Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Companii

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  Ai nevoie de mai multi bani? Vrei sa lucrezi in timpul liber? Hai acum in echipa noastra de reprezentanti vanzari produse bio Life Care si poti sa castigi bani din vanzarile personale si din vanzarile celor inscrisi de tine. Plan de afacere multi level marketing. Lucrezi atunci cand poti si castigi atat cat iti doresti. Relatii: telefon: 0727.39.47.37, e-mail:

 • Angajam SUDORI SI LACATUSI CU EXPERIENTA in sudura de conducta petroliera pentru companie cunoscuta din Buzau. Cerinte: - experienta pe un post similar, - cunostinte desen tehnic. - disponibiliate deplasare. Se ofera: salariu motivant - discutat la interviu in functie de experienta + transport si cazare asigurate + diurna. Va asteptam direct la sediul din Galleria Mall, Etaj, de luni pana vineri intre orele 8:30 -16:30 sau contactati-ne telefonic la numarul: .

 • 13

  Angajam LUCRATOR COMERCIAL CU EXPERIENTA- pentru magazin cu produse din carne. Se cere: experienta in vanzare si in lucrul cu casa de marcat, seriozitate si stabilitate la locul de munca. Se ofera: salariu atractiv. Program de lucru: 8h/zi - . Pentru detalii sunati la numarul: .

 • 13

  Angajam REPREZENTANT COMERCIAL BACK OFFICE CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul alimentar, aflata in Ramnicu Sarat. Cerinte: - Studii superioare definitivate, in domeniul economic de preferinta - Candidatul trebuie sa aiba o experiență semnificativă pe o pozitie similara (cu accent pe piața alimentară / agroalimentara în special industria de fructe/conserve), - Sa vorbeasca limba engleza- nivel avansat, - Utilizarea pachetului MS Office, - Rigurozitate, atentie la detalii si bune abilitati de comunicare. Responsabilitati: - Mentine permanent legatura cu clientii existenti pentru fidelizarea acestora, - Intocmeste rapoarte privind situatia vanzarilor, concurenta, noile trenduri pe piata, potentialii clienti. - Urmareste comenzile si face propuneri pentru crestere si imbunatatirea relatiei cu clientii pentru fidelizarea lor, - Gestionează comenzile (primire, intrare de administrare, confirmare a clienților, generarea de documentații diverse, încărcarea și/sau organizarea expedierii cu oficiile corespunzătoare), -Menține contactul cu departamentele Producție si Comercial pentru a facilita activitățile necesare pentru a respecta obligațiile asumate față de clienți. Se ofera: - salariu motivant- discutat la interviu in functie de experienta - tichete de masa - stabilitate si siguranta financiara, mediu de lucru placut. Program de lucru: 8h/zi- Luni- Vineri: 8:30- 17:30. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul: - sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • 1

  Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru fabrica din domeniul alimentar situata in Ramnicu Sarat. Candidatul ideal: - Studii economice superioare absolvite; - Experienta minim 5 ani pe un post similar- bilant/ balanta; - Cunostinte contabilitate de gestiune,productie si fiscalitate; - Abilitati utilizare calculator: MS Office, soft contabilitate. Se ofera: stabilitate, salariu motivant + alte beneficii. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall etaj.

 • 8

  Angajez șofer categoria B cu experiență în transportul de mărfuri intern( bursă de mărfuri.) Nu răspund la SMS. Mulțumesc

 • SC CLIMA PROD SRL angajeaza instalator: - instalatii termice -instalatii sanitare -aer coditionat

 • 5

  Angajam soferi tir cu experienta pentru curse Romania-Germania-Romania ,cu plata de 400 Euro/cursa la terminarea cursei.Ofer si cer seriozitate. Telefon contact 0746331042.

