Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Cluj-napoca Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajăm muncitori cu experienta in domeniul polestiren. . masa de spaclu decorativa .reparatii tencuieli zugravit. se lucreaza la inaltime 4 nivele 5. Lucrari cu locatie stabila in cluj. Nu necesita deplasari. Anunț ptr muncitori seriosi și care au experiență. . .Nu oferim cazare.

 • 3

  Gap-Personnel angajeaza tapiteri cu experienta in capsat, pus arcuri si burete de mobilier. Nu se cere limba engleza. Detalii: Se lucreaza in echipe si individual, mediu de lucru curat. Posibilitate de ore suplimentare. OFERIM: SALARIZARE Intre 400- 650/saptamana in functie de numarul de ore lucrate Oportunitati de avansare Contract permanent dupa primele 6 luni Oferim si: -Asistenta pentru transport din Romania si din Marea Britanie -Asistenta in gasirea unel locuinte in apropiere de fabrica (0.5-3 mile distanta) -Contract de munca legal -Ajutor in deschiderea contului bancar -Programare si asistenta National Insurance Number Cerințe: Experienta minim un an Gap Personnel Group se află in top 3 agen ii de recrutare industriale independente din Marea Britanie, existand pe pia a britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari i mai înfloritoare sectoare de ocupare a for ei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati. Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii, garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre. GDPR Prin aplicarea pentru locul de munca enuntat mai sus si furnizarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra in scopul angajarii sub politica noastra de confidentialitate si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul privind libera circulatie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Prezentul consimtamant GDPR este valabil pe intreaga perioada de recrutare, selectie si angajare. Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si pentru exercitarea drepturilor exercitate mai sus, va puteti adresa noua, la numerele de telefon enuntate mai sus. Mobil:

 • RE/Max Grup de Lux cauta coechipieri pentru echipa de vanzari! Persoana dinamica si independenta, cu spirit antreprenorial care sa activeze in piața de tranzacții imobiliare din Cluj, dornica sa lucreze intr-un mediu flexibil, cu orar flexibil, venituri pe măsura eforturilor. Oferim suport si stabilitate. Candidatul va trebui sa: - Învețe si sa cunoască piața imobiliara din Cluj - Întocmească fisa proprietatii dupa vizionare și fotografiere a proprietăților; - Sa califice clientii care vor vizita proprietatea; - Sa negocieze cele mai bune conditii si cel mai bun pret pentru clientul sau; - Sa colaboreze cu alți agenți din RE/MAX, si/sau din pia - Sa participarea la negocieri, sa asiste clienții pe parcursul si la finalizarea tranzacțiilor; Daca ai: - Experiență de minimum 1-2 ani in imobiliare, vânzări sau asigurări; - Studii superioare; - Cunoștințe de folosirea internetului și calculatorului; - MS Office nivel avansat; - Bun/ă negociator/oare, ambițios/ă și dornic/ă să acumuleze cunoștințe noi despre sectorul imobiliar; - Proactiv/ă și independent/ă. Plusuri: - Limba engleză sau altă limbă străină la un nivel mediu sau avansat; - Cunoștințe de marketing online; - Experiență în instituții financiar/ bancare sau pozitii similare; Poti deveni: Antreprenor parte a unei retete de afaceri cu vechime de 47 ani sub umbrela celei mai mari francize de servicii imobiliare din lume, având mai mult de 137.000 de agenți la nivel global și peste 600 agenti in Romania . Iti oferim: - Participare la veniturile companiei (50/50); - Suport si dezvoltarea continuă după un model consacrat; - Educație continua, riguroasă, eficientă și structurată - prin cursuri specializate oferite de Academia RE/MAX online, live și pe platforma de e-learing; - Echipa dinamică și gata să îți ofere suportul necesar pe teren; RE/MAX Grup de Lux este o companie de servicii imobiliare fondată în 1995 la Cluj si franchizat RE/MAX din 2006. RE/MAX Holdings Inc. ((simbol NYSE: RMAX) este cea mai mare franciza imobiliara din lume, prezentă în +110 țări, cu experiență de 47 ani si venituri din comisioane de 280 milioane de dolari pe an!

