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la nr de telefon si sau sa ne trimiteti CV-ul la adresa de e-mail Va asteptam cu drag!

 • 1

  Lianis angajeaza sef magazin

  Angajăm șef de magazin cu experiență în industria modei, pentru a conduce un magazin de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați. Cerințe: - Experiență anterioară într-un rol similar în industria modei - Abilități excelente de conducere, organizare și planificare - Capacitatea de a motiva și dezvolta echipa de vânzări - Comunicare excelentă și abilități de relaționare cu clienții Responsabilități: - Coordonarea și supervizarea echipei de vânzări - Asigurarea unui nivel ridicat de servicii pentru clienți - Implementarea strategiilor de vânzări și a acțiunilor de marketing - Menținerea aspectului curat și atrăgător al magazinului - Monitorizarea și raportarea performanțelor magazinului -Cunostinte calculator Dacă îndeplinești toate cerințele și ești pasionat de modă, te invităm să ne trimiți CV-ul tău la adresa de email [email protected] Așteptăm cu nerăbdare să facem cunoștință cu viitorul nostru șef de magazin!

 • SC Avemics unu SRL angajeaza Manager de Magazine

  SC Avemics unu SRL, o companie în creștere cu sediul în Tulcea, angajează un Manager de Magazine dedicat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre. Suntem mândri să operăm două magazine în prezent - un supermarket și un minimarket - și avem planuri de extindere a rețelei noastre de magazine. Dacă sunteți o persoană cu experiență în gestionarea magazinelor și sunteți gata să faceți parte dintr-o echipă dinamică, vă invităm să aplicați pentru această oportunitate unică. Cerințe cheie: Experiență anterioară în gestionarea magazinelor este un avantaj. Abilități de leadership și capacitatea de a motiva și coordona personalul. Abilități excelente de comunicare și interacțiune cu clienții. Abilități de organizare și gestionare a stocurilor. Permis de conducere valabil. Cunoștințe solide de Microsoft Excel pentru analiza datelor și raportarea performanței. Responsabilități principale: Gestionarea operațională a magazinelor existente. Coordonarea echipei și asigurarea atingerii obiectivelor de vânzări. Gestionarea stocurilor, aprovizionarea și controlul inventarului. Implementarea strategiilor de marketing și promovare pentru a atrage clienți noi și a menține clienții existenți. Extinderea rețelei de magazine, identificând și evaluând noi locații potențiale pentru deschiderea de noi supermarketuri și minimarkete. Raportarea periodică a performanței și a problemelor cheie către conducere, inclusiv utilizarea Microsoft Excel pentru analiza datelor. Beneficii oferite: Masină de serviciu pentru deplasările legate de muncă. Telefon și laptop de serviciu. Salariu atractiv, negociabil în funcție de experiență. Bonuri de masă și bonusuri de performanță. Dacă sunteți pasionat de industria de retail, aveți experiență în gestionarea magazinelor și sunteți gata să vă asumați o poziție de lider într-o companie în creștere cu planuri de extindere, vă încurajăm să aplicați la această poziție. Trimiteți CV-ul prin intermediu platformei de angajari sau sunati la numarul afisat pentru mai multe detalii. Vă mulțumim pentru interesul acordat postului de Manager de Magazine la SC Avemics unu SRL, și așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem candidații potriviți pentru această oportunitate.

 • 2

  Manager de Echipa

  Cautam un Manager de Echipa dedicat pentru a se alatura echipei noastre! Daca ai abilitati manageriale, capacitatea de a forma si dezvolta o echipa de vanzari, atunci aceasta oportunitate ar putea fi perfecta pentru tine. Ce ai nevoie : - Abilitati de comunicare, negociere si luarea de decizii - Orientarea catre dezvoltare si atingerea obiectivelor stabilite - Crearea si conducerea unei echipe de succes, cu un accent pe dezvoltarea competentelor si motivarea membrilor ei Beneficii: - salariu fix; - bonusuri lunare, trimestriale si semestriale, in functie de performata; - tichete de masa; - asigurare privata de sanatate in reteaua Regina Maria; - zile de concediu suplimentare; - cadou aniversar; - evenimente corporate si team building-uri; Pe langa beneficiile mentionate, oferim si un mediu de lucru stimulant, oportunitati de invatare continua si sustinere pentru evolutia ta profesionala si posibilitatea de avansare rapida in cadrul companiei. Daca esti un lider pasionat, te asteptam in echipa Icredit! Punct de lucru Vergului Sector 2

