Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Suceava

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Suntem in cautarea unui coleg de servici in bucatarie,taietor carne-gyros,initiere comenzi. Program 8 ore/zi Duminica -Liber. Salariu si conditii avantajoase. Tel 0757 45 94 43

 • 2

  Caut croitoreasa cu experienta-Suceava. Detalii la tel; 0757 848053. Suceava.

 • 10

  SC angajeaza vanzatoare mag. alimentar zona ''Albina''. Relatii la tel: 0757 537 907.

 • 1

  35 ani din suceava Date contact Email: Tel: +40730165146 Adresa: Despre mine Sunt o persoana energica, cu capacitati de acumulare a cunostintelor si dornica de a invata lucruri noi. Ma consider o persoana responsabila, muncitoare, iar cand imi propun atingerea unui obiectiv, nu ma opresc pana nu il realizez. Experienta profesionala Fară experienţă profesională Educatie 2011 - 2014 Facultate - Universitatea George Bacovia managementul afacerilor | Bacau Am terminat facultatea Managementul Afacerilor, fiind absolventa cu diploma de licenta, obtinand nota 10. 2000 - 2004 Liceu / Școală profesională - Colegiul National Petru Rares filologie | suceava Am absolvit examenul de bacalaureat cu nota 9,33 Abilitati Abilitati generale Adaptabilitate si flexibilitate, Abilitati de comunicare, Capacitatea de gestionare corecta a timpului de realizare a unei sarcini, Orientare catre rezultate, Orientare catre client, Eficienta, Capacitate de lucru in echipa, Capacitate de invatare rapida de lucruri noi, Capacitate de lucru in conditii de stres, rabdare si amabilitate Limbi straine Engleză - Incepator, Franceză - Incepator, Spaniolă - Avansat Alte informatii Permis de conducere Categoria B www.ejobs.ro CV Stoian Mihaela-alina | Pag. 1/2

 • 1

  Societate de transport cu peste 10 ani vechime pe piata, angajeaza soferi profesionisti cat C+E pentru curse tur - retur si comunitate. Conditii de munca foarte bune, salariu pe masura.

 • 1

  Tv Plus Suceava angajează șofer pentru mai multe detalii sunați la numarul de telefon 0748211211

 • Locuri de munca in constructii - Franta: sef de echipa (coffreur) . Se oferă : - cazare gratuita ; - pachet salarial atractiv ; - masa asigurata ; - conditii avantajoase de lucru; Se cere : - seriozitate si profesionalism ; - experienta in coordonarea unui grup de muncitori ; - permis auto categoria B ; - cunostinte de limba franceza. Relații la telefon: 0720362123 Așteptăm Cv-urile pe adresa de e-mail:

 • 2

  MSIGROM SRL Suceava angajeaza: - dulgher - zidar / pietrar - fierar-betonist - confecționer-montator structuri metalice pentru construcții - fasonator otel beton si operator masini fasonat - muncitor necalificat OFERIM CAZARE!!! Pentru detalii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744 243 149. Rugam seriozitate!

 • 1

  Firma franceza angajeaza pt santiere in Paris si Aix en Provence , zidar, finisor , muncitori constructii generale, dulgher acoperisuri. Cazare si 1800-2400 salar. Firma cu 10 ani activitate. Relatii la 0757575690

 • Caut muncitori pt executarea lucrărilor de termoizolatie ( placare cu polistiren ) exterioare. Lucrările sunt in Timișoara, ofer cazare si salariu avantajos.

 • 1

  Sunt din loc.Suceava,jud.Suceava,casatorit,1 copil student,posesor carnet de conducere cat. BE-CE,fara antecedente,caut un job ca sofer personal in localitate si in tara.Ofer si cer in acelasi timp seriozitate.Mai multe detalii discutam in privat. Nr.contact 0726486139 Cristian

 • 5

  Angajez muncitori rigipsari Finisori Calificati si necalificati !!! Salariul motivant! Pt relatii 0747247711 George

 • 6

  Agenție de recrutare și selecție personal, locuri de muncă în Olanda. Momentan, din cauza perioadei de concedii, nu avem locuri de muncă disponibile. Vom avea de la începutul lunii SEPTEMBRIE. Dacă sunteți interesați așa, vă rog să ne contactați telefonic. Căutăm personal (femei, bărbați sau cupluri) VORBITOR DE LIMBA ENGLEZĂ în domenii precum construcții, agricultură sau sere de flori. VORBIREA LIMBII ENGLEZE ESTE OBLIGATORIE! SE OFERĂ: - Loc de munca într-un colectiv plăcut - Salarizare atractivă conform unei convenții colective, începând de la €10,33 brut/ oră - Cazare în locuință, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curenta, televiziune) - €85/ săptămână - Asigurare de sănătate - Transport gratuit de la locul de muncă la cazare - Identitate olandeză, cont bancar olandez - Contract de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână - Salarizare săptămânală - FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Înscrieri și informații la telefon (butonul de apel din anunț) sau la https://www.eastwestrecruitment.ro/job-offer/enroll/

 • Societate de transport cu sediul in Baia Mare angajeaza soferi de tir cu experienta pe comuniate . Se ofera pachet salarial atractiv . Persoanele interesate sunt rugate sa contacteze numerele de telefon +40 762 682 629 si +40 752 616 895

 • 2

  Societate de constructii angajeaza urgent electricieni pentru Belgia!! Se ofera salariu motivant, cazare si transport. Conditii: cunoasterea lb franceze la nivel conversational, calificare si bune cunostinte in electricitate. Mai multe detalii la tel: 0737 929 442.

 • Angajez meseriasi pentru amenajari interioare acoperise si zidarie . pentru Belgia Mai multe detalii la nr de tel din anunt Cer si ofer seriozitate!! Ofer 12 euro pe ora!

 • 3

  Agentie de munca temporara cauta 4 rigipsari pentru o misiune de lucru in Franta (zona Haute-Savoie). Sunt necesare cunostintele de limba franceza la nivel de conversatie si experienta in domeniu. Se ofera salariu atractiv, conditii avantajoase de lucru. Se asigura cazarea si transportul local (de la cazare la santier). Este necesar permisul de conducere categoria B. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0720362123/0371385583. Asteptam Cv-urile pe adresa de email:

 • Angajam 2 zidari polivalenti (maçons polyvalents), pentru o misiune de lucru in Franta. Se ofera: - cazare gratuita; - transport gratuit spre santier; - pachet salarial atractiv; - posibilitate de lucru pe termen lung; - conditii avantajoase de lucru. Se cere: - seriozitate si profesionalism ; - experienta in domeniu ; - cunostinte de limba franceza; - permis auto categoria B; Pentru detalii ne puteti contacta la numerele de telefon : 0371 385 583 / 0720 362 123 Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de email :

 • 3

  Credite / Carduri de cumpărături

 • 1

  Cautam muncitori in constructii - calificati si necalificati - pentru dulgherie, cofraje, zidarie, finisaje, rigips, constructie/montaj acoperis (lemn) pentru misiuni de lucru in Franta sau in Danemarca. Sunt necesare experienta in munca si cunostinte de limba franceza/engleza, precum si detinerea permisului de conducere. Se ofera salariu si diurna (pachet negociat in functie de experienta in munca si de nivelul de cunostinte de limba franceza/engleza), cazare, transport local. Detalii la 0720362123 / 0371385583 CV-urile se pot trimite fie pe whatsup (la numarul precizat anterior), fie pe email: sau pe facebook-ul LINDA SELECTION (pe messenger, in mesaj privat).

 • Salveaza cautarea