Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Buzau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Am permis cât B as dori angajare doar ca sofer daca se poate in orasele din învecinatate

 • Caut de munca pana la ora 16 -17 .cu carte de munca rog seriozitate

 • Stivuitprist, Caut Un loc de munca in Belgia, Cu cazare, fara transpot, Posed autorizatii pentru sitivuitoarele cu Lame Frntale, si laterale, experienta pe cele cu 4 si 6 lame, mai mare de 17 ani, vorbesc Engleza curvis, la un nivel anavansat, cat si Spaniola de asemenea la acelasi nivel. posed autoturism personal. In Acest moment ma aflu in Belgia in Ghent, si caut un loc de munca

 • Realizez corectarea textelor OCR provenite din scanare precum si realizare pdf din imagini scanate: - extragere text din imagini scanate [OCR] - corectare automata a textului adica eliminarea artefactelor rezultate din OCR, eliminarea idiogramelor si a "bug"-urilor etc. - introducere diacritice - corectare semiautomata a textului adica corectarea grosiera a cuvintelor incomplete/incerte de tip v0. 9 - introducere note de subsol, note de final - introducere link-uri catre notele de final - corectare manuala de tip v1. 0 adica verificarea si corectarea textului cuvant cu cuvant a OCR-ului, prin compararea cu textul sursa, scan-ul sau pdf-ul original. - aranjare in pagina, link-uri - etc. De asemenea pot prelucra imaginile scanate in mod superior: - realizare pdf din imagini scanate grayscale, cu paginile sincronizate - realizare pdf redus B&W [alb&negru] din imagini scanate - introducere bookmark pentru fiecare capitol - introducere layer OCR searchable adica poti cauta un anumit cuvant din imaginile scanate - introducere link-uri catre notele de final si viceversa - sincronizare pagini carte cu paginile din pdf - etc. Esti student si: - vrei sa nu mai cari manualele dupa tine. Solutia: pdf din imagini scanate - te-ai saturat de termenele limita impuse de biblioteca pentru returnarea cartilor/manualelor - vrei sa ai in laptop, I-pad, Kindle sau pe alt dispozitiv cartea/cartile sau manualele preferate - imparti manualul cu alt student Atunci solutia sunt EU! Preturi negociabile si calitate garantata! ATENTIE: Extragerea textului din imagini scanate se face din scanarea cartii realizata de client. Daca scanarea este defectuoasa atunci preturile se pot modifica. Scanarea se face in format . tiff la 300 dpi grayscale/color iar in timpul scanarii se apasa cartea in zona cotorului pt. a fi lipita de scanner si a se realiza o scanare conforma. Alte informatii si demo la ocrcorectare@yahoo. com Telefon: 0727922248

 • doresc angajare-in Buzau- in domeniile SSM, SU, Protectia Mediului si ISCIR-RSVTI detin toate autorizatiile necesare am lucrat 17 ani in aceste domenii ofer si cer seriozitate sunt de profesie inginer accept si alte job.uri

 • Tanar 30 ani,studii medii+scoala de maistrii mecanici,posesor permis de conducere cat b,caut loc de munca in orice domeniu.

 • Solicit angajare (pentru Buzau) ca operator pc sau operator scanare documente sau orice job care nu necesita efort fizic indelungat. Beneficiez de facilitati fiscale - pentru firmele cu peste 50 angajati - in valoare de 2080 Ron / luna, pe toata durata angajarii: - cunostinte PC (Word, Excel, Adobe Acrobat, Adobe Reader, Abby Fine Reader, Scan Tailor, Auto-Corect) - experienta scanare documente, inclusiv scanare state de plata formate AO, A1, + formate atipice, etc. - experienta prelucrare documente scanate, inclusiv indexare in pdf - experienta ocr-izare documente si corectare documente ocr-izare. - experienta legatorie / prelucrare documente de arhiva. - - - Dacă esti o firma care elibereaza adeverinte de vechime in munca, sporuri si alte drepturi pentru fostii angajati, iar daca sunt probleme de cautare, identificare in statele vechi scrise pe formate mari atipice A0, A1, A2 atunci solutia sunt eu: dupa scanare, cautarea va fi foarte usoara doar din 4-5 clicuri poate fi gasita persoana cautata in state. Astfel se: - economiseste timp - nu mai este necesara deplasarea in arhiva - se evita riscul contaminarii cu diverse bacterii, mucegaiuri, virusuri etc din cauza documentelor vechi. - statele vechi nu se mai deterioreaza din cauza rasfoirii si astfel viata lor este prelungita și conservata.

 • Lacatus mecanic cu experienta de 17 ani in domeniul intretinere poduri rulante si macarale solicit loc de munca.Numar de telefon : 0722783883

 • Caut loc de muncă 2 3 zile pe săptămână la curățenie

 • Tânăra doresc să lucrez ,în curățenie .

 • Infirmiera ( posed diploma de calificare obtinuta in Romania ) cu experienta in azile de batrani in Anglia ( dementa , alzheimer, dizabilitati fizice ) doresc angajare in Rm. Sarat sau Buzau .

 • Sunt din judetul Buzau,am 22 de ani si sunt in cautarea unui loc de munca stabil.

 • Caut un job pe (plaja,piscine litoral... 2019,).Sunt destul de bun in: paza pe plaja si inchirieri seslong-uri(acest job l-am prestat in vara 2018),si alte servicii.Sunt o fire spontana,adaptabila,iau decizi in situatie de criza bine gindite,fost angajat militar si cu serviciu militar facut,nu am cazier(sunt si glumet,sociabil chiar daca am fost militar).In prezent supraveghez o vila, si se termina contractul.Astept propuneri serioase,pentru ca ofer seriozitate.Pretul/luna cash,informativ+cazarea care va priveste.De asemeni daca aveti nevoie de personal feminin pentru angajare va pot ajuta.

 • Am 46 ani experienta în afară de 12 ani ca măcelar - tranşator si vânzare doresc un loc de muncă în Buzău cu program ful- tiam rog si ofer seriozitate .

 • buna ziua caut un loc de munca in buzau am 22 de ani

 • Doamna serioasa, cu experinta in ingrijirea copiilor, doresc sa supraveghez si sa ingrijesc un copil, indiferent de varsta. .program part- time, fara sambata si duminica.

 • Bună mă numesc Adriana sunt din Buzău am 24 de ani și îmi caut de munca

 • Caut loc de muncă 2,3 zile pe săptămână la curățenie.

 • DescriereDoresc angajare. Tanara Buzau 37 ani ,Operare PC .Engleza spaniola germana,permis Cat B . Rog seriozitate

 • Caut de munca cu carte de munca.am 45 ani.programpana la 16 sau 17 rog seriozitate

 • Salveaza cautarea