 • Pensionar studii superioare tehnice sau economice

  Descrierea jobului: Are cunostiinte de MS-Office(Word, Excel, Outlook). Studii superioare in domeniul economic /tehnic reprezinta un avantaj. Este o persoană organizată, perseverentă, amabilă si flexibilă. Manifesta siguranta de sine, capacitati metodice de lucru. Este o persoana creativa, cauta mereu sa isi eficientizeze modul de lucru.

 • Secretara

  CLINICA MEDICALA angajeaza SECRETARA obligatoriu limba engleza Cerinte: Operare calculator si cunoscător foarte bun al Pachetului Office Excel,Word , persoana foarte atenta la detalii si organizata ! Beneficii: Salariu motivant corelat cu experienta -> porneste de la 3000 lei net Masa de pranz asigurata Locatie MOSILOR

 • 5

  ANGAJAM LUCRATOR COMERCIAL!!!

  Zona Borhanci Program in doua ture. Salariu 2800 NET plus Decontare Transport Contract pe perioada nedeterminata. Detalii la:

 • 1

  Angajăm demontator auto - Dezmembrări Copacioasa

  Dezmembrări Copacioasa situat în sat Copacioasa , angajează demontator auto cu cunoștințe în domeniul auto , program de lucru luni vineri 09.00 17.30 , cadru legal de muncă . Salariu 3000 Ron . Relații doar la tel

 • Asistent manager

  Suntem un atelier de mobilă și tapițerie cu o pasiune puternică pentru design și o tradiție de calitate în servicii. Cu o echipă dedicată și o creștere constantă a afacerii noastre, căutăm un asistent manager talentat și creativ pentru a se alătura echipei noastre din Bistrița. Dacă sunteți o persoană pasionată de design și vă place să interacționați cu clienții, acesta ar putea fi locul de muncă perfect pentru dumneavoastră! P

 • 1

  Responsabil calitate si mediu

  CERINTE : - Experienta de minim 3 ani in domeniul calitatii si mediului, cu atributii si pe linie de SSM; - Studii superioare finalizate( de preferat tehnice); - Certificare Auditor intern calitate, mediu, sanatate si securitate in munca; - Experienta privind sistemele de management al calitatii, protectiei mediului, sanatatii si securitatii in munca; - Capacitate de a gestiona cu diplomatie informatiile confidentiale si de a fi adaptabil la cerinte diverse; - Abilitati excelente de planificare si organizare pentru a respecta termenele limita; - Vorbitor de limba engleza si cu abilitatea de scriere corecta in limba engleza RESPONSABILITATI : - Gestioneaza autorizatiile de mediu aferente punctelor de lucru: deschiderea revizuirea inchiderea autorizatiilor de mediu; - Asigura conformarea la cerintele legale si de reglementare pe domeniile: sanatate si securitate ocupationala, protectia mediului, situatii de urgenta, mediu si calitate; Realizeaza audituri inspectii interne in conformitate cu standardele asumate de companie; - Stabileste actiuni corective preventive aferente neconformitatilor constate si se asigura de implementarea acestora; - Stabileste si urmareste bugetul HSE la nivel de companie; - Elaboreaza instructiuni proprii de securitate si sanatate in munca si se asigura de cunoasterea acestora de catre lucratori; - Urmareste elaborarea planurilor de situatii de urgenta si verifica modul de cunoastere si capacitatea de punere in aplicare a acestora; PROGRAM DE LUCRU: 4 zile pe saptamana, 10 ore zi. BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masa Asigurare medicala Vouchere de vacanta Decontare transport ( daca este nevoie). CV-urile se depun la sediul firmei , str Pitesti, nr. 165 ,Slatina, jud Olt sau pe adresa de mail

Salvează căutarea