Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Bucuresti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Caut proiecte pe SocialMedia!

  Caut proiecte care au nevoie de social media manager pe tot ce tine de promovare (filmat,postat,editat) și inovație!

 • SUDOR , NECALIFICATI , LACATUS

  PCM IRONCONSTRUCT SRL Recruteaza in domeniul constructiilor urmatoarele posturi : - 1 Sudor electric - 1 Lacatus confectii metalice , ajutor sudor - 3 Necalificati pentru demolat , curatenie , eliberat schela . Programul de lucru este de la 8:00-17:00 cu 1h pauza de masa . Plata la 2 saptamani , nu oferim cazare ! Locatie Bucuresti NU RASPUNDEM LA MESAJE . Pentru mai multe detalii , persoana contact : Pinzaru Cristian - Contract de munca legal .

 • Cumpărăm Dosare ANRP - - Retrocedări - Fondul Proprietatea - Puncte ANRP

  Cumpărăm Dosare ANRP - - Retrocedări - Fondul Proprietatea - Puncte ANRP Cumpărăm Dosare ANRP - Telefon - - Fondul Proprietatea - Retrocedări Legea 10 2001 - Cel mai bun preț din piață privind despăgubirile prin echivalent . Totodată vă putem reprezenta pentru Emiterea Deciziei ANRP sau Dispoziții din Primării , Notificări și Restituiri , Dosare ANRP și Fond Funciar prin Sentințe Judecătorești . Vă reprezentăm prin AVOCAȚI SPECIALIZAȚI ÎN DOSARE ANRP RETROCEDĂRI - telefon . Aveți o notificare depusă la Primarie Aveți un dosar de retrocedare nesolutionat Indiferent de stadiul dosarului dvs la Primarie , Prefectură sau ANRP , noi vă putem reprezenta în fața tuturor Autorităților privind depunerea diligențelor aferente soluționării dreptului dvs . În calitate de Parteneri ai dvs efectuăm : - PLATA TUTUROR CHELTUIELILOR NECESARE - aferente demersurilor ce se impun până la soluționarea dosarului de retrocedare : - ( onorarii avocati si experți , cheltuieli de obținere a documentelor ce lipsesc din dosar , etc ). - Totodată vă oferim varianta cesionării drepturilor dvs in conformitate cu legea 165 2013 dacă este cazul . ONORARIUL ? ? - DOAR DE SUCCES ! ! Costuri în avans din partea dvs - ZERO LEI = 0 . CONTACT - Ștefan Terziu email : sau telefon DOSARE FONDUL PROPRIETATEA -- DOSARE ANRP Cumpărăm Decizii Puncte ANRP - telefon : Ștefan Terziu . Cel mai bun preț din piață privind Retrocedările pentru anul 2024

 • Profesor de legislatie rutiera

  Caut colaborare part-time cu scolile de soferi. Experienta peste 9 ani.

 • 3

  menajeră interna

  bună ziua sunt Flori,am 31 de ani si caut de munca ca si menajeră interna in București,mai multe detalii pe WhatsApp, mulțumesc .

 • Șofer categoria b caut loc de muncă

  Șofer de 19 ani fără antecedente rutiere caut loc de muncă în București am 53 de ani caut un loc de muncă stabil.multumesc dacă sunteți interesați vă rog să îmi lăsați un mail unde să vă pot trimite CV și firma interesată de serviciile mele . mulțumesc aș prefera să formez echipaj cu fiul meu

 • Caut loc de munca part-time

  Caut loc de munca part-time,maxim 4 ore pe zi in diverse domenii. Liceul,bacalaureat,engleza conversational. Experienta de munca ca tehnician sisteme de securitate,dispecer centru de alarma.

 • Proiectez instalatii electrice în autocad.

  Proiecez instalatii electrice în autocad. Am terminat facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica București. Lucrez ca Proiectant Inginer Electronist.(Proiectez instalatii electrice knx în autocad). Sunt autorizat ANRE(2A+2B)

 • Ai nevoie de in inginer electric autorizat ANRE?

  Sunt autorizat ANRE(2A+2B) Proiecez instalatii electrice în autocad. Am terminat facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica București. Lucrez ca Proiectant Inginer Electronist.(Proiectez instalatii electrice knx în autocad).

 • Caut loc de munca part time(remote)

  Sunt absolvent al Facultății de Inginerie Electrică din București, unde am finalizat atât studiile de licență, cât și masterul. În prezent, lucrez full-time ca inginer în automatizări (BMS).Dețin autorizație ANRE 2A și 2B. Pe lângă specializarea mea în automatizări, proiectez și instalații electrice, precum și sisteme KNX, asigurând soluții eficiente și moderne pentru diverse necesități. Sunt în căutarea unui loc de muncă part-time remote.

 • S e f Ob i e c t i v Se r v i c i i d e Se c u r i t a t e

  EXPERIENȚA PROFESIONALĂ Coordonarea si organizarea în ceea ce privește paza securitatea privată in obiectiv ; Cunoașterea si aplicarea legii 333 2003.

 • Sofer particular, mici comisioane

  Sofer categoria B din 2007,fara incidente rutiere, sunt in retragere spre pensionare, o persoana punctuala, serioasa, responsabila.Caut loc de munca part time sau full time ca sofer,servicii de insotitor personal,aprovizionare sau mici comisioane.Sunt disponibil si pentru deplasari in tara.Locuiesc in apropierea Aeroportului Otopeni.

 • 1

  sofer garda de corp ,limba engleza si italiana

  Anunt sofer vorbitor de limba engleză și italiană- Ofer serviciile mele ca sofer , translator (Limba engleza si italiana ) ,garda de corp , ghid pentru persoane sau familii vorbitoare de limba engleză și italiană care vin in concediu sau pentru afaceri in romania , pot lucra Și pentru corporații , persoane , familii străine care sunt în România .Întors anul trecut in Romania după 12 ani de permanenta in Italia și după aceea 20 de ani in U.K. Am un preț decent pentru dumneavoastră , Va rog nu ezitați să mă contactați pentru orice fel de întrebare. - Bucuresti , Romania

 • 3

  Supraveghetor,ajutor adicator after school

  Caut post de supraveghetor grasinita,After school chiar si part time Bucuresti. Studii. Scoala de muzica,Liceul. Studii engleza nivel mediu.

 • Barman restaurant

  Barman,as dori de lucru in Bucuresti...program 2 cu 2,multumesc!

 • 10

  Caut de muncă urgent

  Ma numesc Camelia am 28 aniși caut de munca urgent Aștept oferte pe wathaap

 • 1

  Caut loc de munca full time

  Buna ziua, tuturor! Sunt o tanara in cautarea unui job full time si tin sa mentionez ca sunt o fire organizata si pun foarte mare accent pe bunul mers al lucrurilor. Imi doresc un job in care va trebui sa fiu trainuita pentru a fi nevoita sa deprind mersul viitoarei firme. Consider ca sunt pregatita si implicata si doresc sa mi se ofere oportunitatea de dezvoltare a unei cariere stabile si de lunga durata. Asadar, caut un job pe termen lung si cer si ofer seriozitate pe masura implicarii mele. Sunt o fire sociabila si mai mult decat atat, pot spune ca detin calificari in urmatoarele domenii: jurnalism, pedagogie, contabilitate etc. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati pe publi24.

 • Angajare

  Doresc angajare part-time sau full-time. Domeniile vizate sunt: ONG (Asociatii, Fundatii) si educatie.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea