Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Cluj Turda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Descriere Servicii Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Mobilier inclus. Calea Victoriei, Nº116. Turda, Jud.Cluj Detalii la telefonul 756553304 9000€.

 • Angajam sofer categoria C+E pe ansamblu frigorific pentru curse interne. Salariul este de 3500 lei/luna +bonusuri,platibil pe data de 15 si 30 ale lunii. Se lucreaza 6 zile cu 6 zile acasa,adica efectiv 15 zile pe luna. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la tel: 0756699641.

 • Cautam persoane necalificate pentru a lucra intr-o fabrica ( compoturi) .Programul de lucru este de opt ore pe zi,5 zile pe saptamana,se lucreaza la banda la ambalat etichetat ambalat compoturi.Mediu de lucru placut,fara stres,colegi prietenosi si nici nu depuneti efort fizic.Salariu este de 1900euro, se pot face ore suplimentare, in weekend orele sunt platite dublu , cazare , masa si transport dus intors fabrica /cazare asigurate.Pentru mai multe informatii va rog sa sunati la nr de tel 0757659548 de luni pana vineri intre orele 9 si 17.

 • Cursuri de limba engleză, în Turda, jud. Cluj și împrejurimi, persoană fizică autorizată (vârsta: începând cu 4 ani). Informații: tel. 0744.399.876

 • Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Piese auto. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). Oferim comision din intermedierea serviciilor puse la dispozitie si o activitate relaxanta fara a fi influentat de un target lunar. Dacă ești student, angajat, liber profesionist și cauți o activitate facultativa care sa îți genereze niște venituri în plus, asta îți oferim. Trebuie sa deții minim diploma de bac pentru autorizare. Puteți aplica aici: https://bit.ly/2IWVSys Se lucreaza pe comision din intermedierea serviciilor. Va punem la dispozitie platforma online de emitere electronica, de gestionare a portofoliului si de organizare a activitatilor.

 • ANGAJAM SOFER DE TIR PENTRU CURSE, TURDA-POLONIA SI RETUR,,2 CURSE PE SAPTAMANA ,200 EURO CURSA,SE PLEACA DUMINICA NOAPTEA INCARCAT CU BOXPALETI GOI,LUNI DIMINEATA INCARCAM DIN POLONIA BOXPALETI CU MERE SI DUPA EFECTUAREA PROGRAMULUI (PAUZA) SE PLEACA SPRE TURDA UNDE AJUNGEM MARTI DIMINEATA,DESCARCAM SI MARTI NOAPTEA PLECAM INAPOI, SAMBATA SI DUMINECA LIBER.

 • ANGAJAM, ECONOMISTE, GESTIONARI-INCARCATORI -DESCARCATORI,SEFA PRODUCTIE PATISERIE-COFETARIE, -SOFERI DISTRIBUTIE, -INGINERA INDUSTRIA-ALIMENTARA. INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • ANGAJAM BARBATI SI FEMEI PENTRU AMBALAT MERE PE MASINA AUTOMATA,SALAR 2000 LEI BANI IN MANA, -GESTIONAR INCARCATOR-DESCARCATOR, -SEFA PRODUCTIE PATISERIE, -COFETARI-PATISERI, -MECANIC AUTO MINIM 5 ANI VECHIME, -ECONOMISTE, INFORMATI LA TELEFON SAU PE IMAIL.

 • Angajam șofer categoria D + atestat transport persoane pe microbuz de 19 locuri . Pentru mai multe informații va rugam sa sunați la numărul de telefon 0745 141051 .

 • Caut loc de munca: Desenator Tehnic, in colaborare, pentru a putea proiecta de la domiciliu. Cunosc AutoCAD la nivel 2D+3D. Detin software ViaCAD 2D/3D v8 licentiat.

 • SC RDS-RDS ANGAJEAZA AGENTI VANZARI tel.0746841362

 • Angajam șofer tir zona Turda Jud Cluj cu posibilitate ca in fiecare seara sa fie acasă .Pentru mai multe detalii sunați la 0751601854!

 • Caut o familie fara copii , nebautoare, nefumatoare, care sa ma ajute in gospodarie, (livada, animale) , in zona montana (Muntii Apuseni) , pe termen lung. Ofer cazare si salar. Cer si ofer seriozitate. Nu trimit bani nimanui in avans sau pentru transport. Pentru mai multe detalii ma puteti contacta telefonic sau prin email.

 • Angajam Operatori productie Mediu de lucru curat si posibilitati de dezvoltare - Salariu motivant - Tichete de masa - Program de lucru: 3 schimburi - Transport asigurat - Analize gratuite pentru angajare Persoanele interesate ne pot contacta de Luni-Vineri 09:00- 17:00 la 0729.800.094.

 • Angajam Operatori productie. Mediu de lucru curat. Hala de productie moderna si aerisita. SUNA ACUM SI PROGRAMEAZA-TE LA INTERVIU, MARTI 19 Noiembrie ORA 10:00. Transport asigurat din: Turda, Campia Turzii, Luna, Viisoara, Copaceni, Tureni, Cornesti, Cheia, Mihai Viteazu, Boian, Frata, Ceanu Mare, Boldut, Berchiesu, Suatu. - Tichete de masa 15 lei/ zi lucrata - Program de lucru: 3 schimburi - Sporuri si bonusuri - Analize gratuite pentru angajare Persoanele interesate ne pot contacta de Luni-Vineri 09:00- 17:00 la 0729 800 094 sau pot lasa un nume si numar de telefon in mesaj pentru a fi contactate.

 • RCS-RDS angajeaza AGENT VANZARI TURDA & C.TURZII tel.0746841362

 • Societate comericala din Turda angajeaza muncitori necalificati in productie. Pentru mai multe detalii rog mesaj sau telefon.

 • Saint-Gobain Rigips, angajeaza pentru fabricile din Turda: Stivuitorist Cerinte: - experienta de stivuitorist minim 1 an - atestat vizat la zi sau atestat Sarcini: - mutarea produselor finite in depozit - mentenanta utilajelor Ce oferim: - posibilitatea de avansare in cariera - mediu de munca dinamic - oportunitati de invatare si dezvoltare profesionala

 • Saint-Gobain Rigips, angajeaza pentru fabricile din Turda si carierea de gips din Cheia: personal care sa opereze liniile de productie sau ambalare si operatori multifunctionali cu studii medii in domeniul electric. Cerinte: Studii minime 10 clase sau 8 clase plus scoala profesionala Studii tehnice reprezinta avantaj Experienta in productie reprezinta avantaj Capacitatea de a utiliza calculatorul reprezinta avantaj Are disponibilitatea pentru lucrul in trei schimburi; Are indemanare si deschidere pentru a invata operatiuni de baza de mentenanta electrica si mecanica pe echipamente industriale; Sarcini: Opereaza diferite masini si utilaje din zona de productie Opereaza masini de alimentare cu material Manipuleaza produsele finite Ce oferim: Oportunitatea de evoluare in cariera si invatare de noi procese Oportunitatea de calificare la locul de munca (electrician, mechanic, stivuitorist etc) Oferim asigurari medicale si de viata Tichete de masa, Decontarea transportului, Bonusuri de performanta Mediu de lucru profesionist si sigur. Pentru mai multe detalii 0744372549 sau mesaj privat.

 • Salveaza cautarea