Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Bucuresti Sector 2

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 6

  NU TE MAI AJUNGI CU BANII ? CASTIGURI SUPLIMENTARE.

  Recrutam consultanti credite pe P.F.A sau cu C.I.M, posibilități de promovare, program flexibil, venituri incepand de la 1000 lei pe luna. Postul este doar ptr. ZONELE : OBOR, COLENTINA, TEI, PIPERA, VOLUNTARI, AFUMATI, STEFANESTII de JOS, STEFANESTII de SUS, PETRĂCHIOAIA.

 • 2

  Inginer vanzari, usi tehnice/ industriale

  pentru societate din Stefanestii de Jos, Jud. Ilfov, usi tehnice/ industriale. Experienta in ofertare usi metalice, usi industriale, tamplarie PVC si/sau aluminiu constituie avantaj. Asteptam CV pe e-mail

 • 2

  Anunț angajare agent vânzări pentru distribuție încălțăminte

  Firmă importatoare, angajează agent de vânzare cu experiență pentru distribuție de încălțăminte, cu salariu atractiv, negociabil în funcție de vânzările încasate. Condiții: deținere permis conducere tip B, disponibilitate deplasare în țară, cunoștiințe de operare pe calculator, experiență. CV-urile se depun pe email-ul , urmând ca noi să vă contactăm. Vă așteptăm în echipa noastră!

 • 2

  Angajam ing. agronom

  Angajam ing. agronom pentru activitate de vanzari fertilizanti organici pt jud VN + GL, BR + TL, CT. Cerinte: studii absolvite, permis de conducere categoria B, domiciliu in mediu rural.

 • 1

  Operator Call Center

  Te asteptam sa ni te alaturi echipei noastre daca: Detii cunostinte in sisteme d supraveghere Ai o abordare analitică și structurată în rezolvarea problemelor; Detii abilităţi de comunicare interpersonale ; Ai capacitate de analiza, abilitati organizatorice si analitice, capacitatea de a realiza schimbari si inovatii ; Ai abilitatea de a asigura consultanta tehnica si instruirea clientilor; Ai abilitati de a consiliere, comunicare, oferire de solutii tehnice Esti absolvent liceu cu profil electronic, energetic, telecomunicatii etc. Alaturi de noi vei: Contribui cu sugestii si initiative la imbunatatirea si eficientizarea procedurilor de lucru, pentru cresterea calitatii serviciilor. Raspunde la solicitarile cu caracter tehnic venite din partea clientilor Realiza configurarea sistemelor de supraveghere video Întocmii documentații pentru task-urile repetitive (How To) Identifica solutiile tehnice adecvate cerintelor clientului

 • 48

  Agenți vânzări - agenție de publicitate

  Agenția de publicitate și marketing angajează agenți de vânzări (băieți sau fete) pentru postul de operator call center in limba romana. Avem nevoie pentru program full tine -8 ore zi și pentru program part time - 4 ore zi, Luni -Vineri Salariu: 3500 - 4000 lei in mână + comision. Se lucrează 90% din timp din birou, uneori se merge la sediul clientului care necesita produsele sau serviciile noastre Cerințe candidatului: vorbit fluent limba romana, seriozitate, atenție, corectitudine, abilitatea de a lucra în echipa. Se oferă training gratuit, nu e nevoie de experiență anterioară Acceptam și studenți. Domeniul de activitate: -producția si vânzarea produselor publicitare (pliante, flyere, agente, calendare, roll-up, bannere, mash-uri, afișe, cărți de vizită, broșuri, reviste, etc) -promovare online și offline -distributie de materiale publicitare - producție de grafica &design Trimiteți CV sau descriere pe mail sau pe What's Up.

 • 5

  Asistent vanzari Bucuresti

  Suntem în căutare de specialiști! (Cu sau fără experiență) Cine suntem? De peste 24 de ani, Audionova este lider în piața de aparate auditive din România, unde o echipă de peste 170 de specialiști din cele 55 de centre sunt alături de oamenii cu deficiențe auditive. Scopul este să identificăm nevoile și dorințele pacienților, folosind aparatură de ultimă generație, iar soluțiile inteligente de auz garantează o viață normală. Cerințele noastre: - Studii superioare finalizate cu specialitate în inginerie. - Empatie, înțelegere și orientare către pacient. - Flexibilitate și adaptabilitate. - Experiența în vânzări constituie un avantaj. Iți oferim: - Training, - Salariu atractiv si bonusuri, - Suport și un mediu de lucru prietenos, - Stabilitate. Responsabilități: - Interacțiunea cu pacienții pentru a oferi informații și îndrumare. - Efectuarea programărilor și reprogramărilor. - Promovarea de produse și servicii oferite. - Întocmirea de rapoarte și documente necesare. Trimite CV-ul pe:

