Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Conducator auto toate categoriile cu atestat si cartela tahograf, caut de lucru la un salriu atractiv. Am experienta in Germania . Lucrez numai daca sunt platit corespunzator

 • 3

  Va salutăm . Ne mărim echipa . Angajam fete/băieți cu vârsta între 18 -40 ani în sector 2 și in sector 5 . Pe postul de CASIER / GRATARAGIU . Salariu motivant ,bonusuri/ targhete , masa gratuită pe zi , posibilitatea de a avansa . Permisul de conducere este un avantaj . Vă așteptăm pentru detalii pa numărul de telefon : -Grigorescu Doru .

 • 2

  posed categori-ile B C E cartelă tacograf atestat de transport Marfă experiență pe cap tractor + semiremorcă cu prelată si pe Basculantă de 41 tone și pe transport de lemne etc. Pentru mai multe detali sunați sa ma contactați oe wasap la numărul de telefon

 • Oportunitate de colaborare cu Srl ,Pfa ptr curierat Tazz by eMAG, part-time sau full time, în Cluj, București , Timișoara, Constanța Se poate livra cu : - Bicicleta ( normala sau electrica ) - Trotineta ( normala sau electrica ) - Scuter - Motocicleta - Autoturism plata /comanda efectuata. In aceasta varianta tariful este UNIC per comanda efectuata indiferent de distanta parcursa pt ridicarea/livrarea unei comenzi. Plata se efectueaza la 2 saptamani (pe data de 10 si 25 ale lunii) ! Variante de colaborare cu PFA, SRL sau carte de munca inregistrata la ITM, protectia si medicina muncii. Dispeceri care stau la dispozitia ta pe toata perioada în care esti activ pe aplicație ! Succes!!! Te asteptam in echipa TAZZ by eMAG! lăsați un mesaj și o să vă contactăm în cel mai scurt timp

 • Sunt electrician din anul 1984, cand am terminat un liceu cu profil ELECTROTEHNIC. Diin anul 1984 am lucrat ca electrician la : SC Atelierele CFR. Grivita ( in Bucutesti), Electrogrup Sa ,: BSS: Blended Softwer. La Grivita SA, am lucrat ca electrician constructi / reparatii vagoane de calatori. La ELECTROGRUP SA , am lucrat la modernizari statii de transformare ENEL , instalari de echipamente de telefonie, efectuarea unui parc Fotovoltaic , etc. La firma BSS am lucrat 3 ani la mentenanta cladiri,. La firma BLENDED, am facut mentenanta magazine BRICO DEPO, PENY.

 • DAKIN Electro execută orice tip de intervenții RAPIDE, revizii, verificări PRAM și termografie în instalații electrice, în tablouri electrice complet echipate, grupuri generatoare, UPS-uri, Smart House, control acces, monitorizare video și nu numai. DAKIN Electro proiectează orice tip de instalație electrică, tablou electric complet echipat, Smart House, control acces, monitorizare video și numai. Suntem autorizați ANRE pentru B! DAKIN Electro își mărește ECHIPA! DAKIN Electro te susține dacă TU VREI! Crezi că te interesează să înveți, să te dezvolți personal, să crești împreună cu NOI? Crezi că poți aduce PLUS VALOARE? Crezi că vei fi PLUS VALOARE pentru tine și pentru echipă? Ești dispus pentru deplasări, pentru program prelungit, pentru intervenții în afara programului? Dacă ai avut răbdarea de a citi până aici și crezi că te provoacă, atunci te rog să citești în continuare! Sunt OBLIGATORII cunoștințele de bază de liceu de fizică, mecanică, electricitate. Trebuie să fii CALIFICAT în domeniul electric, electrotehnic sau electromecanic. Nu este OBLIGATORIE experiența în domeniu! NOI te învățăm/școlim! Sunt necesare cunoștințe MINIME de operare pe calculator! Trebuie să-ți faci singur rapoartele! Program ORIENTATIV: 8.00 AM 5.00 PM. Trebuie să FII disponibil pentru lucrul peste program și deplasări! Salariul NET (STRICT și MAXIM pentru primele 3 luni): 2.200 LEI NET + Bonuri de masă = SALARIU Ulterior, sau înainte de cele 3 luni, și OBLIGATORIU, în funcție de PERFORMANȚE și IMPLICARE, se REnegociază sau ne despărțim! Dacă ai citit până acum/aici, consideri că te PROVOACĂ și ești INTERESAT, te aștept să contactezi DAKIN Electro.

 • 1

  Doamna 55 de ani, supraveghez copil +2 anisori preferabil in sectorul 4.

 • Caut loc de munca ca sofer, cat. B, posed permis din 1997, fara accidente. Ma puteti contacta la nr. .

 • 3

  Domiciliul in Bucuresti, permis Categoria B de 2 ani, condus zilnic fara exceptie. Caut sa ma angajez pe post de sofer personal, preferabil sofer de familie, luat copilul/copii de la scoala/gradinita sau diverse activitati, facut piata, plata facturi, etc, 4-5 ore/zi sau depinde de doleantele si nevoile familiei. Rabdator, prietenos si intelegator cu copii. Nefumator, cunostinte engleza nivel mediu, atletic, prezenta agreabila, disponibil imediat. Informatii suplimentare imi puteti cere telefonic !

