Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Bacau

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Candidatul ideal Candidatul ideal trebuie indeplineasca urmatoarele criterii principale: - sa posede studii tehnice in domeniul instalatiilor pentru constructii - sa aiba experienta in domeniul achizitii-ofertare cat si al instalatiilor este un criteriu esential - sa aiba experienta in ofertarea de lucrari publice si lucrul in soft-uri de devize - sa fie o persoana activa interesata de dezvoltare profesionala in domeniul instalatiilor pentru constructii - sa aiba capacitatea de auto-organizare - sa fie o persoana ordonata, serioasa si implicata in toate aspectele legate de munca sa - sa aiba bune abilitati de comunicare, capabila sa lucreze intr-o echipa dinamica - sa posede carnet de conducere cat B Descrierea jobului - Evalueaza listele de cantitati si cerintele tehnice din proiect; - Emite cereri de oferte pentru materiale, servicii, utilaje, semifabricate etc. - Emite cereri de oferte catre subcontractori; - Primeste, organizeaza si analizeaza ofertele primite; - Propune solutii alternative, acolo unde este cazul; - Participa la calcularea costurilor pentru derularea santierelor; - Participa la intocmirea graficelor de executie; - Participa la intomirea dosarelor de eligibilitate (fise tehnice, declaratii de conformitate, performanta)

 • 5

  SC REITECH AG SRL Firmă de construcții angajeaza muncitori calificati in constructii CONTRACT DE MUNCA, salariu atractiv in functie de performanta . Telefon:

 • Inginer în industria alimentară și responsabil calificat de analiza riscului în industria alimentară, cu experiență în domeniu, ofer la prețuri avantajoase următoarele : - servicii de consultanță în vederea realizării studiilor de fezabilitate pentru fabricile de prelucrare si proceare a produselor agroalimentare; - servicii de consultanță în vederea proiectării și implementării fabricilor de prelucrare și procesare a produselor agroalimentare, în conformitate cu legislatia europeană și națională; - servicii de proiectare, implementare a sistemului de management al calității și siguranței alimentului,; - servicii de proiectare a etichetelor produselor din punct de vedere al legislatiei alimentare; - servicii de audit intern pentru IS (Managementul siguranței alimentului) Modifica Adaugat La 22:12, 9 februarie 2021

 • Societate comercială specializată în domeniul tratare apa. Angajează inginer, (preferabil specializarea Inginer chimist sau Inginer electromecanic) pentru activități specifice domeniului tratare a apelor pentru zona Moldova Oferim un pachet salarial atractiv, formare profesională și oportunități de dezvoltare personală, autoturism, laptop și telefon mobil. DENUMIREA POSTULUI Inginer SERVICE instalatii de tratare a apei - zona geografica Moldova ( jud : Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati ). Activitatea de birou se va desfasura la DOMICILIU iar activitatea de service in teren. CERINTE NECESARE OCUPARII POSTULUI STUDII SUPERIOARE INGINERESTI Ingineri dupa urmatoarele specialitati aranjate in ordinea importantei Inginer chimist cod COR 2145 ( trebuie sa fie cu studii ingineresti - NU chimie generala teoretica specifica profesorilor ) Inginer electromecanic cod COR 215216 sau 215217 EXPERIENTA Nu este necesara o experienta anterioara. Sunt necesare aptitudini tehnice bazate pe studii superioare ingineresti. Dorim sa vedem foaia matricola cu notele obtinute la materii de baza ( chimie, fizica ) sau la materii de specialitate ( automatizari ).

 • Candidatul ideal Studii medii tehnice (electrician, electromecanic, electrotehnist); Persoana organizata, riguroasa, disciplinata, orientata spre rezultat; Abilitati de lucru in echipa; Permis categ. B; Dispus pentru deplasari peste 80% din timpul de lucru; Apt pentru lucrul la inaltime. Descrierea jobului Executarea lucrarilor de mentenanta instalatii electrice in cadrul proiectelor de renovare a agentiilor de pariuri ale companiei; Realizarea instalatiilor electrice de joasa tensiune pentru agentiile nou-deschise; Realizarea, intretinerea si verificarea periodica sau in caz de necesitate, a instalatiilor electrice si de curenti slabi (date); Montarea, punerea in functiune si remedierea deficientelor de functionare a diverselor echipamente electrice specifice agentiilor de pariuri: televizoare, reclame luminoase, etc.; Executarea lucrarilor de extindere si/sau reparatii ale sistemului de iluminat din agentii. Propune solutii tehnice de imbunatatire a celui existent. Ce oferim? Contract individual de munca, incheiat pe durata nedeterminata; Pachet salarial atractiv; Plata orelor suplimentare, conform legislatiei in vigoare; Diurna pentru zilele de deplasare si cazare, atunci cand este cazul, in conditiile legii;

 • Locatie: Bacău Studii: Superioare profil tehnic Experiență: Minimum 3 ani pe un post similar; Descrierea rolului: Gestionează si coordonează echipa pentru îndeplinirea obiectivelor strategice; Planifică lucrările si este responsabil de mentinerea înregistrărilor locale, gestionarea lucrărilor efectuate de către electricieni, a instructiunilor tehnice de protectia muncii, a documentelor de decontare; Coordonează activitatea Formațiilor de Mentenanță și dispune măsuri ce conduc la atingerea obiectivelor planificate, dar și a unor oportunități locale de business pe care le propune ierarhic; Identifică și semnalează factorii de risc care pot afecta finalizarea lucrărilor/comenzilor transmise de client; Repartizează personalul din subordine pe lucrări/comenzi în funcție de complexitatea acestora; Asigură suport personalului executant din subordine aflat în teren și furnizează la cerere informații suplimentare pentru localizarea cu o mai mare ușurință a locatiilor de executie; Evaluează periodic rezultatele și performanța individuală a personalului din subordine; Verifică (calitativ și cantitativ) prin sondaj în teren execuția lucrărilor/comenzilor efectuate de personalul din subordine. Competente si abilităti: Cunostinte temenice în domeniul electroenergeticii si a distributiei energiei electrice; Cunostinte financiare buget (întocmire, analiză), cash-flow (întocmire, analiză); Cunostinte de legislatie în domeniul distributiei si furnizării de energie electrică: regulamente, norme tehnice, etc.; Experienta în domeniul retelelor electrice reprezintă un avantaj; Bune abilităti de organizare si gestionare a timpului; Un nivel ridicat de etică de lucru si integritate morala; Bune abilităti de comunicare si de lucru în echipă; Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini si de a fi flexibil la schimbările de strategie; Cunostinte solide de utilizare PC; Posesor permis de conducere categoria B; Disponibilitate la deplasări în teren. Beneficii: Pachet salarial competitiv; Bonusuri pentru performantă; Beneficii non-financiare: certificări, training, etc.; Atmosferă benefică dezvoltării profesionale si personale. Dacă doriti să faceti parte din echipa ADREM, vă rugăm să ne trimiteti CV-ul dumneavoastră pe adresa de e-mail sau ne puteti contacta la nr. de telefon: Mentionam că interviurile vor avea loc la sediul nostru din Bacău de pe Str. Apusului nr. 12.

 • Salveaza cautarea