 • Miclescu & Alex Trans S.R.L. angajeaza sofer, posesor categoriile C+E pentru curse saptamanale efectuate in regim tur - retur in Romania. De asemenea, cautam si soferi cu experiență (minim 1 an) doar cu categoria B pentru livrari. Salariul atractiv + multe alte benefici. Pentru inscriere cat si orice alte întrebări ne puteți contacta oricând cu un CV.

 • 2

  Angajam electricieni tineri pentru ai forma in bransamente electrice, rețele electrice. CV pe mail

 • Cerinte: Poseda experienta si capacitate profesionala specifica postului; Certificat calificare in meseria de tehnician frigotehnist de intretinere si reparatii; Are disponibilitate pentru lucru in schimburi; Promoveaza spiritul de echipa; Este o persoana dinamica, usor adaptabila, cu atitudine proactiva si orientare catre client. Program in ture de la 6: . Responsabilitati principale: Executa activitatile specifice de supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor si echipamentelor, pentru a asigura functionalitatea acestora in conformitate cu prescriptiile tehnice , prevederile legale aplicabile; Repune in functiune instalatiile respectand normele tehnice de exploatare; Efectueaza revizia echipamentelor si instalatiilor conform planului intocmit de Facility Manager/Managerul de Proiect si aprobat de client (proprietar); Executa la solicitarea clientului, cu acordul proprietarului lucrari de montaj la instalatii, conform calificarii profesionale; Isi insuseste si aplica legislatia, procedurile, instructiunile, reglementarile si metodologiile specifice domeniilor sale de activitate. Descrierea companiei: Compania BSS a fost fondata in anul 2003, a evoluat dinamic si a dezvoltat o gama complexa de servicii profesionale, investind in specializarea angajatilor si in tehnologii avansate, care eficientizeaza operarea proceselor interne. Cu o perspectiva sigura si orientata catre client, BSS si-a consolidat in timp renumele si statutul, mentinand parteneriate durabile prin furnizarea de servicii complete si integrate de Property & Facility Management, la calitatea standardelor europene. In anul 2016, dupa ce grupul european REIWAG Facility Services GmbH a devenit actionarul principal al companiei BSS, portofoliul gestionat a ajuns la peste 3 000 000 mp de spatii de birouri, logistice, comerciale si retele de sedii. Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “bss.ro”, prin intermediul retelelor de socializare (Facebook, LinkedIn etc) sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de companiile din cadrul Building Support Services. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in compania Building Support Services. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, varsta, sex, etnie, rasa, orientare politica, religioasa, starea de sanatate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, ocupația, venitul.

 • 1

  Valtrans , este o companie de transport care a luat naștere in anul 1997 in Localitatea Cluj Napoca jud. Cluj si se ocupa cu transportul de mărfuri generale la nivel de comunitatea europeana si UK. Compania noastră are o flota proprie de 40 ansamble complete formate din cap tractor Mercedes E- 6 si remorci Krone . Cursele noastre sunt din Germania către Danemarca , Franța , Italia , UK ,Benelux ,Austria ,Ungaria si in viitorul apropiat curse Tur -Retur. La începutul anului 2021 compania noastră a achiziționat alte 5 ansamble noi si urmează sa mai achiziționăm, întrucât clienți noștri doresc mai multe autocamioane ,ne vedem obligați sa facem angajării: Conducători Auto Profesioniști ! Documente necesare : Permis conducere cat: B,BE ,C,CE, Atestat mărfuri generale, Card tahograf C.I. Aviz medical ,psihologic si fisa de siguranța circulației Xerocopii după certificat de naștere , căsătorie sau naștere copil Conturi : Ron si Euro la banca UniCredit Bank Venituri realizate intre : 2400 si 2600 euro Pentru mai multe informații contactați-mă la telefon: -Radu Ionuț Iancu Va mulțumesc !

