Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Cluj Cluj-Napoca

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • optometrist cu experienta sau in an terminal

  Descriere Job: Căutăm un optometrist dedicat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre de optică mobilă. În această poziție, veți avea ocazia să oferiți servicii de testare a vederii si indrumare spre alegerea ochelarilor pentru clientii nostri direct la locatiile acestora. Suntem in cautarea unei persoane motivate si empate pentru a oferi servicii de calitate superioara si pentru a imbunatatii experienta vizuala a clientilor nostri. Responsabilități: Realizarea examinărilor oculare complete, inclusiv măsurarea vederii și prescrierea corectă a ochelarilor sau lentilelor de contact. Consilierea clientilor privind optiunile pentru ochelari sau lentile. Înregistrarea și gestionarea documentației clientilor cu precizie și confidențialitate. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul optometriei, constituie avantaj. Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții. Orientare către detalii și precizie în efectuarea testelor și a examinărilor. Abilitatea de a lucra in echipa și de a gestiona eficient programul de lucru. Beneficii: Oportunitatea de a face parte dintr-o echipă dedicată și de a aduce îmbunătățiri semnificative stării de sănătate oculară a comunității. Flexibilitate în program și posibilitatea de a lucra într-un mediu mobil. Pachet salarial atractiv, inclusiv beneficii suplimentare. Posibilități de dezvoltare profesională și creștere în cadrul companiei. Dacă sunteți un optometrist pasionat și doriți să vă alăturați echipei noastre dinamică pentru a oferi servicii de optică de înaltă calitate , vă rugăm să trimiteți CV-ul la adresa : [vitraocularia @ gmail .com] Așteptăm cu nerăbdare să cunoaștem candidații calificați pentru această poziție.

 • 2

  Firma de paza angajează Agent Interventie

  Firma de paza locală angajeaza Agent Interventie,condiții bune de lucru ,salar +tichete de masa.

 • Firma de paza , angajează Dispeceri

  Firma de paza locală angajeaza Dispeceri,condiții bune de lucru,salar +tichete de masa

 • Angajam Curieri GLOVO Cluj si Floresti jud. Cluj

  Avangarde Courier srl Firma acreditata de Glovo 4ani experienta - Angajam Curieri Cluj -Bonus pentru numarul de comenzi livrate pe saptamana pana la 500 ron -Tipsuri pana la 600 ron in aplicatie -Castiguri saptamanale pana la 3500 ron -Plata saptamanal -BONUS DE RECOMANDARE A UNUI PRIETEN 400 RON SI PRIETENUL VA PRIMI 300 RON BONUS DE ANGAJARE -Tot ce ai nevoie este un smartphone android sau ios -Propiu mijloc de transport Masina ,Scuter, Bicicleta -Experienta nu este necesara oferim asistenta 24 7 -Pentru informatii si interviu nu ezitati sa ne contactati - Castiguri reale perioada 23-29 octombrie 6 zile in poza 2

 • Lucrător cimercial

                            Angajez Societatea noastră comercială, specializată în vânzarea de piese auto pentru turisme, tractoare și utilaje agricole, caută persoane motivate și dornice să se alăture echipei noastre.     Cerințe : - Cunoștințe minime în domeniul auto. - Vârstă minimă : 25 ani - Carnet de conducere categoria B     Responsabilități : -  Consiliere și asistarea clienților în alegerea pieselor auto potrivite pentru tractoare și utileje. -  Procesarea comenzilor și gestionarea stocului de mărfuri. -  Menținerea unui mediu de lucru curat și ordonat.    Oferim: -   Cadru de munca legal și stabil -  Șalariu atractiv și motivant -   Program fix și punct de lucru fix.             Dacă ești o persoană dedicată,       orientată către client și îți dorești să   faci parte dintr-o echipă profesionistă contactează-ne la +

 • 1

  Colaborare

  Medic Stomatolog Specialist cu vasta experienta, ofer colaborare in cabinete sau clinici private part-time. (Chirurgie mica, Conservativa, Endodontie, Protetica fixa si mobila, Estetica dentara) nr de contact

