Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Bistrita Bistrita-Nasaud • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  RECORD SRL angajează

  1. Pentru coordonarea lucrărilor în șantiere: 1.1 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția C.C.I.A. -2 posturi 1.2 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția instalații pentru construcții -1 post 2. Pentru Serviciul Tehnic Ofertare Urmărire contracte: 2.1 inginer absolvent al Facultății de Construcții secția C.C.I.A. sau instalații pentru construcții. 3. Pentru serviciul Auto: 3.1 Responsabil parc auto 3.2 Mecanic auto 4. Pentru serviciul Aprovizionare Materiale: 4.1 -Responsabil aprovizionare desfacere Se acceptă și absolvenți fără experiență. Relații suplimentare la sediul societății RECORD SRL din BISTRITA str.Subcetate nr.10C sau la telefon .

 • 6

  Caut baiat pentru munca in depozit incinta Cibela!

  Caut baiat pentru munca in depozit in incinta Cibela de pe Calea Moldovei. Ofer un salariu de 3500 ron NET. Programul de munca este de luni - vineri de la 08:30-17:00 si sambata de la 08:30-14:00. Pentru mai multe informații apelati numarul:

 • 1

  Muncitori calificați în domeniul montajului mobiler (bucătari)

  Buna tuturor, Societatea C.V montageprofis SRL Caută unu sau mai mulți muncitori calificați în domeniul montajului mobiler ( în special montaj de bucătari) Angajați pe firma de România sau pe firma de Germania Salariul în funcție de vechime în domeniul respectiv, aproximativ 130 euro pe zi Se oferă cazare contracost:300-350 euro Se lucrează 7-8 ore pe zi

 • 12

  angajare manipulant marfa

  firma distributie bauturi angajeaza manipulant marfa pentru depozitul din Bistrita . Program de lucru luni-vineri 08,00-16,00 Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil ,va rugam sa lasati un numar de telefon sau un cv la care sa va putem contacta .

 • 2

  Secretara

  Suntem un atelier de mobilă și tapițerie cu o pasiune puternică pentru design și o tradiție de calitate în servicii. Cu o echipă dedicată și o creștere constantă a afacerii noastre, căutăm o secretara pentru a se alătura echipei noastre din Bistrița.

 • 4

  Extrudor PVC

  Firma SUNNY PLAST SRL cu sediul in TG MURES cauta coleg de munca pentru postul de EXTRUDOR PVC Activitatea se desfasoara la sediul din TG Mures. Program de munca LUNI-VINERI. Salariu 5000 lei ,se asigura transport si cazare la sediul companiei in apartament cu o camera. TEL: intre orele 08-16.

 • 1

  Inginer electrician

  INGINER ELECTRICIAN Firma SUNNY PLAST SRL cu sediul in TG MURES cauta coleg de munca pentru postul de inginer electrician. Activitatea se desfasoara la sediul din TG Mures. Program de munca LUNI-VINERI. Salariu 5000 LEI,se asigura transport si cazare la sediul companiei in apartament cu o camera. TEL: intre orele 08-16.

 • 6

  ofer de munca la o placintarie

  ofer de munca la o placintarie .program 4-5 ore pe zi

 • 6

  angajare operator aparate cafea

  Distribuitor cafea pe judetul Bistrita Nasaud angajeaza operator cafea aparate in judetul Bistrita Nasaud Postul presupune vizitarea in vederea alimentării si întreținerea automatelor de cafea pe raza judetului Bistrita Nasaud Cerințe : -permis conducere categoria B -nu este necesara experienta intr-un post similar, ne ocupăm noi sa inveti -seriozitate si deschidere la nou, responsabilitate si promptitudine Avantaje : -salariu atractiv -masina de serviciu -contract de munca pe perioada nedeterminata -posibilitate de promovare in cadrul companiei Informatii la numarul de telefon (in timpul orelor de program 08-16,00 luni -vineri) sau la sediul firmei str.Libertatii nr.50

 • Caramida aparenta Belgia

  Angajam 2 persoane pentru rosturi la caramida aparenta in Belgia. Obligatoriu cu permis de conducere.

