Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Buzau Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • vand schimb dacia logan 1.4 benzină an 2005 .

 • 1

  Buna ziua, ARGO SECURITY angajeaza agenți de securitate cu sau fara atestat, angajare pe perioada nedeterminata. Multumesc frumos !

 • 1

  Angajam Zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Pentru detalii apelati

 • angajez 2 fete Pariuri Sportive + Bar in Costești Jud Buzau ! 12 km de Buzau! salariu atractiv plus bonusuri

 • Bărbat, studii medii, permis cat b, limba engleza, foarte muncitor și serios,caut loc de muncă în construcții, instalații,sau alte domenii Disponibil la deplasări numai cu transport asigurat Disponibil la deplasări numai cu transport asigurat

 • 1

  Angajez operator sau operatoare pariuri sportive Power Bet Costești ! 3 zile lucrătoare 3 zile libere! Salariu atractiv , contract de munca plus bonusuri !

 • Companie italiană cauta colaboratori. Caut fete ambițioase serioase și cu dorința de muncă. Programul este de cateva ore pe zi in functie de dorința de implicare. Rog seriozitate

 • 1

  Angajăm din șomaj ospătari și bucătari cu vârsta de peste 45 ani, (pt.convenție)cu experiență!!

 • 4

  Angajez vănzătoare ,cu experiență ,poate să aibă și peste peste 45 ani!! Condiții:să fie din Buzău !!Dacă are experiență,este un mare avantaj!!!Magazinul este de haine și este în Buzău !!Vă rugăm respectați anunțul!Program pt.informații de luni până vineri 10-16 !

 • Angajam ospatar si barman pentru locatie din Buzau Program 2 zile cu 2 zile, 09.00 - 21.00. Salariu motivant, discutat in functie de experienta.

 • Angajam bucatar si ajutor bucatar pentru locatie din Buzau. Program 2 zile cu 2 zile, 08.30 - 21.00. Salariu motivant, discutat la fata locului.

 • 1

  Angajăm urgent în domeniu montaj pavaj și borduri.Rugăm maximă seriozitate.Necesită deplasări.Tel.

 • 4

  Sala de jocuri Joker angajează operatoare. Esti la inceput de drum, vrei sa te dezvolti din punct de vedere profesional, dar in acelasi timp ai nevoie de un program flexibil care sa-ti permita continuarea studiilor sau mai mult timp liber pentru tine? Noi iti oferim toate aceste lucruri plus independenta financiara si un mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara si dinamica. Care vor fi responsabilitatile tale? - Supravegherea permanenta a modului de desfasurare a activitatii in sala de joc; - Servirea clientilor cu produse din protocol; - Intocmirea incasarilor zilnice si predarea gestiunii; - Alte atributii specifice jobului. Oferim: - Salariu atractiv; - Tichete de masa; - Perioada de training si acomodare; - Echipa tanara si dinamica.

 • Casa de batrani cu sediul in Italia (zona Siciliei Geraci Siculo provincia di Palermo) , angajeaza o persoana ( femeie )cu varsta pana in 45 de ani . Cerintele postului : sa stie sa gateasca , sa ii placa lucrul cu batranii , sa aiba spirit de echipa si sa fie o persoana empatica , responsabila si foarte serioasa. Cer si ofer maxima seriozitate . Nu este necesara cunoasterea limbii , se invata pe parcurs. Penttu alte detalii puteti suna la :

 • 5

  Garden Restaurant își mărește echipa! Căutăm o persoană dinamică, punctuala, cu spirit de echipa și căreia îi place să zâmbească! Salariul este motivant, bonusurile și beneficiile atractive, iar mediul de lucru plăcut Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

 • 5

  Garden Restaurant își mărește echipa! Căutăm o persoana serioasă, punctuală, harnică și cu spirit de echipă! Oferim salariu motivant, mediu plăcut de lucru, echipa tânără! Pentru detalii și informații suplimentare nu ezitați să ne contactați!

 • 5

  șofer categoria B (bursa de mărfuri). cu experiență dovedită de minim un an în domeniul transportului de mărfuri . deplasare în tara. Cu plecare din Buzău luni și sosire in Buzău vineri. Nu răspund la SMS

 • 9

  Angajez șofer categoria B cu experiență în transportul de mărfuri intern( bursă de mărfuri.) Nu răspund la SMS. Mulțumesc

 • 1

  Începător doresc angajare!

 • 1

  Firma de transport cu sediul in Judetul Buzau Angajez : Sofer camion cu permis de conducere categoria C + E pentru curse pe Comunitate ( Belgia , Germania , Olanda) . Se lucreaza doar Germania , Benelux si retur !!! Cerinte: -Permis categoria C+E -Atestat Marfa -Card pt tahograf. - Limba straina ( engleza sau germana) la nivel minim ( VA ROG NU SUNATI DACA NU STITI O LIMBA STRAINA !!!) -Cont bancar pentru salariu ( OBLIGATORIU ) - Cont bancar pentru diurna ( Opțional ) - Avize medicale : 1. adeverința medicală apt de munca ( medicul de familie) 2. fisa medicală ( Pt șofer profesionist ). 3. aviz psihologic 4. aviz medical apt de munca ( medic medicina munci ). FARA CELE 4 AVIZE MEDICALE NU DERANJAȚI !!! Nu se poate face contractul de munca fără ele deci nu puteți lucra la aceasta firma . -Vârsta maxima 45 ani Se ofera: -Dispecerat in limba Romana -Program de lucru legal ,cu respectarea timpilor de conducere si odihna -Cazare in Germania pentru pauza saptamanala de 45 de ore -Masinile Daf Euro 5 si Euro 6 sunt dotate cu aparate de taxe de autostrada automate -Venitul lunar (Salariu + bonusuri +diurna ) creste odata cu vechimea in Firma . -Perioada de lucru pe comunitate este 8 Săptămâni dupa care 2 saptamâni libere . -Nu se transporta marfa ADR Conditii avantajoase salariu la timp . Cer si ofer seriozitate .

 • Salveaza cautarea