Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Inginer constructor Suceava - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțuri Ingineri Suceava
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 12

  Firma de constructii angajeaza INGINER

  Firma de constructii din Suceava isi extinde echipa - cautam project manager care sa coordoneze si implementeze proiectele nostre. Suntem in căutarea unei persoane dornice sa abordeze un domeniu dinamic, provocator, respectiv construcția obiectivelor civile si industriale, alături de o echipa tânără dar experimentata. Cerinte: Absolvent studii superioare de profil constructii civile si industriale Experienta de minim 3 ani pe o pozitie de project Bune cunostinte de AutoCAD (un atu dar nu obligatoriu), Microsoft Office si MS Project; Planificare si organizare; Managementul echipei; Bune abilitati de comunicare si relationare; Capacitate de lucru individual dar si in echipa; Personalitate energica, proactiva, cu atitudine pozitiva. Permis de conducere categoria B. Descrierea jobului Responsabilitati principale: Este responsabil pentru realizarea proiectelor in condițiile economice, tehnice, administrative, de calitate si de termen prevazute in contractul de executie cu clientul; Planifica, organizeaza, conduce, coordoneaza, controleaza si evalueaza activitatile desfasurate in scopul realizarii proiectului; Planifica necesarul de materiale, resurse umane, servicii etc. necesare desfășurării proiectului; intocmeste graficele de lucrari si urmareste realizarea acestora; Urmareste incadrarea in bugetul prognozat si hotaraste care sunt instrumentele necesare incadrarii in acesta; Colaboreaza cu Sefii de Santier, subcontractorii etc. pentru realizarea proiectului la termen si in parametrii calitativi specificati; Estimeaza, cuantifica si inregistreaza eventualele devieri de la proiect (specificatii tehnice si economice). Identifica cat mai devreme cauzele si ia masuri pentru rezolvarea lor; Asigura decontarea lucrarilor si incasarea banilor; Raspunde de relatia cu clientul pe toata perioada contractuala. Oferta (bonusuri, beneficii): 1. Pachet salarial atractiv corelat cu experienta si realizarile profesionale, bonus de proiect pentru realizarea obiectivelor, telefon mobil, participarea la programe de instruire. 2. Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa tanara si ambitioasa aflata intr-o continua expansiune.

 • 2

  Societate comerciala angajeaza inginer cai ferate drumuri si poduri

  Societate comerciala angajeaza inginer CFDP Cerinte: Inginer CFDP pentru executie de lucrari in domeniul feroviar si ofertare deviz care sa indeplineasca urmatoarele conditii: - diploma inginer CFDP; - cunostinte calculator (Word, Excel ); - permis de conducere cat. B; - experienta in domeniul constructiilor; - abilitati foarte bune in utilizare PC (MS Office, Autocad, Software de devize); - persoana organizata, cu o buna capacitate de planificare si coordonare; - foarte bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; - capacitatea de a realiza mai multe sarcini simultan; - rigurozitate si atentie pentru detalii; - capacitate de analiza si sinteza, bune cunostinte tehnice; - disponibilitate deplasari pe santiere; - persoana orientata spre rezolvarea problemelor si luarea de decizii in timp scurt. Descrierea jobuluiInginer executiv CFDP. Postul presupune deplasari in diferite puncte de lucru si necesita, de preferat, studii in domeniul cailor ferate, drumurilor si podurilor. Responsabilitati: Analiza si buna intelegere a planurilor de executie din santier Coordonarea si planificarea activitatii santierului Supravegheaza si organizeaza activitatea subcontractorilor Urmarirea din punct de vedere calitativ si cantitativ a lucrarilor executate Intocmirea necesarului de materiale si a rapoartelor de activitate Urmarirea bunei functionari a echipamentelor si utilajelor Asumarea responsabilitatii modului de executie si de respectarea cerintelor din legislatia interna, din proiectele de executie, din clauzele contractuale.

 • 10

  Sigromid SRL Suceava angajeaza inginer constructor

  Firmă de construcții din Suceava iși extinde echipa - căutăm INGINER CONSTRUCTOR care să ajute la coordonarea și implementarea proiectele noastre. Suntem în căutarea unei persoane dornice să abordeze un domeniu dinamic, provocator, respectiv construcția obiectivelor civile si industriale, alături de o echipa tânără dar experimentată. Cerințe: Absolvent studii superioare de profil construcții civile și industriale; Foarte bune cunoștințe tehnice ca inginer construcții civile și industriale; Experiența de minim 3 ani pe o poziție de project manager; Bune cunostințe de AutoCAD (un atu dar nu obligatoriu), Microsoft Office si MS Project; Planificare și organizare; Managementul echipei; Bune abilități de comunicare și relaționare; Capacitate de lucru individual dar și în echipa; Personalitate energică, proactivă, cu atitudine pozitivă. Permis de conducere categoria B. CV - urile pot fi trimise la adresa de email: ; relații la telefon .