 • 7

  Cautam menajera pentru familie deosebita din Buzau. Program de lucru part-time: 1 zi/saptamana. Atributii: exclusiv activitati de menaj. Cerinte post: experienta anterioarape post similar si prezentarea referintelor, persoana atenta la detalii, organizata, implicata, interesata de o colaborare pe termen lung. Pentru detalii, sunati la numarul de telefon: .

 • 24

  Angajam ASISTENT VANZARI- SECRETARIAT telefonie mobila si accesorii. Se cere: - experienta in vanzare - cunostinte Pc- pachetul Office - abiliati bune de comunicare - atitudine indreptata spre client. Program de lucru: 9:00-18:00. Salariul oferit: 1800 net. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj, de luni-vineri in intervalul orar: 8:30-16:30.

 • Am avea nevoie de 5 persoane pentru abator in Franța, incepator asceptat . Salariu 1600 euro net, basa 35 ora pe saptamana. Ne puteti contacta la aceste nr de telefon: sau la adresa de e-mail:

 • Am avea nevoie de 2 rigipsar pentru Franța . Sofer 1880 euro net, pasager 1750 euro basa 39 ora pe saptamana.Ne puteti contacta la aceste nr de telefon: sau la adresa de e-mail:

 • 4

  Angajez vănzătoare ,cu experiență ,poate să aibă și peste peste 45 ani!! Condiții:să fie din Buzău !!Dacă are experiență,este un mare avantaj!!!Magazinul este de haine și este în Buzău !!Vă rugăm respectați anunțul!Program pt.informații de luni până vineri 10-16 !

 • 1

  Angajăm din șomaj ospătari și bucătari cu vârsta de peste 45 ani, (pt.convenție)cu experiență!!

 • 5

  Angajăm contabilă pt.contabilitate primară și nu numai!!Condiții:să aibă experiență să nu aibă probleme familiare,sau copii mici ,să fie dispusă la o mică navetă( distanță gară-micro 14)!!Salariul motivant!!

 • Servicii profesionale de traducere in Buzau -Traduceri Buzau -Traduceri Berca -Traduceri Ramnicu Sarat -Traduceri Nehoiu -Traduceri Patarlagele -Traduceri Pogoanele -Traduceri Pietroasele -Traduceri Sarata Monteoru -Traduceri Sapoca -Traduceri Glodeanu Sarat -Traduceri Viperesti - traduceri autorizate si legalizate diferite acte personale sau de societate - fara taxe de urgenta ! - servicii profesionale de interpretariat pentru societati mixte, institutii publice, delegatii etc. 0748938987

 • 2

  Angajez sofer tir cu experienta pe Volvo Euro 5,manuala, curse tur /retur Romania /Grecia, pauza săptămânală acasa (Buzau), salariu săptămânal.

 • 1

  Societate comerciala SC TEDY BEAR cu sediul in Buzău angajeaza soferi profesioni ti cu experienta categoria C+E pentru transport agregate (bascula articulată) și prelată pentru transport intern,pentru mai multe detalii la nr. CV la adresa mail " ".

 • 7

  Alfa Textil Buzau, cu sediul in Complexul Crang, angajeaza confectioneri cu experienta (triplock, liniara, uberdeck, etc).

 • Angajam CONTABIL CU EXPERIENTA pentru fabrica situata in Rm Sarat.. Cerinte: - studii absolvite in domeniu; - cunostinte pachet Office; - experienta pe un post similar minim 5 ani-in domeniul productiei; - cunostinte privind legislatia din domeniu. Responsabilitatile postului: - intocmire registru intrari- iesiri; - intocmire registru de casa si jurnal banca; - salarizare; - intocmire declaratii fiscale; - balanta/ bilant contabil. Se ofera: salariu motivant- discutat la interviu Program de lucru: luni-vineri- 9:00-17:00. Pentru detalii ne puteti contacta la numarul : sau veniti la sediul nostru din Galleria Mall, Etaj de Luni-Vineri.

 • Salveaza cautarea