 • LIVE RENTAL POWER SRL, Cluj-Napoca, angajeaza electricieni cu experienta in domeniul constructiilor/instalatiilor electrice civile. Candidatii trebuie sa detina autorizatie ANRE grad 2b si carnet de conducere cat. B. Experienta in sistemele de curenti slabi constituie un avantaj. Descrierea postului: - Lucr ri electrice de joasa t nsiune in instal tii industrial , civil , d uz c snic si gospod resc. - Con ctarea cablurilor de tensiune precum si acelor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu, montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice, verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate. - Activitatea se desfasoara in echipa, poate presupune munca atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor - Activitatea poate presupune munca la inaltime Alte abilitati necesare: - Capacitatea d a extrage informatiile corect din planurile d specialitate - Abilitati analitice pentru a realiza lucrarile electrice in conditii optime tehnice si calitative. - Abilitati d comunicare, organizare si munca in echipa. - Grad sporit de atentie deoarece exista pericol de electrocutare. Salariul se negociaza in functie de nivelul de pregatire si experienta. Asteptam sa ne contactati telefonic de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 18:00.

 • Căutăm un nou coleg/ă pentru postul de Sablator! Alătură-te echipei noastre i po i beneficia de un mediu de lucru profesionist într-o companie multinațională, un salariu motivant, bonus de performan ă, asigurare medicală, tichete de masă, decontarea transportului i pensie privată. Cerințe: * Studii medii * Minim 1 ani experiență în activități de tratare a suprafeței oțelului * Cunoștințe de utilizare a instalațiilor de sablare * Răbdare * Atenție la detalii * Atitudine pozitivă Responsabilități: *Preia piesele care urmează să fie sablate *Sesizează și raporteaza neconcordanțele cantitative/ calitative ale pieselor *Reglează dispozitivele mașinii de sablare și pregătește locul de muncă *Execută operația de sablare, conform cerințelor utilizând proceduri cu bile metalice și alice de sticla, în funcție de materialul din care sunt alcătuite piesele *Verifică piesa din punct de vedere calitativ, după sablare #angajare #sablare #sablarecualice #ClujNapoca

 • 1

  Zidar | Fierar | Dulgher - Constructii Civile Oras de lucru: Cluj-Napoca Industrie: Constructii / Instalatii / Amenajari (Executie) Departament: Constructii / Instalatii / Santier Obiectivul postului: Executarea zidarie conform planului de lucru. Construirea și repararea construcțiilor și a structurilor acestora. Cerințe: Cele 3 calități care te transformă instant în candidatul ideal pentru un job de zidar 1. Condiția fizică și îndemânarea: ai nevoie de putere și dexteritate. a. Vârsta nu este un criteriu, dacă demonstrezi că ai forța și rezistența fizică necesare exercitării acestei meserii 2. Orientarea și viziunea în spațiu și abilitatea de a face rapid calcule și măsurători: 3. Abilitățile de organizare Principalele responsabilități: Principalele activități care se desfășura într-o zi obișnuită de muncă, indiferent de natura proiectului: • Pregătirea mortarului și a betonului, de care vei avea nevoie pe parcursul întregului proces de construcție, pentru a putea monta și fixa materialele de construcție solide, așa cum sunt plăcile de beton sau cărămizile; • Tăierea și introducerea în forme a pieselor prefabricate, indiferent dacă este vorba despre cărămidă sau alte materiale; • Măsurarea și ridicarea zidurilor, a pereților despărțitori, a deschiderilor de arc și a altor elemente de construcție asemănătoare; • Zidirea sau clădirea propriu-zisă a cărămizilor, bolțarilor și pietrelor folosite în construcții; • Repararea și ajustarea elementelor de construcție (ziduri, deschideri de arc etc.) cu ajutorul gipsului și modelarea acestuia astfel încât să permită realizarea finisajelor; • Repararea și căptușirea cu șamotă a căminelor, a sobelor, a coșurilor de fum și a altor echipamente destinate încălzirii construcțiilor; • Repararea pardoselilor din ciment, pavaje, țigle ceramice și mozaicuri care au fisuri sau denivelări; • Recondiționarea anumitor elemente de construcție, cum sunt coloanele și stâlpii exteriori, dar și a monumentelor și construcțiilor decorative; • Izolarea termică și hidroizolarea construcțiilor industriale sau de locuit. Ofertă: Angajare si loc de munca ssigur ce perspectiva pe termen lung. Salar fix cu bonus lunar. Despre angajator: Partenerul Hummark este o companie cu renume in Constructii.