 • Devizier tehnic - ofertare

  Suntem o companie de constructii si amenajari interioare in plin proces de extindere locala si regional. Daca ai energie si dorinta de a reusi, daca ai abilitati de comunicare si poti relationa usor atat cu clientii cat si cu colegii atunci esti angajatul pe care il cautam. Cerinte: prospectare piata; comunicare cu potentialii clienti; studierea documentatiei tehnice; pregatirea si transmiterea cererilor de oferta; negocierea ofertelor clienti furnizori subcontractori; mentinerea legaturii cu clientul; pregatirea documentatiei tehnice si finaciare (ofertare) catre beneficiari. Ce conditii trebuie sa indeplinesti: absolvent de studii cu profil tehnic (constructii, sectia constructii civile, industriale si agricole); cunoasterea unui program de deviz (Windoc Deviz, Doclib, etc.) - prezinta avantaj; experienta in executie, proiectare sau ofertare - prezinta avantaj; utilizarea de Microsoft Office nivel mediu-avansat; atentie la detalii. Oferim un pachet salariu atractiv posibilitati reale de promovare,mediu de lucru placut. sanse reale de dezvoltare. Daca ai citit pana aici inseamna ca ti se pare interesant, trimite-ne un CV la sau suna la tel.: pentru detalii.

 • 4

  Inginer Constructii

  Suntem o companie de constructii si amenajari interioare in plin proces de extindere locala si regionala. Suntem o echipa care munceste si care si-a facut un renume din calitatea serviciilor si produselor oferite si nedorim sa ramanem asa. Daca ai energie si dorinta de a reusi, daca ai abilitati de comunicare si poti relationa usor atat cu clientii cat si cu colegii atunci esti angajatul pe care il cautam. Ce iti oferim: un salariu fix generos; conditii de lucru moderne, intr-un sistem profesionist (masina, telefon, PC); sanse reale de dezvoltare; sprijin permanent din partea colegilor. Ce ne dorim: constiinciozitate, corectitudine, seriozitate si exigentă, personalitate energică, gândire pozitivă, amabilitate; capacitate de comunicare interactivă; abilitatea de a lucra si de a lua decizii independent, dar si în echipă; capacitatea de a coordona o echipa; spirit de observatie, memorie vizuală; rezistentă la sarcinile de lucru repetitive. Ce conditii trebuie sa indeplinesti: studii tehnice de specialitate CCIA, constituie avantaj; experienta in coordonarea activitatii proceselor de productie astfel incat productia sa fie realizata la calitatea si termenele cerute, constituie un avantaj; cunostinte tehnice si de prelucrari pe Masini Unelte; abilitati dezvoltate de utilizare a calculatorului operare PC (pachet microsoft office, adobe, etc); persoana dinamica, flexibila, cu abilitati dezvoltate de organizare si coordonare. Daca ai citit pana aici inseamna ca ti se pare interesant, trimite-ne un CV la sau suna la tel.: pentru detalii.

 • 1

  Operatror PC si evidență tehnico economică

  Birou de Proiectare și Expertize Tehnice cu sediul in Suceava caută coleg colegă, pentru postul de: Operatror PC si evidență tehnico economică Tip job: Full time Întocmirea documentației tehnico economice. Candidatul ideal: - Studii superioare finalizate sau în an terminal; - Abilități de comunicare. - Cunoștințe (incepator-mediu-avansat) în word, excel, Archicad Autocad. - Cunostinte pachet MsOffice. - Experienta in Domeniu constituie un avantaj. - Abilitatea de a lucra în echipă astfel încât să poată prelua preda un proiect altor colegi în diferite etape ale jobului; - Atenție la detalii și abilități analitice puternice; - Permis de conducere categoria B constitue un avantaj; Responsabilități: -Realizarea proiectelor în etapa de concept. -Realizarea documentațiilor tehnice ( parte scrisă, parte desenată, liste de cantități), etc. -Întocmirea documentației tehnico econiomice. Oferim: - Salariu motivant in functie de experienta si performante; - Program de lucru luni-vineri orele 08:00-17:00. - Mediu de lucru dinamic si placut intr-o echipa tanara. Experența în domeniul juridic constitue un avantaj! CV-urile se pot depune la adresa de email: sau pe WhatsApp la nr. de telefon .

