Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Brasov

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Caut loc de muncă oriunde e nevoie de seriozitate

  Caut loc de muncă, oriunde este nevoie de seriozitate Nu răspund la mesaje, vă rog contactați pe numărul din anunț. (mesaj sau apel) Vă mulțumesc. Caut loc de muncă, oriunde este nevoie de seriozitate. Nume: Moroianu Nicolae Școală: 2 clase Data nașterii: 10 Septembrie 1979 Adresa: Car. Ștefan cel Mare, mun. Săcele

 • atestat manager transport marfa și Manager taxi

  Student cu PFA Detin Atestate "Manager transport marfa" si Manager transport taxi și închiriere , + fisa medicala +fisa psihologica + cazier (toate valabile ),caut colaborare pe termen lung sau scurt in toata tara, mai multe detalii la tl

 • 1

  Specialist SSM - Caut un loc de munca

  - curs specialist SSM - 80 ore - experienta in domeniu aprox 2 ani (3 santiere) - absolvent studii superioare - domeniu tehnic - posesor carnet conducere categ. B - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului (programe de grafica, office, gestiune si altele) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov, de preferat in c-tii. Poate fi un job atat cu norma intreaga cat si part-time. Astept oferte la nr. de telefon din anunt.

 • 2

  Îngrijire bătrâni la domiciliu

  Îngrijesc bătrâni la domiciliu Experienta 7 ani în ingrijire persoane! Calificare infirmiera!Nu caut intern!

 • angajăm electrician șef tură stații electrice

  Angajăm electrician șef tură stații electrice, calificat în meseria de electrician sau calificări asimilate ( tehnician automatizari) pentru stația 400 110 kV Brașov Triaj. Programul de lucru este tură de 12 ore urmată de 24 ore repaus. condiții de muncă foarte bune cu solicitare medie la efort fizic.

 • Tânăr doresc sa muncesc !

  Tânăr serios , responsabil , meticulos , cu spirit de echipa și inițiativă , orientat către soluții , cu experiență în domeniile asigurări , sisteme de securitate , distribuție , b2b și vanzare d2d , am dorință de muncă !

 • 4

  Îngrijire bătrâni

  Bună ziua sânt o doamnă serioasă caut sa îngrijesc bătrâni la domiciliu clientului,mai multe detalii la tel.

 • 1

  Inginer protectia muncii (SSM) - Caut un loc de munca

  - absolvent master in securitate si sanatate in munca (2 ani) - curs specialist SSM (80 ore) - curs cadru tehnic PSI (136 ore) - absolvent studii superioare - domeniu tehnic - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului - experienta in protectia muncii pe santiere - 5 ani (4 santiere pana in prezent) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov. Poate fi un job atat cu norma intreaga cat si part-time. Astept oferte la nr. de telefon din anunt.

 • caut de lucru

  caut de lucru ca și camerista sau efectuez curățenie la domiciliu in Fagaras

 • Caut loc muncă străinătate

  A SE CITI CU ATENȚIE PENTRU CĂ SUNT SĂTUL DE OFERTE ALTFEL DECÂT CE A CE AM SCRIS AICI și cu salarii de...mizerie !!! Domn ,serios,de încredere ,tipicar ,pricepuți în multe domenii ,permis B, fochist autorizat,prelucrător așchiiere șc.profesională ,mecanic auto cu destulă experiență...etc , ,caut job străinătate în diverse domenii ,exclus cărat cu roaba moltar și cu *cârca* saci de ciment S AU ALTE GENU HĂMĂLEALĂ ÎN CONSTRUCȚII... ,NU SUNTEM GENU CU STICLA DE VOTCĂ ....NU BEM NU FUMĂM...numai cu contract și asigurare STABILITE din înainte,minim 2300 euro RĂMAȘI ÎN MÂNĂ.pentru 8 ore,exclus duminică ,dacă orele de muncă zilnică depășesc 8 iar cazarea nu este suportată de angajator salariul trebe să fie m ai mare având în vedere cheltuielile înclusiv cazarea. Pentru eventualele oferte rog mesaj DETALIAT despre firmă ,angajatori...etc