 • 7

  Angajam agenta turism

  Dorința de a face cariera in turism , abilitați folosire program PC, sisteme de rezervare zboruri și hoteluri, persoana calma, abilitați comunicare, engleză

 • 1

  Angajam agenta turism cu experienta min 2 ani

  Abillitati comunicare si vanzare produse si pachete turistice, persona organizata, minutuiasa, atenta, calma, engleza bine, cunostinte sisteme rezervare hoteliera si bilete de avion, eventual Amadeus. Rugam transmiteti CV pe email. Multumim!

 • 18

  Operator Call Center

  Candidatul Ideal Te asteptam sa ni te alaturi echipei noastre daca: detii excelente abilitati de vanzare si negociere; comunicare prin telefon: voce placuta, dictie, discurs clar si structurat, lejeritate in exprimare, putere de convingere, ascultare active; iti place sa pui clientul pe primul loc, sa ii depasesti asteptarile, descoperind oportunitati de vanzare adaptate fiecarui client ai abilitatea de a crea rapid conexiuni, de a prezenta produsele și serviciile într-un mod simplu și ușor de înțeles pentru clienți. ai capacitatea de adaptare la schimbare detii abilitatea de a rezolva problemele eficient Descrierea jobului Descrierea jobului si responsabilitati: identificarea si contactarea telefonica a potentialilor clienti targetati de companii de top din Romania, conform obiectivelor lunare cunoasterea produselor si serviciilor pentru a le putea prezenta într-un mod persuasive și convingător. promovarea valorilor si imaginii companiei in relatiile cu clientii oferirea de consultanta catre client in vederea alegerii solutiei potrivite folosirea tool-urilor specifice ale companiei pentru gestionarea bazei de clienti cresterea si actualizarea bazei de date de clienti prin actiuni proactive de contactare conform obiectivelor de activitate stabilite cu managerul de vanzari pentru atingerea targetului In schimb, Bright Communication iti ofera: salariu atractiv si bonuri de masa - 30 Ron/zi schema de bonusare bazata pe performanta, progresiva, dupa finalizarea training-ului contract pe perioada nedeterminata program: luni - vineri 9:00 - 18:00, cu o ora pauza weekend-urile si sarbatorile legale sunt libere training si programe interne de dezvoltare profesionala modul de lucru la birou spatiu de lucru modern, zona Baba Novac (metrou Dristor). Descrierea companiei Bright Communication furnizeaza de peste 5 ani o gama variata de servicii de contact center, precum: suport (Call Center tehnic & comercial), vanzare (up-sell, cross-sell, generare de leaduri), retentie, collection, back-office, servicii asistate de tehnolgie pentru companii de top din Romania. Ne dedicăm furnizării de soluții de business la cele mai înalte standarde, personalizate și creative. Suntem o echipă care promovează inovația, entuziasmul și pasiunea pentru ceea ce facem, fiind orientată către obținerea de rezultate deosebite în fiecare proiect. Datorită experienței specialiștilor noștri din echipa Bright Communication, am extins portofoliul de clienți către diferite industrii, precum: telecomunicații, IT, piața financiară, medicală și farmaceutică, asigurări și altele.

 • 5

  Consultant de credite

  Ce atribuții are la noi un consultant de credite: - Marketare (promovarea si împărțirea de pliante în zona alocată pentru recrutarea de potențiali clienți). - Vânzarea de credite către clienții noi sau vechi - Colectarea ratelor de la clienții din portofoliu Salariul se bazează pe comisioane și bonusuri pe numărul de credite vândute. Mai multe detalii se discută la interviu. Programul este part-time Angajarea se face doar pe bază de PFA. Avem parteneriat cu firma SOLO care ne ajută să îndeplinim formalitățile de înființare a unui PFA pe numele tău. O alta cerinta ar fi sa ai diploma de bacalaureat. Dacă ești o persoană activă și cu putere de convingere, reprezintă un avantaj. Pe noi ne găsești în Sector 2, Bucuresti, Sos. Pantelimon nr. 359. Aștept să ne contactezi telefonic sau pe WhatsApp la numărul de telefon .

