Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bucuresti Sector-6

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Tanar in varsta de 37 de ani fara vicii (Alcool ) caut de munca doar cu plata la Zi indiferent de domeniul de activitate. Țin să menționez că am prestat diferite activități de muncă. Sunt o persoana open mind si ma adaptez foarte repede in orice situatie.Pot presta diferite activități de muncă în funcție de nevoile fiecărei persoane care ar dori si ar avea nevoie de o mâna de ajutor.Ma puteti contacta la nr de telefon .

 • Tanar in varsta de 37 de ani fara vicii (Alcool) caut de munca doar cu plata la Zi indiferent de domeniul de activitate. Țin să menționez că am prestat diferite activități de muncă. Sunt o persoana open mind si ma adaptez foarte repede in orice situatie.Pot presta diferite activități de muncă în funcție de nevoile fiecărei persoane care ar dori si ar avea nevoie de o mâna de ajutor.Ma puteti contacta la nr de telefon .

 • Caut sa ma angajez in a face aprovizionare persoanelor mai in varsta. Țin să menționez că sunt cu cazierul la Zi,Pot face livrările in toate sectoarele. Doresc plata la terminarea activității. Multumesc.

 • 1

  Tanar in varsta de 37 ani ajut Doamna 2-4-6-8 ore la curățenie, menaj, carat, mutat etc.Dores plata la terminarea activității. Detalii la nr de telefon .

 • Cautam persoane serioase, cu carnet auto cat.B sau fara, abilitati tehnice, spirit de echipa, dornice de a se dezvolte profesional si perseverenti in indeplinirea scopurilor comune. Oferim posibilitatea de angajare pe perioada nedeterminata, cu program full time sau part time, bonuri de masa, salariu atractiv. S.C. Ventia Decor SRL, importa, produce si comercializeaza produse ce tin de acoperirea ferestrelor interior si exterior (jaluzele verticale, orizontale, rolete textile, rulouri exterioare, plase tantari). Locatia atelierului este in Cartierul Militari, sect.6, Bucuresti. Relatii la telefon - Dl. Frate Valeriu

 • 1

  Barbat, 59 ani, doresc angajare full time, perioada nedeterminata, in Bucuresti, ca operator productie - montator subansamble electronice (montaj materie prima, componente, in vederea obtinerii unui produs finit) cu respectarea calitatii produselor si a timpilor de productie. Am cunostinte medii de scris si vorbit spaniola si engleza. Posed permis de conducere auto categoria B, interesat si ca sofer autoturisme si dubite de 1 - 1,5 tone (ex. Renault Kangoo, Fiat Doblo etc.). Doresc si ofer seriozitate. Multumesc pentru timpul acordat.

 • Bărbat (51 ani ) caut de munca, am lucrat in domeniul alimentație publică că sef depozit, gestionar, receptie marfa, administrator magazine,,sunt o persoana dinamica,corecta.

 • Doresc să mă angajez ca bonă pentru copilaș trecut de trei anișori sau bonă de ocazie indiferent de vârsta copilului. Sunt din București sectorul 6.

 • Caut post de șofer cat b, in București. Serios, punctual, calm, experiență, bun cunoscător al orașului, engleză + spaniolă, perioadă nedeterminată, contract. Vă rog să mă contactați la 0744519399.

 • zilier diverse treburi decopertat încărcat săpat spart și multe altele ( șofer dar tot cu plata la zi .... Alex

 • buna ziua ,suntem doi băieți ne căutăm de lucru cu plata la zi ....unu are și permis facem orice munca mulțumim pentru că ați citit acest anunț Alex

 • Sunt din Siria, domiciliat în București, caut un loc de muncă. Nu cunosc fluent limba română,Am o reședință legală pe termen lung în România,Rezident în sector 6 ,Vorbesc arabă și puțină engleză și învăț română

 • DescriereCaut loc de muncă stabil, am 43 de ani studii medii, permis categoria B, calificare frizer, și puțin în domeniul brutărie, solicit angajare. Menționez că de vineri după ora 15:00 și sâmbătă nu lucrez sub nici o formă. Dumineca pot lucra.Telefon 0740606151 Mulțumesc frumos!

 • 2

  Caut loc de muncă stabil, am 43 de ani studii medii, permis categoria B, calificare frizer, și puțin în domeniul brutărie, solicit angajare. Menționez că de vineri după ora 15:00 și sâmbătă nu lucrez sub nici o formă. Telefon 0740606151 Mulțumesc frumos!

 • Cunoștințe contabilitate primara, secretariat, program Saga.

 • Experiența domeniu dispus deplasare cu firme din București am lucrat pe excavatoare _Cat 323d ,Htachi zx210 ,Komatsu pc240.cu echipamente: cupa,lingura inversa ,pilon.

 • Buna seara , imi caut o cariera full-time in Bucuresti unde am posibilitatea de a avansa , de preferinta in zona Militari , care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca un membru al echipei dumneavoastra. Specific ca nu am experienta intr-un anumit domeniu si nu sunt dispus la forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • Buna seara, locuiesc in zona Militari, ma aflu la inceput de drum si sunt in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca membru al unei echipe, as fi interesat de un loc de munca ce nu necesita forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], as dorii sa am oportunitatea sa lucrez in cadrul firmei, am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • 2

  Buna ziua, locuiesc in zona Militari, ma aflu la inceput de drum si sunt in cautarea unui job care sa imi ofere sansa de a castiga experienta ca membru al unei echipe, as fi interesat daca aveti nevoie de un loc de munca coordonator-supervizor [ Team Leader ] sau alt loc de munca ce nu necesita forta fizica [ nu pot cara greutati mari ], as dorii sa am oportunitatea sa lucrez in cadrul firmei, am mai lucrat coordonator la o firma de publicitate pliante si am terminat facultatea specializarea Marketing . Multumesc

 • Salveaza cautarea