Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Am 32 de ani sant din bacau 7 ani eperienta de condus cat b fara antecedente caut de munca .Florin.

 • 9

  imi ofer serviciile pentru ingrijirea unei persoane in varsta, indiferent de problemele de sanatate pe care le are. Am experienta necesara acestei activitati, sunt corecta, ordonata, stiu sa gatesc, sa fac tot ceea ce tine de igiena personala a persoanei, sunt foarte atenta la medicamentatia acesteia. multumesc!

 • 5

  SC angajeaza șoferi profesioniști transport persoane (categoria D), cu atestat profesional. Condiții de munca avantajoase. Locul de munca este pentru Bacău. Relatii la tel .

 • 2

  Am nevoie sa detii: card Tahograf atestat marfa permis auto cu categoriile C+E Descrierea jobului Salariul +Diurna =2200 Euro/luna -Transportul este asigurat si platit de catre firma cu avionul sau autocar -Curse: Spania catre Franta ,Benelux, Germania cu retur către Spania -Cursele 90 % sunt fixe -Angajarea se face pe Romania si se lucreaza 3 luni cu 1 luna pauza. Se oferă cazare când se ajunge la pauza de 45H -36H sau 24H in Spania Pentru mai multe detalii la telefon sau whatsap sau

 • 4

  Sc angajeaza dulcheri ferai zidari tencuitori rigipsari gletuitori faiantari echipe de meseriasi se accepta

 • Caut doamna serioasa pentru ingrijire la domiciliu persoana greu deplasabila. Salariul se discuta in privat. Bucuresti, sector 5.

 • 4

  Angajam 2 fete pentru un magazin online de haine. Una trebuie să știe să calce. Una trebuie să facă foto și sa posteze pe site. În funcție de câte produse postați pe site se verifica și se plătește la sfârșitul săptămânii. Preferam colaborare pe termen lung și full time. Mai multe relații la telefon .

 • 9

  Angajam personal cu experienta in amenajari interioare si exterioare(placari faianta, gleturi, rigips zugrăveli lavabile etc). Salarizare in functie de experienta. Tel . Nu ma intereseaza colaborari! Nu dau lucrari la echipe! Nu raspund la mesaje.

 • Sortatoare ambalaje din hartie si lucru in Depozit

 • Service auto angajează mecanici auto și ajutor mecanici auto cu experienta. Salariu negociabil cuprins între 4000-6000 lei net. Detalii contact tel nr: sau

 • PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA -- O 7 3 1 PATRU 7 PATRU 3 CINCI 6 -- . Se ofera: -Contract de munca din prima zi cu norma intreaga -Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante -Program de lucru: 9 - 21 (1 zi lucratoare cu 1 zi libera) -Telefon de serviciu -Training oferit la locul de munca -Zile libere legale si concediu de odihna Candidatul ideal: Fara antecedente penale Atitudine civilizata si responsabila Capacitate de comunicare Aspect fizic ingrijit DORIM SA ANGAJAM O PERSOANA SERIOASA. PUTETI SA INCEPETI MUNCA IMEDIAT.

 • Candidatul ideal Candidatul ideal trebuie indeplineasca urmatoarele criterii principale: - sa posede studii tehnice in domeniul instalatiilor pentru constructii - sa aiba experienta in domeniul achizitii-ofertare cat si al instalatiilor este un criteriu esential - sa aiba experienta in ofertarea de lucrari publice si lucrul in soft-uri de devize - sa fie o persoana activa interesata de dezvoltare profesionala in domeniul instalatiilor pentru constructii - sa aiba capacitatea de auto-organizare - sa fie o persoana ordonata, serioasa si implicata in toate aspectele legate de munca sa - sa aiba bune abilitati de comunicare, capabila sa lucreze intr-o echipa dinamica - sa posede carnet de conducere cat B Descrierea jobului - Evalueaza listele de cantitati si cerintele tehnice din proiect; - Emite cereri de oferte pentru materiale, servicii, utilaje, semifabricate etc. - Emite cereri de oferte catre subcontractori; - Primeste, organizeaza si analizeaza ofertele primite; - Propune solutii alternative, acolo unde este cazul; - Participa la calcularea costurilor pentru derularea santierelor; - Participa la intocmirea graficelor de executie; - Participa la intomirea dosarelor de eligibilitate (fise tehnice, declaratii de conformitate, performanta)

 • 1

  Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA -- O 7 3 1 PATRU 7 PATRU 3 CINCI 6 -- Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 3

  Angajam soferi (femeie sau barbat) cat.B livratori cu categ B pentru distributie tigari.Toate masinile noastre sunt ingrijite si au la zi reviziile, ITP, asigurare, casco si rovinieta.Acum te poti alatura echipei noastre si poti face parte dintr-o echipa dinamica. PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAP LA -- O 7 3 1 PATRU 7 PATRU 3 CINCI 6 -- Descrierea jobului: Contract de munca din prima zi cu norma intreaga Salariu: 3500 lei NET + 300 lei bonuri de masa + bonusuri in functie de performante Autoturism cu transmisie automata (Masina se da acasa!) Telefon de serviciu Program: luni-vineri 8-17 Conditii sofer: Abilitati bune de condus Seriozitate si aspect ingrijit Permis de conducere obtinut de minim 1 an CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 1

  Sofer cat B.C.E. C.P.C: marfa solicit angajare pe intern De preferat curse tur retur cu intoarcere la domiciliu .

 • 3

  Candidatul ideal: - Studii medii profil tehnic - Permis categ.B - Experienta pe un post similar constituie avantaj - Persoana organizata, cu capacitate de coordonare - Integritate, corectitudine si atentie la detalii Descrierea jobului: - Primire comenzi, implicarea activa in productie - Verificarea planului de productie si organizarea activitatii echipei din subordine - Verificarea stocurilor si actualizarea saptamanala a acestora - Asigurarea bunei functionari a utilajelor - Gestionarea si asistarea procesului de productie, ambalare Beneficii: - Salariu negociabil in functie de experienta - Posibilitati reale de avansare - Masa calda zilnic asigurata intern Compania de recrutare ECIM cauta oameni valorosi pentru companii de succes!

 • 1

  Descriere Compania de Recrutare ECIM cauta OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES! pentru fabrica de vopsea din Magura, judetul Bacau (5 km de Bacau). Job - Muncitori in fabrica / productie, fara calificare. De preferabil barbati - jobul necesita efor fizic. Toate detaliile despre acest job dar si alte oferte de munca in Romania sau strainatate, zilnic (L-V) intre orele 09 si 17 sa sediul ECIM din Bacau str. 9 Mai nr. 78. Cerințe: Studii minime 8 clase cu diploma Nu este necesara calificare Disponibilitate la efort fizic Disponibilitate la program prelungit Condiții: Pachet salarial atractiv Contract de munca pe perioada nedeterminata Plata la timp si stabilitatea locului de munca Echipament si masa calda asigurat Program de lucru un singur schimb Responsabilități: Lucrul in producție presupune manipularea diferitelor materii prime necesare in producție Pregătiți materiile prime necesare pentru fabricarea vopselurilor Manipularea manuala/mecanizata a produselor finite (ambalare,paletizare,infoliere) Se poate oferi calificare la locul de munca Executarea corecta a sarcinilor

 • 4

  Service auto multimarca,angajează electrician auto si ajutor electrician auto, aveți șansa sa lucrați si sa evoluați pe scara profesională ,într-un service de renume din Bacau,beneficiind de cursuri si traininguri gratuite atât in țara cât si in străinătate . Autentifică-te și aplică Intră în cont

 • Salveaza cautarea