Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Cereri locuri de munca Prahova

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajare rsvti

  Doresc job, stivuitorist, atestat Rstvi, Ploiești, 50 ani

 • Caut loc de munca sofer profesionist

  Caut loc de munca sofer profesionist în incinta sau balastiera mai multe detalii la telefon

 • 1

  Persoana fizica

  Persoana serioasa ofer servicii de menaj, gatit sau îngrijire bătrani

 • 1

  Caut loc de munca part time sau full time

  Pensionar ,caut loc de munca part time sau full . Compente arhivistica ,operator date PC ,tehnician mentenanta si vanzari IT .Nu am pretentii salariale .

 • 2

  Caut loc de muncă șofer

  Dețin permis de conducere cat B, C +E, D+E, cat B o dețin de 21 ani celelalte le am de câteva luni. Dețin atestat transport marfă și card tahograf. Sunt începător dar doresc sa învăț.

 • 6

  Caut loc de munca

  Caut job in Campina sau Ploiesti Experienta profesionala: 28 de ani ca si operator calculator si programator Cunostinte PC: pachetul OFFICE(Word,Excel) AdobePhotoshop Lirmba engleza avansat(citit,scris,vorbire) Germana,franceza mediu Rog seriozitate!!!

 • Caut loc de munca cu incepere imediata!

  Buna ziua,sunt in cautarea unui loc de munca in Campima sau imprejurimi.Accept orice post de muncitor necalificat indiferent de domeniu,multumesc!

 • 2

  Caut loc de munca

  Doresc loc de munca jn tara,strainatate,pentru mentenata case,vile,pensiuni,hotel,gradinarit,intretinere piscina,telefon 0742867801

 • Pizzer cu experiență caut job stabil

  Pizzer cu experiență caut job stabil .

 • bucatar saormar grataragiu

  Angajăm pentru pozitia lucrător FAST-FOOD pentru o nouă locație Mizil . si om de gratar pregatitor Acceptam atât fete cât și băieti,Salarii atractive.Pentru mai multe detalii nu ezitați să sunați la Nr de telefon

 • 2

  Caut firma/angajator

  Familist, 39 ani, Sofer profesionist ( calificat...nu necalificat asa cum se obisnuieste mai nou sa fie etichetati si incadrati soferii profesionisti), categoria BCDE, atestat marfa, ADR, colete si cisterne,atestat motostivuitor (electric,benzina,diesel), card tahograf, analize medicale si psihologic la zi, clinic sanatos, anti alcool, cu experient atat in tara cat si pe comunitate, vorbitor fluent de germana si engleza caut firma serioasa pentru comunitate doar perioada de 1 luna cu 2 saptamani acasa, singur pe cabina, ...sau pe tara zona Ploiesti sau imprejurimi pentru distributie, cu revenire acasa in fiecare seara si weekendurile libere.Nu accept sub nici o forma metode de manipulare a tahografului, nu accept amanari de la plata remuneratiei, nu ma intereseaza combinatii sau furturi de nici un fel. Va multumesc pentru intelegere !

 • șef formație

  Șef formație sau coordonator în domeniul construcțiilor civile si industriale caut angajare sau colaborare. Coordonator punct de lucru, asistenta tehnica. Experiența în construcții dobândita în țară și străinătate, dețin permis de conducere auto cat b, dispus și la deplasări in alte zone.

 • șef formație construcți

  Șef formație sau coordonator în domeniul construcțiilor civile si industriale caut angajare sau colaborare. Coordonator punct de lucru, asistenta tehnica. Experiența în construcții dobândita în țară și străinătate, dețin permis de conducere auto cat b, dispus și la deplasări in alte zone.

 • 4

  Doresc job urgent

  Bucatar profi,52 ani,peste 20 ani experienta in bucatarie in tara si strainatate,caut job in catering,meniul zile,linie calda,cantina.in Ploiesti sau strainatate. Exclus Restaurant a.la carte.

 • Instalator

  Centrale,radiatoare,țevi,robineți,obiecte sanitare,hidrofoare,inlocuire instalații sau executare noi ,panouri solare nepresurizate,masini de spalat,instalatii gaze etc.

 • Doresc angajare domeniu logistic

  Persoană serioasă, muncitoare, nefumătoare, neconsumatoare de băuturi alcoolice, experienta mare in domeniul logistic, doresc să lucrez in domeniul logistic ( gestionar , magazioner , responsabil logistica etc.) Studii universitare, Detin Certificat de calificare cadru tehnic psi. Cunostinte de limba franceză și limba germana. Fără antecedente penale. Sunt comunicativ, amabil, respectuos și perseverent. Disponibilitate imediata.

 • Angajare Registrator Medical

  Spital AS MEDICA - BUCOV, angajează personal pentru postul de Registrator medical - receptie spital. Experienta in acest domeniu sau in domeniul medical reprezinta un avantaj pentru candidat. Pentru mai multe informatii sau depunere CV-uri, va stam la dispozitie la nr. de telefon: sau la adresa de email:

 • 4

  Doresc angajare /colaborare

  Familist 39 ani , vorbitor fluent de limba engleza si germana, sofer profesionist cu toate gradele ( toate atestatele), tanar familist, serios, imi ofer serviciile unei institutii / firme sau persoane fizice! Sunt disponibil pentru program prelungit sau part-time, deplasari in tara si strainatate. Discretie, seriozitate, profesionalism !

 • Locuri de munca

  Bucătar cu experiență de peste 25 ani în bucătăria tradițională românească și internațională îmi ofer serviciile în regim part time sau full time pt un salariu decent. Disponibil și pt realocare in țară dar doar cu cazarea asigurată. Aștept oferte concrete.

 • Manager transport marfa

  Dețin atestat manager transport persoana desemnata.Doresc colaborare.

Salvează căutarea