Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Constructii - Arhitectura - Design Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Se cauta atat femei cat si barbati pentru munca pe santier in demolari. Locatiile pe teritoriul Germaniei difera functie de momentul sosirii. Salarizare : 12,85 Net pe ora. Cazare : 200 de persoana, cazarea se achita in momentul intrarii in cazare. Transport GRATUIT de la cazare la locul de munca si invers. Nu se achita taxe, nu se achita comisioane! Relatia este directa! Vi se asigura GRATUIT asistenta! Persoanele interesate sa lase mesaj cu nume, prenume si numar de telefon pentru a ii suna.

 • Societate comerciala angajam excavatorist cu experienta. Mai multe detalii la telefon

 • 1

  Angajez muncitori construcții,calificați si necalificați,salariu motivat

 • 3

  Denumirea postului: Operator Excavator CR 308 Cerinte: Calificare: minim 8 clase; Permis de conducere categoria B, C si CE; Diploma mecanic utilaje terasiere/ Curs de calificare/ Certificate valabile in domeniu; Minim 5 ani experienta. Aptitudini si deprinderi necesare: Comunicare eficienta cu ceilalti colegi; Abilitati de lucru in echipa. Responsabilitati si sarcini - Atributiile postului: Sa cunoasca si sa exploateze la parametrii normali utilajul din dotare; Asigura mentinerea capacitatii de functionare la parametrii corespunzatori a mijlocului de transport sau utilajului pe care il are in primire; Executa lucrari in conditii de calitate; Asigura alimentarea ritmica a masinii cu combustibil; Se ocupa de revizia tehnica periodica; Isi insuseste si respecta normele de protectie a muncii si masurile de aplicare a acestora. Daca ocuparea unui post in cadrul companiei noastre reprezinta interes pentru dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati. Vlad Popescu Telefon: Site: www.onland-service.ro

 • 14

  SC.CONA ANGAJAZA PENTRU SANTIERUL DIN SIBIU+ CAMPIA TURZI+ IERNUT+ BRASOV : FIERARI BETONISTI +DULGHERI , ZIDARI , LACATUSI, INSTALATORI SI MUNCITORI NECALIFICATI. RELATII LA TEL. NITU VASILE

 • 2

  Echipă formată din ,dulgheri,zidari,fierari,cu toate sculele necesare , construcției unei case ,căutăm de lucru..

 • 2

  Bună ziua grup! De recent m-am retras in țară, am lucrat 16 ani in italia in domeniul instalațiilor electrice. Ofer cu seriozitate serviciile electrice civile și industriale! Cine are nevoie de ajutorul meu ma poate contacta la numarul marius . Va mulțumesc și o zi bună!

 • executam lucrări pe raza jub bacau structura rigibs gresie faianță mai mule informati la telefon

 • 1

  Angajez turnători formatori turnare piese neferoase, sudori confecții metalice, lăcătuși, necalificati care doresc să învețe i meserie. Program opt ore, de luni până vineri. Salarizare negociabila. Vă așteptăm să faceți parte din colectivul nostru. Detalii doar telefonic la sau la sediul firmei ,str Ciprian Porumbescu Nr 14 Cu stima, Iorga Corneliu

 • Studii: Superioare profil energetic Experiență: Minimum 1-3 ani pe un post similar; Descrierea rolului: Coordoneaza execuția lucrărilor mixte în domeniul rețelelor electrice și de construcții montaj. Competențe și abilități: Bune abilități de organizare și gestionare a timpului; Un nivel ridicat de etică de lucru și integritate morală; Disponibilitate la deplasări în teren. Reprezintă un avantaj: Experiență în coordonare și lucrări de construcții montaj Rețele Electrice; Cunoștințe de analiză oferte pentru licitații lucrări ; Experiență în execuția liniilor electrice aeriene ((0.4-20 kV) și în cablu subteran (0,4-20 kV), posturi de transformare (20/0.4 kV); Beneficii: Pachet salarial competitiv; Bonusuri pentru performanță; Beneficii non-financiare: certificări, training, etc.; Atmosferă benefică dezvoltării profesionale și personale.

 • Experiență: Minim 3 ani pe un post similar Studii: Liceale / medii tehnice Descrierea jobului: Execută lucrări conform fiselor tehnologice, prescripțiilor energetice, planurilor calității și procedurilor în vigoare la data respectivă, ex: lucrări de instalații electrice, montare/demontare contoare, deconectari/reconectari, lucrări specifice activității care se pot desfășura la înălțime; Se ocupă de reparații și întreținere linii electrice și posturi de transformare; Asigură calitatea i cantitatea lucrărilor executate, la termenele stabilite; Raspunde de respectarea prevederilor legale în domeniul de activitate și prevederilor din reglementări; Participă la executarea lucrărilor de instalații electrice; Cunoaște și respectă normele de securitatea muncii și situații de urgență, urmărește perfecționarea pregătirii profesionale prin instruire individuală, participă la toate formele de instruire programate și întocmieste FUE (Fi a de urmărire a execu iei lucrării). Cunoștințe și abilități: Domeniul electric, energetic, cursuri de perfecționare; Cuno tin e privind aparatele de măsurare a energiei electrice; Tehnologia execuției liniilor electrice aeriene (0.4-110 kV) și în cablu subteran (0,4-20 kV), posturi de transformare (20/0.4 kV); Întocmirea necesarului de materiale pe tipuri de lucrari: LEA, LES, PT; Buna cunoaștere a legislației, standardelor și normativelor aplicabile; Bune abilită i de organizare i gestionare a timpului; Un nivel ridicat de etică de lucru i integritate morala; Prezinta avantaj autorizarea ANRE ; Posesor permis de conducere categoria B. Beneficii: Pachet salarial motivant; Bonusuri pentru performanță; Beneficii non-financiare: certificări, training etc.; Oportunități de dezvoltare atât profesională, cât și personală, într-un mediu profesionist și dinamic.