 • 6

  Consultant de credite part time

  Vrei sa castigi un venit suplimentar? Te vrem in echipa noastra! Easy Asset Management este o Instituție Financiara Nebancara fondata in anul 2005, care activeaz in 6 tari: România, Bulgaria, Polonia, China, Macedonia si Ucraina, in prezent, compania este unul dintre liderii de piata in industria de credite rapide din Europa Centrala si de Est, cu peste 2 milioane de credite aprobate. in Romania, sub marca iCredit, compania detine un portofoliu in valoare de peste 12 milicane de euro, lar echipa din tara noastr este format din peste 1.000 de profesionisti, care activeaz in biroul central din Bucuresti si in cele peste 100 de biouri din intreaga tara. Cerinte - Pentru a deveni un Consultant de Credit este suficient sa fiti comunicativi si ambitiosi, indiferent de varsta, sex, studii sau experient . Responsabilitati - Ofera consultanta clientilor in alegerea celui mai potrivit tip de credit; - Responsabili pentru colectarea ratelor la creditele acordate; - Informeaza permanent clientii despre promotile curente, produse si servicii noi. Alte informații Care sunt beneficile unui Consultant de Credit? poti sa castigi, in functie de efortul depus, un venit suplimentar de 500 de RON sau un venit intreg de pana la 4000 de RON in fiecare luna, sau chiar mai mult, totul depinde de tine, iti faci singur programul de lucru ,beneficiezi de credite in conditi exclusive, avantajoase, te poti dezvolta profesional in cadrul companiei.Esti ajutat sa ti formezi un portofoliu de clienti, care sa iti aduca castiguri. Cautam consultanti de credit pentru Bucuresti sector 2, Afumati, Voluntari, Stefanestii, Gradistea, Piteasca, Moara Vlasiei

 • 4

  Operator Call Center

  Candidatul Ideal Te asteptam sa ni te alaturi echipei noastre daca: ai peste 6 luni experienta in vanzari; detii excelente abilitati de vanzare si negociere; comunicare prin telefon: voce placuta, dictie, discurs clar si structurat, lejeritate in exprimare, putere de convingere, ascultare active; iti place sa pui clientul pe primul loc, sa ii depasesti asteptarile, descoperind oportunitati de vanzare adaptate fiecarui client ai abilitatea de a crea rapid conexiuni, de a prezenta produsele și serviciile într-un mod simplu și ușor de înțeles pentru clienți. ai capacitatea de adaptare la schimbare detii abilitatea de a rezolva problemele eficient Descrierea jobului si responsabilitati: identificarea si contactarea telefonica a potentialilor clienti targetati de companii de top din Romania, conform obiectivelor lunare cunoasterea produselor si serviciilor pentru a le putea prezenta într-un mod persuasive și convingător. promovarea valorilor si imaginii companiei in relatiile cu clientii oferirea de consultanta catre client in vederea alegerii solutiei potrivite folosirea tool-urilor specifice ale companiei pentru gestionarea bazei de clienti cresterea si actualizarea bazei de date de clienti prin actiuni proactive de contactare conform obiectivelor de activitate stabilite cu managerul de vanzari pentru atingerea targetului In schimb, Bright Communication iti ofera: salariu atractiv si bonuri de masa - 30 Ron/zi schema de bonusare bazata pe performanta, progresiva, dupa finalizarea training-ului contract pe perioada nedeterminata program: luni - vineri 9:00 - 18:00, cu o ora pauza weekend-urile si sarbatorile legale sunt libere training si programe interne de dezvoltare profesionala spatiu de lucru modern, zona Baba Novac (metrou Dristor). Descrierea companiei Bright Communication furnizeaza de peste 5 ani o gama variata de servicii de contact center, precum: suport (Call Center tehnic & comercial), vanzare (up-sell, cross-sell, generare de leaduri), retentie, collection, back-office, servicii asistate de tehnolgie pentru companii de top din Romania. Ne dedicăm furnizării de soluții de business la cele mai înalte standarde, personalizate și creative. Suntem o echipă care promovează inovația, entuziasmul și pasiunea pentru ceea ce facem, fiind orientată către obținerea de rezultate deosebite în fiecare proiect. Datorită experienței specialiștilor noștri din echipa Bright Communication, am extins portofoliul de clienți către diferite industrii, precum: telecomunicații, IT, piața financiară, medicală și farmaceutică, asigurări și altele.

