Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bacau Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Sofer categoria B experenta 2 ani caut de munaca

 • 3

  Caut loc de munca part-time să lucrez de acasă, în prezent muncesc full time. Nu doresc nici un fel de job care implică vânzarea. Pentru oferte - mesaj în privat.

 • 1

  Caut de munca in constructii.tencuiala glet termosistem fatade..lucrez la orice inaltime.

 • 3

  Caut loc de munca in Bacau ca vânzatoare, agent de vânzări, horeca sau alte locuri disponibile,cer si ofer seriozitate.

 • Bună ziua,mă numesc Radu și sunt în căutarea unui loc de muncă în orașul Bacău Dețin permis categoria B

 • 9

  ATENȚIE! Acest anunț se adresează doar întreprinderilor care doresc să își califice muncitorii. Oferim posibilitate calificări în următoarele meserii: MESERIILE AFIȘATE MAI JOS SUNT DOAR CELE DERULATE IN MOMENTUL DE FAȚĂ, PUTEM OBȚINE AVIZE PENTRU A ÎNCEPE ORICE FEL DE CURS ÎN 2-4 SĂPTĂMÂNI. Agent de securitate (cu atestat): 450 ron ( 2,5 luni) Stilist protezist de unghii: 800 ron (120 ore) Frizer ,coafor ,manichiurist - pedichiurist: 1200 ron ( 4,5 luni) Bucătar: 800 ron ( 4,5 luni) Ospătar,vânzător în unităti de alimentație: 1000 ron ( 4,5 luni) Brutar: 600 ron (2,5 luni) Cofetar patiser: 800 ron (2,5 luni) Măcelar: 800 ron (2,5 luni) Lucrător în comerț: 800 ron (2,5 luni) Confecționer (croitor): 800 ron ( 2,5 luni) Stivuitorist cu aviz ISCIR: 1000 RON ( 100 ore) Sudor cu aviz ISCIR: 1200 ron (4,5 luni) Constructor structuri monolite: 1000 ron ( 4.5 luni) Tehnician maseur și reflexoterapie: 1500 ron ( 6,5 luni) Infirmier/ă: 1000 ron ( 4,5 luni) De ce să ne alegeți pe noi: Organizăm cursuri de calificare autorizate în orice localitate, cu condiția să avem minimul de cursanți înscriși. O experiență de 20 de ani în domeniu. Cursurile sunt AUTORIZATE DE MINISTERUL ÎNVĂȚĂMÂNTULUI ȘI MINISTERUL MUNCII ÎN COLABORARE CU PATRONATUL NAȚIONAL ROMÂN. Urmând cursurile noastre autorizate, beneficia i de tarife noi, care au fost reduse cu 50% . Costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal. Dovedim receptivitate față de nevoile cursanților, asigurând programarea orelor de curs în funcție de posibilitățile de frecventare ale acestora. Fără scoatere din câmpul muncii. Diplomele sunt conform standardelor UE, sunt recunoscute național și internațional și pot fi operate în carnetele de muncă. În cei peste 20 de ani de activitate neintreruptă, au finalizat cursuri la Centrul Național și subcentrele noastre de calificare din toată țară peste 10000 de cursanți. INFORMAȚII LA TELEFON Dacă doriți sa va contactăm noi va rugam sa ne lăsați mesaj cu nr. dvs. de telefon. Va multumim! Program de lucru 09:00 - 20:00 luni-sambata.

 • 1

  Șofer categoria B,efectuez curse persoane în regim personal cu mașina proprie,oriunde în tara.Dețin permis de 10 ani! Rog și ofer seriozitate.