 • Compania Oranjegroep, cu sediul in Rotterdam, angajeaza, pentru unul din clientii nostri din Danemarca, Izolatori specializati in executia izolatiilor cu armaflex. Relocare Danemarca pe toata durata proiectului. Cerinte: VCA, BSN, Limba engleză la nivel conversational . Permis de conducere ,constituie un avantaj, Experienta în execuția izolațiilor cu armaflex. Experienta relevanta in domeniul izolatiilor cu armaflex . Asiguram: 40 de ore saptamanal, Proiect de lunga durata, Cazare -1 persoană în cameră - WIFI Transport local (mașina de serviciu) - Echipament de lucru, Salariul negociabil in functie de experienta . Daca doriti sa deveniti membru al companiei Oranjegroep, trimiteti C.V.ul dvs.la adresa de email: sau sunati la nr.de telefon , de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:30.

 • 1

  Compania Oranjegroep, cu sediul in Rotterdam, angajeaza, pentru mai multe proiecte in diferite locatii din Olanda, Izolatori Industriali. Cerinte: VCA, BSN, Limba engleză la nivel conversational . Permis de conducere ,constituie un avantaj, Experienta în execuția izolațiilor cu tabla de aluminiu si vata minerala. Experienta relevanta in domeniul petrochimiei. Asiguram: 40 de ore saptamanal, Proiecte de lunga durata, Cazare -1 persoană în cameră - WIFI Transport local (mașina de serviciu) - Echipament de lucru, Salariul negociabil in functie de experienta .

 • 1

  FIRMA DE CONSTRUCTII DIN BACAU ANGAJEAZA INGINER CONSTRUCTOR -PERIOADA NEDETERMINATA. RELATII LA TELEFON :

 • 1

  Fittermaster recrutează inginer din domeniul construcțiilor pentru coordonarea echipelor de montaj. Absolvent de studii universitare în domeniul tehnic - inginerie Experiență de minim 1 an în domeniul construcțiilor/montajelor; Capacitate de planificare; Bune abilități de operare Microsoft Office, Outlook; Cunoștințe de bază proiectare, desen tehnic. Responsabilități: Programează efectuarea montajelor conform graficelor; Instruiește șefii de echipă după programul anual de training; Administrează mașinile și sculele din dotarea echipelor de montaj; Manageriază planul de reducere a neconformităților generate de montaje. Beneficii și avantaje: - Asigurare medicală de sănătate; - Bonus de performanță; - Contract pe perioadă nedeterminată. Contact: Tel. e-mail:

 • 1

  Firma de constructii cladiri civile si industriale cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza o inginera pentru intocmiri situatii de lucrari, devize, ofertare lucrari. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:

 • Cerinte: - Studii medii finalizate (liceul) profil electric sau scoala profesionala de profil - Experienta in instalatii electrice de JT/MT constituie avantaj - Electrician autorizat ANRE - constituie avantaj - Apt pentru lucrul la inaltime - Abilitatea de interpretare scheme electrice monofilare si multifilare - Experienta in realizarea conexiunilor electrice conform documentatiei tehnice - Permis auto cat B Atributii: - Realizarea si intretinerea retelelor de energie electrica JT/MT (LEA/LES) - Montare si punere in functiune PTAb-uri si PC-uri - Montare si punere in functiune a echipamentelor (celule MT, transformatoare, tablouri JT, aparataje) - Eecutarea lucrarilor de constructii montaj, revizii tehnice si reparatii in instalatiile electrice de JT/MT, conform documentatiei tehnice - Montarea si punerea in functiune a diverselor instalatii electrice - Raspunde de calitatea lucrarilor efectuate si de raportarile intocmite - Mobilitate si disponibilitatea de a participa la interventii in caz de avarii. Informatii suplimentare: ** Doar cei selectați vor fi contactați!

 • 3

  Firma de constructii cu sediul in orasul Moinesti, judetul Bacau angajeaza: muncitori calificati si necalificati in constructii Relatii la telefon

 • Echipă serioasa realizam finisaje interioare gletul var gresie faianță sanitare parchet uși rigips calitate și profesionalism

 • 2

  ROYALSCAF angajează pe termen nelimitat muncitori necalificați pentru manipulare schela metalică în santierele din Bucuresti. Este o munca grea și recomandam varsta maxima de 35 ani pentru angajare. Se oferă:
 - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție / copii;
 - cazare pentru persoanele din provincie (condiții bune);
 - salariu 170-200 lei/lei în funcție de randament cu achitare de 2 ori pe luna;
 - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu;
 Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru angajări contactați inginer Mihai la 0733857261 între orele 8:00 - 17:30.

 • Salveaza cautarea