Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Prahova

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Bucatar cu experienta in strainatate,imi ofer serviciile numai evenimente. Ploiesti si deplasare in judet.

 • Licentiata in drept, foarte bine pregatita in drept civil, penal, financiar, comercial, international, UE, procedura civila si penala, cunoscatoare limba franceza, operare calculator windows, office-word, excel, internet, solicit angajare. 0774454033

 • Caut loc de muncă în amenajări interioare cu plata la zi. Cer și ofer seriozitate.

 • -ambalator manual -ajutor de ospatar

 • Persoana cu handicap si drept de lucru 8 ore , caut loc de munca

 • D-na din Ploiesti doresc a face menaj ușor la fam serioase. Exclus la fam s- au oră de alta etnie. ( tigani)

 • Caut de lucru în amenajări interioare.Experiență de peste 15 ani. Cer și ofer seriozitate. Plata la zi.

 • Tânăr serios și atent la detalii, spirit de observație și 'open mind' caut de munca. Sunt calificat în meseria de sudor cu 5 ani experienta în sudura cu electrod și mig-mag, cunoștințe de desen tehnic,calificare și ca operator CNC, posesor permis categ BCE, fără atestate.,vorbesc și scriu bine în limba engleza.

 • Băiat serios caut de munca pe toată durata anului.

 • Caut loc de munca sofer cat b

 • Coordonatorul judetean este partenerul recrutat si se ocupa cu organizarea la nivel judetean a cursurilor autorizate aflate in portofoliul nostru si dispune de instrumentele necesare din partea firmei pentru a o mentine ca lider in piata de profil. Coordonatorul la nivel judetean asigura tot fluxul desfasurarii cursurilor cerute de clientii sai directi. Acesta trebuie sa fie o persoana cu abilitati in comunicare si vanzari, precum si cu unele ”conexiuni ” cu centrii de influenta. Certificatul de formator si o minima experienta in formarea profesionala vor ajuta in intelegerea mai repede a business-ului.

 • Caut să lucrez ca femeie de serviciu la restaurant s-au birouri sunt din ploiești mihai bravu ce-i interesați lăsați un mesaj

 • Caut job Operator Calculator, sau Traducator din engleza in romana si viceversa orice domeniu sauTehnoredactor la domiciliu. Experienta profesionala: 20 de ani ca si operator calculator si programator Cunostinte PC: pachetul OFFICE(Word,ExcelAdobePhotoshop Limba engleza avansat(citit,scris,vorbire) Germana,.franceza mediu Rog seriozitate!!!

 • Expert achizitii publice, , experienta 15 ani in achizitii publice,, solicit angajare in acest domeniu. Am in CV mai multe cursuri de achizitii publice. In aceasta perioada am efectuat zeci de licitatii deschise, proceduri simplificate, negocieri cu publicare si fara publicare anunturi de participare , oferte de pret in urma anunturilor de publicitate si anunturilor de consultare piata si mii de achizitii directe online si ofline. Cunosc la perfectie SEAP-ul , atat din perspectiva autoritatii contractante cat si a operatorului economic. Am publicat noul DUAE in format electronic, intocmit informatii catre ofertanti, declaratie persoane cu functii de raspundere, certificate de integrita te, instalare certificat digital, licitatii cu faza finala de licitatie electronica, relationari cu cei de la SEAP sau ANAP, etc.

 • Caut un loc de muncă la o grădiniță particulară, aftar school ,sau ca bona, în Ploiești

 • Posesor permis de conducere categoria B din 1993 (fara evenimente rutiere), caut loc de munca.

 • Angajam lucraror commercial pentru vanzarea produselor si preparatelor din carne de curcan in Campina. -salariul motivant; -tichete de masa; -contract de munca ful-time; -program de lucru 8 ore /zi.

 • Candidat/a ideal/a : - cunoaste limba engleaza la nivel mediu-avansat - persoana echilibrata empatica si cu initiativa; - persoana dornica de a gasi solutii la orice; Afla ce iti oferim : - program de lucru in ture (la alegere) Zi/Noapte; -bonusuri ; - cursuri gratuite de limba engleza; - suport garantat ; Noi te asteptam la o scurta discutie, sa ne poti pune si tu intrebari si sa ne cunosti mai bine. Contacteaza-ne la 734412290 !

 • Firma de transport din Praga, Cehia angajeaza soferi. Conditii: - Experienta minim cca 2 ani, autovehicule de 40 t, grupa C. V Se lucreaza pe cisterne izoterme, dar nu se cere experienta pe cisterne, se asigura scolarizare in perioada de proba. - Trasee in Cehie, spre Germania, Olanda, Ungaria, Slovacia cu cisterne cu lichide alimentare. - Salariul se compune din salariul de baza, la care se adauga alte sume in functie de km parcursi, diurna in CZ si strainatate si alte drepturi, netul ajungand (in functie de cursul de schimb) la cca €. 2000 €. - Alte drepturi precum posibilitatea de alimentare a masinilor proprii cu combustibil la preturi reduse. - Persoanele interesate sunt invitate sa trimita CV/-ul (in engleza, germana sau ceha/slovaca) la emailul fairnicoarondseznam.cz. Cei selectati vor fi invitati la interviu direct cu angajatorul. La adresa de email mentionata se pot adresa in romana; pot fi asistati gratis la interviu pt traducere in romana. - Persoanele interesate trebuie sa aiba cunostinte necesare de engleza, germana, eventual ceha/slovaca pentru a putea comunica cu dispeceratul. Pt. alte relatii: 00420 608 151 252 sau adresa de email de mai sus.Eventual dati un beep si va contactez.

 • Macaragiu vechime 16 ani grupele B si E ,virsta 44 ani ,solicit angajare in tara sau străinătate,rog seriozitate.0725522674.

 • Salveaza cautarea