 • Candidatul ideal Studii profesionale tehnice sau cursuri de calificare specifice: zugrav; faiantar; montator pereti si plafoane din gips-carton; Experienta de lucru in domeniu min. 2 ani; Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, orientata spre rezultat; Abilitati de lucru in echipa; Permis categ. B; Dispus pentru deplasari in tara 80% din timp Descrierea jobului Analizeaza și verifica starea tehnica a suprafetelor de constructie ce urmeaza a fi amenajate; Citeste si interpreteaza detaliile de executie din desenul tehnic al agentiei si propune modificarea solutiei tehnice in cazul in care planul nu respecta cotele din teren; Executa pereti din gips carton, placari cu ghips-carton la pereti si tavane; monteaza tavan casetat; Verifica gradul de degradare a elementelor de construcție de care se face prinderea sistemului de ghips-carton sau a echipamentelor specifice agentiei de pariuri; Executa lucrari de finisaje interioare si exterioare, tencuieli, zugraveli, vopsitorii, placari ceramice; monteaza parchet; Participa activ la montajul elementelor de mobilier specifice activitatii agentiilor de pariuri; Efectueaza periodic sau cand este nevoie, verificarea stadiului de degradare al finisajelor interioare si exterioare ale agentiilor de pariuri, in vederea efectuarii lucrarilor de reparatii; Comanda, verifica si preia materialele necesare desfasurarii activitatii, conform programului de lucru aprobat. Ce oferim? Contract individual de munca, incheiat pe durata nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Plata orelor suplimentare, conform legislatiei in vigoare; Diurna pentru zilele de deplasare si cazare, atunci cand este cazul, in conditiile legii; Masina de companie.

 • 1

  Pensionar 60 ani, sofer profisionist B C E imi ofer serviciile pentru activitati part-time sofer cat. b si alte activitatii de luni pina vineri execut transport persoane,copii cu masina personala in oras ,ofer seriozitate.

 • Sofer profisionist B C E, pensionar 60 ani ,cu experentasi fara evenimente rutiere execut servicii, part-time si full time ocazionale [cu plat la zi] de luni - vineri ,conducator auto ,aprovizionare,diverse servicii administrative ,poate fi temporar ,cu ziua ,saptamina in functie de solicitare.

 • Caut servici ca electrician bacau comanesti moinesti

 • 3

  CAUT loc de munca operator calculator pe linie postala,sortator plicuri. Operator introducere date pe logistica. Operator introducere date evidente, arhivare. CAUT ,Poate STRICT curatenie cladire birouri.

 • 6

  Incepe o cariera in vanzari intr-o companie cu traditie . De ce sa fi agent ASIROM? - pentru a-ti construi o cariera intr-un domeniu aflat in ascensiune - pentru a-ti crea si conduce propria afacere - pentru a beneficia de puterea brandului ASIROM CANDIDATUL IDEAL: - studii medii cu diploma de bac - cunostinte medii de utilizare PC - atitudine persuasiva si perseverenta - bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultate - experienta anterioara in vanzari

 • 6

  Incepe o cariera in vanzari intr-o companie cu traditie . De ce sa fi agent ASIROM? - pentru a-ti construi o cariera intr-un domeniu aflat in ascensiune - pentru a-ti crea si conduce propria afacere - pentru a beneficia de puterea brandului ASIROM CANDIDATUL IDEAL: - studii medii cu diploma de bac - cunostinte medii de utilizare PC - atitudine persuasiva si perseverenta - bune abilitati de comunicare, negociere si orientare spre rezultate - experienta anterioara in vanzari

 • Sunt în căutarea unui loc de muncă în judetul Bacău în orice domeniu (nu dețin permis de conducere) aștept sugestii mulțumesc.

 • Șofer categoria B cu experiență , autoturism propriu, î-mi ofer serviciile.

 • 2

  Profesor de matematica - info, cu experienta peste 20 ani si grad didactic - garantez intelegerea materiei. Orice nivel (gimnaziu, liceu, bacalaureat). Preturi convenabile. Eventual la domiciul elevului / Online / telefon. Rezultate exceptionale confirmate - recomandari de la parinti si elevi (nr. telefon). Nota 10 licenta, media 9.50 facultatea mate-info Univ. “Al. I. Cuza” Iasi (recomandat invatamintul superior), primul loc pe judet la concurs titularizare profesori, etc

 • Caut loc de munca de preferat la birou sau call center am experienta ca barman ospatar( 10 ani)

 • Salut, numele meu este George am 40 ani, caut job în bacau ca sudor mig, dețin experiență, și calificare ca sudor ( mig) dețin și permis profesioniști, dar fără atestat

 • Conducător auto,atestate marfă și persoane, doresc colaborare.....preferabil în transport persoane.... experiență...corectitudine...

 • Salveaza cautarea