 • 3

  Daca iti doresti sa vorbesti corect si cu usurinta limba engleza britanica, face to face sau pe Skype, te invit la acest curs. Cu un profesor cu experienta, vorbitor de limba engleza. Aici vei asimilia intr-un mod relaxat, practic si eficient baza teoretica in baza careia invatam impreuna sa vorbesti. Corect. Cursiv. Englezeste. Sa te exprimi asa cum o faci in limba romana. Fara stress. Corect. Natural. Toate sedintele sunt create pentru fiecare cursant in parte pentru maximum de eficienta. O scurta parte teoretica explicata pe intelesul tuturor (maxim 10 minute), exercitii de scriere, exercitii orale si conversatie. Ponderea exercitiilor si conversatiei depinde de nivelul fiecaruia. Este foarte important sa asimilezi si sa folosesti cele invatate incepand din cadrul sedintei. Scopul nostru este ca tu sa vorbesti corect si cursiv. Daca optezi pentru sedinte pe Skype, cursul va decurge in aceeasi modalitate numai ca noi nu vom mai fi face to face in spatiul fizic ci ne vom vedea pe laptop. Fiecare exercitiu studiat va va fi trimis in timp real in mesageria Skype. Nu vom mai urmari exercitii pe o carte, ci pe un link. Este important sa ai o conexiune de internet buna care sa ne permita sa ne vedem si sa ne auzim fara interferente. Sedinta dureaza 1.5 ore si costa 90 de Ron. Se poate achita la final, prin cont, payapal etc.

 • Sudor electric, mig-mag( fir continuu plin si tubular, in fier si aluminiu), cu vechime si experienta 28 ani, garantez calitate si corectitudine. Caut loc de munca ( sa fiu angajat) in tara sau strainatate. Tel:

 • 3

  Pensionar MAI 52 ani, studii medii, caut colaborare firma pentru activități administrative zilnice avocați, notari ,transport salariați part-time, full-time. , posed carnet de conducere categoria B din anul 1995. pentru un salariu modest.

 • Cuplu serios, ea 50 ani experienta în menaj, (am lucrat la hotel de 5 stele), el 40 experienta în centrale, gazon etc, dorim angajare pe termen lung. Dorim interni, rugam seriozitate și respect, la fel oferim și noi. Exclus ferme. Nr contact telefon . Mulțumim și așteptăm ofertele

 • 1

  4 studenți, oferim publicitate pentru orice tip de pliante in orice zona a Bucureștiului

 • Angajez vanzatoare pentru magazin haine, zona Lacul Tei. Se lucreaza un weekend da, unul nu. Salariu fix 200 lei pentru weekend+comision daca se depaseste targetul de vanzari. Caut o doamna pensionara sau o persoana care doreste sa isi suplimenteze veniturile. Exista posibilitatea ca jobul sa devina full time, cu program de 6h zilnic.

 • Tanar pensionar,60 ani,foarte aratos,cu putere de viata,caut colaborare serioasa(job),part time,in diverse domenii si prestari servicii.Marian-0721118238-Bucuresti,sector 3

 • Doresc sa lucrez ca bona pentru copii de orice varsta, mentionez ca sunt sanatoasa si nici eu cat nici familia mea nu a fost infectata cu Covid. 15 ani de experienta pentru mai multe detalii sunati la nr:

 • Cautam colega cu drag de munca, Spirit frumos, căreia ii plac florile și oamenii. CERINTE: EXPERIENTA ÎN DOMENIU spirit de echipa, realizarea buchetelor și aranjamentelor florale, bun organizator, maleabilitate, carnet de conducere (reprezinta un avantaj), inițiativa. RESPONSABILITATI: întreținerea florilor și plantelor din florărie,abilități de comunicare cu clienții, preluarea și realizarea comenzilor.

 • DAKIN Electro execută orice tip de intervenții RAPIDE, revizii, verificări PRAM și termografie în instalații electrice, în tablouri electrice complet echipate, grupuri generatoare, UPS-uri, Smart House, control acces, monitorizare video și nu numai. DAKIN Electro proiectează orice tip de instalație electrică, tablou electric complet echipat, Smart House, control acces, monitorizare video și numai. Suntem autorizați ANRE pentru B! DAKIN Electro își mărește ECHIPA! DAKIN Electro te susține dacă TU VREI! Crezi că te interesează să înveți, să te dezvolți personal, să crești împreună cu NOI? Crezi că poți aduce PLUS VALOARE? Crezi că vei fi PLUS VALOARE pentru tine și pentru echipă? Ești dispus pentru deplasări, pentru program prelungit, pentru intervenții în afara programului? Dacă ai avut răbdarea de a citi până aici și crezi că te provoacă, atunci te rog să citești în continuare! Sunt OBLIGATORII cunoștințele de bază de liceu de fizică, mecanică, electricitate. Trebuie să fii CALIFICAT în domeniul electric, electrotehnic sau electromecanic. Nu este OBLIGATORIE experiența în domeniu! NOI te învățăm/școlim! Sunt necesare cunoștințe MINIME de operare pe calculator! Trebuie să-ți faci singur rapoartele! Program ORIENTATIV: 8.00 AM 5.00 PM. Trebuie să FII disponibil pentru lucrul peste program și deplasări! Salariul NET (STRICT și MAXIM pentru primele 3 luni): 1.900 LEI NET + Bonuri de masă = SALARIU Ulterior, sau înainte de cele 3 luni, și OBLIGATORIU, în funcție de PERFORMANȚE și IMPLICARE, se REnegociază sau ne despărțim! Dacă ai citit până acum/aici, consideri că te PROVOACĂ și ești INTERESAT, te aștept să contactezi DAKIN Electro.

 • Doresc să fac curățenie pentru o familie, 2-3 ori pe săptămână, 200 lei/zi. Rog seriozitate.

 • Salveaza cautarea