Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Angajam agenti paza cu varsta pana in 45 ani la un program de 9 ore pe zi, ( 9-18) , salariu avantajos si o masa cald la pranz .

 • Angajam agenti de securitate program 1/1 5:30-21:30 duminica 7:30-18:30 salariu 1800-2100 relati la nr

 • 2

  Firma de paza cautam agenti de interventie cu permis de conducere, cu experienta intr un post similar. De preferinta agenti din Bucuresti varsta maxima 45 de ani! Salariu incepand cu 1800! Program 24/48 ori 12 ore l-V

 • Firma de paza și protecție, angajam agenti de paza (barbati si femei), cu sa fără atestat pentru obiective în București. Salariu motivant si plata la timp. Oferim și cerem seriozitate.

 • Societate de paza cauta agenti de securitate, cu sau fără atestat, bărbați și femei pentru obiective în București. Plata la timp. Seriozitate, corectitudine si implicare.

 • 6

  Angajeaza agenti securitate pentru magazine, Mega image program in ture. Salarii atractive.

 • 8

  Societate de paza, angajam in conditiile legii, agenti de securitate (barbati) , pentru obiective in Bucuresti si imprejurimi. Garantam seriozitate si plata la timp. 0732080669

 • 15

  Societate de paza si protectie, angajam agenti de securitate, cu sau fara atestat, pentru obiective in Bucuresti sector 3. Salariu peste medie si la timp. Seriozitate.

 • 7

  Societate de paza, angajam agenti de securitate in conditiile Legii 333/2003, pentru obiective in sector 4, Bucuresti. Salariu peste medie si la timp. 0732080669

 • 6

  Societate de paza, angajam agenți de securitate pentru magazine in Craiova. Salariu atractiv si la timp.

 • 10

  Societate de paza, angajam agenti de securitate, cu sau fara atestat, pentru magazine. Salariu motivant si la timp. 0732080669

 • 1

  Angajam agenți de securitate pentru Galeria Comercială Carffour Colentina , toate taxele la stat plătite , mai multe detali la telefon .

 • 45

  SOCIETATE DE SECURITATE LA NIVEL NATIONAL ANGAJEAZĂ AGENTI SECURITATE FEMEII SAU BARBATI PENTRU RECEPTIE TELEVIZIUNE IN BUCURESTI PESTE 1.75 INALTIME , ENGLEZA PROGRAM 12 / 24 , 12 / 48 1 800 LEI PE LUNA URGENT AGENTI SECURITATE BARBATI SAU FEMEI PENTRU OBIECTIV IN TURDA SI BLAJ CU ATESTAT 7.50 LEI PE ORA FARA ATESTAT 7.00 LEI PE ORA AGENTI PAZA FEMEII SAU BARBATI PENTRU O LOCATIE DIN PLOIESTI CU ATESTAT 7.50 LEI PE ORA FARA ATESTAT 7 .00 LEI PE 0RA URGENT 50 DE AGENTI PT. BUCURESTI CU ATESTAT 7.50 LEI PE ORA FARA ATESTAT 7.00 LEI PE ORA Asistent manager, experienta cu lucrul documentelor într-o societate de servicii securitate , inclusiv secretariat și protocol . Salariu și programul negociabil . Pentru București Angajăm director compartiment paza cu experienta in domeniu servicii securitate privata , la nivel național din toate județele tarii , bărbat / femeie, care poate dezvolta zona, salariu negociabil. Director operativ pt București și zonele limitrofe, cu experienta in domeniu servicii securitate privata. Salariu negociabil Angajam director vânzări cu experienta în vânzări de servicii de securitate, bărbat / femeie . Agenti de vânzări servicii securitate. Salariu este compus din parte fixa plus comision la contract. Angajam contabil cu experienta și resurse umane ,pentru București. Salariu negociabil în urma interviului. Inspector securitate Cei interesati pot trimite un C.V la adresa de email insotit de o fotografie . Telefon contact

 • Angajez agenți de Securitate pentru magazine, varsta maximă 50 ani, salariul variază între 2000 - 2600, salariul se dă în mână sau pe card, fără întârzieri, disponibilitate la lucrul în picioare, domiciliul stabil în București.

 • 1

  Angajez agenți de Securitate pentru magazine, cu sau fara atestat, domiciliul stabil în București, aspect fizic plăcut, salariul variază în funcție de ore , disponibilitate la lucrul în picioare.

 • 2

  Angajez 6 agenți de Securitate cu sau fara atestat, domiciliul stabil în București, varsta maximă 50 ani, rezistenta la lucrul în picioare, se asigura calificare gratuită, bonusuri de performanță, salariul atractiv si fără întârzieri.

 • 1

  SS Stray Security Marius Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate SS Stray Security Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte doi trei opt sapte trei patru sapte zero

 • SSG SELECT angajeaza agentii de securitate pentru obiective situate in VOLUNTARI Cerinte: - Disponibilitate pentru lucru in echipa; - Experienta in domeniu constitue avantaj; - Fara inscrisuri in cazierul judiciar; - Persoana responsabila, serioasa, punctuala, disciplinata; - Vigilenta, spirit de observatie, agilitate. Oferim - Salariu motivant si platit la timp; - Contract pe perioada nedeterminata; - Program 24/48; Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

 • 14

  Angajam agenti de securitate salarii atractive.Plata la timp nu sunt inarzieri posibilitati de avansare, obiective diverse program avantajos.

 • risc guard management angajeaza agenti de securitate pentru obiectiv in orasul Brasov, salariu atractiv

 • Salveaza cautarea