Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Turda

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Conducător auto din anul 1993 BCE avînd experiența pe UE, Scandinavia, UK din anul 2007 fara evenimente rutiere, ne consumator de alcool dar fumator caut de lucru în țară sau pe comunitate. Menționez că pe țară nu voi folosi magnet, telecomanda sau funcția aut la încărcări sau descărcări dar nici pe comunitatea. Patronii care folosesc așa ceva îi rog sa nu mă contacteze. O zi buna.

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar pana la 2000 euro net (in functie de experienta); - contract de munca perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Angajam conducători auto categoria C+E pe rutele Cluj-Timisoara-Timisoara-Turda-Cluj rutele sunt fixe duble sunt frigo Salarul oferit este fix, mai multe detalii telefonic.

 • Căutăm coleg în domeniul serviciilor de igienă - locul de muncă - agent dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Colegul nostru trebuie să aibă minim liceul absolvit și dacă se poate diplomă de bacalaureat. Experiența nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Te vei putea califica la locul de muncă. Este necesar să deții permis de conducere categoria B. Locul de muncă implică deplasarea la clienții companiei unde vom efectua operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Este necesară o constituție atletică, locul de muncă implică puțin efort fizic.

 • Căutăm coleg în domeniul serviciilor de igienă - locul de muncă - agent dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Colegul nostru trebuie să aibă minim liceul absolvit și dacă se poate diplomă de bacalaureat. Experiența nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Te vei putea califica la locul de muncă. Este necesar să deții permis de conducere categoria B. Locul de muncă implică deplasarea la clienții companiei unde vom efectua operațiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare. Este necesară o constituție atletică, locul de muncă implică puțin efort fizic.

 • 2

  Societate de transport marfa din Dumbravita, judet Timis,, angajeaza cond auto cu cat C+E , experienta minim 4 ani pe ansamblu cap tractor+semiremorca( 40 T ) , pentru PROIECTUL DE ZALAU REGIONAL /curse tur-retur TURDA pe o distanta de 300 km pe sens + descarcare/incarcare remorci zonal. Parcare TURDA. Se solicita: permis, cartela tahograf, atestat, vizite medicale, aviz psihologic, cazier judiciar si auto, VALABILE . Salariu pornind de la 4.000 lei . Info la 0749.278.400 Oana Zanfir luni-vineri : 09.00 - 16.30

 • Angajez vînzătoare comerciant cu sau fără experienta rog seriozitate.

 • 1

  Cel mai mare producator de placare cu piatra din Europa cu locatia in Turda angajeaza Sef Sectie Ciment. Reponsabilitati: - planifica realizarea productiei din sectia ciment la nivel calitativ si cantitativ - realizeaza organizarea eficienta a resurselor materiale, financiare si umane pentru realizarea obiectivelor - coordoneaza sectia ciment (sefi de schimb) Cerinte: - studii tehnice - cunoastere a sistemelor de productie - cunostinte de management/leadership (experienta de coordonare)

 • 4

  Cel mai mare producator de placare cu piatra din Europa cu locatia in Turda angajeaza Sef de Schimb. Reponsabilitati: - Raspunde de coordonarea si supervizarea activitatii si personalului din subordine, atingerea obiectivelor de productie, imbunatatirea procesului productiv; Cerinte: - Bune abilitati organizatorice - Experienta in coordonarea unei echipe - Bune abilitati de comunicare si conducere

 • am experienta peste 6 ani pe 3.5t

 • Angajez sofer taxi In Turda cu atestat Detalii la telefon

 • Transport intern, mai multe detalii telefonic

 • Caut cioban la oi.ofer cazare mancare tigari .mai multe detalii la telefon .turda jud cluj

 • Caut zidari pentru lucra în BELGIA rog seriozitate Ofer cazare. Cristi watap . Vedeți imaginile

 • 2

  angajez sofer cat B sofer personal

 • 7

  Angajez sofer categoria C+E, pentru curse interne. Incarcari permanente din Turda, se lucreaza numai rute nationale Camion prelata decopertabila, traseu national, program flexibil. Weekend liber. Salariu 1.000 euro. Necesar experienta si...bun simt!!! Mai multe detalii la telefon.

 • 1

  Angajez sofer taxi loc de munca stabil program flexibil salariu atractiv. Ofer și cer seriozitate. Pot sa fiu contactat la ne de tel 0749819434

 • 2

  Sofer categoria BE CE DE caut loc de munca ca și șofer profesionist cu exeprienta 5 ani în transportul de persoane atat pe microbuz cât și pe autobuz și cu 1 an experienta în transportul de marfa. Dețin atestat marfa, persoane, adr colete și atestat transport persoane în regim taxi + cartela tahograf.

 • 1

  Agentie din Cehia angajeaza Operatori Productie in orasul Brno la fabrica TYCO Electronic(cablaje auto) in orasul Mlada Boleslav la fabrica Faurecia in Orasul Prelouc la fabrica KIEKERT(incuietori auto) inOrasul Pardubice la fabrica Kyb (telescoape auto) in PRAGA la fabrica Rohlik (Piker in depozit) barbati,femei si cupluri Salariul incepe de la 110 koroane/h (salar net) -Cazare asigurata gratuit (nu se retine din salariu) -Scolarizarea dureaza o zi -Contract LEGAL de munca -Asigurare medicala -Abonament gratuit la autobuzele din oras pentru deplasarea pana/de la locul de munca -Bonusuri prezenta,fidelitate.etc.. Limba Ceha nu este obligatorie ! Relatii suplimentare la tel (wap.)+40742530624

 • Salveaza cautarea