 • NEI DIVIZIA DE SECURITATE angajează agent de securitate la Air Liquide Cluj

  NEI DIVIZIA DE SECURITATE angajează agent de securitate la fabrica Air LIQUIDE/Cluj. Informații la tlf

 • 2

  Angajam soferi profesionisti incepatori / cu experienta (C+E)

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 17

  Angajări în Cluj-Napoca și în jud Cluj

  Angajări în Cluj-Napoca și în jud. Cluj (locuri de muncă disponibile periodic actualizate): Detalii la telefon whatsapp SMS din anunț Instalator (Cluj) Sudor electric sau autogen (Cluj) Sudor MIG MAG (Apahida) Inginer electronist automatist CNC (Apahida) Lăcătuș mecanic (Apahida)

 • 2

  Angajăm sudori electric autogen (Cluj) și sudori MIG MAG (Apahida)

  Oferta salariala este negociabila, in functie de experienta si abilitati. Daca sunteti interesat de acest job, va rog sa ma contactati pe telefon whatsapp SMS.

 • 5

  Angajam instalator in Cluj-Napoca

  Diagnosticarea si remedierea deficientelor constatate in centrale, puncte si retele termice. Program de lucru 7-15. Salariu in functie de experienta si abilitati, bonuri de masa, diverse alte sporuri. Daca sunteti interesat de acest job, va rog sa ma contactati pe telefon / whatsapp / SMS.

 • 19

  Angajam șoferi categoria B pentru Elveția

  Pentru mai multe informații legate de oferta de munca,va rugam sa trimiteți mesaj pe Whatsapp sau sunati la numărul: Angajam șoferi cu sau fără experienta pentru transport mărfuri în Elveția.Se lucreaza cu dispecerat în limba romana. Cerințe: - permis categoria B; - experienta nu este necesara ; - apt de munca ; - responsabilitate , seriozitate , implicare. Condiții: - program de lucru full- time , 8 ore zi ; -contract de munca Elvetian pe perioada nedeterminată ; - cazare și transport asigurat de către firma , în condiții perfecte ; - limba străină nu este obligatorie. Plata salariului se face săptămânal, în cont bancar. Obligatoriu trebuie sa aveți cont bancar , pentru salarizare.

 • 11

  Personal domeniul hotelier și paznici

  Informațiile referitoare la oferta de munca valabilă ,va rugam sa sunați sau sa trimiteți mesaj la numarul de telefon afisat in poza anunțului! Angajam personal in domeniul hotelier și agenți de pază ,fără atestat în Elveția. Pentru domeniul hotelier, avem următoarele posturi disponibile: - recepționeri, barman , ospatar, bucătar, ajutor de bucătar, spălător de vase, cameriste, șef de sală, îngrijitor spații verzi ,parcangiu. Nu sunt necesare cunostiinte de limbi străine ( cu excepția receptionerilor) , avem manager vorbitor de limba română. Program de muncă full- time , contract de munca Elvețian semnat pe perioada nedeterminată. Oferim o masa calda pe zi. Transport și cazare gratuita, în camere individuale sau camere pentru cupluri. Plata orelor suplimentare, se face separat, în cazul efectuării acestora. Este necesar să aveți cont bancar deschis ,pentru primirea salariului . Oferim pachet salarial atractiv + bonuri de masa.

 • 2

  toaletez bolnavi

  ma deplasez la domiciliul ,toaletez și ajut cu ce mai este nevoie,hranit,dat medicamente,în Cluj.

