Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Cluj Cluj-napoca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca part time

 • Caut loc de munca in Cluj Napoca, de luni pana vineri , de preferinta un schimb. Detin experienta si abilitati bune de comunicare, organizare si perseverenta acumulte in urma experiente profesionale anterioare. Am experienta ca si stivuitorist 6 ani plus si o serie de alte abilitati dobandite. Detin si permis de conducere categoria B, dornic si de un post ca si sofer. Atasat Cv Informatii suplimentare contact telefonic. 0720548770

 • Vă confruntați cu deficit de personal ? Vă punem la dispoziție oameni pentru o multitudine de specializări: muncitori, zidari, tâmplari, operatori utilaje grele, sudori, electricieni, ingineri constructori, mecanici auto și de utilaj greu, șoferi de camion, maiștrii, măcelari, muncitori abator. Apelând la serviciile noastre, nu veți plăti comision pentru personalul pe care vi-l aducem! 0737 423 023 https://www.recrutare.rodistrict.ro

 • Vă confruntați cu deficit de personal ? Vă punem la dispoziție oameni din Vietnam pentru o multitudine de specializări: muncitori, zidari, tâmplari, operatori utilaje grele, sudori, electricieni, ingineri constructori, mecanici auto și de utilaj greu, șoferi de camion, maiștrii, măcelari, muncitori abator. Apelând la serviciile noastre, nu veți plăti comision pentru personalul pe care vi-l aducem! 0737 423 023 https://www.recrutare.rodistrict.ro

 • Te-ai săturat de actualul domeniu și loc de muncă și dorești o schimbare pozitivă în viața ta? Ești absolvent de liceu sau de facultate și vrei să afli ce carieră ți se potrivește? Firma la care ai lucrat s-a desființat sau a crezut că locul tău nu mai este în cadrul ei? Ai terminat liceul și nu știi dacă vrei să-ți continui studiile sau să te încadrezi în muncă? Ai absolvit facultatea și nu știi încotro să te duci? De ce să stai luni sau ani, veșnic nemulțumit de faptul că te afli în locul nepotrivit? Dacă ai ajuns la o răscruce de drumuri, când nu îți este clar încotro vrei să te îndrepți, poate că a sosit vremea să discuți cu un specialist care are, deja, perspectiva întregului, privitor la problematica muncii și te poate ajuta să depășești această stare de incertitudine. Ceea ce pot face pentru tine este să te îndrum spre a te cunoaște mai bine (privitor la calități și defecte), să îți afli și alte atuu-uri (pe care, până acum, nu le conștientizai), să ai o claritate mai mare a obiectivelor și a drumului pe care vrei să pornești. Ești hotărât(ă) să faci o schimbare pozitivă în viața ta? Îmi poți da de știre printr-un mesaj sau telefon și vom vedea ce soluție e mai potrivită pentru tine.

 • Execut tot felu de demolari va rog sa ma sunati sa nu ami lasati numar de telefon ca nu al pot vedea sa va contactez va multumesc.

 • caut de lucru ca gestionar si stivuitorist si in strainatate ca stivuitorist

 • Societate comercială, angajează personal calificat in domeniul gazelor naturale pentru servicii de verificări , revizii și lucrări in domeniu. Salarizare pana la 4000 Lei. Telefon de contact 0745156991.

 • Economist, caut loc de munca 4-6 ore/zi preferabil in zona Gheorgheni - Zorilor.

 • Compania Royal Time angajeaza baieti/ fete pentru sala de jocuri din Cluj. Responsabilitati: - Supravegherea modului de desfasurare a activitatii in sala de joc; - Intocmirea incasarilor zilnice si predarea gestiunii; - Realizarea platilor corespunzatoare castigurilor obtinute de clientii; - Servirea clientilor cu produse din protocol Cerinte: - Bune abilitati de comunicare si relationare; - Responsabilitate, planificare si organizare; - Lucru in echipa, dar si individual; - Disponibilitate pentru lucru in ture Salariu atractiv, mediu de lucru placut, echipa tanara. Pentru alte detalii va rugam atasatiCV-ul .

 • Am 35 de ani,caut loc de munca ,vorbesc limba maghiara,sunt punctuala,atenta ,ordonata!Astept oferte!

 • SC MIMODA SRL angajează patiseră în Cluj Napoca . Pentru mai multe informații ne puteți contacta telefonic : 0745362394 / 0744845222 .

 • Sunt din Craiova si caut loc de munca Asistent Medical in Cluj-Napoca . Mentionez ca am fost voluntar 7 luni la Spitalul Clinic Municipal Craiova ,6 luni Asistent Medical Galaxy Med Craiova,2 luni Asistent Medical Tabără de copii Sighisoara,ATGR&OldLine

 • Caut loc de munca fără experiența!

 • Caut loc de muncă cu jumătate de normă, prefer în cart Gheorgheni sau în apropiere.

 • Caut loc de munca part time aprox. 4-6 ore in primul rand in domeniul masajului sau fotografiei. Detin diploma recunoscuta in ambele domenii. Sunt deschis eventual la oferte de munca la domiciliu, sau distribuire plicuri in cutii postale. Ma intereseaza doar oferte serioase pe baza de contract legal. Vorbesc limba maghiara si engleza fluent, si detin CV in limba engleza. Mai accept si oferte de munca in strainatate, pe baza de contract legal, cu cazare si masa asigurata, fara comisioane percepute de firme fantoma. Multumesc!

 • Caut orice fel de munca la domicilu de cateva ore, in afara de agent comercial. Poate fi orice munca manuala (etichetare produse etc), munca pe internet, sau traducere din / in limba engleza sau maghiara. Nu sunt traducator autorizat dar vorbesc fluent ambele limbi. Sunt deschis si la alte posibilitati, insa ma intereseaza doar munca la domiciliu! Accept doar oferte serioase pe baza de contract legal. Multumesc!

 • Caut loc de munca desfasurata la domiciliu pe internet, cu contract legal si salariu fix. Vorbesc fluent limba maghiara si engleza.

 • Maseur profesionist cu diploma si experienta de multi ani in strainatate si tara, caut sa lucrez in domeniul masajului, sau sa colaborez cu un salon interesat. Totodata detin si diploma de fotograf, si dispun de experienta in domeniu de cel putin 2 ani. Sunt interesat sa lucrez in acest domeniu, sau sa colaborez cu persoane interesate. Cer doar oferte serioase si de incredere, be baza de contract legal! Dispun de CV detaliat in limba engleza. (deoarece am lucrat mult in strainatate) Va Multumesc!

 • Caut loc de munca ca rectificator universal CNC

 • Salveaza cautarea