 • Gap Personnel Group angajează Sudori MIG și MIG-MAG în Marea Britanie. Locație: Peterborough Plata: începând cu 10,50-12 lire/h; ore suplimentare; se pot câștiga între 500-800 lire/săptămână; Program: minim 40 de ore pe săptămână. Cerințe: experiență de minim 1 an cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional Pentru detalii va rugam sunati la Puteti trimite CV la: Descriere: Gap Personnel Group se află in top 3 agen ii de recrutare industriale independente din Marea Britanie, existand pe pia a britanică de peste 20 de ani. Din 1997 a castigat numeroase premii prestigioase care au contribuit la procesul de angajarea a peste 8000 de candidati anual in toată Marea Britanie. De asemenea , oferă locuri de muncă în cele mai mari i mai înfloritoare sectoare de ocupare a for ei de muncă. In aceasi timp, dispune de peste 260 de recrutori dedicati, in cele 26 de agentii existente in Marea Britanie, generând o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de lire sterline pe an. Suntem o agenție de recrutare de renume si cu experiență. Mii de angajați și angajatori au încredere în noi. Suntem profesioniști și solizi. Pentru noi lucrează cei mai buni specialiști în resurse umane. Au calificare înaltă și sunt amabili cu candidații. Vă răspund la toate întrebările. Activăm în multe orașe din Marea Britanie. Oferim locuri de muncă într-o variată gamă de industrii, garantand locuri de muncă stabile si câștiguri ridicate. Candidații care caută locuri de muncă în străinătate au încredere în noi.Pentru noi este important să oferim servicii la cel mai înalt nivel de calitate. Pe lângă operarea propriului nostru proces riguros, investim o mulțime de timp și resurse pentru a ne asigura că respectăm standardele cerute. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din industriile respective. Pentru noi, aceasta înseamnă a opera profesional și etic. Pentru dumneavoastră, înseamnă relaxare și siguranță. Putem confirma acest lucru prin prezentarea Acreditărilor și Premiilor noastre. GDPR Prin aplicarea pentru locul de munca enuntat mai sus si furnizarea datelor dumneavoastra personale, sunteti de acord cu procesarea datelor dumneavoastra in scopul angajarii sub politica noastra de confidentialitate si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul privind libera circulatie a datelor dumneavoastra cu caracter personal. Prezentul consimtamant GDPR este valabil pe intreaga perioada de recrutare, selectie si angajare. Pentru orice informatii legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, precum si pentru exercitarea drepturilor exercitate mai sus, va puteti adresa noua, la numerele de telefon enuntate mai sus.

