Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Constanta Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 549 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • SPALATORIE AUTO CITY PARK MALL,ANGAJEAZA SPALATORI AUTO CU EXPERIENTA.SALARIU ATRACTIV TEL:

 • 1

  Firma de paza,angajam soferi pe masina de interventie.Ne intereseaza mai mult pe raza EforieTuzla,Agigea.Pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon

 • 17

  Firma noastră este o firma de construcții-fundații speciale care face piloți, pereți mulați și tot ceea ce tine de fundații soeciale. Avem nevoie in echipa noastră de: - Mecanic utilaje grele pentru utilaj de forat vertical, - Mecanic Miniescavator, - Lacatus mecanic cu experiența, prezintă avantaj cunoașterea lucrării la strung. - Muncitori necalificati. Salariul pleaca de la 3000 lei net. Pentru persoanele din zone limitrofe orasului Constanta se ofera transport. Angajatorul asigura masa de pranz, care este livrata pe fiecare santier. Pentru mai multe detalii sunați Email :

 • 3

  Firmă pază angajează agenți pentru magazin. - vârstă maxim 50 ani - doar bărbați - atestat - minim 8 clase - cu domiciliul în Constanța Se ofera salariu + bonuri de masă - program 2 zile cu 2 zile libere. - se plătesc orele suplimentare. Detalii la tel. Nicu.

 • Suna Acum pentru mai multe informatii. OFERIM: - Salariu Atractiv , Transport Platit de catre companie (Romania - Belgia) - Cazare Asigurata/Living (mancare) - Echipamente de protectie (casti, salopete etc) - Plata la ora, Garantat minim 200 ore/luna - Contract 6+6 Luni (cu firma italiana) - La fiecare 4 luni aveti 10 zile libere cu transport PLATIT dus/intors pentru a va intoarce in tara !!! - Transport Casa-Munca Asigurat - Firma Serioasa CEREM: - Echipe dulgheri/fierari/zidari disponibile de plecare in scurt timp; - Experienta in domeniu constituie un avantaj in selectarea personalului; - Diploma in domeniu constituie un avantaj, insa nu este obligatorie, deoarece accentul se pune pe experienta; - Varsta maxima acceptata este de 55 ani. - Se prefera limba Engleza sau Italiana Oferim si cerem seriozitate si profesionalism! Doar persoanele cu experienta in domeniu sunt acceptate! Recrutam din toata tara!

  Repostat automat
 • transport marfa pe orice distanta transport persoane 8 locuri scaune cu tapiterie din piele spatios si sigur aer conditionat

 • 13

  CIVITAS ANGAJEAZA : PERSONAL pentru Magazin DECHATLON CONSTANTA ! Cerinte: - Domiciliul în Constanta Oferim: -Salariul este 10,5 Lei NET pe Ora ! - Salariul Platit Mereu la Timp. -Contract de Munca conform legii. -Program Flexibil .

 • 5

  Constructor cu experienta ofer servicii de constructii, sanitare, electrice,renovari capitale,seriozitate si profesionalism.

 • 1

  Angajez tineri necalificați, pentru construcții.

 • 1

  Firma de constructii si amenajari pe litoral cauta meseriasi polivalenti pentru amenajari interioare si exterioare. Informatii la numarul afisat. Rugam seriozitate!

 • 1

  Angajam agenti de paza pe raza eforie,tuzla,agigea.Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel .

 • 2

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 4000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@yahoo.com Cu respect (Andreea-manager)

 • 3

  Suntem în căutare de vorbitori de limbă Germană și limbă Engleză la un nivel mediu pentru proiectul AIRBNB Customer experience specialist. - Program Luni-Duminică, 5 zile lucratoare cu 2 libere - Interval orar de lucru: 10:00 - 00:00 - Ture de 8:30 cu 1 ora pauză inclusă în program - Training de specialitate de 5 săptămâni - Se oferă pachet de beneficii - Salariul (se va discuta în cadrul interviului) Punct de lucru București Va rog trimiteti cv-ul dumneavoastra printr-un mesaj in privat!

 • 1

  Agenția imobiliară Avantaj Prest Corporation își mărește echipa si recrutează agenți imobiliari.

 • Descărcat produse alimentare și legume-fructe, ingrijire porumbei, diverse activitati gospodărești. La nevoie se asigura cazare si masa.

 • 6

  Restaurant în Eforie Nord, cautam șofer pentru aprovizionare marfa și transport personal. Cerințe : permis categoria B, domiciliul în Eforie sau Constanța, vârsta max 40 ani

 • 3

  Angajam personal, shaormari, pizzari, vanzatori, bucatari ,manager unitate!Oferim cazare si mancare. Pentru informații suplimentare sunati la numarul de telefon !

 • Efectuam instalatii electrice, termice si sanitare, pentru mai multe detalii sunati la nr de telefon :

 • 13

  Persoana pe care o dorim in echipa noastra trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: - Experienta in vanzari si cunostinte tehnice de baza si aplicate constitue un avantaj; - Cunostinte PC (Windows, MS Office) - programe gestiune contabilitate. Descrierea jobului Asistentul de vanzari va avea urmatoarele indatoriri principal : - Intocmirea de oferte facturi , alte documente, prin oferirea celor mai potrivite solutii; - Crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor cu clientii din portofoliu; - Livrarea produselor si/sau urmarirea derularii eficiente a distributiei acestora; Daca doresti sa faci parte din echipa noastra, trebuie sa stii ca: - Vei avea salariu pe masura performantei muncii depuse,format dintr-un salariu de baza plus bonusuri pentru depasirea targetului; - Vei lucra intr-un mediu concurential, cu provocari permanente, termene limita si fara loc de erori; - Vei fi promovat functie de nivelul performantei; - Vei avea posibilitatea sa-ti folosesti nu doar experienta, ci mai ales sa pui in practica noile tale idei Descrierea companiei SC PENTAGON SRL (www.pentagonromania.ro) este o societate cu capital integral privat romanesc, care, de peste 25 de ani, importa si comercializează produse abrazive, scule de mana, scule electrice si pneumatice, scule aschietoare, dispozitive de ridicat i trac iune,echipamente si produse pentru sudura, echipamente de măsurare si control, organe de asamblare, armături, scule si accesorii. Program L-V 8-16.30 Cv la adresa constanta-at-pentagonromania.ro Salariu oferit pentru perioada initiala a contactului de munca - 2000 lei net, dupa acesta perioada functie de performanta, implicare si rezultatele concrete salariul se negociaza. Interviu include un test privind cunostintele PC (Windows, MS Office) si abilitatile personale. Succes

 • Salveaza cautarea