Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Muncitori constructii Sector 2Bucuresti - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam personal

  Societatea EMAM&AHMED SERVICE SRL angajeaza personal pentru posturile urmatoare: 20 de persoane pentru postul de muncitor necalificat la spargerea si tăierea materialelor de constructii; 1 persoana pentru postul de Functionar administrativ. Societatea ofera cazare si masa,relatii la telefon CV pe mail.

 • Angajam Muncitori Calificati Necalificati Constructii

  Firma de constructii dorim sa angajam munictori calificati necalificati pentru santierel din tara. Oferim carte de munca salariu atractiv,diurne, ore suplimentare,cazare si transport asigurate. Pntru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numaul:

 • 32

  Baieti

  Acum, firma constructii angajeaza meseriasi pentru placari cu polistiren, cazare gratuita, plata integrala la 2 saptamani, salariu motivat. Rog si ofer seriozitate!.

 • 11

  ZIDAR cu experienta!

  Recrutam pentru unul dintre partenerii nostri din Belgia Cerințele postului: experiență în domeniu; cunoștințe de limba franceza sau engleza ; permis de conducere categ.B; seriozitate și punctualitate. Beneficii: salariu avantajos; cazare asigurată gratuit de firma utilizatoare; transport gratuit la inceputul misiunii; contract de muncă temporar cu detasare in Belgia; dreptul la concediu; îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre; asigurare medicală, în caz de accident; dezvoltare și avansare pe plan profesional; loc de muncă stabil și sigur.

 • 6

  Angajam muncitori calificati si necalificati

  Societate de constructii, angajam muncitori calificati (zidari, zugravi, etc) si muncitori necalificati pentru șantierele din București si Ilfov. Oferim conditii decente de lucru, contract de muncă perioada nedeterminată, program 8 ore zi de luni pana vineri, salariu competitiv. Rugam persoanele interesate sa ne contacteze la numarul de telefon. Va asteptam in echipa noastra!

 • Angajare muncitori construcții

  Firma de constructii angajam muncitori calificati si necalificati pentru executie termosistem ( placări polistiren si vata) Instalatori - instalați termice Salariu atractiv Tel

 • 72

  Angajez muncitori calificati si necalificati amenajari interioare

  Angajez muncitori calificati si necalificati, salariu atractiv, bonusuri si bonuri de masa, loc de munca in Bucuresti, termen lung, cautam si oferim seriozitate. In caz de nevoie, oferim si cazare.

 • 33

  Angajam muncitori calificati

  Angajam muncitori calificați pentru construcții case la rosu, placări fațade, montaj pavele, lucrări de renovare și amenajări interioare spatii comerciale, locuinte, montaj gresie, faianță, parchet, aplicare glet, rigips, lavabila, salariu atractiv, bonuri de masa, posibilitate de cazare în caz de nevoie

 • Faianță Rigips Finisaje -- Caut și 2 necalificați

  Execut lucrări de construcții interior și exterior în București și zonele limitrofe. Caut să angajez și un necalificat sau doi .

 • Angajari

  este nevoie de un șofer pentru Belgia in constructii si sa aiba putin habar de constructui pot fi contactat pe wathaps la nr de tel

 • angajez dulgher cofrag placa

  Angajez dulgher pentru cofragul unei placi contact: zero sapte patru doi opt sapte zero opt cinci cinci

 • Oferta de munca

  Societatea MIRAJ SARA INVEST SRL, cu sediul in Bucuresti, angajeaza : - muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor pentru constructii - 3 (TREI) posturi vacante , se solicita cunoasterea limbii engleze, nivel elementar

 • 1

  Necalificați

  Dispun de personal necalificat . Tineri,serioși. Cu disponibilitate imediată.

 • 7

  Angajare

  Firma de construcții SC DIM ART CONSTRUCT srl angajează cu norma întreaga zidari si zugravi pentru șantierele noastre din bucuresti nu oferim cazare.

 • 9

  Angajam montatori pardoseli calde

  Malex Concept Design isi mareste echipa de montatori. Datorita seriozitatii, promptitudinii si mai ales a profesionalismului, societatea noastra este in plina ascensiune, de aceea cautam colaboratori noi. Angajam montatori in domeniul pardoselilor calde (covor PVC, linoleum, tapet PVC, tapet decorativ, tapet fibra de sticla, parchet, mocheta). Aspectul ingrijit, seriozitatea si mai ales dorinta de munca vor fi un plus in relatia cu echipa noastra. Toate detaliile privind conditiile de colaborare cu societatea noastra se vor stabili la interviu prin proba de lucru

 • Meseriași executăm lucrări de renovare, glet lavabil, tapet parchet, instalații, electrice la pretur

  Gleturi lavabil tapet parchet instalații electrice gresie , faianță, rigips etc

 • 34

  Angajam zugravi

  Firma de constructii angajam zugravi cu experienta,contract de munca perioada nedeterminata,pentru Romania si Germania.Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati. Rugam seriozitate!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-2
Salvează căutarea