Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Caut urgent loc de munca la birou

  Persoana cu studii superioare in domeniul administrativ, 36 de ani, caut urgent loc de munca in Bucuresti, in domeniul administrativ sau juridic, ca si: operator PC, asistent manager, secretar, consilier administrativ, secretar la un birou notarial, cabinet de avocat sau executor judecatoresc. Mentionez ca: - detin experienta ca asistent manager(cu exceptia contabilitatii primare); - detin minima experienta ca delagat notarial in relatia cu OCPI - detin cunostinte Microsoft Office(Word, Excel, Power Point) - detin cunostinte minime operare program E-terra - detin cunostinte contabilitate primara in programul Winmentor(cu dovada diploma de absolvire a cursului winmentor incepatori) - detin cunostinte de drept, economie si finante - detin cunostinte minime de limba engleza si limba franceza - din pacate nu detin permis de conducere Exclus oferte de genul agent vanzari, consilier imobiliar sau administrator firma Cer si ofer maxima seriozitate Astept ofertele dvs. prin mesaj pe site, la telefon sau pe whatsapp.

 • 4

  Caut loc de munca!!

  Pensionar bun la toate, posesor auto nou Dacia Dokker,carnet conducere B,C+E doresc colaborare part time la societati sau familii,transport supraveghere copii,persoane in varsta ,intretinere si reparatii uzuale locuinte,activitati SPA si relaxare,aprovizionare pentru cei in criza de timp,in Bucuresti si chiar in strainatate in anumite conditii

 • Operator skid GPL

  Caut loc de munca ca si operator skid GPL , posed autorizatie ISCIR valabila si vizata la zi cu o experienta de peste 10 ani in domeniu.

 • Om de încredere

  Dacă aveți nevoie de un om de încredere cât timp sunteți plecați de acasă sau ajutor la orice.Dețin mașină. Sunt foarte cinstit,civilizat,sociabil,curat și sănătos. Cazier curat. Plătiți cât considerați dvs. Nu mă interesează așa mult banii.Rog seriozitate!Mulțumesc!

 • 9

  Caut Job | Administrare Website, Editor & Documentare Produse Magazin Online, Operator PC

  Caut loc de muncă full-time în București - Ilfov : operator calculator, administrator site web, content editor produse, responsabil pentru magazin online sau un job din domeniul E-commerce. Am experiență în lucrul cu platforme precum Joomla, Wordpress, OpenCart, PrestaShop pentru : adăugare produse, management categorii, administrare site, modificări în design, promovare prin site-uri de anunțuri, optimizare SEO intern, editare poze și bannere, dar și alte operațiuni necesare (back-up pentru site-uri, actualizare sau implementare module etc). De asemenea, am cunoștințe legate de Google Analytics și Google Search Console. Dacă locația jobului este în Ilfov sau zone greu accesibile, doresc să mi se asigure transport. Profilul meu : Nefumător, neconsumator de alcool Experiență în domeniul E-commerce Deschis pentru asimilarea unor cunoștințe noi Capabil să lucrez individual, cu o minimă supervizare Rezistent la task-uri repetitive, cu un volum mare de date Abilități : Nivel mediu în HTML, CSS, PHP, cPanel, Mysql, Web Design, Seo intern Familiarizat în lucrul cu diverse platforme online de comerț și modulele acestora Design grafic în Adobe Fireworks (este similar Photoshop) Bineînțeles MS Office, Outlook etc Alte detalii legate de viitorul job se vor stabili la interviu, sau telefonic.

 • Munca la stat

  Barbat 42 ani, București, caut loc de munca. Program lucru : Luni - Vineri 8 ore 7:00 - 16:00 sau 8:00 - 17:00. Mentionez ca doresc numai si doar la STAT , nu la PRIVAT, contract de munca în conformitate cu legislatia în vigoare. Detin permis categoria B, cunoștințe PC, vorbitor de limba franceza și engleza, școala postliceală analist programator in curs.

 • Agent paza doresc angajare

  Doresc angajare că agent paza.Nu am atestat,vârstă 47 ani din București.Prefer și ture numai de noapte.Locuiesc in București zona Piata Delfinului.

 • 1

  caut loc de munca

  caut loc de munca în domeniul curateniei știu sa folosesc și mecanizate

 • Paznic de noapte asigur paza

  Asigur paza de noapte pentru cine are nevoie de paznic de noapte.Am vârstă de 48 ani,locuiesc în București zona Piata Muncii.

 • 1

  Driver, personal, familie,engleză,etc

  Îmi ofer serviciile ca șofer personal, familie, supraveghere, întreținere clădire, muzeu,copii,școala, etc..îmi ofer serviciile mele ptr o colaborare, angajare în domeniul privat sau ADMIN...Am 55 ani,nefumător, toate 3 caziere curate,engleză citit, vorbit,categoria B,D, ISCIR FORKLIFT, mic meseriaș (handy man)...mulțumesc..locuiesc în sct.3...Camil Ressu...