 • 10

  Angajari

  Angajam : - operator calculator - inginer instalatii sau inginer dornic sa profeseze in domeniul instalatiilor - instalator -sudor

 • 4

  Angajare

  NE MĂRIM ECHIPA Suntem în căutare de noi colegi! SERVAL angajează inginer constructor si tehnician devize și măsurători în construcții Studii medii tehnice superioare - inginer constructii Experienta profesionala: minim 2-3 ani  Ambiții și orientare spre obiectiv, cu reale abilitati de negociere; Competente de operare program devize  si Microsoft Office (Excel, Word); Abilitatea de a planifica; Creativitate si determinare in finalizarea unui proiect; Abilități excelente de gestionare a timpului; Receptivitate, calm, seriozitate, corectitudine; Foarte bune abilitati de comunicare; Atitudine proactivă și deschidere către nou; Capacitate de învățare rapidă; Atitudine pozitiva, autodeterminare, spirit de echipa; Punctualitate si rigurozitate in indeplinirea sarcinilor de serviciu; Abilitati de organizare, spirit de observatie, atentie la detalii si flexibilitate;  Care va fi rolul tau? Stabilesti cu factorii de decizie bazele de preturi si intocmesti devizul pe categorii de lucrari al investitiei totale; Stabilirea pretului lucrarilor: Incadrarea cantitatilor de lucrari in articole din deviz; - Introducerea articolelor de deviz in program specializat; - Calculul costului final al investitiei; - Intocmirea formularelor F1, F2, F3, F4, F6 conform HG 907 si verificare, completare corespunzatoare a formularelor F5 de catre proiectantii de specialitate; Intocmirea devizului pe categoriile de lucrari ale investitiei totale; Colaborezi ori de cate ori este nevoie cu specialistii din cadrul departamentului tehnic, cu seful punctului de lucru si seful de santier, cu arhitectii; Urmarirea tendintelor de dezvoltare a pietei de domeniul constructiilor: preturile si produsele concurentei; Introducerea devizelor conform normelor de indicatoare si realizarea extraselor de materiale, manopera, utilaje si transport; Intocmirea masuratorilor pentru lucrarile la care nu exista liste cu cantitati de lucrari; Te implici activ in realizarea ofertelor pentru licitatii; Contacteaza si negociaza preturi si conditii comerciale cu furnizorii; BENEFICII: Iti oferim toate resursele si toata sustinerea sa te dezvolti intr-o echipa de profesionisti; Participarea la proiecte speciale, de lunga durata,  Oportunitatea de a dezvolta o cariera profesionala în domeniu; Mediu de lucru placut si conditii bune de munca; Pachet salarial motivant, laptop, telefon. Vino sa vezi locul de munca si sa-ti cunosti viitorii colegi. Detalii la telefon sau , Luni - Vineri 09.00 - 17.00

 • Ingineri mecanici

  Socoietate italiana cu sediul in Suceava(zona comerciala),cauta : 1. inginer mecanic cu experienta de proiectare CAD,desen mecanic si competente in proiectare.Contract de munca 8 ore,orar 8.30-13. ,de luni pana vineri.Ore suplimentare platite,experienta profesionala (proiectant mecanic) :2 ani. 2.inginer mecanic fara experienta ,cunoscator program : CAD mecanic,de preferinta Autodesk,Inventor sau asemanatoare. 3.sudori MIG TIG in inox si aluminiu, cu experienta pentru un contract in Italia,orasul Aquila,pentru o perioada minima de 4 luni,cunoscatori de desen tehnic; contractul prevede biletul de calatorie,locuinta in Italia achitate de catre societate. Pentru informatii, (Alina) Orar diponibil 16.00-19.00,de Luni pana vineri.

 • Angajez Tehnician devize - ofertare/ Responsabil ofertare licitatii constructii

  Companie de constructii cu sediul in Vicovu de Jos, jud. Suceava, angajeaza: Tehnician devize - ofertare/ Responsabil ofertare licitatii constructii pentru analiza cererilor de oferte licitatii, intocmire oferte financiare licitatii, intocmire devize de lucrari Candidatul Ideal 1. absolvent studii superioare 2. cuno tin e operare PC 3. cunoa terea legilor i a normelor de aplicare 4. cunoa terea programului SEAP 5. persoana responsabila, ordonata, atenta la detalii 6. spirit de echipa 7. capacitate de comunicare i coordonare 8. experien ă în activită i similare constituie avantaj. Persoanele interesate ne pot contacta la telefon: . Multumim.

 • Inginer Mentenanță

  Dragi Ingineri Mentenanță, Am dori să ne consolidăm echipa de producție cu un Inginer Mentenanță priceput, analitic în decizii și cu capacitate de a gestiona proiecte! Rolul tău: *Să-ți aduci contribuția, în cele 4 hale de producție, prin crearea și implementarea planurilor de mentenanță; *Să stimulezi un plan prin care echipamentele să fie funcționale; *Vei fi membrul echipei care va gestiona, va analiza și va aduce idei de îmbunătățire cu privire la timpii de staționare datorați defecțiunilor; în Departamentul pe care îl conduci prin felul în care inspiri și motivezi echipa în atingerea acestor obiective.

 • Angajam inginer constructor

  Angajam inginer constructor sau maistru Cerinte: -persoana obisnuita cu lucrul in echipa sau pe santier -capacitatea de a coordona un santier -permis categoria B Oferim: Salariu motivant Bonusuri in functie de performanta Masina de serviciu

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Suceava
Salvează căutarea