Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingineri Suceava Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Fabrica de mobila din Davideni, Comuna Tibucani, Judetul Neamt angajeaza DIRECTOR de PRODUCTIE si MAISTRU CONTROL CALITATE Angajam cu carte de munca: - DIRECTOR DE PRODUCTIE - MAISTRU CONTROL CALITATE. Conditii obligatorii sunt experienta similara in domeniu de minim 5 ani si cunostinte riguroase de tehnologia prelucrarii lemnului. Oferim salariu motivant, bonusuri de indeplinire obiective, conditii de lucru excelente, un colectiv receptiv, motivat si interesat sa realizeze produse de cea mai inalta calitate. Nu ezitati sa ne contactati la pentru stabilirea unui interviu. Puteti trimite CV-uri la adresa de email De peste 25 de ani dam noblete lemnului masiv, piesele noastre de mobilier, usi de interior sau exterior, scari, punand in valoare manastiri si biserici, case, spatii de birouri, proiecte imobiliare de lux. Usile Davide inglobeaza liniile moderne, culorile actuale si maiestria mesterilor care le realizeaza. Dar nu este doar atat. Spre deosebire de produsele lumii moderne, tehnologizate, bazate pe consum, usile noastre ofera caldura unui produs manufacturat, unicat am putea spune, alaturi de sufletul lemnului masiv pe care artizanii nostril il pastreaza si ii dau valoare. Usile noastre dainuie si aduc in spatiile unde sunt montate o parte din spiritul muntelui Ceahlau. Ne gasiti si pe www.davide.ro Datorita volumului mare de munca, am prefera ca dialogul informativ sau solicitarile de detalii sa aiba loc telefonic - sau pe canalele de comunicare de pe site. NU RASPUNDEM LA MESAJE SCRISE din lipsa de timp.

 • 1

  Suntem o companie de constructii si amenajari interioare in plin proces de extindere locala si regional. Daca ai energie si dorinta de a reusi, daca ai abilitati de comunicare si poti relationa usor atat cu clientii cat si cu colegii atunci esti angajatul pe care il cautam. Cerinte: • prospectare piata; • comunicare cu potentialii clienti; • studierea documentatiei tehnice; • pregatirea si transmiterea cererilor de oferta; • negocierea ofertelor clienti/ furnizori/ subcontractori; • mentinerea legaturii cu clientul; • pregatirea documentatiei tehnice si finaciare (ofertare) catre beneficiari. Ce conditii trebuie sa indeplinesti: • absolvent de studii cu profil tehnic (constructii, sectia constructii civile, industriale si agricole); • cunoasterea unui program de deviz (Windoc Deviz, Doclib, etc.) - prezinta avantaj; • experienta in executie, proiectare sau ofertare - prezinta avantaj; • utilizarea de Microsoft Office nivel mediu-avansat; • atentie la detalii. Oferim un pachet salariu atractiv posibilitati reale de promovare,mediu de lucru placut. sanse reale de dezvoltare. Daca ai citit pana aici inseamna ca ti se pare interesant, trimite-ne un CV la sau suna la tel.: 0744.791122 pentru detalii.

 • SOCIETATE CU ACTIVITATE DE CONSTRUCTII, ANGAJEAZA DEVIZIER CU EXPERIENTA. SE OFERA SALARIU MOTIVANT. PENTRU DETALII NU RASPUND LA MESAJE, DOAR CONTACT TELEFONIC :

 • Companie de constructii angajam 1. Devizieri cu norma intreaga 8-16 de luni pana vineri. Locatie birou Suceava - centru. 2. Inginer CFDP 3. Inginer Constructii Civile Cerinte: - cunostinte de baza utilizare Microsoft Office - cunoasterea unui program de intocmire devize - cunostinte SEAP si intocmire documentatii licitatii publice Detalii la numerele de telefon in intervalul 08:00-16:00 .

 • Firma de topografie ce activeaza in domeniul constructiilor angajeaza ingineri/ tehnicieni topografi cu experienta pentru santiere de infrastructura. Candidatul ideal : cunostinte in domeniul ingineriei topografice d infrastructura; experienta in proiecte de infrastructura; disponibilitate de munca atat pe teren cat si la birou; experienta in utilizarea statiei totale, a GPS- ului si a nivelei; bune abilitati organizatorice; cunoasterea programelor Autocad, Topolt, Proflt, Excel, Word; Atentie la detalii. Permis de conducere categoria B. Posturi disponibile: un inginer pentru partea de birou ( intocmire procese verbale, extragere coordonate din planurile de situatie si cote din profile transversal/ longitudinal,calcul de cantitati si coordonarea echipei/echipelor de pe teren)- zona Suceava-Botosani un inginer/tehnician topograf pentru munca de teren ( trasari, ridicari topografice si verificari, descarcarea datelor si prelucrarea acestora)- zona Suceava-Botosani un ajutor de inginer topograf pentru munca de teren ( trasari, ridicari topografice si verificari, descarcarea datelor si prelucrarea acestora)- zona Suceava-Botosani Pentru cei care doresc relocare se asigura cazare. Pot aplica si cei fara experienta,dornici sa invete pentru postul de ajutor de topograf. Așteptăm CV urile la adresa:

 • Firma de constructii avand ca profil de activitate lucrari de constructie drumuri cauta, pentru biroul tehnic din cadrul punctului de lucru amplasat in mun. Suceava: - inginer care sa intocmeasca documentele necesare cartii tehnice a constructiei - personal ofertare care sa intocmeasca documentatiile necesare participarii la licitatii Program de lucru: - luni - vineri, orele 8.00 - 16.00 Salariu negociabil, in functie de experienta. CV-urile pot fi transmise si pe e-mail:

 • Salveaza cautarea