Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Firma Gatti Textile este deținătoarea brandului Antonio Gatti, care se remarca printr-o calitate extraordinara a produselor vestimentare pentru bărbați. Fiind intr-o continua expansiune, suntem in căutarea unei persoane energice si proactive care sa isi dorească sa construiască împreuna cu noi o marca romanească de succes. Cerinte: -Experiența anterioara ca director de vânzări, director economic sau director de marketing; -Experiența in domeniul confecțiilor reprezinta un atu; - Studii superioare, preferabil economice; - Cunoștințe limba engleza – nivel avansat; - Competente de operare PC (Ms Office); - Abilitați de comunicare si negociere; - Capacitate de organizare si coordonare; - Permis de conducere categ. B . Responsabilități: - Implementează si participa la stabilirea strategiei de vânzări; - Coordonează activitatea de vânzare si rețeaua de distribuție; - Are in vedere creșterea vânzărilor pe toate canalele posibile si analizează tendințele pieței; - Administrarea portofoliului de clienți si valorificarea oportunităților pieței; - Dezvoltare, planificare, control buget si optimizare costuri; - Elaborează si urmărește realizarea planului de vânzări ; - Propune conducerii politica de preturi si strategia de vânzări si asigura implementarea acestora; Oferta (bonusuri, beneficii) - pachet salarial atractiv + bonusuri in funcție de realizări

 • Locuri de munca in Anglia la restaurante chinezesti, locul de munca vine cu cazare si mancare. Pot oferi transport din Ro in Uk iar bani pe transport vor fi opriti din salar. Pozitii disponibile la spalat vase ( engleza 5-10 sa intelegeti) iar ospatari ( engleza 35-100) nu se cere experienta se ofera training. Salariile variaza in functie de experienta si pozitia pe care mergeti .Varste acceptate intre 18-45 de ani.raspund la telefon doar in intervalul 12- 18pm. Plecari in fiecare saptamana.Cand sunati punet +40 la nr sunt pe roming si nu merge altfel

 • Caut colaborare / angajare clinica / spital / cabinet pe specializarea reflexoterapie copii / adulti

 • Caut bona,doamna serioasa,harnica pentru o fetita de 1 an si 2 luni,

 • Angajam muncitori in constructii, necalificati, calificati, maistri, cu sau fara experienta in domeniu. Salariu motivant, conditii avantajoase, contract de munca. in zona Bacau si zona Roman .Mai multe detalii la telefon .

 • Angajam muncitori in constructii , calificati si necalificati cu sau fara experienta in domeniu .Salariu motivant , conditii avantajoase mai multe detalii la telefon. -Lucrari de constructii -Finisaje -Zugraveli -Tencuieli -Aplicare tapet -Lucrari de termo-izolatie ( exterior ) -Faianta, gresie -Compartimentari cu gips-carton. -Etc. Salariul: Detalii la telefon

 • Sofer profesionist cu experienta caut de lucru cu respectarea timpilor de condus si repaus pe: Cap tractor cu semiremorca, automacara gr A,E livrare marfa sau ridicare Hidrom, disponibil si pentru altfel de macara, motostivuitor. Atestat si cartela tachograf. Un program 10-12 ore cu pauza acasa seara. Locul de munca in Romania,local,regional.

 • Angajam o doamna peste 45 ani, studii medii, cunostinte calculator. Telefon

 • Oferte De Munca Acasa. Imediat. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze online in vanzari. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email: oferta.actuala@gmail.com.

 • SC Vasion SRL angajeaza manipulanti marfa materiale de constructii. CV-urile se depun la sediul din Bacau, str. Bradului, nr. 51, jud. Bacau. Relatii la telefon: 0730633330.

 • SC GEPEX SRL angajeaza lucrator comercial pentru Balon Gepex. Cautam un coleg harnic, cu abilitati bune de comunicare si organizare, amabil in relatia cu clientii. Relatii la telefon: 0730230058, 0730633330.

 • GEPEX SRL angajeaza personal pentru curatare piscine. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului , nr. 51 sau pot fi atasate acestui mesaj.

 • GEPEX SRL angajeaza lucrator comercial pentru Beraria G, cu varsta minima de 25 ani. Salar net: 1600 lei. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Bacau, str. Bradului, nr. 51 sau atasate acestui mesaj.

