Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Cereri locuri de munca Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Detalii in privat. Timișoara si jurul. Aspect fizic nu prea contează.

 • SC Bricovers SRL cu sediul in Timisoara , Calea Chisodei , nr 29 (In spate la CET SUD) . Angajam personal . Cerinte : -Permis CAT. B -Disponibil pentru deplasari/delegatii . Pentru detalii :

 • vem nevoie de o colega in domeniul de recrutare Oraș Timi oara Adresa locului de muncă Strada Ardealului Tipul Jobului Editează Full Time Descrierea ofertei Avem nevoie de un coleg/colega in domeniul de recrutare de personal din Romania pentru strainatate. Locul de munca : Timisoara Conditii : experienta in domeniu cunoasterea lb engleza este un atuu Program de lucru de luni pana vineri de la 08 la 16 Condiții: CANDIDATUL IDEAL -Esti expert in comunicare si o atitudine profesionala -Esti productiv,dinamic,sociabil -Ai cunostinte privind platformele onlinesi cunostinte de operare PC word ,excel,outlook -Experienta in recrutare reprezinta un avantaj -In mare parte din job presupune sa vorbiti la telefoncu candidatii in romana ,sa intocmiti documente

 • Gestionar 12 ani vechime ,cunoscator SAP caut job in domeniu (marius_s68 )

 • Caut loc de munca etc...

 • 1

  Caut loc de muncă încărcat descărcat etc..

 • 9

  Tencuieli gresie faianta zugravit acoperisuri zidarie si multe altele execut la domiciliu.

 • Help my pliz,Timisorean52ani din zona ghlazar colt cu strada Timis.Cetatii,tel zero,sapte,sapte,patru,sase,doi,opt,patru,opt,zero,,Eu pot Lucra doar la Costructii cu program de opt ore de Luni pina vineri ca Zidar,Fierar,,Tencuitor,Vopsitor,Gletuitor,Zugrav la Ridicari de Duplexuri,Blocuri,,Vile la rosu si la Amenajari de Apartamente si Ridicari de Pereti din Caramida sau Rigips si umplute cu Polistiren sau Vata minerala dar si amenajare de Dormitoare in Podul Caselor,Amenajari de Alee si Trotuare si Parcari Auto in fata casei si in curtea interioare sau decupaje în pereții și podele pentru noile rețele de canalizare, rețele și doze curent, rețele de incalzire deci va ajut la toate cele mentionate mai sus sau ca Operator pe Auto dublu cilindru folosit la sosele,parcari si autostrazi pentru doar 250LeiNet pentru ziua Lucrata,Acum aștept oferte Legale la fon-zero, șapte, șapte, patru,, sase, doi, opt, patru, opt, zero,Pot Lucra doar pentru un Salariu Decent cu Pita calda la prinz, cafea si o sticla de cocacola2L fără alcool, fără tigari doar cu transport asigurat de la intersectia cetatii cu ghlazar.,Thank you, God bless you! tel zero,sapte,sapte,patru, sase,doi,opt,patru,opt,zero.

 • Acum doresc și pot Lucra ca.,Operator la presa de balotat si legat paleti din deseuri sau pot Lucra ca Operator Sortator colete la Depozit de Currierat sau pot Lucra ca Agent de securitate control acces marfa și persoane dar și supraveghere diverse Magazine din Shoping city moll sau Iulius town moll și monitorizare video și înregistrare date în Registrele postului dar și trimiterea de informări, emailuri în programul pc-ului de la Recepția Vodafone, Continental, City Center sau de la Postul Poarta cu bariera de acces control auto și persoane la diverse, Companii inductriale, Magazine,Fabrici, Santiere,Depozite,Molurii și Complexe comerciale sau pot Lucra ca Servant Pompier cu experienta dar care doresc sa ma si Recalific cu Certificat si Atestat la noul loc de Munca ca Servant Pompier Privat sau pot Lucra la Supravegeat,insotit si ingrijit seniori si copilasi aflati singuri acasa sau Lucrez ca Operator la Presa de Stantat si Debitat tabla sau diverse garnituri motoare si genti auto.,Mentionez ca sunt un Timisorean de 52ani de viata si 28ani de Munca din zona circumvalatiunii cu experienta în Munca ture alternative de zi 12cu36 sau 12cu24/12cu24 sau16cu32,astept oferte Legale la telefon,zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!

