Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Muncitori constructii Arges - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Alma Mondo Construct SRL

  Alma Mondo Construct SRL , are locuri de munca vacante mai exact pentru functiile : -Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet, Cod COR 931301 - sudor , Cod COR 721208 Conditii de angajare pentru functia de : ---Muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet, Cod COR 931301: - studii generale -engleza , nivel mediu - experienta minim 1 an Conditii de munca pentru functia de - sudor , Cod COR 721208 : - studii generale -engleza , nivel mediu - experienta minim 1 an Programul de lucru este de 8 h, 5 zile saptamana , si oferim un salariu motivant. Avem posibilitate de cazare pentru viitorii angajati. Pentru interviul video, sunati inainte pentru programare Procesul verbal de selectie si interviul , va avea loc pe 27.06.2024 , ,intre orele 10:00-16:00, la sediul firmei noastre

 • 7

  Fabrica de confectii metalice

  Fabrica de confectii metalice, angajeaza: LACATUSI MECANICI; SUDORI ARGON; SUDORI CO2 si ELECTRIC; MUNCITORI NECALIFICATI.  

 • 5

  Angajam pentru Franta

  Societate Comerciala in domeniul constructiilor civile si industriale in plina dezvoltare, angajeaza: Pentru lucru in Franta: ELECTRICIENI; MONTATORI MOBILIER; FINISORI; RIGIPSARI.

 • 2

  Angajam muncitori necalificați manipulanți schela în BUCURESTI 250 - 300 lei zi carte de munca

  ROYALSCAF angajează pe termen nelimitat muncitori necalificați pentru manipulare schela metalică în santierele din Bucuresti. Este o munca grea și recomandam varsta maxima de 30 ani pentru angajare. Se oferă:
 - angajare cu carte de munca și posibilitate de coasigurat pentru soție copii;
 - cazare pentru persoanele din provincie;
 - salariu de la 250 lei zi în funcție de randament cu achitare de 2 ori pe luna;
 - posibilitate de ajutor ca avans pana la primul salariu;
 Oferim seriozitate și cerem seriozitate ! Pentru angajări contactați pe dl. George la 0738161931 între orele 8:00 - 18:00.

 • 4

  Angajam sofer, dulgher, operator excavator, finisor lucrari constructii

  Tehno fluid solutions angajeaza: sofer ( categ B+C) , dulgher, operator excavator, finisor lucrari constructii. Pentru detalii suplimentare

 • 11

  Angajari

  Angajez muncitori în construcții oraș Curtea de Argeș salariu motivant program 8 ore 5 zile pe săptămână

 • 1

  Angajez constructi

  Angajez muncitorii calificați și necalificați Pitești detalii la

 • angajare

  Angajez zugrav cu experienta salariul începând cu 180lei zi

 • 8

  Angajez muncitori calificați în constructii

  Firma de construcții angajează sudor ,sef echipa constructii ( cunoscator plan), dulgheri si zidari-finisori. Lucrarile sunt pe raza județului Arges, iar transportul la șantiere este asigurat de firma. Salariu motivant.

 • 37

  Angajări

  #AngajăridinRO #Nemărimechipa S.C. MIRAENERG SRL Pitești, angajează peste 200 persoane (din județul Argeș) personal cu și fără experiență, în domeniul panourilor fotovoltaice, parcuri si hale. -electricieni specialiști (montaj proiecte și mentenanță panouri fotovoltaice). -lucrători autorizați, utilaje (nacelă, buldo, autospeciale etc). -lucrători (necalificați) ajutor activități montaj și mentenanță. Cerințe: DISPONIBILITATE LA DEPLASĂRI ÎN RO (5, 12, 19, MAXIM 28 29 zile plecați din localitatea de domiciliu. Experiența în domeniu, reprezintă un avantaj. Permis de conducere, cat.B și autorizare utilaj Manitou reprezintă un mare avantaj. MAXIMĂ SERIOZITATE! Se oferă: Salariu motivant -3150 lei NET + (diurnă 57,5 lei zi 22=1265 lei) pt lucrător ajutor necalificat Total- 4415 lei -4725 lei NET + (diurnă 57,5 lei zi 22=1265 lei) pt specialist electrician panouri fotovoltaice. Total-5990 lei BONUSURI DE PERFORMANȚĂ motivante (până la 1000 lei net), pt execuțiile finalizate înainte de termen. Calificare (îndrumare profesională) la locul de muncă. Cazare asigurată de societate. Transport asigurat de societate. Mașină de serviciu. În funcție de experiență și motivația pt desfășurarea activității în companie, pachetul SALARIAL poate fi SUPLIMENTAT. CV-urile se depun pe adresa de e-mail: Contact: Mesaj WhatsApp: E-mail: Răzvan Ciobanu Dobrescu. Mult succes!

 • 3

  Muncitori în construcții

  S.C. Perfect Gaz Construct S.R.L. vrea să-și mărească echipa! Angajează personal calificat în domeniul construcțiilor: - zidar - dulgher - faianțar - amenajări interioare. Se ofera salariu începând de la 4000 lei brut, în funcție de experiență. Punct de lucru Curtea de Argeș. Detalii la nr. de telefon:

 • 14

  Angajam muncitori necalificati

  angajăm muncitori necalificați program 08:00 - 17:00 cu o oră pauză de masă . 180 lei zi plata se efectuează săptămânal mai multe detalii la telefon

 • 7

  Angajez muncitor necalificat pentru invatarea unei meserii

  Angajez muncitor necalificat, pentru invatarea unei meserii - (carnetul de conducere cat. B este un avantaj). Salariul 2500 lei net + 400 lei bonuri. Costurile pentru cursurile de formare profesionala sint suportate de angajator. La deplasare se acorda diurna. Domiciliul In Pitesti. sau imprejurimi. Acceptam și vietnamezi etc

 • 41

  Angajam instalatori și muncitori necalificati pe perioadă nedeterminata.tel.

  Angajam instalatori și muncitori necalificati pe perioadă nedeterminata.tel. Salariu incepand cu 3000lei

 • 19

  Angajam absolventi liceu Pitesti

  Angajam tineri fara exprienta in vederea specializarii in domeniul electric, instalatiilor sanitare si termice, HVAC. Oferim posibilitatea de scolarizare in domeniu pe durata angajarii.

 • 5

  send 92 imp exp srl

  angajeaza asamblator montator ajutor de montator

 • 3

  Muncitori Germania

  Caut muncitori pentru anvelopat blocuri in germania.mai multe detalii la acest nr de whatsapp :plus,patru,noua,unu,cinci,doi,unu,sapte,doi,sase,unu,cinci,unu,patru

 • 13

  angajez sofer si muncitori

  Angajez muncitori pt sisteme de învelitori acoperisuri (alpinism utilitar) cerințe. 1. nu se cere experienta 2. nu trebuie sa aibă frica de înălțime 3. exclus bețivilor 4. disponibil de a învață o meserie 5. disponibilitate de deplasare. iar deplasarea este discutabila. 6. sa aibă chef de munca. 7.sofer cât. B Pt mai multe detalii la nr.

 • 14

  Angajare muncitor necalificat

  Anganjam muncitori necalificati. Experienta in domeniul instalațiilor electrice si permisul de conducere, prezinta un avantaj

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arges
Salvează căutarea