Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Prahova Campina

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Licentiata in drept, foarte bine pregatita in drept civil, penal, financiar, comercial, international, UE, procedura civila si penala, cunoscatoare limba franceza, operare calculator windows, office-word, excel, internet, solicit angajare. 0774454033

 • 7

  Jobul presupune evaluarea necesită ilor financiare ale clien ilor i oferirea de solu ii personalizate. Ce a teptăm de la tine? - Nivelul studiilor: (minim) diplomă de bacalaureat; - Abilită i de rela ionare; - Atitudine pozitivă i determinare; - Cuno tin e minime de operare a calculatorului. Ce î i oferim? - Job (full-time sau part-time) în cadrul unei multina ionale; - Un venit atractiv (comisioane i bonusuri), de până la 1000 euro / lună; - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personală i profesională (deci nu e nevoie de experien ă ca să aplici pentru acest job); - Asisten ă permanentă pe durata colaborării. Alătură-te echipei mele! Mai sunt două locuri libere. Carmen Potarniche, unit manager NN Campina )

 • Barbarat serious ,58 ani caut de lucru : Agent de securitate ,lacatus Masini electrice si rotative

 • Persoana serioasa, cu experienta in domeniul administrativ, contabilitate primara si turism caut loc de munca de acasa, part time sau full time. Relatii la telefonul postat. Multumesc!

 • 1 / 1 Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice in Electromecanic aparate de măsură PRAM. Descriere Locuri de munca CAUT --------- Loc de muncă în protecţie catodică Prahova, Campina Valabil din 20.08.2020 10:53:24 Descriere Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice in Electromecanic aparate de măsură și automatizări electrice pot lucra in domeniul de mai jos: 1) Masuratori intensive privind starea izolatiei conductelor metalice îngropate prin metoda: - C.I.P.S. ( Clare Interval Potenţial Survey) 2) Masuratori prin metoda de determinare de la suprafaţa solului a defectelor izolaţiei anticorosive bazată pe măsurarea gradientului potenţialului electric conductă sol deasupra locului cu defect de izolaţie — D.C.V.G. ( Direct Current Voltage Gradient) 3) Masuratori de determinare de la suprafaţa solului a defectelor izolaţiei anticorozive bazată pe aplicarea succesivă a celor două metode- C.I.P.S. & D.C.V.G. 4) Masuratori bazate pe injecţia în conductă a unui semnal cu frecvenţă variabilă - PEARSON 5) Masuratori clasice : - rezistivitatea solului - agresivitatea solului - continuitatea izolaţiei - potenţial natural - conductanţa medie a izolaţiei - rezistenţa medie a izolaţiei - rezistenţa de trecere a izolaţiei - măsurarea pH –ul solului - rezistenţa la impact - rezistenţa la şoc - pierderea aderenţei la polarizare catodică (DISPONDIG) - rezistenţa la imprimare sau desprindere - grosimea stratului de izolaţie - existenţa porilor 6) Investigarea curenţilor de dispersie cu ajutorul dispozitivelor de înregistrare automată a datelor DIAD Sistemul de masură folosit pentru masuratori este tip „ CORSCAN" aparatura furnizată de firma „ HAGENUK" Gmbh, programul de interpretare a datelor KKS -- INTMESS ( Germany). Aptitudini ; - comunicare si reprezentare - dorinţă de afirmare - proiecte de protecție catodice la toate construcțiile metalice îngropate plus rezervoare de produse petroliere și lichide cu diferite săruri și agresivitați -pot lucra, la măsurătorii și întocmirea diagramelor de agresivității de sol în AUTOCAD toate zonele țări și în alte țări - capacitate de lucru în echipa - experienţă în execuţii lucrări Protecţie Catodică - experienţă în depănări electrice - permis deconducere categona ’’B” STUDI Școala tehnică de Maiștri promoția 1977 - Câmpina septembrie 1976 până la iulie 1977, curs de zi, specalitatea : Electromecanic Aparate de Măsură şi Automatizări Electrice. Forme de perfccţionare urmate ( documentui şi perioada) Vezi detalii la 0723542549, dacă sunteți interesat vă transmit și CURRICULUM VITAE rog discreție.

 • Caut loc de muncă în domeniul petrolier. Dețin o experiență de peste 6 ani, lucrând atât în onshore, cât și în offshore. Posed card BOSIET, valabil până în anul 03-12-2023. De asemenea dețin și card CA-EBS, pentru Marea Nordului. Pot ocupa pozițiile: Asset Maintenance, Hydraulic Workover Op, Floorman, Roughneck, Material Man (Storekeeper). Engleză: Fluent. Tel: 0760047397, E-Mail: duprees19@ yahoo.com

 • Posesor permis de conducere categoria B din 1993 (fără evenimente rutiere), caut loc de muncă ca sofer. Conduc numai autoturisme.