 • Electrician de Intretinere si Reparatii Sapte Spice

  Ce te recomandă: Studii - liceu industrial școală profesională Curs de calificare Experiență în întreținerea utilajelor instalațiilor electrice și automatizări industriale Experiență în citirea și ințelegerea schemelor electrice Capacitate de organizare și planificare, abilități de lucru in echipă Capabil să lucreze in situații de intervenție sub presiunea timpului Disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi sau in ture Ce îți oferim noi: Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Tichete de masă valoare 30 ron zi Bonusuri acordate în funcție de gradul de realizare a obiectivelor Concediu de odihnă (min 21 zile - max 25 zile) în funcție de vechimea totală în muncă Ajutoare financiare acordate pentru evenimente deosebite Transport decontat integral (bilete abonament) Ce vei face: Vei aplica procedurile de întreținere preventivă și inspecție a utilajelor instalațiilor Vei efectua intervențiile corective asupra utilajelor instalațiilor Vei inlătura toate defectiunile apărute in funcționarea utilajelor instalațiilor Vei efectua lucrările de întreținere și reparație ale utilajelor instalațiilor în conformitate cu instrucțiunile procedurile de lucru, asigurand respectarea standardelor de calitate Vei efectua înregistrari în fișele de monitorizare

 • Lacatus mecanic Sapte Spice

  Ce te recomandă: Studii - liceu școală profesională Curs calificare lăcătuș mecanic Experientă - minim 3 ani Cunoștințe tehnice, cunoașterea legislației în vigoare Disponibilitate pentru lucru în schimburi (3 schimburi) sau ture (12 24) Capacitate de organizare și planificare Capabil să lucreze în situații de intervenție sub presiunea timpului Ce iți oferim noi: Contract de muncă pe perioada nedeterminată Tichete de masă valoare 30 ron zi Bonusuri acordate în funcție de gradul de realizare a obiectivelor Concediu de odihnă (min 21 zile - max 25 zile) în funcție de vechimea totală în muncă Ajutoare financiare acordate pentru evenimente deosebite Transport decontat integral (bilete abonamente) Ce vei face: Vei asigura întreținerea mașinilor și instalațiilor de lucru Vei înlătura toate defecțiunile apărute în funcționarea utilajelor Vei întocmi schițele de execuție pentru piesele de schimb ce urmeaza a fi confecționate în atelierul de întreținere

 • Inginer Silvic

  Inginer Silvic, Experiență relevantă în cadrul Ocolalelor Silvice și administrarea depozitelor de buștean. Aștept oferte de angajare!

 • electrician cu experiență

  caut loc de muncă numai 8ore minim net 5400 roni pe lună.

 • 3

  Caut loc de munca Brașov

  Caut loc de munca Brașov, Luni -Vineri. Detin permis cat B .

 • Angajam șoferi pt Uber și Bolt

  Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :

 • 3

  Livrare transport posta curier

  Persoana fizica cu autoturism, ofer transport cu livrare de marfuri usoare sau documente, in regim de urgenta. Ofer si cer seriozitate. De asemenea,pot oferi transport pentru 2-3 persoane, la si de la locul de munca

 • Servicii debitare laser

  Cauți servicii de debitare laser? Ai nevoie de o executie rapida la un preț avantajos? Aici găsești servicii profesionale de debitare laser cu aparatură ultra-performantă, la cele mai avantajoase prețuri! Debitam aproape orice contur, oricât de complexă ar fi forma, in cel mai scurt timp. Avem combinația perfectă pentru succesul proiectului tau: materiale de cea mai inalta calitate, tehnologie de ultima ora si echipă profesionistă.

 • 1

  Caut loc de muncă.

  Tânăr pensionar, de profesie inginer zootehnist, cu experiență atât în producție cât și în activitatea de birou, cu abilități de utilizare PC, bine dezvoltate , posesor permis cat. B, caut de lucru. Locuiesc în imediata vecinătate a Brașovului.

 • Salon remodelare corporala angajeaza operator epilare definitiva laser cu experienta

  Esti o persoana pozitiva, sociabila, amabila si perfectionista? Atunci te asteptam in echipa noastra. Salon de remodelare corporala angajeaza operator epilare laser cu experienta si calificare. Salariu atractiv si program flexibil, part time sau full time.

Salvează căutarea