 • Inchiriez masini marca TOYOTA PRIUS + GPL sau posibiliatete de cumparare in rate . pentru soferi: UBER BOLT FREE NOW GLOVO Firma partener BOLT & Uber & FREE NOW Angajăm șoferi BOLT& Uber & FREE NOW Salarii foarte atractive, in jur de 1500-2500 RON/ săptămână (plata se face saptamanal). Putem începe o colaborare împreuna pentru BOLT & Uber & FREE NOW , dacă deții o mașină cu 4 uși, cu o vechime nu mai mult de 15 ani. BOLT & Uber&FREE NOW sunt platforme de transport persoane pe plan local. Activitatea desfășurându-se in masina ta personala pe baza unei aplicatii de pe Smartphone-ul tău. Lucrând în mașina ta personala, ești propriul tău șef. Sau aveti optiunea sa inchiriati de la noi din firma masinile sunt dotate cu instalatii GPL consum 13 ron/100 de km prius G2 sau consum 16ron/100 de km pentru prius G3 ,si cu aturizati & ecusoane pe 3 ani de zile+casa de marcat . Nu iți pune nimeni condiții, lucrezi într-un mod care să-ți fie pe plac. Cerințe & Specificații: -permis de conducere categoria B -vârstă minimă 21de ani pentru BOLT -vârstă minimă 21 de ani pentru Uber -varsta minima 21 de ani pentru FREE NOW -atestat de transport in regim de inchiriere -cazier judiciar -carte de identitate -asigurare valabilă -ITP valabil 6 luni -Talon -Autoturism (4 uși) Dacă vreti sa va alăturați, nu ezitați sa ne contactați pentru mai multe detalii la nr. de tel. 0755429026

 • Rohouse Imobiliare isi mareste echipa, te asteptam sa ne cunoastem, sa-ti impartasim din experienta noastra si sa dezvoltam impreuna tranzactii care sa fie apreciate de clienti. Descrierea jobului: sa identifici nevoile clientilor si sa le propui oferta potrivita sa asiguri mangementul complet al ofertelor sa aduci oferte in baza de date sa asiguri consultanta si suport clientilor Beneficii: un mediu de lucru placut intr-un birou situat in centrul orasului o echipa formata care te poate sprijini si indruma o baza de date consacrata si clienti dedicati colaborare pe baza de contract si comision din tranzactiile realizate Asteptam CV-ul tau!

 • 21

  Se angajeaza soferi de tir pt. curse interne pt. Romania la care se ofera un salar de 5000 lei+ daca soferul nu este din cluj ,i se deconteaza transportul .Se lucreaza singur pe camion nu se schimba remorci si camioane . Pt. angajare sunt necesare uramatoarele acte : permis de conducere C+E, atestat profesional de marfuri, card tacograf, analize medicale valabile , experienta minim un an. Pt. mai multe detali va rugam sa ne contacati la urmatoarele nr. de tel.: DANI sau , CLAUDIU.

 • Se cauta instalatori pentru sisteme sanitare, Detalii: - lucru in echipa - conditii decente - salariu atractiv - card de bonuri de masa Asteptam cu interes CV-ul dvs. Pentru mai multe detalii, apelati la nr. de telefon .

 • 1

  Descriere post S.C, angajează persoane cu experiența in domeniile: customer service online și marketing! Cerințe: -studii superioare -limba engleză nivel avansat -cunoștințe de operare PC, Microsoft Office(Excel). -cunostinte de operare, adiministrare și menținere a conturilor de Social Media( Instagram, Facebook, etc.) -abilități de comunicare și relaționare, preluarea comenzilor in mediul online și telefonic. -cunoștințe contabilitate primara constituie un avantaj! -disponibilitate program lucru 8 ore pe zi. Oferim pachet salarial atractiv, bonificații lunare! Dacă te consideri persoana potrivita, așteptam CV-ul tău la: rotaryconstruct @ gmail.com

 • Firma DAS ENGINEERING GRUP, avand ca obiect de activitate executia instalatiilor sanitare si electrice, angajeaza electricieni cu experienta pentru desfasurarea activitatii in santiere, alaturi de o echipa bine formata. Daca va incadrati in cerintele noaste, asteptam cu interes CV-ul dvs. Datele sunt confidentiale si sunt prelucrate doar pentru procesul de recrutare.

 • 4

  Angajam tamplari pentru productia de usi si ferestre din lemn masiv si lemn stratificat, conditii foarte bune de lucru,program de 8 ore, salar foarte atractiv, asiguram transport.Carnet de conducere categoria B constituie avantaj Informatii la tel. , SC Generic prodimpex SRL,Str.C.Coposu,Nr.85,Cluj-Napoca,Jud.Cluj

 • Salveaza cautarea