Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut job pe excabator sau sofer cat b in AUSTRIA,GERMANIA ,UNGARIA sau CEHIA am experienta sunt o persoana serioasa astept oferte serioase sunt din Timisoara tel 0744296275

 • Caut pt colaborare part-time marketing o studenta.

 • Daca iti doresti sa lucrezi cu o echipa tanara si dinamica, si ai experienta in domeniul realizarii de mobilier la comanda, te invitam sa fi colegul nostru si sa ne trimiti un CV, la adresa de email , sau sa ne contactezi la nr de telefon. Se ofera salar atractiv si alte beneficii.

 • 2

  Inginer AGRONOM (din 2007) , 43ggv ani, doresc ANGAJARE. MASTER in SISTEME DE PRODUCERE A FURAJELOR (din 2017), permis de conducere A, B+E, C+E, D+E, atestat SSM, cunostinte de baza in mecanica, dornic de evolutie profesionala, receptiv, experienta MANAGEMENT, experienta in administrare si organizare, experienta in comercializare utilaje agricole si de constructii, doresc angajare la firma cu profil AGRICOL sau reprezentanta locala.

 • 2

  Angajez Deservent pe buldo excavator Marca Terex sau jcb salar 1.800 roni, pentru Severin Angajam instalatori apa si canal

 • 1

  Servicii profesionale de gradinarit proiectare, executie si interetinere peisagistica -parcuri si spatii verzi; -executie instalatii pentru gradini (sisteme de drenaj, instalatii/sisteme automatizate de irigatii pentru irigare gradini,24 luni garantie -gazon si plante); -gazonare prin insamantare sau montare rulouri gazon; - realizare gradini de apa, fantani decorative, fantani arteziene, cascade, cursuri de apa; - executie alpinarii, terasare pante, - decopertari si umpluturi de pamant; - servicii de taiere, fasonare si toaletare arbori si arbusti; -servicii de intretinere si reabilitare spatii verzi, gradini, plante de interior; -rulouri gazon; -garduri vii din diverse specii -realizare perdele din plante cataratoare; -elemente de decor din piatra naturala ( alei si ziduri decorative); - diagnostic si tratament plante, -fertilizari si tratamente fito-sanitare;- -consultanta in vederea amenajarii spatiilor verzi etc. --executam siteme de drenaj apa /fundati , piscine. Pretul lucrarilor ce urmeaza a fi executate se ofera numai in urma intalniri cu clientul si stabilirea necesitati materialelor +manopera aferenta si a tuturor detalilor ce urmeaza a in lucrarea de prestari servicii . Dezinsectie si dertizare. Servicile executate au garantie si post garantie pe baza unui contract.sau comanda. Lucrarile sunt executate cu personal calificat si utilaje profesionale la standarele UE. Pentru toate lucrarile oferim garantie si factura. 20 ani experienta Facebook/Servicii peisagistice

 • Caut de lucru la o firma serioasa pe buldoexcavator s-au excavator experienta 25 de ani permis cat.B si Tr. Tel.

 • 1

  Cautam colaboratoare pentru onlyfans. Aștept mesajul vostru însoțit de o adresa de Skype pentru un interviu.

 • Croitorie...la comandă si retusuri

 • 9

  Tencuieli gresie faianta zugravit acoperisuri zidarie si multe altele execut la domiciliu.

 • 1

  CAUTAM COLEG ! Candidatul ideal : -rezistent la stres si efort fizic -adaptabil la program flexibil -permis auto categoria B ( 3.5t) de minim 3 ani -fara cazier judiciar , rutier - fara antecedente rutiere grave ( penal sau cu permis suspendat ) -disponibilitate pentru deplasari -cunostinte tehnice , hardware , software , retelistica si electrice -cunostinte in folosirea unui flex , bormasina , rotopercutor , etc Descrierea jobului : * incarcarea si descarcarea aparatelor de slot machine *manipularea si aranjarea aparatelor de slot machine in interiorul depozitului si a locatiilor *intocmeste documentele specifice activitatii desfasurate *realizeaza activitati de service / reparatii / mentenanta aparatelor de tip slot machine *respecta curatenia si ordinea la locul de munca ( depozit/atelier ) CE OFERIM : -training la sediul firmei -program de lucru de luni pana vineri -salariu in functie de experienta , peste medie ( experienta constituie un avantaj ) -tichete de masa -loc de munca stabil -contract de munca pe perioada nedeterminata -cerem si oferim seriozitate Va rugam sa transmiteti un mesaj cu: * CV cu poza (atasament la mesaj) :

 • Buna ziua. Sunt din Timișoara , am o vechime de peste 20 de ani în acest domeniu - paza si securitate- , nu consum alcool , doresc să mă angajez ca si agent paza si securitate la un program de 8 ore dimineața sau 12/24--12/48 . Detin atestat profesional . Exclus magazine !! Va multumesc !

 • Buna ziua . Sunt din Timisoara , am o vechime de peste 20 de ani în domeniul pazei si protectiei , nu consum alcool , doresc sa ma angajez în acest domeniu . As dori daca se poate la un program de 8 ore dimineata sau 12-24 , 12-48 . Detin atestat profesional. Exclus magazine !! Va multumesc !

 • Caut de lucru cu urmatoarele competente profesionale dobandite : - comunicare si numeratie, comunicare orgazitionala; -utilizarea calculatorului si prelucrarea informatiei, -managementul calitatii, managementul calitatii produselor si serviciilor, -dezvoltare personala in scopul obtinerii performantei, -securitatea si sanatatea in munca, -lucrul in echipa, rezolvarea de probleme, -cercetarea mediului organizatiei, promovarea imaginii organizatiei, -planificarea si coordonarea activitatii organizatiei, -initierea unei afaceri, -utilizarea strategiilor si politicilor de marketing, -inregistrarea evenimentelor in contabilitate si tranzactiilor in contabilitate, -reflectarea in contabilitate a operatiilor economico-financiare, -asigurarea calitatii produselor si serviciilor, -negocierea si argumentarea vanzarii produselor si serviciilor. Curs dual, cu 2/3 perioada de practica la Hornbach Militari Bucuresti si 1/3 teorie la FRG Timisoara. Diploma acordata si cu examinatori din landul german Pfalz.

 • Caut de lucru ca fochist fara experienta, cu autorizatie ISCIR si cu oarecare tangenta cu cazanele de la Iulius Mall Timisoara. Am lucrat in mentenanta de la instalatiile de incalzire si climatizare. Tel.

 • 9

  Ma numesc Geanina si caut loc de munca..0771272050.

 • Tânăr caut loc de muncă în Fast- Food Ajutor, Restaurant, Ajutor Pitzzer, Bucătărie, sau necalificat, Seriozitate

 • 2

  Doresc sa lucrez daca se poate la o gradinita.Mentionez ca am terminat facultatea de psihologie,nu am modulul pedagogic,dar urmeaza sa-l fac.Sau ca secretara.Va rog oferte serioase.Multumesc.

 • 5

  Doresc să lucrez cu carte de muncă,chiar ca bonă,îngrijitor copii grădiniță.Sunt o persoană răbdătoare,linistiita,nu fumez,beau.Îmi place curățenia,corectitudinea,respectul.Un loc de muncă de luni până vineri,8 ore.Rog oferte serioase,mulțumesc

 • Salveaza cautarea