 • 19

  Angajez ajutor Agent imobiliar

  Angajez ajutor Agent imobiliar. Part Time fara experienta. Pentru colaborare

 • 3

  Inginer vanzari

  Companie prezenta pe piata romaneasca din 2001 cauta sa angajeze inginer vanzari echipamente industriale, petrol, gaze, AMC; Cerinte ce constituie un avantaj la selectia candidatilor: experienta similara, buna cunoastere a limbii engleze, permis de conducere, bune abilitati de comunicare cu potentialii clienti. Asteptam cv-uri pe adresa:

 • 19

  Operator Casa de Amanet Electronice

  Anunt angajare AMANET ELECTRONICE Angajeaza OPERATOR CASA DE AMANET pentru locatiile sale din Bucuresti; Salariu net,4000 ron; Si, BONUSURI periodice corelate cu Performanta si implicarea fiecarui individ in parte; Program de lucru in TURE de 4 zile lucrate cu 2 zile libere de LUNI pana DUMINICA; EXPERIENTA in Domeniu reprezinta un avantaj( evaluare si verificare ELECTRONICE) dar nu este obligatorie; Asteptam sa ne contactati la nr sau pe mail la ;

 • Specialist vânzări producție alimentara

  Job description: Specialist Vânzări dedicat și entuziast pentru vânzarea produselor alimentare, cu accent pe fructe și legume deshidratate. Dacă aveți o pasiune pentru industria alimentară, abilități excelente de comunicare și experiență în vânzări, aceasta oportunitatea perfectă pentru a dezvolta o cariera într-un domeniu plin de potențial. Responsabilități: Identificarea și contactarea potențialilor clienți pentru a promova și a vinde gama noastră de produse alimentare, repectiv fructe și legume deshidratate. Dezvoltarea și menținerea relațiilor cu clienții existenți și identificarea oportunităților de vânzare încrucișată și de upselling. Consultarea clienților cu privire la produsele noastre, oferind informații despre caracteristicile, avantajele și modul de utilizare a acestora. Participarea la târguri și evenimente de specialitate pentru a promova produsele noastre și a identifica noi oportunități de afaceri. Monitorizarea tendințelor din piață și a comportamentului concurenței pentru a adapta strategiile de vânzare și a maximiza vânzările. Cerințe: Experiență anterioară în vânzări, preferabil în industria alimentară sau într-un domeniu similar. Experienta in negocierea contractelor cu buyerii din lanturile mari de magazine Baza de date a potentialilor clienti din domeniul IKA, TT, horeca, distribuitori nationati sau internationali. Abilități excelente de comunicare și negociere. Orientare către rezultate și capacitatea de a atinge și depăși obiectivele de vânzări stabilite. Capacitatea de a lucra independent, dar și în echipă. Flexibilitate și adaptabilitate la schimbările din industrie și la cerințele clienților. Carnet de conducere cat B Oferta noastră: Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dinamică și motivată într-un mediu de lucru stimulant. Dezvoltarea profesională și oportunități de avansare în cadrul companiei. Pachet salarial competitiv și beneficii atrăgătoare. Dacă sunteți pasionat de industria alimentară și sunteți pregătit să vă asumați un rol de lider în promovarea și vânzarea produselor noastre de fructe și legume deshidratate, vă invităm să aplicați pentru acest rol entuziasmant. Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la adresa de email

 • 9

  Agent vanzari zona moldova

  a. Responsabilitati: - promoveaza produsele companiei catre clientii actuali si identificarea de noi parteneri; - vanzari anvelope toate categoriile catre revanzatori si clienti finali; - incaseaza facturile emise la termenele stabilite; - raspunde de indeplinirea targetului de vanzari in zona alocata; - mentine si imbunatateste relatia cu clientii din portofoliu; - preocupare permanenta pentru cresterea numarului de clienti; b. Beneficii: - Salariu + bonus motivant; - Masina serviciu; - Training si specializari in domeniu; c. Candidatul ideal: - studii medii; - experienta in vanzari de teren; - abilitati de comunicare, relationare, organizare; - capacitate de lucru in echipa; - permis de conducere categoria B; - disponibilitate de deplasare; - domiciliu: Iasi, Suceava, Bacau, Piatra Neamt; - experienta in domeniu constituie un avantaj; d. Candidatii pot trimite CV la:

 • 19

  Reprezentant/ă vanzari prin telefon

  Rotis Lux caută reprezentant/ă vanzari prin telefon: -prezinta si promoveaza telefonic produsele/serviciile prin realizarea de oferte pentru clientii potentiali si cei existenti; prospecteaza piata in vederea identificarii de noi clienti; -mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora; -întocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, potentialii clienti; -realizează planul zilnic de vanzari; -urmareste încasarea comenzilor si face propuneri pentru acordarea de eventuale discounturi sau amânări de plată pentru clienții fideli; -transmite managerului direct informațiile cu privire la sesizările si/sau reclamațiile de orice natură privind relația dintre firmă și client. Pachet salarial atractiv Pentru informatii suplimentare :

 • 1

  funerare Green Eden

  angajez agent vânzări ,secretariat și personal curățenie

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-2
Salvează căutarea