Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Bucuresti Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Atributii Lucrator Comercial / Casier: - sa contribui la asigurarea unei imagini placute a magazinului; - sa oferi suport colegilor, atunci cand este necesar; - sa asiguri ordinea si curatenia spatiului tau de lucru. Experienta nu este obligatorie, dar reprezinta un avantaj. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 13 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti langa metrou sector 3, zona Nicolae Grigorescu si Blvd 1 Decembrie. Programari interviuri NUMAI la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare

  Repostat automat
 • 9

  autoservire giulesti ,angajam casiera/vanzatoare pentru autoservire progarm luni-vineri

 • Locație: Sector 2/3 Detalii la sau la

 • 1

  Angajam Vanzatoare la Autoservire EST Program 2 zile orele 9-19 2 zile Liber Salariu 2000 lei Cu experienta Autoservirea este situata in Bucuresti Sector 2 Zona Gara de EST " Obor "

 • 2

  angajez vanzatoare pt magazin de haine zona militari lujeru sec 6.program si salariu vb la tel.

 • Shop&go angajaza lucrător comercial-casier,vârsta 30-45 ani,experiența constituie un avantaj. Mai multe detalii in intrvalul orar 8:00-14:00 la nr de telefon 0724 596 279.

 • 1

  Angajăm personal casier-lucrator comercial,programul este o săptămână schimbul 1 și o săptămână schimbul 2,cu un weekend liber și unul full. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta în intervalul orar 8-14 la nr ďe telefon 0764650323.

 • 5

  Angajăm personal casier-lucrator comercial,experiența la casa de marcat și pe sala de vanzare constituie un avantaj.Pentru mai multe detalii ne puteți contacta în intervalul orar 8:00-14:00 la telefon 0764650323.

 • Pentru magazin Shop&Go in zona Crangasi-Giulesti, angajam lucratori comerciali cu experienta dobandita in magazin Shop&Go. Se cer: - Seriozitate si punctualitate - Onestitate - Disponibilitate pentru lucrul in ture cu program Shop&Go Oferim: - Stabilitate printr-un loc de munca sigur, de durata, cu un mediu de lucru relaxat - Salariu dimensionat in functie de gradul de implicare si al disponibilitatii de lucru - Bonus de performanta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Concediu legal MAI MULTE INFORMATII DOAR LA TELEFON

 • Candidatul ideal Pentru cine recrutam: Partenerii nostri, activi pe piata din Romania din 1991, sunt specializati in productie si comercializarea acumulatori auto. Cautam pentru ei un nou coleg care sa ocupe postul de Consilier Vanzari pentru magazinul din zona Obor (B-dul Ferdinand). Ce asteptari au: Sa ai o experienta de minim 1 an pe un post similar, daca experinta ta are legatura cu vanzarea de produse si/sau servicii din domeniul auto sau cu profil asemanator este cu atat mai bine. Ajuta daca esti mandrul posesor al unei diplome de licenta, insa daca pregatirea si experienta ta au legatura cu domeniul auto este tot ceea ce conteaza. Minimul necesar cerut este sa fi promovat examenul maturitatii. Ar fi minunat daca ai permis auto categoria B si iti place sa conduci. Produsele comercializate sunt din domeniul auto asa ca daca prietenii tai te cauta destul de des pentru a-ti cere parerea despre probleme legate de masina, atunci clar esti ceea ce cautam. Lucrand intr-un magazin de desfacere este un plus daca esti meticulos, organizat, atent la detalii si sa iti poti planifica eficient activitatea. Iti vor oferi: Conditii de munca decente cu un program de lucru de L-V, de la 08:00-16:30, S/ 2 pe luna: de la 08:00-14:00. Contract de munca pe perioada nedeterminata cu o perioada de proba de 90 de zile care sa va permita sa va cunoasteti si care sa duca la sudarea unei relatii profesionale de durata. Salariul fix net este de 2500 RON. Pe langa salariu vei primi bonuri de masa in valoare de 400 RON, abonament medical (sanatatea inainte de toate) si, daca lucrurile merg bine, la sfarsit de an vei fi recompensat cu al 13-lea salariu. Pentru perioada de inceput iti vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te familiariza cu produsele comercializate, cu clientii si, de asemenea, sa intelegi politica de vanzari. Cum va arata ziua ta de munca: Oricat de mult ne-am stradui sa iti oferim cat mai fidel o imagine a unei zile de munca stim sigur ca nu vom reusi decat sa te plictisim, asa ca iti spunem in linii mari la ce sa te astepti: Vei participa activ si te vei implica in tot procesul vanzarii, incepand cu informarea si consilierea clientilor asupra produselor comercializate (acumulatori auto) pana la asigurarea serviciilor de service si garantie. Hai sa iti explicam la ce iti vor folosi cunostintele din domeniul auto: pe langa faptul ca te vor ajuta sa intelegi produsele, te vor sprijini si in comunicarea cu clientii ceea ce ce iti va permite sa intelegi nevoile lor si sa le poti oferi produse pe masura. Vei face echipa cu Responsabilul de magazin si il vei sprijini in sarcinile pe care le are de facut astfel incat activitatea magazinului sa se desfasoare fara probleme. In orice activitate apare si neprevazutul de aceea, indiferent de postul pe care il vei ocupa, se vor baza pe tine sa participi in a identifica solutia cea mai buna pentru a depasi problema aparuta.

 • cautam vanzatoare magazin mixt sector 6

 • 4

  Obligatoriu experienta anterioara pe un post similar Orientare si deschidere catre client; Responsabilitate si seriozitate; Dinamism si spirit de initiativa; Flexibilitate si spirit de echipa. Activam in domeniul vanzarilor, cu magazine de proximitate de aproximativ 13 ani. Detinem magazine Shop&Go Mega Image in Bucuresti sector 3. Programari interviuri numai la numarul de telefon afisat, intre orele 10:00-19:30. Echipa de recrutare -

 • 1

  E ti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: Lucrezi in toate zonele restaurantului bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; Servirea clientilor McDonald s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Flexibilitate îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucre; Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald s din apropierea casei (in limita posturilor vacante); Proces rapid de promovare ; Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: Studii medii finalizate; Atitudine pozitivă și orientare către client; Atitudine proactive; Abilități de lucru în echipă; Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • vânătoare magazin incaltaminte Fashion Outlet Militari.experienta minim 1 an.studii medii.

 • GRUP SAPTE SA angajeaza merchandiser(barbat) Unilever in Carrefour Baneasa. program 8ore,30 min pauza masa ore 7-15.30.pachet salarial 2100 ron +decont de transport. experiența nu e obligatorie dar constituie avantaj.

 • 7

  Angajez personal lucrător comercial vânzătoare (fata),programul flexibil , pentru Fast food in mall sun plaza Berceni -piața sudului ,nr tl

 • Salveaza cautarea