Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Buzau

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Economist absolvent A.S.E. cu vechime mare in domeniu, caut loc de munca : secretariat, contabilitate primara, notariat( am experienta in acest domeniu). operare date calculator.

 • Doresc angajare. Tanara Buzau 37 ani ,Operare PC .Engleza spaniola germana,permis Cat B . Rog seriozitate

 • Doresc Angajarea Ca Sudor Sau Ca Necalificat Sunt din Brăila si Caut un loc de munca în domeniul Valabil si in Tara ca Sudor Electric Am Calificare și Experenta in domeniu  Dar si cu experenta in domeniu ca Sudor Co2  Am Lucrat in Domeniul Confecti Metalice  si in Fier Forjat telBrăila

 • Lacatus mecanic cu experienta de 17 ani in domeniul intretinere poduri rulante si macarale solicit loc de munca.Numar de telefon : 0722783883

 • domn 45 ani din buzau doresc angajare in municipiu buzau

 • Doresc angajare ca sofer intern international dețin permis cat B din 2002 experiență cazier rutier curat vârsta 39 ani

 • Tânăra,32 ani doresc angajare

 • barbat 45 ani din buzau doresc loc de munca cu program normal in buzau, orice domeniu.

 • Angajez operator buldoexcavator cu experienta!Rog si ofer seriozitate!

 • Caut un job sau colaborare 2019(litoral,sau nu neaparat)pe plaja- inchirieri seslong-uri,paza,DJ.ptr.terase,bar,partyclub.In hotel-omul bun la toate(udat gazon&gradina,reparatii diverse,curatat piscine,pina la aparatura electronica etc).In2018 am avut colaborare ptr.serviciul(inchirieri seslong-uri&paza).In 2017 DJ.(pe plaja).Sunt o fire spontana,adaptabila,iau decizi in situatie de criza bine gindite,fost angajat militar si cu serviciu militar facut,nu am cazier(sunt si glumet,sociabil chiar daca am fost militar).In prezent part-time la piscina acoperita& DJ.Astept propuneri serioase, chiar daca ce cautati,nu se gaseste in ce doresc eu SUNT DESCHIS ptr. PROPUNERI.Pentru cei ce vor DJ.(privat-party,evenimente)sa ma contacteze, pentru termeni si conditii.Cine doreste detalii,va raspund cu sinceritate la telefon.

 • Caut loc de munca. Am 17 ani (stau la centru) , sunt din buzau . Pot lucra de luni pana miercuri de la 14 pana seara si in rest full time. Orice... menaj , bucatarie , ospatar ,spalatorie , bona.... orice! 0765892699 acesta e nr meu de tel , puteti sa ma sunati oricand.

 • Tanar 30 ani,studii medii+scoala de maistrii mecanici,posesor permis de conducere cat b,caut loc de munca in orice domeniu.

 • Caut sa am grija de copii de orice varsta atat pe parcursul vacantei, cat si dupa. Sunt eleva la Colegiul National "Mihai Eminescu" si detin abilitati practice, creative. Iubesc copiii si ador sa ma joc cu ei. Am experienta.

 • Societate comerciala angajeaza macaragiu pentru macara turn la depozit Buzau CV-urile se vor trimite pe adresa de email:

 • Sofer profesionist fără experiență,atestat Cpc marfa,atestat ADR colete si cisterne si card tahograf,solicit angajare. Tel: 0766545018

 • Patiser demonstrator cu experiența solicit angajare in domeniu

 • Doamna serioasa, cu experinta in ingrijirea copiilor, doresc sa supraveghez si sa ingrijesc un copil, indiferent de varsta. .program part- time, fara sambata si duminica. nr tel de contact 0775295130. ofer si cer maxima seriozitate. Am o buna experienta cu cei mai mici.

 • Doresc angajare full-time 8h disponibile urgente. Aștept mesajele în privat.

 • Realizez corectarea textelor OCR provenite din scanare precum si realizare pdf din imagini scanate: - extragere text din imagini scanate [OCR] - corectare automata a textului adica eliminarea artefactelor rezultate din OCR, eliminarea idiogramelor si a "bug"-urilor etc. - introducere diacritice - corectare semiautomata a textului adica corectarea grosiera a cuvintelor incomplete/incerte de tip v0. 9 - introducere note de subsol, note de final - introducere link-uri catre notele de final - corectare manuala de tip v1. 0 adica verificarea si corectarea textului cuvant cu cuvant a OCR-ului, prin compararea cu textul sursa, scan-ul sau pdf-ul original. - aranjare in pagina, link-uri - etc. De asemenea pot prelucra imaginile scanate in mod superior: - realizare pdf din imagini scanate grayscale, cu paginile sincronizate - realizare pdf redus B&W [alb&negru] din imagini scanate - introducere bookmark pentru fiecare capitol - introducere layer OCR searchable adica poti cauta un anumit cuvant din imaginile scanate - introducere link-uri catre notele de final si viceversa - sincronizare pagini carte cu paginile din pdf - etc. Esti student si: - vrei sa nu mai cari manualele dupa tine. Solutia: pdf din imagini scanate - te-ai saturat de termenele limita impuse de biblioteca pentru returnarea cartilor/manualelor - vrei sa ai in laptop, I-pad, Kindle sau pe alt dispozitiv cartea/cartile sau manualele preferate - imparti manualul cu alt student Atunci solutia sunt EU! Preturi negociabile si calitate garantata! ATENTIE: Extragerea textului din imagini scanate se face din scanarea cartii realizata de client. Daca scanarea este defectuoasa atunci preturile se pot modifica. Scanarea se face in format . tiff la 300 dpi grayscale/color iar in timpul scanarii se apasa cartea in zona cotorului pt. a fi lipita de scanner si a se realiza o scanare conforma. Alte informatii si demo la ocrcorectare@yahoo. com Telefon: 0727922248

 • Solicit angajare (pentru Buzau) ca operator pc sau operator scanare documente sau orice job care nu necesita efort fizic indelungat. Beneficiez de facilitati fiscale - pentru firmele cu peste 50 angajati - in valoare de 2080 Ron / luna, pe toata durata angajarii: - cunostinte PC (Word, Excel, Adobe Acrobat, Adobe Reader, Abby Fine Reader, Scan Tailor, Auto-Corect) - experienta scanare documente, inclusiv scanare state de plata formate AO, A1, + formate atipice, etc. - experienta prelucrare documente scanate, inclusiv indexare in pdf - experienta ocr-izare documente si corectare documente ocr-izare. - experienta legatorie / prelucrare documente de arhiva. - - - Dacă esti o firma care elibereaza adeverinte de vechime in munca, sporuri si alte drepturi pentru fostii angajati, iar daca sunt probleme de cautare, identificare in statele vechi scrise pe formate mari atipice A0, A1, A2 atunci solutia sunt eu: dupa scanare, cautarea va fi foarte usoara doar din 4-5 clicuri poate fi gasita persoana cautata in state. Astfel se: - economiseste timp - nu mai este necesara deplasarea in arhiva - se evita riscul contaminarii cu diverse bacterii, mucegaiuri, virusuri etc din cauza documentelor vechi. - statele vechi nu se mai deterioreaza din cauza rasfoirii si astfel viata lor este prelungita și conservata.

 • Salveaza cautarea