 • Area supervisor Merchandising Ardeal

  MPC TRADE MARKETING SERVICES, cauta noi colegi pe ZONA ARDEAL (Cluj Oradea,Baia Mare Satu Mare,Bistrita,Zalau) Candidatul ideal: - Experienta minim 1 an in coordonarea unei echipe de merchandiseri si promoteri, - Experienta relevanta in domeniul IKA; - Persoana dinamica, sigura pe sine, cu abilitati de leadership; - Abilitati de coordonare merchandiseri - Bun organizator, capabil sa gaseasca solutii de acoperire in teren -Cunostiinte Office Descrierea jobului - Constituirea, instruirea si dezvoltarea echipei de merchandiseri din subordine; - Coordonarea si monitorizarea activitatii merchandiserilor; - Verificarea calitativa a standardelor de mercantizare; - Mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu reprezentantii clientilor magazinelor; - Intocmirea si trimiterea de rapoarte specifice. Program : 8 h zi L-V Salariu: Se discuta un functie de experienta performanta Pentru detalii puteti lasa un CV pe wtsup la numarul din anunt.

 • 2

  Angajam Tehnician Securitate

  DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie cu experienta de peste 10 ani in executia si mentenanta Sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Angajam technician Sisteme de Securitate pentru realizarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Candidatul ideal: - Experienta Technician Sisteme de Securitate minimum 12 luni - Studii tehnice de profil (constituie avantaj) - Certificat Tehnician Sisteme de Securitate (constituie avantaj) - Certificari dobandite de la producatorii Hikvision, Schrack, Paradox, DSC (constituie un avantaj) - Permis de conducere Cat. B (constituie avantaj) - Persoana responsabila, punctuala, organizata, atenta la detalii. Responsabilitati: - Ef ctu r a d c bl je, con xiuni p ntru sist me d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari conform unui pl n d lucru - R liz r lucr rilor d inst l r , intr tinere si program r a sist melor d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari - Realizarea activitatii de mentenanta si service la sediile beneficiarilor pentru sistemele aflate in contractele de mentenanta - Efectuarea interventilor preventive/corective - Intocmirea rapoartelor de mentenanta precum si fiselor pentru interventiile efectuate; - Instruirea clientului in vederea utilizarii conforme a sistemelor instalate in locatiile acestuia Beneficii: - Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata - Pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta si certificari - Bonusuri de performanta pentru realizari profesionale - Prime de sarbatori - Mediu de lucru dinamic. - Posibilitati de promovare si dezvoltare pe plan profesional - Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon/wa sau sa ne atasati CV-ul la adresa de e-mail.

 • 1

  Tehnician securitate

  DEY SECURITY DIVIZIA TEHNICA este o companie cu experienta de peste 10 ani in executia si mentenanta Sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Angajam technician Sisteme de Securitate pentru realizarea lucrarilor de instalare si intretinere a sistemelor de Securitate, Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari Candidatul ideal: - Experienta Technician Sisteme de Securitate minimum 12 luni - Studii tehnice de profil (constituie avantaj) - Certificat Tehnician Sisteme de Securitate (constituie avantaj) - Certificari dobandite de la producatorii Hikvision, Schrack, Paradox, DSC (constituie un avantaj) - Permis de conducere Cat. B (constituie avantaj) - Persoana responsabila, punctuala, organizata, atenta la detalii. Responsabilitati: - Ef ctu r a d c bl je, con xiuni p ntru sist me d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari conform unui pl n d lucru - R liz r lucr rilor d inst l r , intr tinere si program r a sist melor d S curitat , Supraveghere Video, Control Acces si Automatizari - Realizarea activitatii de mentenanta si service la sediile beneficiarilor pentru sistemele aflate in contractele de mentenanta - Efectuarea interventilor preventive/corective - Intocmirea rapoartelor de mentenanta precum si fiselor pentru interventiile efectuate; - Instruirea clientului in vederea utilizarii conforme a sistemelor instalate in locatiile acestuia Beneficii: - Contract individual de munca incheiat pentru perioada nedeterminata - Pachet salarial motivant, negociabil in functie de experienta si certificari - Bonusuri de performanta pentru realizari profesionale - Prime de sarbatori - Mediu de lucru dinamic. - Posibilitati de promovare si dezvoltare pe plan profesional - Asigurarea cursurilor tehnice de pregatire in vederea obtinerii de noi certificari Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon/wa sau sa ne atasati CV-ul la adresa de e-mail.

 • 2

  colaborare arhitect

  sc cauta colaborator arhitect cu drept de semnatura

Salvează căutarea