Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Brasov Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Vrei sa faci bani de acasa? Este foarte simplu..Completeaza coduri in casute si esti platit cu 21 de centi pe fiecare cod . Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe linkul de mai jos si sa te inscri. Totul este garantat poti face pana la 600 800 de euro pe zi asta in functie de cat timp ai la dispozitie ca sa muncesti. https://hitjob.xyz/ab12982080838/

 • Munceste de acasa facand intre 500-600 de euro pe zi doar completand casute cu coduri. Fiecare casuta completata plateste 21 de centi. Va las linkul aici : https://hitjob.xyz/ab12982080838/

 • 1

  Inginer topograf/geodez cu domiciliul in Brasov caut loc de munca in regim de colaborare sau angajare, de preferinta in judetul Brasov. Am o experienta in domeniu de peste 15 ani atat in lucrari de cadastru cat si de constructii. Am colaborat in timp cu diverse firme in cadrul unor proiecte atat in calitate de constructor cat si de consultant. Sunt interesat inclusiv de lucrari de reabilitare drumuri si cai ferate (in special pe tronsonul Brasov - Sighisoara).

 • -caut activitate de operator facturare, introducere date de la domiciliu.

 • Execut desene pe calculator(Autocad, catia).Lucrez DE ACASA - ofer consultanta in redactarea unei descrieri de inventie de brevet. Lucrez DE ACASA - ofer consultanta in invatarea softului Catia (2d, 3d, element finit). - lucrez foarte bine in Ms Office, navigare internet, evidente in word, excel, prezentari in power point. - persoana comunicativa dornica sa acumuleze cunostinte si in alt domeniu (conyabilitate primara, asigurari, vanzari, marketing,etc) - te invat sa lucrezi in word, excel. -

 • Caut loc de munca urgent in brasov sau împrejurimi o30 de ani fata

 • Rog oferte serioase! In Distributie, Aprovizionare, Catering, sofer personal, oferte serioase. Multumesc! 0740049043.

 • Electroconstructia Elecon S.A. Brasov angajeaza: Tehnician devize si masuratori in constructii- full time L-V Descrierea job-ului: -Identifică necesarul de servicii si resurse pentru lucrările alocate; -Contribuie la identificarea potențialilor furnizori de materiale, servicii, echipamente și dotări cu un raport preț/calitate corect pentru proiectele alocate și asigură după caz corespondența cu furnizorii de utilități (solicitare prețuri, etc); -Culege informa ii privind pre urile serviciilor i produselor de la diverși furnizori (proprii sau solicitați de client); -Analizează con inutul ofertelor și decide furnizorii agreați; -Realizează baza de pre uri pentru întocmirea devizelor; -Calculează cantită ile de lucrări necesare realizării lucrărilor alocate; -Întocme te documentele primare de înregistrare a opera iunilor; -Încadrează cantită ile de lucrări în articole de deviz; -Calculează pre urile unitare pe opera iuni și categorii; -Stabile te valoarea totală a lucrării; Candidatul ideal: -Studii medii/profesionale tehnice; -Experiență de 2-3 ani în domeniul realizării devizelor; -Cunoștințe de MS Office (Excel); -Cunoștințe privind legislația, normativele, standardele specifice în vigoare; -Cunoștințe despre materiale, metode i instrumente utilizate în construcții, instalații electrice și sanitare; -Abilități de comunicare și relaționare eficientă; -Aten ie la detalii; -Adaptabilitate / Flexibilitate; -Gândire analitică; -Independen ă și Ini iativă; -Integritate și Corectitudine; Oferta noastra: -Salariu motivant (se va negocia la interviu); -Asigurare medicală; -Tichete de masă; -Tichete cadou Pasti si Craciun; -Siguranță și stabilitate pe termen lung intr-o companie activa si foarte prezenta pe piata. Program de lucru L-V ( ) Va rugam sa ne trimiteti C.V.-ul pe adresa de e-mail afisata pe site-ul oficial www.eleconbv.ro Multumim!

 • Bună ziua caut de lucru ca om bun la toate,om de curte tuns gazon,spălat vase restaurant,curățenie,debarasat mese,îngrijit cai porci.Onest,respectuos,liniștit,ofer și rog multă seriozitate.Contra cazare masă și un salariu negociabil.Pot munci în Brașov Sinaia Predeal sau Cluj,Sibiu,Oradea.Disponibil.Mulțumesc.Nu beau alcool,nu fumez.

 • Gestionar service auto caut angajare. Preparat vopsele, comandă materiale tinichigerie și vopsitorie, devize, receptii facturi.

 • 2

  Electrician cu experienta si cunostinte solide de electronica, solicit angajare .Posed permis cat B Locatia, Brasov

 • 2

  Vino in echipa noastra !!! Cautam persoane serioase si dedicate, dispuse sa formeze o echipa puternica intr-o companie multionationala de succes! Nu este nevoie sa ai experienta, doar sa fii serios si cu chef de munca si dispus sa lucrezi in schimburi. Beneficii: salariu, tichete de masa,diverse sporuri, transport asigurat pe mai multe rute ! Detalii telefonic!

 • 2

  Persoana tanara cu varsta intre 18-35 ani Aspect fizic placut Tinuta de birou Cunostinte de contabilitate primara Niruri Registru de casa Intrari Iesiri si facturare din programul de contabilitate Cunostinte program Saga Disponibilitate la program de lucru luni miercuri si vineri 14-20 marti joi si sambata 8-14 Salariu net 2500 lei Persoanele ionteresate sunt rugate sa trimita cv Companie aeriana multinationala ALITALIA Angajeaza personal pentru agentie de turism in Brasov

 • 2

  Caut de lucru - norma intreaga sau part-time - absolvent studii superioare (inginer colegiu, inginer facultate) - domeniu tehnic (constructii) - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs specialist SSM - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului (Word, Excel, Powerpoint, AutoCad si altele...) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov. Astept oferte atat prin mesageria site-ului cat si la nr. de telefon din anunt.

 • 2

  Bună ziua sint zugrav cu experiență cei ce doresc ma pot contacta la nr telefon 0730857197 locuiesc in Braşov mulțumesc

 • Sint bona cu experienta pentru bebelusul d-tra doresc sa ingrijesc bebelusul d-tra sint persoana rabdatoare iubitoare de copii nefumatoare doresc un program de 8 ore pe zi de l-v puteti sa ma sunati la nr tel 0730857197 amanunte in particular multumesc frumos

 • Caut de munca ca sofer. Am varsta de 52 de ani. ..

 • 4

  Posesor permis de conducere cat.B și cunoștințe operare P. C. caut loc de munca.

 • 1

  Psiholog - terapeut, caut sa lucrez cu copii cu dizabilitati (autism, ADHD), dar si cu cei tipici (ateliere, cursuri de dezvoltare personala). Programul il facem in functie de disponibilitatile fiecaruia (flexibil).

 • Student an I.Program de lucru:dupa ora 20:00 in fiecare zi. Caut loc de munca part-time dupa orele de facultate.(student SEAA Brasov). Persoana deschisa,comunicativa,descurcareata,perseverenta. Pentru contact,tel:

 • Salveaza cautarea