 • Driver,mici servicii..etc

  Îmi ofer serviciile mele de a mă ocupa de nevoile unei persoane în vîrstă..cumpărături, plimbări, în special în weekend și pot fi si un om bun la aproape toate....am 55 ani,engleză avansat, mașina, cat B,D,nefumător și cazierele curate,inclusiv test narco. Mulțumesc

 • Paznic de noapte doresc angajare

  Caut de munca,paznic de noapte.Pe șantier sau depozite,sedii firma.Am vârstă de 48 ani,locuiesc în București zona piata Delfinului.Sunt serios,nu consum alcool.Ofer seriozitate.

 • Șofer doresc angajare Bucuresti

  Doresc angajare că șofer.Am vârstă de 48 ani,permis categoria B,experiență 15 ani.Serios,punctual.Locuiesc in București zona Piata Delfinului.

 • Paznic de noapte doresc angajare

  Doresc angajare ca paznic de noapte în ture.Locuiesc în București cartier Totan,vârstă 48 ani.Seriozitate.

 • Șofer doresc angajare Bucuresti

  Doresc angajare ca șofer în București.Am permis de conducere categoria B,din anul 2005.varsta 48 ani.Locuiesc în cartierul Titan.Raspund numai telefonic.

 • Paznic de noapte doresc angajare

  Asigur paza numai în ture de noapte.Daca aveți nevoie de paznic de noapte serios,punctual,nu consum băuturi alcoolice.Apelați cu încredere.Varsta 47 ani.Ma deplasez in București și ilfov-Snagov,Ghermanesti,lipia,Gruiu,Ciofliceni,Otopeni.Ofer și cer seriozitate.

 • Doresc angajare bucuresti

  Vârstă 48 ani.Doresc angajare in București.Ajutor la firma,spălător vase,pentru lucrări,amenajări curți.Sau orice necesita ajutor.Zona București.Ofer seriozitate.

 • 3

  Doresc angajare pe un post de cadru tehnic p.s.i.

  Solicit angajare pe un post de incadrare full/part time - cadru tehnic psi cu atrbutii in domeniul apararii impotriva incendiilor. Detin calificarile urmatoare: - experienta in domeniul SU peste 20 de ani, in adm publica locala si centrala si in domeniul privat; - certificat calificare cadru tehnic psi; - certificat calificare sef serviciu SPSU; - certificat calificare inspector protectie civila PC; - certificat calificare specialist prevenire SU; - certificat calificare formator in domeniul SU. Sunt rezervist militar, disponibil oricand ! Tel nr .afisat pe site !

 • 1

  Caut de lucru Spal geamuri curatenie menaj mutari in locuinte

  Caut de lucru Spal geamuri curatenie menaj mutari in locuinte apartamente garsoniere.preferabil in sectoarele 2-3 si 1.prefer gen zone Rond Baba Novac, Bdul Decebal, Sos Mihai Bravu, Spitalul Victor Babes, Distorului, Pasajul Muncii, metrou Piata Muncii, metrou Dristor,metrou pipera,platforma pipera,floreasca,aurel vlaicu,Aviatiei,baneasa,sos mihai bravu,iancului,piata muncii,bulevardul decebal,baba novac,dristor,vitan,titan,sos colentina,bucur obor,calea mosilor,bulevardul carol,piata sf vineri,unirii,universitate,Bulevardul Magheru,romana etc.(am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).program flexibil nu am obligatii,.

 • 1

  Caut de munca ocazional part-time la o doamna singura

  Caut de munca ocazional part-time.la o doamna singura,curatenie in locuinta apartament garsoniera,curte,gradina,spalare geamuri,mutari.(am experienta 6 ani.fac treaba si sunt de incredere).program flexibil nu am obligatii,preferabil in sectoarele 2-3 si 1.prefer gen zone Rond Baba Novac, Bdul Decebal, Sos Mihai Bravu, Spitalul Victor Babes, Distorului, Pasajul Muncii, metrou Piata Muncii, metrou Dristor,metrou pipera,platforma pipera,floreasca,aurel vlaicu,Aviatiei,baneasa,sos mihai bravu,iancului,piata muncii,bulevardul decebal,baba novac,dristor,vitan,titan,sos colentina,bucur obor,calea mosilor,bulevardul carol,piata sf vineri,unirii,universitate,Bulevardul Magheru,romana etc.stau o zi,toata ziua,4-6-8 ore. Timp: agreat de comun acord Plata: de la 450 RON pentru o zi Curatenie apartament Curatenie casa Spalat geamuri

 • Salveaza cautarea