 • Timisorean52ani,comunicativ,rezistent,calm,politicos si vighilent cu experienta ca Supraveghetor,insotitor,ingrijitor Acum pot sa asigur in ture de zi 12cu36 Sprijin total diverselor Persoane primite sub Paza si Protectie caci timp 12 ore vor fii sub supravegherea mea in care le voi Asigura starea de Sanatate si voie buna prin dialoguri,plinbari,masaje,servirea hranei si a tratamentului medical deci acum pot sa îngrijesc seniori si juniori aflati singuri acasa pentru doar 20Lei/h cu hrana calda inclusa la prinz si transport asigurat sau decontat de client,Mentionez ca a doua zi fac acelas lucru pentru Mama mea de 75ani pe care o ingrijesc deoarece are pierderi de echilibru si memorie,Astept oferte de la tel,zero,sapte,șapte,patru,sase,doi,opt,patru,opt,zero!

 • Timisorean de 52ani,Acum pot Lucra deoarece am experienta ca, 1-Manipulant ajutor al Soferului de pe camionul de distributie marfa sau Operator la Presa hidraulica de presat si balotat peleti deseuri sau pot Lucra la Presa de stantat si debitat tabla sau garnituri motoare,anvelope auto si Biciclete.,2-Servant pompier si Agent de securitate,monitorizare video si control acces marfa si persoane.,3-Cititor al contorului de curent și gaz si apa cu poza și înregistrare indez sau ca 4-Postas Livrat diverse acte și facturi, reviste, scrisori, citații în zona circuvalatiunii sau ca, 5-Agent ordine și curatenie deci pot sa va Asigur ingrijirea-ordinea și curățenia la magazine, Birouri Bancare, cantine,cabinete medicale sau notariale, sau ca,6-Manipulant verificat si ambalat colete dar și aranjat marfa pe raftul magazinului și la depozit,Doamne Dumnezeule ajutama cu un Loc de munca Legal in ture de zi sau noapte 12cu36 adica o tura la munca pot sa stau si 16ore si a doua zi sa fiu Liber deoarece trebuie si sunt Dator si Obligat sa Supraveghez-ingrijesc si insotesc pe Mama mea de 75ani bolnava cu pierderi de memorie si echilibru/Sunt comunicativ, rezistent,calm,politicos si vigilent, Astept oferte sms la telefon-zero, șapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero!Help my pliz-Thank you end God bless you!

 • Timisorean52ani din zona Circumvalatiunii,comunicativ,rezistent și vigilent doresc și pot sa Lucrez caci am experienta in Munca doar ca, 1-Operator Sortator Colete la Depozit de Currierat sau ca Operator linie productie la testare-verificare si ambalate produs final sau ca Gradinar la intretiner si amenajarea spatiilor verzi,gradini si Locuri de joaca sau ca Operator la Presa de stantat si debitat tabla si garnituri pentru motoare auto,2-Agent ordine și curatenie sau ca 3-Manipulant marfa la Magazine,Depozite si Fabrici sau ca, 4-Agent de securitate-protectie si paza sau ca, 5-Ingrijitor de Batrini și Copilași sau ca 6-Operator la Presa de Balotat paleti ecologici din Hirtie,Folie,Peduri,Cartoane,Sticla sau ca 7-Operator malaxorist la prepararea diverselor Retete din Panificatie,Carmangerie,Patiserie sau de prepararea Cleiului pentru fabricarea Cartonului,Va aștept oferte Legale si sms la telefon, zero, sapte, șapte, patru, sase, doi, opt, patru, opt, zero- .

 • caut asistent medical stomatolgie/studenta la medicina dentara pentru clinica dentara.

 • rigipsari si finisați, fără act de calificare . se cere experiență de la medie în sus. salariul începând de la 20 lei pe oră negociabil în funcție de abilitsyi si productivitate. uneori se mai acorda si cite o primă de excelentă

 • Locuri de munca Germania diferite domenii agricultura fabrici curierat animale constructii

 • Meseriaș experiență, caut lucru construcții finisaje interioare ext. gleturi tinci rigips zugrăveli parchet termosistem etc, calitate seriozitate, mp, zi, și colaborare etc.

 • 1

  Meseriaș experiență caut lucru finisaje interioare exterioare, tinci gleturi rigips zugrăveli parchet termosistem etc. calitate seriozitate, mp, zi, săptămână, și colaborare etc.

 • 1

  Meseriaș experiență, caut/execut lucru finisaje interioare exterioare, glet, tinci, rigips, pachet, zugrăveli termosistemi etc calitate seriozitate, colaborare, mp, zi, etc. Tel și wattapp:

 • Salveaza cautarea