Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Cluj Cluj-napoca

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca part time aprox. 4-6 ore in primul rand in domeniul masajului sau fotografiei. Detin diploma recunoscuta in ambele domenii. Sunt deschis eventual la oferte de munca la domiciliu, sau distribuire plicuri in cutii postale. Ma intereseaza doar oferte serioase pe baza de contract legal. Vorbesc limba maghiara si engleza fluent, si detin CV in limba engleza. Mai accept si oferte de munca in strainatate, pe baza de contract legal, cu cazare si masa asigurata, fara comisioane percepute de firme fantoma. Multumesc!

 • Caut orice fel de munca la domicilu de cateva ore, in afara de agent comercial. Poate fi orice munca manuala (etichetare produse etc), munca pe internet, sau traducere din / in limba engleza sau maghiara. Nu sunt traducator autorizat dar vorbesc fluent ambele limbi. Sunt deschis si la alte posibilitati, insa ma intereseaza doar munca la domiciliu! Accept doar oferte serioase pe baza de contract legal. Multumesc!

 • Caut loc de munca desfasurata la domiciliu pe internet, cu contract legal si salariu fix. Vorbesc fluent limba maghiara si engleza.

 • Maseur profesionist cu diploma si experienta de multi ani in strainatate si tara, caut sa lucrez in domeniul masajului, sau sa colaborez cu un salon interesat. Totodata detin si diploma de fotograf, si dispun de experienta in domeniu de cel putin 2 ani. Sunt interesat sa lucrez in acest domeniu, sau sa colaborez cu persoane interesate. Cer doar oferte serioase si de incredere, be baza de contract legal! Dispun de CV detaliat in limba engleza. (deoarece am lucrat mult in strainatate) Va Multumesc!

 • doamna serioasa fac curatenie in apartamente tarif 19 lei ora doar in orasul cluj napoca

 • Economista, cu experienta in domeniul contabilitatii financiare si de gestiune, resurselor umane-salarizare, fiscalitate , expertiza contabila, proiecte, caut loc de munca in Cluj Napoca program part-time sau full time, perioada determinata nedeterminata sau colaborare. Cer si ofer seriozitate!

 • Caut loc de muncă cu jumătate de normă, prefer în cart Gheorgheni sau în apropiere.

 • SC ALINCO SRL Angaja spaltor auto cu sau fara experieta salariu deron Net. Loctaie; Traian Vuia 128 cluj

 • Șofer profesionist doresc angajare pe tir în comunitate (exclus frigorific sau schimb de semiremorci).Sunt din București.

 • Sunt din Craiova si caut loc de munca Asistent Medical in Cluj-Napoca . Mentionez ca am fost voluntar 7 luni la Spitalul Clinic Municipal Craiova ,6 luni Asistent Medical Galaxy Med Craiova,2 luni Asistent Medical Tabără de copii Sighisoara,ATGR&OldLine

 • Detin Pfa, sunt interesat de colaborare.

 • Execut tot felu de demolari va rog sa ma sunati sa nu ami lasati numar de telefon ca nu al pot vedea sa va contactez va multumesc.

 • Vă confruntați cu deficit de personal ? Vă punem la dispoziție oameni pentru o multitudine de specializări: muncitori, zidari, tâmplari, operatori utilaje grele, sudori, electricieni, ingineri constructori, mecanici auto și de utilaj greu, șoferi de camion, maiștrii, măcelari, muncitori abator. Apelând la serviciile noastre, nu veți plăti comision pentru personalul pe care vi-l aducem! 0737 423 023 https://www.recrutare.rodistrict.ro

 • Te-ai săturat de actualul domeniu și loc de muncă și dorești o schimbare pozitivă în viața ta? Ești absolvent de liceu sau de facultate și vrei să afli ce carieră ți se potrivește? Firma la care ai lucrat s-a desființat sau a crezut că locul tău nu mai este în cadrul ei? Ai terminat liceul și nu știi dacă vrei să-ți continui studiile sau să te încadrezi în muncă? Ai absolvit facultatea și nu știi încotro să te duci? De ce să stai luni sau ani, veșnic nemulțumit de faptul că te afli în locul nepotrivit? Dacă ai ajuns la o răscruce de drumuri, când nu îți este clar încotro vrei să te îndrepți, poate că a sosit vremea să discuți cu un specialist care are, deja, perspectiva întregului, privitor la problematica muncii și te poate ajuta să depășești această stare de incertitudine. Ceea ce pot face pentru tine este să te îndrum spre a te cunoaște mai bine (privitor la calități și defecte), să îți afli și alte atuu-uri (pe care, până acum, nu le conștientizai), să ai o claritate mai mare a obiectivelor și a drumului pe care vrei să pornești. Ești hotărât(ă) să faci o schimbare pozitivă în viața ta? Îmi poți da de știre printr-un mesaj sau telefon și vom vedea ce soluție e mai potrivită pentru tine.

 • Bună ziua. Sunt din Sălaj și caut un loc de muncă cu program flexibil. part time, eventual full time cu weekend-urile în general libere. În funcție de cerințele postului pot să-mi stabilesc reședința în Cluj sau în apropierea acestuia. M-ar interesa ceva în domeniul vânzărilor, secretariat, conducător auto, administrator local sau pensiune, sala evenimente, magazin, etc. Dețin cunoștințe în domeniul operării pe calculator, tableta, etc. Dețin și folosesc aparatură foto-video, fiind colaborator a mai multor studiouri, având în același timp proprii colaboratori cu care, la cerere, putem asigura complet pe parte de foto video până la 2 evenimente în aceeași zi. Am o mare capacitate de adaptare la nou, îmi plac provocările și îmi place să învăț lucruri noi! Dețin permis de conducere categoria B, Am disponibilitate la deplasări lungi sau de lungă durată, atât intern cât și international, fie cu mașina dumneavoastră , fie cu a mea personală. Dacă considerați ca ne putem ajuta reciproc și ne putem înțelege va rog sa ma contactați.

 • Caut loc de munca în domeniul Zootehnic sau asemănător

 • Cât job part-time pentru după masă de la 16-20. În domeniul legatorie tipografie. Am o experiență 23 ani. Lucrez pe mașinile specifice legatorie ghilotină, mașina de broșat etc.

 • Suntem 2 fete cu varte cuprinse intre 15-16ani si cautam doua posturi de lucru ca bonă, la magazin sau (la rafturi) sau chiar si orice alta idee pe post de lucru e bine venita! Menionam faptul ca suntem eleve si am dori ca aceste evenimente sa se desfasoare in cursul a 4 ore , dupa ora 3-4 si ca suntem responsabile de faptele si activitatile noastre.

 • DORIM SA ALATURAM ECHIPEI NOASTRE UN CONSILIER VANZARI, O PERSOANA SOCIABILA, PRACTICA, AMBITIOASA SI CU INITIATIVA, CU MINIM DE CUNOSTINTE IN GRAFICA, HOTARATA SA FACA PARTE DINTR-UN COLECTIV PROFESIONIST. SALARIZARE PROGRESIVA. Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV-ul la essenza.conta@gmail.com. Tel. 0747488690 sau 0753 651 489 Deasemenea, pot scrie mesaj privat.

 • Restaurant in Franța caută o persoana la spălatul vaselor și curățenie Se oferă cazare și masa și un pachet salarial atractiv Detalii la tel

 • Salveaza cautarea