Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Instalatori Bucuresti Sector-4

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Firma nou infiintata, scule profesionale si instalatori calificati cauta colaborare in domeniu Cerem si oferim MAXIMA SERIOZITATE Pt detalii tel

 • 22

  Angajam muncitori necalificati in domeniul instalatiilor,munca usoara in conditii foarte bune de lucru,oferim salariu incepand de la 2500lei/luna.Posturi libere 3.Pentru detalii Ana Berbecaru (de L-V intre 8-16).

 • 5

  Angajam urgent instalator(instalatii sanitare si termice).Salariu avantajos incepand de la 3300lei.Pentru detalii Ana Berbecaru(de L-V intre 8-16).

 • 3

  Angajam tehnician multifunctional FULL TIME pentru Asociatii de Proprietari. Salariu: 2.500-3.000 lei net. Responsabilitati: Tehnicianul este responsabil pentru bunul mers al tuturor aspectelor tehnice ale blocurilor si e obligat sa ia urmatoarele masuri: - sa inspecteze spatiile comune ale ansamblului; - sa remedieze problemele tehnice pe care le poate rezolva; - sa instiinteze administratorul despre problemele aparute, cu prioritate despre cele nerezolvate; - sa propuna furnizori si solutii pentru problemele pe care nu le poate rezolva; - sa inspecteze modul cum furnizorii realizeaza lucrarile contractate de Asociatie; - aprovizioneaza complexul cu piese si consumabile; - intervine in caz de avarii (chiar si in afara programului) pt. limitarea pagubelor si remedierea problemelor. Competente profesionale: Tehnicianul trebuie sa aiba minim competente medii in urmatoarele domenii (in ordinea importantei): - Instalatii sanitare; - Instalatii electrice; - Lacatuserie; - Vopsit/zugravit/tencuit/mici reparatii; - Curenti slabi (interfoane, sistem supraveghere video, senzori, automatizari, etc.); - Autorizatie de fochist clasa C constituie un avantaj si cresterea salariului; Functia presupune deplasarea la mai multe blocuri in sectorul 4. 70% din munc e munca de teren 30% munca de birou.

 • Firma de instalatii din Bucuresti, cu experienta de 20 de ani in constructii, angajem instalator cu experienta in instalatii termice si sanitare Salariul atractiv, program normal, lucrari in Bucuresti si limitrof Bucurestiului. Persoana de contact Neagu Ion /

 • Angajam instalator tehnico-sanitare, cu experienta. Contract de munca cu 8 ore/zi. Relatii la telefon .

 • 1

  Firma administrare imobile angajeaza personal tehnic pentru intretinere cladiri. Cerinte: - studii medii; - calificare in meseria de instalator sau electrician si cunostinte in cealalta meserie; - permis de conducere categoria B Se ofera: - mediu de lucru atractiv; - salariu motivant; - masina si telefon de serviciu; Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV complet cu fotografie recenta si date de contact prin raspuns la acest acest mesaj.

 • 4

  Sc.GUPI CERT INSTAL S.R.L angajează instalatori pentru București. Program de lucru de 8 ore L-V Salariul negociabil in funcție de experiența. Pentru relații tel 0722104334 sau

 • 1

  Firma autorizată ANRE angajează,instalatori gaze,apa și termice,full time,salariul pornind de la 3000 RON

 • Candidatul ideal: Sudinstal este in cautarea unui tanar motivat si ambitios, care sa se alăture unui mediu dinamic si plin de oportunitati de dezvoltare. Cerinte: - Permis de conducere categoria: B - Cazier judiciar si auto fără înscrisuri - Domiciliu în Sectorul 4, Popesti-Leordeni sau Sectorul 3 - Experienta in domeniu: minim 5 ani Descrierea jobului: - Lucrul cu tevi cupru, ppr, pexal, pp, pvc - Schimbat robineti. baterii, WC-uri, cazi, sifoane pardoseala, etc. - Montaj masini de spalat rufe si vase (inclusiv incorporabile), calorifere, centrale, etc. - Utilizare echipamente pentru servicii de desfundări si carotaj - Conducere autovehicul firma la locul interventiei - Intocmire documente aferente finalizării unei lucrări (chitante și procese verbale) Ce iti oferim noi: - Contract individual de munca pe perioada nedeterminata - Program normal de lucru: Luni-Vineri 8h/zi - Bonus de performanta - Bonuri de masa - Masina de serviciu - Telefon de serviciu - Bonusuri pentru zile de naștere și sărbători legale Esti interesat de propunerea Sudinstal? Contacteaza-ne sau trimite-ne CV-ul tau! Descrierea firmei: Sudinstal reprezinta soluția pentru toate problemele din zona instalațiilor sanitare. Este o companie în continua dezvoltare care promovează servicii de calitate superioara. www.sudinstal.ro

 • Firma aparatură medicală angajează instalatori calificați pentru montaj si întreținere generatoare de oxigen CERINȚE Disponibil pentru deplasări în țară Permis de conducere categoria B Se lucrează cu țeavă de cupru SE OFERĂ Contract pe perioadă nedeterminată Salariu motivat Bonuri de masa ( în deplasare se plătește de firmă mâncare si cazare pensiune) Salariu plătit la timp (avans si lichidare) Ore suplimentare plătite Punct de lucru Popesti Leordeni Salariu 2100 lei la 8 ore , 2700 la 10 ore.

 • Firma de constructii care activeaza de peste 25 de ani in domeniu angajeaza instalatori si electricieni.

 • 2

  Firma autorizata ISCIR angajeaza instalatori sanitari si gaze naturale cu contract de munca cu termen nelimitat. Persoanele cu permis auto, prezinta un avantaj.

 • Firma germana angajează urgent instalatori in zona Munchen! Se acorda contract de munca , asigurare de sănătate și cazare ! Nu se percep comisoane! Salariu 2400 euro net ! Ofer și cer seriozitate!

 • instalati sanitare.

 • 4

  Angajam instalatori Termotehnic Service SRL angajeaza instalatori in domeniul instalatiilor termice si sanitare . Programul de lucru este de luni pana vineri. Pachetul salarial se discuta in functie de experienta fiecarui candidat. Pentru mai multe informatii va rog sa apelati la numarul de telefon :0733010110.

 • 1

  Caut instalator calificat pentru lucrări private nu pe șantier ! Programul este flexibil ne deplasam cu masina personală la lucrări . Se lucrează cu sculele firmei Salariul se plătește săptămânal și începe de la 3000 -5000 net câstiguri medii 4000 lunar Aștept doar oferte serioase de la instalatori cu experiența ! Se lucrează L-V 9-18

 • R&D Total Consulting SRL firma specializata in ventilatie si climatizare angajeaza tehnicieni pentru montaj aer conditionat.

 • Firma de instalații angajează instalatori gaze si ajutor de instalator pentru lucrări in șantierele din București, program L-V 08.00-17.30 cu pauză de masă o oră, ore suplimentare plătite. Salariile incep de la 3.000 Ron si urca in functie de experiență.

 • Salveaza cautarea