Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Electrician BacauBacau - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 11

  Muncitor instalare cabluri

  Angajez personal pentru instalari cabluri electrice, telecomunicatii si fibra optica. Se efectueaza lucrari de instalatii electrice pentru cladiri, curenti slabi, instalari cabluri electrice de alimentare, iluminat, instalari fibra optica. Permisul de conducere categoria B constituie avantaj.

 • 5

  Angajam Electrician - Tablotier

  Descrierea companiei: Electrotehno este o firma cunoscuta pe plan national ca producator si furnizor de puncte de conexiune, posturi de transformare, containere metalice electrice echipate si tablouri de distributie de joasa tensiune pentru utilizatori finali, distribuitori si producatori de energie electrica. Cautam o persoana serioasa si implicata pentru postul de TABLOTIER! Candidatul ideal: - Studii medii in domeniul tehnic - profil electric, electromecanic, electrotehnic sau calificare; - Citirea schemelor electrice si cablarea in conformitate cu acestea; - Experienta anterioara in realizarea tablourilor electrice; - Capacitate de adaptare rapida la solicitarile specifice postului; Descrierea jobului - Asigurarea activitatii de executie a lucrarilor de echipare electrica si montaj a produselor fabricate in cadrul societatii. - Realizarea tablourilor electrice conform schemelor electrice si sau a documentatiei de executie. Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata Salariu motivant + tichete de masa (35 lei zi lucratoare) Zile de concediu de odihna suplimentare, acordate in functie de vechimea in munca Stabilitatea postului pe termen lung Program de lucru de luni pana vineri de la Mai multe detalii se vor oferi la interviu!

 • 5

  Angajam Tehnician si Inginer sisteme de securitate

  SC angajează pentru orașul Bacau, tehnicieni și ingineri sisteme de securitate. Permisul de conducere categoria B este necesar, diploma de tehnician sau inginer de sisteme de securitate este un avantaj net la selecție sau departajare. Experiența minima solicitată este de 1 an.

 • 3

  Angajam inginer profil electric

  Societate comerciala cu peste 10 ani vechime doreste sa angajeze pentru punctul de lucru din Bacau, o persoana pentru postul de inginer tehnico - comercial. Cerinte: - Absolvent studii tehnice, de dorit electrotehnica, energetica, instalatii, automatizari - Cu sau fara expeienta in domeniu - Permis categoria B - Limba engleza nivel mediu reprezinta un avantaj Oferim un pachet salarial competitiv și oportunități de dezvoltare profesională într-un mediu de lucru stimulant. Veți avea șansa de a lucra alături de profesioniști talentați și de a contribui la proiecte tehnice complexe și inovatoare.

 • 3

  Angajez Fierar Betonist, Zidari, Finisori si Necalificati pt Belgia

  Firma Infrastructura srl angajează Fierar betonist,zidari , finisori interioare si personal necalificat pt munca in Belgia ( personal calificat) Salarizare 2500-3500 euro in functie de cunoștințele fiecăruia si de domeniul de activitate

 • Angajam electricieni

  Angajam electricieni sau personal pentru calificare electrician. Detalii la nr

 • 2

  Ne marim echipa!

  Electricieni, frigotehnist si muncitor necalificat

 • Angajare - loc de munca - Tehnician telecomunicatii electrician

  Alătură-te echipei noastre prietenoase ca Tehnician Sisteme Securitate! Vei instala și repara sisteme de alarmă, supraveghere și control acces, ajutând oamenii să se simtă în siguranță. Ce căutăm la tine? Studii medii tehnice (electricitate electronică) Abilități bune de comunicare Permis B (un plus) Ce îți oferim? Salariu competitiv Beneficii (bonuri masă, tichete cadou) Oportunități de dezvoltare Echipă prietenoasă Aplică acum!

 • Angajam electricieni

  Candidatul ideal: Experiență pentru electrician experiență minimă și cunoștinte minime în instalații electrice Persoană dinamică, deschisă, lucru în echipă; Bune abilităţi de planificare, organizare şi comunicare; Descrierea jobului: RESPONSABILITĂȚI: Pr gătir și montare sistemului de p nouri fotovoltaic ; Pun în funcțiun inst l țiile conform docum nt țiilor; Răspund d xistența, disponibilit t scul lor, util j lor, p rat lor, dispozitivelor,uneltelor, p car le re în primire pe invent r; Efectuează sub supraveghere lucrări de trasare cabluri, instalare doze, etc; Ajută la efectuarea necesarelor de materiale. Disponibilitate pentru deplasari BENEFICII: Salariu motivant; Echipament de lucru, trusă de scule de mână; Program 1 schimb de L-V

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bacau

Localități

Bacau
Salvează căutarea