 • Barbat serios 56 ani din Comarnic caut de lucru :Agent de securitate (am atestat),lacatus masini electrice si rotative,necalificat ,posed cunostinte PC. TEL.0729277445

 • 3

  Tânăr serios și atent la detalii, spirit de observație și 'open mind' caut de munca. Sunt calificat în meseria de sudor cu 5 ani experienta în sudura cu electrod și mig-mag, cunoștințe de desen tehnic,calificare și ca operator CNC, posesor permis categ BCE, fără atestate.,vorbesc și scriu bine în limba engleza.

 • Caut loc de munca part-time in Municipiul Campina. Tin sa mentionez ca am mai avut locuri de munca inainte. Persoana foarte serioasa, cunosc limba engleza foarte bine la nivel de convorbire si de scriere, cunostinte foarte bune PC (Hardware si Software). Ma adaptez la tot ce inseamna nou, invat repede si stiu sa tin o convorbire serioasa cu oamenii.

 • 1

  Studii și experiență : Liceu absolvit, diplomă bacalaureat. 22 de ani lucrați intr-o multinationala, in domeniul administrativ, achizitii, primire - distribuire marfă, gestionar. Aprox 10 ani in vânzări comerț, consultanta vânzari, administrare două puncte de lucru retailer comercializare băuturi și alte produse,lucrator gestionar. Caut loc de muncă în oricare din domeniile enumerate în experiență.

 • Loc de Muncă Localitate Caută Angajam Copywriteri La https://promunca.ro Vrei sa lucrezi din confortul casei tale? Iti doresti sa fii acasa "la birou" chiar in livi Vrei sa lucrezi din confortul casei tale? Iti doresti sa fii acasa "la birou" chiar in living-ul tau? Aplica acum! ProMunca recruteaza Copywriter in cadrul Departamentului de Marketing. Hai sa fim colegi! Ce iti oferim in ProMunca - Posibilitatea de a lucra de acasa dupa o perioada de adaptare la task-urile postului; - Salariul motivant: TU iti decizi salariul - vei fi platit in functie de numarul de listari create - Program de lucru fix: zilnic fiind online de acasa; - Suport pentru dezvoltare profesionala (cursuri, conferinte, webinarii); - Posibilitatea de a-ti pune in practica propriile idei si de a-ti cultiva creativitatea; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare in cadrul firmei; - Un loc de munca placut, stabil si sigur; Cum ar trebui sa fie persoana care aplica? - Sa aiba abilitatea de a scrie texte clare, concise, creative si corecte din punct de vedere gramatical; - Sa fie o persoana pasionata de social media, e-commerce si mediul online; - Sa fie o persoana pasionata dinamic, entuziasta, autodidacta si orientata catre rezultate; - Sa se exprime fluent si corect in limba engleza, atat verbal cat si in scris; - Sa aiba abilitati bune de comunicare; - Sa aiba spirit de initiativa si seriozitate; - Sa fie dispusa sa invete, sa fie ordonaat si atenta la micile detalii; - Sa fie capabila sa lucreze in echipa pe platforma de copywriting Te așteptam cu drag in echipa noastra! https://ProMunca.ro Vrei sa lucrezi din confortul casei tale? Iti doresti sa fii acasa "la birou" chiar in living-ul tau? Aplica acum! ProMunca recruteaza Copywriter in cadrul Departamentului de Marketing. Hai sa fim colegi! Ce iti oferim in ProMunca - Posibilitatea de a lucra de acasa dupa o perioada de adaptare la task-urile postului; - Salariul motivant: TU iti decizi salariul - vei fi platit in functie de numarul de listari create - Program de lucru fix: zilnic fiind online de acasa; - Suport pentru dezvoltare profesionala (cursuri, conferinte, webinarii); - Posibilitatea de a-ti pune in practica propriile idei si de a-ti cultiva creativitatea; - Posibilitati de dezvoltare profesionala si promovare in cadrul firmei; - Un loc de munca placut, stabil si sigur; Cum ar trebui sa fie persoana care aplica? - Sa aiba abilitatea de a scrie texte clare, concise, creative si corecte din punct de vedere gramatical; - Sa fie o persoana pasionata de social media, e-commerce si mediul online; - Sa fie o persoana pasionata dinamic, entuziasta, autodidacta si orientata catre rezultate; -

 • Caut loc de munca sofer cat b

 • 6

  Dispus la relocare in tara sau strainatate.CV-ul il gasiti pe ejobs Milu Cristian Nicolae.Maistru ccia constructii-montaj,primele meserii invatate,fierar betonist,dulgher acoperisuri din lemn.nu pretind ca stiu totul,intotdeauna ai ceva nou de invatat.

 • Salveaza cautarea