Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Prahova Campina

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Posesor permis de conducere categoria B din 1993 (fara evenimente rutiere), caut loc de munca.

 • Angajam lucraror commercial pentru vanzarea produselor si preparatelor din carne de curcan in Campina. -salariul motivant; -tichete de masa; -contract de munca ful-time; -program de lucru 8 ore /zi.

 • Dispus la relocare in tara sau strainatate.CV-ul il gasiti pe ejobs Milu Cristian Nicolae.Maistru ccia constructii-montaj,primele meserii invatate,fierar betonist,dulgher acoperisuri din lemn.nu pretind ca stiu totul,intotdeauna ai ceva nou de invatat.

 • Angajam lucrator comercial pentru vanzarea produselor refrigerate si preparate din carne de curcan,in Campina. -Oferim salariu motivant; -Tichete de masa; -Contract de munca full-time; -Program de lucru - 8 ore /zi;

 • Șofer b.c.e caut de lucru cu dubă personală s au caut de lucru ca șofer b c.e sint începător am atestate marfă și card tahograf caut pe termen lung prima LUNĂ aș vrea să lucrez in echipaj

 • Caut sa îngrijesc copil în Câmpina.

 • Caut loc de munca sofer cat b

 • Caut loc de munca in campina accept sa fac cumparaturi sa plimb catei (accept tot) Am 13 ani. Lasati mesaj daca doriti sa ma angajati

 • Caut un loc de muncă în Prahova (preferabil în Câmpina deoarece nu am permis de conducere). Sunt de profesie inginer metalurg şi am experienţă în: management, supraveghere video, terapii complementare, formare, consiliere pentru dezvoltare personală, logistică (cosmetice şi piese auto - Jaguar şi Land Rover), producţie şi testare de valve pentru maşini hidraulice - HydraForce UK. Vreau să pun în practică cunoștințele acumulate și să folosesc cu succes competenţele mele de comunicare, organizaţionale și de producție, cât și pe cele dobândite la locurile de muncă anterioare. Îmi doresc să am șansa de a avea un job decent, unde aș putea să-mi pun în evidență capacitățile intelectuale și experiența acumulată pentru a îndeplini sarcinile și scopurile organizației dumneavoastră, cât și pentru dezvoltarea carierei mele. Dacă veți considera că motivația și calificarea mea sunt oportune pentru obținerea unui loc în cadrul companiei dumneavoastră, sunt disponibilă în orice moment pentru a fi contactată în vederea discutării detaliilor unei posibile colaborări. Vă mulțumesc! Cu stimă, Cristina Pisăliţă

 • Tânăr serios și atent la detalii, spirit de observație și 'open mind' caut de munca. Sunt calificat în meseria de sudor cu 5 ani experienta în sudura cu electrod și mig-mag, cunoștințe de desen tehnic,calificare și ca operator CNC, posesor permis categ BCE, fără atestate.,vorbesc și scriu bine în limba engleza.

 • Jobul presupune evaluarea necesităţilor financiare ale clienţilor şi oferirea de soluţii personalizate. Ce aşteptăm de la tine? - Nivelul studiilor: (minim) diplomă de bacalaureat; - Abilităţi de relaţionare; - Atitudine pozitivă şi determinare; - Cunoştinţe minime de operare a calculatorului. Ce îţi oferim? - Job (full-time sau part-time) în cadrul unei multinaţionale; - Un venit atractiv (comisioane şi bonusuri), de până la 1000 euro / lună; - Program flexibil; - Cursuri gratuite de dezvoltare personală şi profesională (deci nu e nevoie de experienţă ca să aplici pentru acest job); - Asistenţă permanentă pe durata colaborării. Alătură-te echipei mele! Mai sunt două locuri libere. Carmen Potarniche, unit manager NN Campina )

 • Licentiata in drept, foarte bine pregatita in drept civil, penal, financiar, comercial, international, UE, procedura civila si penala, cunoscatoare limba franceza, operare calculator windows, office-word, excel, internet, solicit angajare. 0774454033

 • Șofer profesionist fără experiență caut loc de munca! Detin categoriile B C D E +atestat marfa CPI, ADR colete ,atestat stivuitorist! Preferabil intern sau Tur-retur!!

 • Buna ziua! Aveti nevoie de o persoana cu experienta care sa aiba grija de copilasul dumneavoastra? As dori sa mentionez ca am nevoie sa fie prezent si fetita mea..are 2 ani..este foarte cuminte si sociabila si ar fi un prilej si pentru copilul dumneavoastra de a se juca impreuna..a invata.. Daca aveti copilas mai mare pot ajuta si la teme si pot face si menaj..astept mesaj aici sau pe facebook Andreea Sacuiu.

 • Barbat serios 56 ani din Comarnic caut de lucru :Agent de securitate (am atestat),lacatus masini electrice si rotative,necalificat ,posed cunostinte PC. TEL.0729277445

 • Barbarat serious ,58 ani caut de lucru : Agent de securitate ,lacatus Masini electrice si rotative

 • Sofer cat B caut servici in prahova. Am experienta de un an pe dubita 3.5t

 • Caut job stivuitorist,macaragiu grupa e,lucrez pe toate tipurile de stivuitor,experienta 13 ani logistica,de preferat in campina sau strainatate rog seriozitate ,bogdan 41 ani tel 0799388500.

 • Experienta de peste 15 ani in domeniul tipografic,masinist offset,digital,legatorie manuala,taietor ghilotina solicit angajare ,cu un venit de minim 2500 lei net+tichete de masa pentru fiecare zi lucrata+ cazare,posibilitate relocare pe termen lung.rog seriozitate.Telefon:0724 642 414. (Ungureanu Valentin)

 • Caut serviciu ca șofer(soferita).Am permis cat B de aproape 11 ani.Am condus până acum 700.000 km.Fara accidente .Cazier curat.Conduc în toată țara fără probleme la km mulți.

 • Salveaza cautarea