Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Detin licenta manager transport marfa (persoana desemnata). Caut colaborare pe termen lung cu firme de transport. Asigur intocmire dosare si obtinere documente la ARR( copie conforma, autorizatie transport, etc). Pot obtine preturi competitive in domeniul asigurarilor. Experienta in domeniul vamal.

 • Club relaxare de top in Bucuresti (Piata Romana) angajeaza doamna/domnisoara in functia de manager de tura. Cerinte: studii superioare, abilitati foarte bune de comunicare si experienta in coordonarea personalului, aspect fizic placut, cunoasterea limbii engleze, cunostinte PC, seriozitate. Se ofera contract cu carte de munca si salariu motivant (2000 Euro), conditii deosebite, colectiv tanar si dinamic. Relatii suplimentare la telefon.

  Repostat automat
 • doresc angajare,am mașină încăpătoare,4-5 ore/ zi .Doresc decontare combustibil și 40/50 lei/zi.

 • Sunt șofer categoria b, experiență, vorbitor mediu engleză și italiană, posesor automobil, doresc angajare part time.

 • Angajăm Infirmiera cu sau fără experienta. Și Bucatareasă pentru un cămin de bătrâni. Căminul este situat în Voluntari lângă ELTEM. Mai multe informații la numărul de telefon afișat. Vă așteptăm cu drag!

 • Livrator serios și harnic, caut loc de munca pe postul de livrator la o firma de delivery solida si serioasa, care apreciază si rasplatește cu adevarat munca unui livrator. Aștept oferte serioase numai pe termen lung!

 • Meserias particular caut un om cu care sa impart banii dar si munca, sa aiba si el lucrari si scule,nu am nevoie de necalificat sau din provincie.Caut un meserias pentru a face echipa cu mine in domeniul : -zugraveli, finisaje,rigips,gresie si faianta parchet ,toata gama de lucrari aferenta acestui domeniu de activitate Eu am 53 de ani ,nu consum alcool si sunt nefumator .Am 28 de ani de experienta in acest domeniu de activitate.Lucrez numai in Bucuresti

 • Meserias particular caut un om cu care sa impart banii dar si munca, sa aiba si el lucrari si scule.Caut un meserias pentru a face echipa cu mine in domeniul : -zugraveli, finisaje,rigips,gresie si faianta parchet ,toata gama de lucrari aferenta acestui domeniu de activitate Eu am 54 de ani ,nu consum alcool si sunt nefumator .Am 25 de ani de experienta in acest domeniu de activitate.Lucrez numai in Bucuresti

 • Meserias particular caut un om cu care sa impart banii dar si munca, sa aiba si el lucrari si scule,nu am nevoie de necalificat sau din provincie.Caut un meserias pentru a face echipa cu mine in domeniul : -zugraveli, finisaje,rigips,gresie si faianta parchet ,toata gama de lucrari aferenta acestui domeniu de activitate Eu am 54 de ani ,nu consum alcool si sunt nefumator .Am 25 de ani de experienta in acest domeniu de activitate.Lucrez numai in Bucuresti

 • Meserias particular caut un om cu care sa impart banii dar si munca, sa aiba si el lucrari si scule.Caut un meserias pentru a face echipa cu mine in domeniul : -zugraveli, finisaje,rigips,gresie si faianta parchet ,toata gama de lucrari aferenta acestui domeniu de activitate Eu am 53 de ani ,nu consum alcool si sunt nefumator .Am 25 de ani de experienta in acest domeniu de activitate.Lucrez numai in Bucuresti

 • 2

  Salutare! Eu sunt Stefan, freelancer pasionat de web design / dezvoltare de site-uri web si magazine online. Te pot ajuta sa-ti dezvolti business-ul online daca ai un plan de actune si niste obiective clare. Sunt focusat pe obtinerea celor mai bune rezultate, intotdeauna atent la detalii, punctual si nu in ultimul rand, dedicat fiecarui proiect. Nu sunt aici pentru a-ti vinde un serviciu, ci pentru a-ti propune sa formam o echipa in adevaratul sens al cuvantului, in ceea ce priveste realizarea website-ului tau si nu numai. Sunt sigur ca toata experienta mea in acest domeniu te va ajuta sa-ti atingi obiectivele si mi-ar face placere sa stiu ca am luat parte la dezvoltarea business-ului tau. Iata cum te pot ajuta: - Creare site-uri web si magazine online in diferite platforme open-source; - Mentenanta site-uri, migrare baza de date sau dezvoltari de noi functionalitati; - Realizarea de newslettere sau landing page-uri pentru campanii; - Crearea de materiale grafice pentru paginile de social media Pentru mai multe detalii despre mine, experienta si proiectele realizate, ma poti contacta in privat. Nu uita, fiecare idee se poate transforma intr-un business profitabil atunci cand startul este bun!

 • zugrav gletuitor cut loc de munca rog seriozitate

 • Tanar in varsta de 38 de ani fara vicii (Alcool) caut de munca doar cu plata la Zi indiferent de domeniul de activitate. Țin să menționez că am prestat diferite activități de muncă. Sunt o persoana open mind si ma adaptez foarte repede in orice situatie.Pot presta diferite activități de muncă în funcție de nevoile fiecărei persoane care ar dori si ar avea nevoie de o mâna de ajutor.Ma puteti contacta la nr de telefon .

 • SC DECOMAR SA ANGAJEAZA STIVUITORIT PANA IN 40 DE ANI SI FEMEIE DE SERVICIU

 • Jobul se bazează pe orientarea catre client, amabilitate si respect, pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

 • 17

  Doresc Angajare în orice Domeniu : Comerț/ Pază/ Construcții/ Curățenie/ Agricultură/ etc . Aveți oferte - propuneri - variante Sunați la 0_7_3_8_5_7_1_5_4_7 iLiE Floricel.

 • 3

  Vreau de muncă ca agent de pază - dispecerat - distribuție- ambalator - manipulant marfă - lucrător comercial - gestionar - casier - merceolog - comerț - construcți - Lucrez având calificare (specializare cu studii și atestat în domeniile menționate) dar accept și variante ca necalificat . Pentru variante - clarificări - propuneri sunați la 0_7_6_7_5_0_5_5_7_0 Florin .

 • 4

  Vreau sa muncesc în diferite activităti de comert - contructii- receptie marfa - distributie - manipulant marfa . Suna la 0_7_6_7_3_6_3_1_5_7 Mihai .

 • 3

  Caut loc de muncă in comerț, horeca, curățenie, construcți, amenajari, mutări, relocări, pază etc. Dacă ai ceva pt. mine sună la 0_7_6_8_9_1_8_3_8_2 Ciprian.

 • 3

  Cer loc de muncă orice ai de lucru cu ziua sau salariu si necalicicat sau calificat sunt dispus sa muncesc. Aștept oferte sau propuneri rezonabile la telefon 0_7_6_0_5_6_9_1_2_3 BODIN

 • Salveaza cautarea