Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Execut tot felu de demolari va rog sa ma sunati sa nu ami lasati numar de telefon ca nu al pot vedea sa va contactez va multumesc.

 • Sc angajează instalator autorizat in domeniul gazelor naturale. Oferim și cerem seriozitate și renumerație de 3500-4500 lei/ luna. Detalii la tel 0745156991.

 • Maseur profesionist cu diploma si experienta de multi ani in strainatate si tara, caut sa lucrez in domeniul masajului, sau sa colaborez cu un salon interesat. Totodata detin si diploma de fotograf, si dispun de experienta in domeniu de cel putin 2 ani. Sunt interesat sa lucrez in acest domeniu, sau sa colaborez cu persoane interesate. Cer doar oferte serioase si de incredere, be baza de contract legal! Dispun de CV detaliat in limba engleza. (deoarece am lucrat mult in strainatate) Va Multumesc!

 • Caut loc de munca desfasurata la domiciliu pe internet, cu contract legal si salariu fix. Vorbesc fluent limba maghiara si engleza.

 • Caut orice fel de munca la domicilu de cateva ore, in afara de agent comercial. Poate fi orice munca manuala (etichetare produse etc), munca pe internet, sau traducere din / in limba engleza sau maghiara. Nu sunt traducator autorizat dar vorbesc fluent ambele limbi. Sunt deschis si la alte posibilitati, insa ma intereseaza doar munca la domiciliu! Accept doar oferte serioase pe baza de contract legal. Multumesc!

 • Caut loc de munca part time aprox. 4-6 ore in primul rand in domeniul masajului sau fotografiei. Detin diploma recunoscuta in ambele domenii. Sunt deschis eventual la oferte de munca la domiciliu, sau distribuire plicuri in cutii postale. Ma intereseaza doar oferte serioase pe baza de contract legal. Vorbesc limba maghiara si engleza fluent, si detin CV in limba engleza. Mai accept si oferte de munca in strainatate, pe baza de contract legal, cu cazare si masa asigurata, fara comisioane percepute de firme fantoma. Multumesc!

 • Buna ziua, barbat cu experienta in comert, turism, alimentatie publica, patiserie, posesor de carnet de conducere cat.b. caut loc de munca. Disponibil imediat, tel 741-033345

 • Mă numesc Nastase Edy, am 24 de ani si sunt din Bucuresti. Am absolvit cursurile de instructor fitness din cadrul Academiei ABC Fitness, Bucuresti. Sunt o persoana activă, sociabilă si cu un spirit de echipa dezvoltat. Mă adaptez usor la ambianta locului de munca, dar de asemenea vin si cu propuneri noi pentru îmbunătățirea activităților sau a spiritului de lucru.

 • Fac curățenie case apartamente vile sau și odată pe săptămână rog si ofer seriozitate pret 19lei ora

 • caut de lucru ca gestionar si stivuitorist si in strainatate ca stivuitorist

 • Cautam CONSULTANT VANZARI Program FULL-TIME RESPONSABILITATI: - Identificarea potentialilor clienti - Promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile companiei - Prezentarea ofertei de produse si servicii, consilierea clientilor in alegerea deciziei optime de amenajare - Mentinerea unei bune relatii cu clientii - Realizarea documentelor interne specifice (oferta, fisa de comanda, factura) - Manipulare marfa in depozit CERINTE: -2 ani experienta in domeniu -Cunoasterea limbii engleze BENEFICII: -Salariu ofertant -Tichete de masa -Training asigurat -21 de zile de concediu de odihna APTITUDINI: -Receptivitate, spirit de echipa -Abilitati de comunicare -Dinamism, perseverenta -Corectitudine, organizare, seriozitate, atitudine principiala in relatiile cu oamenii Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul: 0787 743 682 (Ioana) CV la: ioana@ams-hr.ro Prin aplicarea la acest loc de munca va dati acordul cu privire la politica de confidentialitate. Mai multe puteti vedea accesând link-urile de mai jos: http://www.ams-hr.ro/termeni-si-conditii.php http://www.ams-hr.ro/politica-de-confidentialitate.php

 • Angajez muncitori necalificati, postul consta și în deplasări, mai multe detalii în privat, în mesaje.

 • Buna,caut loc de munca ca și cosmeticiană,de L-V 8h/zi dar e ok și altfel Momentan nu am vreun curs dar intenționez sa.l fac Sunt fără experiența in domeniu dar sunt o fire capabilă sa învețe foarte repede,punctuală,organizata Loc de munca full time Aștept oferte ....multumesc

 • Tanar caut de lucru pe termen lung detin permis cat b din 2006 fara evenimete rutiere ,detin autorizatie iscir pt stivuitore din 2006 ,am mai lucrat si ca primitor distribuitor,manipulat marfa pt mai multe detali ma puteti conctata la nr 0748461957

 • Caut job full time,avand experienta in relatii cu publicul,consultant vanzari,vanzatoare-lucrator comercial,invat foarte rapid lucruri noi,si sunt deschisa pentru orice experienta noua si in alte domenii , un job stabil si de durata.

 • Sc angajeaza personal calificat pentru lucrari de gaz. Renumeratie atractiva.

 • Inginer, detinator de Autorizatie ASI (Automatist Supraveghere Intretinere) pentru centrale termice mari din grupa I cls 3, autorizatie emisa de ISCIR, valabila pana in 2021, imi ofer serviciile adiacente acestei autorizatii (supraveghere la 24/48/72 ore).

 • Firma de curatenie cautam scari de bloc ptr curatenie.cerem si oferim seriozitate.

 • I-mi ofer serviciile in domeniul constructiii pt 2019 .eventual integrare in echipa .fara vicii, detin permis auto !!Valabil pt. echipele care pot asigura transportul dus-intors gherla!! Tel:0742494007

 • Caut loc de munca in domeniul alimentatie publica pe postul de bucatar. Accept si program de 8 ore. Am experienta de 10 ani in domeniu. Locuiesc in Floresti. Mai multe informatii la telefon.0746945838. Cer si ofer seriozitate maxima.

 • Salveaza cautarea