 • Angajam personal in bucatarie. Locatie: Aeroport Otopeni. Descrierea postului: Pregatirea produselor alimentare si indeplinirea cererilor clientilor prin standardele solicitate de companie. Program in ture de zi, zi/noapte (12/24, 12/48) sau la 9 ore. Oferim salariu fix, tichete de masa, spor de vechime totala in munca, spor de noapte, spor de weekend. Asiguram masa calda + CAZARE in Otopeni. Te informam ca datele cu caracter personal sunt colectate si prelucrate de DNATA CATERING in cadrul acestui proces de recrutare pentru pozitia la care ai aplicat. Datele cu caracter personal sunt colectate si procesate in acord cu legislatia in vigoare, cu politicile, practicile, standardele si procedurile interne in materia protectiei datelor cu caracter personal. Daca doresti sa modifici, actualizezi, corectezi sau stergi, in tot sau in parte, oricare dintre datele personale pe care le-ai completat, te rugam sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail: recrutare@dnata.ro.

 • Cautam asistenta medicala pentru colaborare-preluare cabinet de radiologie dentara dotat cu aparat Rx tip KODAK,developator automat si manual,orthopan INSTRUMENTARIUM OP 300,etc.amplasat pe b-ul Alexandru Cel Bun nr.7 Putem asigura permis de exercitare in domeniul radiologic.

 • Europrod SA Bacau angajeaza pentru fabrica de produse din carne din Bacau, str. Calea Moinesti nr.16: Ambalator manual, in urmatoarele conditii: -Barbati; -Disponibilitate de lucru in schimb I si II -Seriozitate. Oferim: -salariu motivant; -bonusuri (lunar, semestrial) - tichete de masa; -alte avantaje materiale

 • Societate comerciala angajeaza personal pentru paza proprie salariu intre 1450 si 1700 lei net.

 • Munca Strainatate-Valabil pentruToata Tara ; Asiguram locuri de munca in STRAINATATE(CEHIA)pentru barbati,femei,cupluri in fabrici,agricultura,silvicultura,depozite ,constructii,lacatuserie,sudura etc .Contract sezonier de munca pe o perioada de pina la un an cu posibilitate de prelungire.plecari in maxim 5 zile de la inscriere.inscrierile se pot efectua si prin telefon.TRANSPORT GRATUIT.NU SE PERCEP COMISIOANE.PLECARI RAPIDE DIN DIFERITE ZONE ALE TARII.(9.30-16.30)tel.0731544057

 • Candidatul ideal Daca iti vine in mod natural sa-i ajuti pe ceilalti cu zambetul pe buze; iti face placere sa vorbesti la telefon si legi cu usurinta relatii; iti place sa lucrezi intr-o echipa dinamica; stii sa negociezi si, de obicei, reusesti sa obtii ceea ce-ti propui; esti spontan si pasionat de social media; esti dispus sa-ti ajuti colegii in rezolvarea situatiilor ce tin de serviciile si produsele. Atunci te asteptam in echipa noastra pentru ca esti ceea ce cautam. Descrierea jobului Ce ar trebui sa faci? sa preiei apelurile din partea clientilor si sa le oferi informatii despre serviciile si produsele; sa efectuezi diferite schimbari pe contul clientilor, in acord cu procedurile interne; sa inregistrezi solicitarile si sesizarile formulate de catre clienti; sa identifici si sa oferi solutii adaptate nevoilor pe care le au clientii; De la tine asteptamonestitate, interes si entuziasm; sa fii absolvent de liceu sau student; sa te descurci in limba engleza; sa stii sa editezi un text in Word pentru a trimite mailuri; iar de restul ne ocupam noiPentru inceput vrem sa stii caiti propunem un contract leasing determinat cu posibilitatea de prelungire; programul de lucru este in ture de 8 ore, in intervalulde Luni pana Duminica, cu zilele libere aferente; Punem accent pe nevoia fiecaruia de a-si dezvolta cariera, iar in acest sens facilitam accesul la resurse care te fac un profesionist mai bun. De exemplu, ai abonament lunar gratuit la una dintre cele mai mari biblioteci online; iti oferim un pachet corespunzator, prin care ne asiguram ca esti motivat luna de luna; pentru a fi mai clari iti spunem ca pachetul presupune: salariu fix + tichete de masa + asigurare medicala + abonament telefonie mobila - voce si date; procesul de recrutare are 2 etape: test si interviu.

 • Operator calculator, casa pariuri Dacă îți place să comunici, dacă îți place să fii în contact cu clienții si te știi serios si responsanbil te asteptam sa ni te alături!! Pentru mai multe detalii atașează CV si vei fi contactat în cel mai scurt timp pentru a stabili o întâlnire!

 • Salveaza cautarea