 • 3

  Angajam brutar,spalator de vase mari!

  SC AFRODITA & MELIHATA SRLFACE ANGAJARE PENTRU URMATORE POSTURI VACANTE; 5 POSTURI DE BRUTAR COD C.O.R. 751201 5 POSTURI LUCRATOR BUCATARIE COD C.O.R.941201 Conditii minime: SCOLA GENERALA CV-urile se depun pe e-mail redjbecaj gmail com Selectia candidatilor consta in concurs de CV-uri. Informatii la telefon

 • 1

  Cautam Agenti de vanzari - Call center

  Cine suntem? Europx HR Solutions este o agentie de recrutare specializata in plasarea fortei de munca din ASIA. Ce cautam? Suntem in cautare de noi colegi care sa se alature echipei noastre de vanzari. Suntem o echipa tanara, ambitioasa si pregatita sa-ti ofere sprijinul necesar pentru a evolua impreuna. Experienta in vanzari, call center poate reprezenta un avantaj, dar nu este o conditie obligatorie. Daca preferi munca la birou, iti place sa vorbesti cu persoane noi si sa actionezi in baza unui target, primul pas este facut. :) Ce oferim? Program de lucru de Luni pana Vineri. Salariu echivalent cu performantele tale. Bonusuri din vanzari. Care este urmatorul pas? Daca ai intrebari suplimentare ne poti contacta la numarul de telefon sau trimite-ne CV-ul tau si vom reveni cu un apel in cazul in care te potrivesti cu ceea ce cautam!

 • 6

  Angajam barista cafenea bistrita

  Loc de munca placut. Aptitudini : interes de a muncii pentru un castig corespunzator implicarii, indemanare in prepararea bauturilor reci si calde, promovare produse,alte activitati specifice cafenea, curatenie si intretinere curatenie si igiena la locul de munca, comunicare si sociabilitate. Castig salarial : 2500- 3500 lei. Program flexibil . Preferam experienta dar si pentru cei interesati si dornici sa invete . Alte aspecte si detalii la interviu. tel

 • 4

  Angajez personal pentru bar

  Societate comerciala angajam personal pentru bar, program full-time, mai multe detalii la telefon.

 • 7

  Barman-ospatar

  Societate comerciala, angajăm personal pentru bar.Mai multe detalii la telefon!

 • 2

  Șofer comunitate

  SC DMD EXPRESS SRL angajeaza sofer categoria B pentru transport marfa international. Cerințe: Permis de conducere categoria B valid Experiență anterioară ca șofer categoria B este un avantaj Cunoștințe solide privind regulamentele de circulație rutieră Abilități de comunicare bune Atitudine responsabilă și orientată spre siguranță Capacitatea de a lucra independent și în echipă Beneficii: Salarizare lunară de 2000 euro Pentru a aplica la acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la adresa de e-mail dmdexpress.srl @ yahoo.com sau să sunați la 747 492 601 pentru mai multe informații.

 • 11

  Cautam colega birou studenta

  Cautam colega de birou studenta. Activitate part time Necesar cunostinte operare PC tableta. Plata saptamanal. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica, esti in locul perfect! Se poate aplica prin CV la anunt.

 • 7

  Angajez vânzătoare 4ore sau 8ore în Bistrita

  Angajez vânzătoare 4ore sau 8ore în Bistrița

 • 5

  Angajez vânzătoare part-time in Bistrița (4ore)

  Angajez vânzătoare part-time in Bistrița (elevi, studenți, pensionari etc) Experiența nu este necesară. Program: 16:00-20:00 Sau 8:00-12:00 Un weekend se lucrează/unul liber. INFO:

 • 2

  Barman(a) ospatar(a)

  Angajam barman(a) ospatar(a) cu contract de munca full time .Salar intre 3000 -3500 RON .Pt mai multe informatii contactați

Salvează căutarea